Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Putyin példa értékű beszéde
  2013-09-29 19:53:15, vasárnap
 
 




PUTYIN PÉLDAÉRTÉKŰ BESZÉDE


"Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést".

Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! "

A beszéd 2013. május végén hangzott el az orosz Dumában (parlamentben).

A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!


Putyin példa értékű beszéde

Link











Bátor beszéd!!! Szerencsére Ő legalább megteheti!

Végre már valaki kimondja az igazat! Nekünk is MAGYAROKNAK ez a véleményünk. Ha valakinek szüksége van a MAGYAR FÖLD védelmező energiájára, szeretettel fogadjuk, mind addig még a SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁBAN meghatározott elvek szerin végzi munkáját a köz érdekében!


" Végre akadt követője az ausztrál miniszterelnök asszonynak. A régi, és új bevándorlók egyre szemtelenebbek a befogadó országokkal szemben. A múlt napokban, Svédországban gyújtogattak a bevándorlók mintagyerekei. Protestálásuk oka, hogy nincs munkájuk. Szerintük Svédországnak kötelessége lenne nekik munkát biztosítani... Elgondolkodtató... Vajon nem-e annak az országnak volna kötelessége munkát, megélhetést biztosítania ahonnan Svédországba vándoroltak munkalehetőség reményében.

Azt hiszem ezt a kérést Kuvait sokkal okosabban megoldotta. Tudomásom szerint Kuvaitban két évre lehet szerződéses munkát vállalni. A szerződés leteltével a vendégmunkásnak el kell hagynia az országot.

Idegen állampolgár nem telepedhet le. Megkapja a munkájáért az igen magas fizetést, beleszólása nincs az állam szokásaiba, rendjébe. Akinek az nem tetszik, ne menjen oda!

Tanulhatnának az európai országok, de az olcsó munkaerő, a munkaadó kapzsisága bumerángként üt vissza. Nálunk is bekövetkezett, mert a magyar földesuraknak kellett az olcsó román munkaerő, még templomot is építettek nekik, meg a bibliát románra fordítva kinyomtatták. A románok megszerezték Erdélyt, és már azon munkálkodnak, hogy a tömb magyar megyéket hozzácsatolják a román többségűekhez. Sikerült ez Délvidéken, a Tiszát átívelve rajzolták át a választási kerületeket, hogy minden kerület szerb többségű legyen.

Hasonló a helyzet a zsidó vallású kazárokkal, akik az országuk szétesése után vándoroltak szerte Európába. Nem tömegesen, inkább beszivárogtak, és a magyar befogadó, hagyta őket, tollszedőnek, bőrösnek, szatócsboltosnak, ócskásnak, kocsmárosnak. Magyarországon a szabad vallásgyakorlás alapján saját templomot építhettek, és erre nem sajnálták az áldozatot. Sajnos, az akkori bírók lusták voltak, hogy a Talmudot elolvassák, mentségükre legyen, hogy héberül nem tudtak. Állítólag a más vallású embereket nem tekintik magukkal egyenrangúnak. Ha ez így van, akkor ilyen vallást követőket nem lett volna szabad befogadni az országba. Kötelezni kellett volna a kereszténység felvételét. Jó példa erre a kunok, és a jászok esete.

És itt érkezünk vissza Putyinhoz: aki Magyarországon akar élni, az beszéljen magyarul, és tartsa tiszteletben az ország szokásait, hagyományait. Ne követeljék, hogy Magyarország alkalmazkodjon a bevándorlók igényeihez.

Ne akarják meghatározni, hogy a tantervben mi legyen, mit tanuljanak a diákok irodalomból, történelemből.

Igaza van Putyinnak, beszédje szó szerint alkalmas arra, hogy az orosz szavat magyarral helyettesítsük."


Vlagyimir Putyin: Európa kulturális hanyatlása -- Isten és Sátán egyenjogusítása

Link









"Obamával tárgyalni olyan, mintha egy galambbal sakkoznék.

A galamb fellöki a figurákat, rászarik a táblára, majd peckesen körbejár, mintha megnyerte volna a játszmát."


