Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az év tíz leghülyébb tette...
  2013-08-25 22:39:14, vasárnap
 
 




AZ ÉV TÍZ LEGHÜLYÉBB TETTE 2013-BAN


Ahogy 1995-óta minden évben, úgy 2013-ban is kiosztották a Darwin-díjat.


2.)
Egy svájci szálloda séfje levágta az egyik ujját egy újonnan beszerzett hússzeletelő géppel. Mivel volt élet és balesetbiztosítása, beadta a kárigényét a biztosítótársaságnak, ahol gyanút fogtak, tehát a helyszínre küldték az ellenőrüket - ha lehet - leplezze le a csalót. A szakember kiszállt a helyszínre és kipróbálta a hússzeletelő gépet, ami próba közben levágta az egyik ujját.

3.)
A chicagói hóvihar után, a 25 centiméteres hóban egy férfi egy órán keresztül lapátolta a havat, hogy gépkocsija számára parkolóhelyet biztosítson. A munka elvégzése után a beállás helyett, előbb visszavitte a hólapátot a házba. Amikor visszatért az utcára már egy nő beparkolt az imént kiásott helyre. Szerintem teljesen érthetően a férfi a beparkolt nőt a helyszínen agyonlőtte.

4.)
Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra, amikor visszaült a volán mellé azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Harareből Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személy el tud szállítani, a felszállt utasokat el is vitte a Bulowayovi elmegyógyintézetébe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség.

5.)
Egy amerikai tinédzsert a kórházban ápolták súlyos fejsérüléssel, amit az állomásra beálló vonat okozott. Kikérdezésekor, hogyan történt a baleset, derült ki, hogy a fiú csak arra volt kíváncsi milyen közel hajolhat a befutó vonathoz.

6.)
Egy férfi besétált egy 24 órás vegyesboltba, a pultra rátett egy húsz dollárost és kérte, hogy váltsák fel neki. A pénztáros kinyitotta a pénztárt, de ekkor a férfi elővett egy pisztolyt és megparancsolta a pénztár tartalmának a kiürítését egy átnyújtotta zacskóba. A zacskó megtömése után a férfi távozott, de a 20 dolláros bankjegyet a pulton hagyta. Csak az elmenekülés után derült ki, hogy a zacskóban mindössze 15 dollár volt.

7.)
Egy arkansasi férfi igen szomjas lehetett, mert az utcán kikapart egy bazaltkockát és megpróbálta betörni vele egy italbolt kirakatát, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy kiemel néhány üveg italt. Csakhogy a kirakat plexiből volt, amiről a nekivágott kockakő visszapattant és fején találta a próbálkozót, aki a helyszínen elvesztette az eszméletét. Az eseményt egy térfigyelő kamera az elejétől a végéig felvette.

8.)
Egy női vásárló éppen elhagyott egy üzletet, amikor egy férfi kikapta a kezéből a retikült és elfutott vele. Az egész jelentet az üzletből végignézték és azonnal hívták a rendőrséget, akik percek alatt elfogták a bűnözőt, akit visszavittek a helyszínre azonosítás végett.
Megérkezés után a rendőr fennhangon közölte, hogy felismerésre kerül sor, amire a bűnöző készségesen közbevágott: - Igen uram, ő az, tőle loptam el a retikült.

9)
Egy férfi hajnal 5 órakor besétált a Burger King helyiségébe, és pisztoly pörgetés közben kérte a kassza tartalmát. Az alkalmazott közölte, hogy nem tudja kinyitni a kasszát csak akkor ha rendelést adnak le. Erre a betörő kért egy adag sülthagymát. Az alkalmazott közölte, hogy sült hagyma reggelire nem rendelhető, amire a betörő káromkodva elment. Ez a betörő kapta az év leghülyébb embere külön díjat.

10.)
Egy parkoló lakókocsiból éjjel egy férfi ki akarta szívni a benzint a magával vitt kanna és gumicső segítségével. A sötétben óvatosan lecsavarva a kupakot, behelyezte a magával hozott csövet a tartályba és szívott egy nagyot. Az eredmény kifejezetten meglepő volt. A kihívott rendőr a földön egy rosszullét jeleit mutató, fetrengő férfit talált, aki véletlenül nem a benzintankba eresztette be a gumicsövét, hanem a lakókocsi vécéjének gyűjtőtankjába. A lakókocsi tulajdonosa nem tett feljelentést. Nyilatkozata szerint ekkorát még életében nem röhögött.


