Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar őstörténet kutatás
  2013-08-18 20:50:12, vasárnap
 
 




MAGYAR ŐSTÖRTÉNET KUTATÁS


(...) Népünk története ma már bizonyíthatóan több ezer éves múltra tekint vissza. A magyar őstörténet kutatásában az elmúlt néhány évben olyan fordulat következett be, amelynek az elismerése elől már nem lehet elhallgatással kitérni.

Olyan kiváló tudósok, mint Dr. Nagy Sándor, megírták és dokumentálták a magyar nép kialakulásának történetét.

Olyan nagy formátumú tudós-történész, mint Dr. Baráth Tibor, óriási ismeretanyag birtokában tárta fel az elfelejtett magyar évezredeket. Ő és munkájának folytatói megfejtették és el tudták olvasni az emberiség számára fellelhető ősi egyiptomi hieroglifákat, mezopotámiai, etruszk és más írásos leleteket.

Mario Alinei, a nemzetközi tekintéllyel rendelkező nyelvész, az Utrecht-i Egyetem emeritus professzora, aki több évtizedes kutatómunka eredményeinek az összefoglalásaként adta ki a magyar és etruszk nyelvrokonságról szóló ,,Ősi Kapocs" című munkáját (Magyarul, ALLPRINT Kiadó, Budapest 2005.), 2008. augusztusában a Magyarok Világszövetsége VII. Kongresszusához intézett levelében a következőket írta:

,,A magyar embereket tanulmányaim révén ismertem meg, és megdöbbentett kreativitásuk, intelligenciájuk, valamint különleges képességeik, amelyek ugyancsak tükröződnek nyelvükben és kultúrájukban. Azt a felfedezésemet, hogy a mai magyarok azon kurgános temetkezésű népek örökösei, akik Magyarországot a bronzkorban árasztották el, és örökösei az ősi etruszk civilizáció megalapítóinak, a hivatalos tudomány még nem fogadta el. Ám nincs kétségem afelől, hogy végül el kell fogadnia, és a magyarokat el fogják ismerni, mint a bronz- és vaskori Európa egyik legeredetibb és legjelentősebb civilizációjának megalapítóit."

A megnevezett tudós kutatók bebizonyították, hogy kellő felkészültséggel magyarul szólalnak meg az ősi kövek, piramisok és írásos emlékek. Tudományos igénnyel megírt könyveiket, tanulmányaikat vagy meg kell cáfolni, vagy el kell fogadni. Lejárt annak a hamisításnak az ideje, amely hamisítás azzal kezdődött, hogy a bécsi kancellária 1821-ben utasítást adott az osztrák történészeknek: írjanak olyan őstörténetet a magyaroknak, amelyre nem lehetnek büszkék (...)


Link









Magyarságtudományi Füzetek

Link



Dr. Nagy Sándor: A magyar nép kialakulásának története

Link



BARÁTH TIBOR dr. - A magyar népek őstörténete

Link



Prof.Mario Alinei: Etruscans were Hungarians

Link



Őstörténeti összefoglaló -Bakay Kornél

Link



Bakay Kornél: "Betiltott magyar múlt, ellenünk intézett támadások"

Link



Csillagösvényen - Világnak királya: Atilla

Link



Világ-panoráma - A történelemhamisítás máig tart

Link



Világ-panoráma - Atilla eurázsiai nagykirály tanulságos élete, halála és utókora

Link



Akinek nincs multja, jövője sem lehet! Aki tisztán szeretne látni, annak szembe kell néznie a legnehezebb a legnehezebb kérdéssel: a vér, a szív, a lélek, az igazi én, vagyis a hovatartozás dilemmájával. Magyar, ismerd meg önmagad, hogy visszanyerhesd én-azonosságodat! S ha sikerül, irányítani tudod majd a sorsodat. Addig azonban mások irányítanak téged kényük-kedvük szerint. Ebben lehet segítségünkre többek között a magyar őstörténet kutatása is!