/Putyin/





 
 
0 komment , kategória:  Híres emberek-jeles napok-évfo  
Címkék: szatócsboltosnak, tiszteletreméltó, franciaországban, vallásgyakorlás, elgondolkodtató, statisztikákból, vendégmunkásnak, egyenjogusítása, megalkotásánál, oroszországban, szemtelenebbek, hozzácsatolják, megváltoztatni, kisebbségeknek, magyarországon, oroszországnak, helyettesítsük, alkalmazkodjon, munkalehetőség, kompatibilisek, miniszterelnök, mintagyerekei, protestálásuk, svédországnak, egyenrangúnak, földesuraknak, kiváltságokat, többségűekhez, kereszténység, öngyilkossági, beszivárogtak, történelemből, meghatározott, tanulhatnának, svédországban, bekövetkezett, orosz törvényeket, öngyilkossági statisztikákból, orosz szokások, tiszteletreméltó törvényhozó, beszéd 2013, orosz Dumában, ausztrál miniszterelnök, befogadó országokkal, múlt napokban, bevándorlók mintagyerekei, országnak volna, kérést Kuvait, szerződés leteltével, igen magas, állam szokásaiba, európai országok, PUTYIN PÉLDAÉRTÉKŰ BESZÉDE, Szerencsére, MAGYAR FÖLD, SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁBAN, Szerintük Svédországnak, Vlagyimir Putyin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  s immár én is felragyogva, ért...  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png kislány  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép napot kívánok  Adakozás  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Albert Einsteinről  Gonosz démon-álarc  Paul David Tripp Április 20  Esti kép  Éretlen vers  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Png kutya  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png fotel  Szép napot kívánok  Fekete István - Akác  Mi lenne ha  Hogy lehet megtartani  A másik dolog,  Az igazi szeretetért rendszeri...  A jó emberek mindig szépek mar...  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy hatékony szolga  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einsteinről  Varga János Veniam - Fontos sz...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Paul David Tripp Április 20  Egy bizonyos határt  Albert Einsteinről  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reggel van  Ami embereknek lehetetlen, az...  képre írva  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Mai harmónia kártyám  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png csokor  Png virág  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Lóhere  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Alázat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Garai Gábor - Takarítás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png férfi  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  Németh László tollából  A sors  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Fehér virág  Facebookon kaptam  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Alázat 
Bejegyzés Címkék
orosz törvényeket, öngyilkossági statisztikákból, orosz szokások, tiszteletreméltó törvényhozó, beszéd 2013, orosz Dumában, ausztrál miniszterelnök, befogadó országokkal, múlt napokban, bevándorlók mintagyerekei, országnak volna, kérést Kuvait, szerződés leteltével, igen magas, állam szokásaiba, európai országok, olcsó munkaerő, munkaadó kapzsisága, magyar földesuraknak, olcsó román, bibliát románra, románok megszerezték, tömb magyar, román többségűekhez, választási kerületeket, zsidó vallású, országuk szétesése, magyar befogadó, szabad vallásgyakorlás, akkori bírók, kereszténység felvételét, jászok esete, beszéljen magyarul, ország szokásait, bevándorlók igényeihez, diákok irodalomból, orosz szavat, galambbal sakkoznék, galamb fellöki, szatócsboltosnak, tiszteletreméltó, franciaországban, vallásgyakorlás, elgondolkodtató, statisztikákból, vendégmunkásnak, egyenjogusítása, megalkotásánál, oroszországban, szemtelenebbek, hozzácsatolják, megváltoztatni, kisebbségeknek, magyarországon, oroszországnak, helyettesítsük, alkalmazkodjon, munkalehetőség, kompatibilisek, miniszterelnök, mintagyerekei, protestálásuk, svédországnak, egyenrangúnak, földesuraknak, kiváltságokat, többségűekhez, kereszténység, öngyilkossági, beszivárogtak, történelemből, meghatározott, tanulhatnának, svédországban, bekövetkezett, alkotmányában, törvényeinket, svédországba, bumerángként, hagyományait, magyarország, kultúrájával, hollandiában, biztosítania, illeszkedjen, tiszteletben, meghatározni, kinyomtatták, gyújtogattak, tollszedőnek, parlamentben, kocsmárosnak, munkálkodnak, megszerezték, irodalomból, bevándorlók, vándoroltak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1248
  • e Hét: 9703
  • e Hónap: 49524
  • e Év: 227399
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.