1.)
És akkor most a győztes :
A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálőtt a leendő áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul működött.


"Aki azt mondja: képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá!"
Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. (Stephen Dolly)







 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Címkék: gyűjtőtankjába, kikérdezésekor, megparancsolta, megérkezésekor, balfácánságát, visszapattant, fejsérüléssel, kiderítéséhez, buszmegállóba, parkolóhelyet, legközelebbi, vegyesboltba, benzintankba, feljelentést, várakozókkal, nyilatkozata, kifejezetten, bazaltkockát, felismerésre, visszavittek, centiméteres, segítségével, hússzeletelő, lakókocsiból, visszafogott, közbevágott, elmenekülés, biztosítson, tartalmának, képtelenség, ellenőrüket, sülthagymát, kiosztották, megpróbálta, csütörtököt, alkalmazott, svájci szálloda, egyik ujját, újonnan beszerzett, helyszínre küldték, szakember kiszállt, hússzeletelő gépet, chicagói hóvihar, órán keresztül, munka elvégzése, beállás helyett, imént kiásott, helyszínen agyonlőtte, zimbabwei maszek, volán mellé, utolsó szálig, legközelebbi buszmegállóba, LEGHÜLYÉBB TETTE, Harareből Bulowayoba, Burger King, Long Beachen, Stephen Dolly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Walter Chrysler mondta  Egy barátság története  József Attila - Kopogtatás nél...  Ma van a magyar költészet napj...  Martin Buber, A haszidim meséi  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Mindig lesz olyan  Sík Sándor - Ha jő a perc  Mindig lesz olyan  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Megígért békesség  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Pitypang szökőkút  Paul David Tripp Április 15  A felvilágosodás...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Gebhardt Nóra versei II.  Anyák napjára  Gebhardt Nóra versei II.  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Április 13  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péter: Harmonia c...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A pitypang legendája  Paul David Tripp Április 13  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Kertem  Horváth Szilvia tollából  Borzasztó  Hogyan válunk hűségesekké?  Egy barátság története  Szívek  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Kertem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Egy tavasz  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  képre írva  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi este  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
svájci szálloda, egyik ujját, újonnan beszerzett, helyszínre küldték, szakember kiszállt, hússzeletelő gépet, chicagói hóvihar, órán keresztül, munka elvégzése, beállás helyett, imént kiásott, helyszínen agyonlőtte, zimbabwei maszek, volán mellé, utolsó szálig, legközelebbi buszmegállóba, felszállt utasokat, szállítmány nagyon, valóság kiderítéséhez, amerikai tinédzsert, kórházban ápolták, állomásra beálló, befutó vonathoz, férfi besétált, pultra rátett, húsz dollárost, pénztáros kinyitotta, férfi elővett, pénztár tartalmának, átnyújtotta zacskóba, zacskó megtömése, férfi távozott, pulton hagyta, elmenekülés után, zacskóban mindössze, arkansasi férfi, utcán kikapart, italbolt kirakatát, nyilvánvaló szándékkal, kirakat plexiből, nekivágott kockakő, helyszínen elvesztette, térfigyelő kamera, végéig felvette, férfi kikapta, egész jelentet, üzletből végignézték, helyszínre azonosítás, rendőr fennhangon, bűnöző készségesen, férfi hajnal, kassza tartalmát, alkalmazott közölte, kasszát csak, betörő kért, adag sülthagymát, betörő káromkodva, betörő kapta, parkoló lakókocsiból, magával vitt, sötétben óvatosan, magával hozott, eredmény kifejezetten, kihívott rendőr, rosszullét jeleit, benzintankba eresztette, lakókocsi vécéjének, lakókocsi tulajdonosa, kaliforniai Long, rabló rálőtt, leendő áldozatára, pisztoly csütörtököt, visszafogott kattanás, rabló csodálkozva, pisztoly csövébe, fegyver hibátlanul, talál kifogást, gyűjtőtankjába, kikérdezésekor, megparancsolta, megérkezésekor, balfácánságát, visszapattant, fejsérüléssel, kiderítéséhez, buszmegállóba, parkolóhelyet, legközelebbi, vegyesboltba, benzintankba, feljelentést, várakozókkal, nyilatkozata, kifejezetten, bazaltkockát, felismerésre, visszavittek, centiméteres, segítségével, hússzeletelő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 618
  • e Hét: 14943
  • e Hónap: 37431
  • e Év: 215306
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.