 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Címkék: intelligenciájuk, civilizációjának, felkészültséggel, nyelvrokonságról, világszövetsége, csillagösvényen, bebizonyították, kongresszusához, kialakulásának, elhallgatással, megalapítóinak, tanulmányaikat, legjelentősebb, felfedezésemet, bizonyíthatóan, visszanyerhesd, történészeknek, magyarországot, kultúrájukban, hieroglifákat, dokumentálták, eredményeinek, augusztusában, kreativitásuk, azonosságodat, megdöbbentett, segítségünkre, hovatartozás, összefoglaló, dilemmájával, megfejtették, megalapítóit, mezopotámiai, őstörténetet, ismeretanyag, legeredetibb, magyar őstörténet, elmúlt néhány, elismerése elől, elfelejtett magyar, emberiség számára, nemzetközi tekintéllyel, következőket írta, magyar embereket, bronzkorban árasztották, hivatalos tudomány, megnevezett tudós, bécsi kancellária, osztrák történészeknek, magyar népek, legnehezebb kérdéssel, hovatartozás dilemmájával, MAGYAR ŐSTÖRTÉNET KUTATÁS, Nagy Sándor, Baráth Tibor, Mario Alinei, Utrecht-i Egyetem, ALLPRINT Kiadó, Magyarok Világszövetsége VII, Magyarságtudományi Füzetek, BARÁTH TIBOR, Bakay Kornél,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  A másik dolog,  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Irgalom és ítélet  Szívem  képre írva  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png lepke  Hiányzik  Png virág  Png rózsa csokor  s immár én is felragyogva, ért...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png ház  Nevem  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A kételkedés kezelése  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png kutya  Még csak most kezdődik a nap  Alvó cicák  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuld meg ezt a versemet  Nevem  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Png virág  Png telefon  A Megváltó szolgálatában  Kellemes délutánt kívánok  Png virág  Kerüld el az evangélium örömén...  Png nő  Nem méltó hozzád  Bounty krémes  Neked tudnod kell  Mindig jusson idő nevetni  Németh László tollából  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Erdőn  Szívem tiéd  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nem számIt  s immár én is felragyogva, ért...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Örülök, hogy látlak!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Irgalom és ítélet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jó éjszakát  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Régi emberek, akikre máig büsz...  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Éretlen vers  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png fotel  Julian Brass gondolata  Julian Brass gondolata  Bounty krémes  Makszim Gorkij gondolata  Lóhere  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Fekete-erdő desszert  Png kislány  Csak a fogyatkozás látható 
Bejegyzés Címkék
magyar őstörténet, elmúlt néhány, elismerése elől, elfelejtett magyar, emberiség számára, nemzetközi tekintéllyel, következőket írta, magyar embereket, bronzkorban árasztották, hivatalos tudomány, megnevezett tudós, bécsi kancellária, osztrák történészeknek, magyar népek, legnehezebb kérdéssel, hovatartozás dilemmájával, intelligenciájuk, civilizációjának, felkészültséggel, nyelvrokonságról, világszövetsége, csillagösvényen, bebizonyították, kongresszusához, kialakulásának, elhallgatással, megalapítóinak, tanulmányaikat, legjelentősebb, felfedezésemet, bizonyíthatóan, visszanyerhesd, történészeknek, magyarországot, kultúrájukban, hieroglifákat, dokumentálták, eredményeinek, augusztusában, kreativitásuk, azonosságodat, megdöbbentett, segítségünkre, hovatartozás, összefoglaló, dilemmájával, megfejtették, megalapítóit, mezopotámiai, őstörténetet, ismeretanyag, legeredetibb, hamisításnak, következőket, tekintéllyel, tanulmányaim, tükröződnek, irányítanak, képességeik, bronzkorban, professzora, kutatómunka, évezredeket, elfelejtett, magyaroknak, legnehezebb, megnevezett, kancellária, következett, kutatásában, civilizáció, árasztották, őstörténeti, temetkezésű, őstörténete, őstörténet, nemzetközi, nyelvükben, rendelkező, fellelhető, munkájának, különleges, könyveiket, nagykirály, tanulságos, elismerése, hungarians, történetét, irányítani, birtokában, magyarokat, tudományos, szólalnak, hivatalos, ugyancsak, embereket, levelében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2504
  • e Hét: 7726
  • e Hónap: 47547
  • e Év: 225422
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.