Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Morvai: Budaházy a leendő rabs
  2010-11-06 13:43:19, szombat
 
  Morvai:
Budaházy
a leendő rabszolgák vezére
(Hunhír-elemzéssel)



2010. november 06. 10:34

Hunhír.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=34869





Morvai Krisztina szerint mindazoknak ki kell állniuk Budaházy György és társai mellett, akik elutasítják Magyarország ,,gyarmatosítását" és féltik az ország jövőjét. Morvai kijelentette:a Jobbik európai parlamenti képviselőjeként számára világos, hogy Magyarországot - a többi között a hazai termőföldek megszerzésével - gyarmatosítani akarják - írja tudósításában az index. Nem értjük Morvai időzavarát, és egymásnak ellentmondó megszólalásait. Morvai eddig mindig azt mondta - nagyon helyesen,- s ugyanezt vallotta Budaházy, sőt Toroczkai meg sok százezren, hogy gyarmaton élünk, rabszolgák vagyunk, és VISSZA KELL VENNI HAZÁNKAT! Ez a Jobbik több éves alapkövetelése és jelszava. Viszont Morvai megszólalása alapján azt kell hinnünk, hogy a gyarmatosítás még csak ezután következik.



A politikus péntek este egy budapesti fórumon arról beszélt: a Jobbik európai parlamenti képviselőjeként számára világos, hogy Magyarországot - a többi között a hazai termőföldek megszerzésével - gyarmatosítani akarják.

Ezt alapozza meg - mondta -, hogy a kormány olyan törvényjavaslatot készül elfogadtatni, amely bírói engedély nélkül is lehetővé teszi a terrorizmussal összefüggésbe hozható személyek telefonbeszélgetéseinek lehallgatását, valamint a házkutatást. Az általa csengőfrász-törvénynek nevezett jogszabály Morvai Krisztina szerint mindazok megfélemlítését és ,,kiiktatását" szolgálja, akik tenni akarnak ,,Magyarország gyarmatosítása" ellen.

Ezzel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy (az egyebek mellett terrorizmussal és emberölés előkészületével gyanúsított) Budaházy György nemcsak a kormány elleni tüntetések vezéralakja volt, hanem fellépett Magyarország uniós csatlakozása, illetve a sukorói kaszinóberuházás ellen is.

Kijelentette: a Budaházy és a Hunnia Mozgalom tagjai ellen folyó büntetőeljárás során olyan súlyos eljárási hibákat és jogsértéseket követtek el, amelyek miatt lehetetlen jogszerű elmarasztaló ítéletet hozni. Szerinte, ha ez mégis megtörténik, bárkit el lehet ítélni. Mint mondta, ezért fontos, hogy Budaházyt azok is támogassák, akik nem értenek egyet a nézeteivel.

Morvai Krisztina koncepciósnak nevezte a Budaházy György és társai ellen folyó eljárást, amely szerinte abban a tekintetben is az ötvenes éveket idézi, hogy a sajtó igyekszik lejáratni a gyanúsítottakat. Sajnálatos, hogy ebben ,,a magát nemzetinek nevező" Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Hír Televízió és Echo Tv jár az élen - mondta.

Magyarországon akkor lesz más világ, ha újságírók, rendőrök, ügyészek és bírók ,,inkább állnak majd utcaseprőnek", minthogy asszisztáljanak a hasonló eljárásokhoz - vélekedett a jobbikos politikus.

A rendezvényen, amelyet a Szabadság téri református templom színháztermében tartottak, mintegy nyolcvanan vettek részt, köztük Budaházy György felesége, édesanyja és nagyanyja, valamint a Hunnia csoport több tagjának hozzátartozói írja helyszíni tudósításában az index.



Hunhír.info kommentár:

Maximálisan egyetértünk a Budaházy melletti kiállással, noha inkább Morvai Krisztina körei, és nem a Jobbik vezető politikusai általános véleményének tartjuk. Teljes mértékben azonosulunk azzal a kitétellel, hogy meg kell védeni hazánkat, és csak a magyar érdek érvényesülhet. Viszont nem értjük Morvai időzavarát, és egymásnak ellentmondó megszólalásait. Morvai eddig mindig azt mondta - nagyon helyesen,- s ugyanezt vallotta Budaházy, sőt Toroczkai is, hogy gyarmaton élünk, rabszolgák vagyunk, és VISSZA KELL VENNI HAZÁNKAT! Ez a Jobbik több éves alapkövetelése és jelszava. Viszont Morvai megszólalása alapján azt kell hinnünk, hogy a gyarmatosítás még csak most következik. Tehát Kúrcsány és Bajnai alatt nem tudjuk, mi volt a státuszunk, de a Fidesz-kormány alatt számíthatunk rá: a kétharmados párt gyarmatosít bennünket. Morvai szerint tehát Orbánék adják át a magyarok még megmaradt egyetlen kincsének maradékát a gonosz idegeneknek, és nem Gyurcsány, hanem Orbán valósítja meg az idegenek részéről megkövetelt "viktoriánus" diktatúrát.

A Hunhír következetesen támogatta, és támogatja ma is Budaházy szabadon bocsájtását, neki és társainak az igazságtételt. De a parlamenti választások előtt történteket is figyelembe véve sajnos ki kell mondnunk (emlékezetes, hogy a Jobbik nem vette listájára a hazafit, és olyan választókerületben indult, ahol még az ajánlószelvényeket sem tudták összeszedni szimpatizánsai), hogy Morvai Krisztina álláspontja nem a Jobbik egységes álláspontját tükrözi. Úgy véljük, Budaházy továbbra is csak bábu, amelyet bizonyos jobbikos erőcsoportok a saját céljaikra használnak fel.

A Hunhír.info álláspontja egyértelmű: Budaházy elméleteivel nagyon sok szempontból nem értettünk egyet, és ezt nem utólag mondjuk, hanem az adott időben is kifejeztük ebbéli véleményünket. Ugyanakkor egy saját útját járó, DE EMBERILEG, ERKÖLCSILEG TISZTA, MEG NEM ALKUVÓ KÖVETKEZETES, És AZ ELVEIHEZ RAGASZKODÓ, KÖPÖNYEGET SEMMI KÉNYSZER HATÁSÁRA SEM FORDÍTÓ HAZAFINAK tartjuk, és fejet hajtunk előtte önmagához és elveihez való hűsége miatt. Éppen ezért következetesen támogatjuk, hogy az IGAZSÁG győzhessen az ügyében.



Megjegyzés:

Biztosan lesznek olyan hangok, amelyek megint egy-egy gondolatot kiragadva támadják független hírportálunkat, hogy Fidesz-közeli lett. Ezért ismételten mondjuk, előre! Sem nem Fidesz-, sem nem Jobbik-, sem nem igazság- és nemzet"közeliek" nem vagyunk. Az igazság és a nemzet SZOLGÁLATA vezérel bennünket éppen úgy, mint elődeinket, az első nemzeti radikális portált, rock­szer­da.hu-t, a belőle építkezett HunHír.Hu-t, és a párt-, de nem NEMZETI ÉRDEK független Hunhír.info-t.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kaszinóberuházás, képviselőjeként, asszisztáljanak, színháztermében, előkészületével, gyanúsítottakat, megfélemlítését, gyarmatosítását, magyarországot, hírportálunkat, magyarországon, alapkövetelése, terrorizmussal, következetesen, gyarmatosítása, megszólalásait, gyarmatosítani, büntetőeljárás, szimpatizánsai, megszerzésével, lehallgatását, gyarmatosítás, tudósításában, véleményünket, igazságtételt, összefüggésbe, emlékeztetett, koncepciósnak, érvényesülhet, jogsértéseket, hozzátartozói, következetes, utcaseprőnek, megszólalása, kijelentette, elméleteivel, leendő rabszolgák, ország jövőjét, többi között, hazai termőföldek, politikus péntek, budapesti fórumon, kormány olyan, terrorizmussal összefüggésbe, egyebek mellett, kormány elleni, sukorói kaszinóberuházás, ötvenes éveket, sajtó igyekszik, magát nemzetinek, hasonló eljárásokhoz, jobbikos politikus, Morvai Krisztina, Budaházy György, VISSZA KELL VENNI HAZÁNKAT, Viszont Morvai, Hunnia Mozgalom, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Echo Tv, Tehát Kúrcsány, ERKÖLCSILEG TISZTA, ALKUVÓ KÖVETKEZETES, ELVEIHEZ RAGASZKODÓ, KÖPÖNYEGET SEMMI KÉNYSZER HATÁSÁRA SEM FORDÍTÓ HAZAFINAK, NEMZETI ÉRDEK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Egy lelki imádság  Az igazi szeretetért rendszeri...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png fotel  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  A sors  Png virág  Fekete István - Akác  Kövesd a cowboyt!  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  George Byron - Ahogy itt jár -...  Makszim Gorkij gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png nő  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 19  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Kövesd a cowboyt!  Png ház  Minden harmadik...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png fotel  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nevem  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Fehér virág  Png virág  Hiányzik  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png fotel  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png férfi  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png virág  Facebookon kaptam  Reggel van  Fekete-erdő desszert 
Bejegyzés Címkék
leendő rabszolgák, ország jövőjét, többi között, hazai termőföldek, politikus péntek, budapesti fórumon, kormány olyan, terrorizmussal összefüggésbe, egyebek mellett, kormány elleni, sukorói kaszinóberuházás, ötvenes éveket, sajtó igyekszik, magát nemzetinek, hasonló eljárásokhoz, jobbikos politikus, magyar érdek, kétharmados párt, gonosz idegeneknek, idegenek részéről, parlamenti választások, saját céljaikra, adott időben, saját útját, nemzet SZOLGÁLATA, első nemzeti, belőle építkezett, kaszinóberuházás, képviselőjeként, asszisztáljanak, színháztermében, előkészületével, gyanúsítottakat, megfélemlítését, gyarmatosítását, magyarországot, hírportálunkat, magyarországon, alapkövetelése, terrorizmussal, következetesen, gyarmatosítása, megszólalásait, gyarmatosítani, büntetőeljárás, szimpatizánsai, megszerzésével, lehallgatását, gyarmatosítás, tudósításában, véleményünket, igazságtételt, összefüggésbe, emlékeztetett, koncepciósnak, érvényesülhet, jogsértéseket, hozzátartozói, következetes, utcaseprőnek, megszólalása, kijelentette, elméleteivel, csatlakozása, magyarország, rendezvényen, véleményének, számíthatunk, elmarasztaló, eljárásokhoz, álláspontját, erőcsoportok, elfogadtatni, kapcsolatban, összeszedni, álláspontja, történteket, emlékezetes, bocsájtását, választások, vezéralakja, kétharmados, gyarmatosít, gyanúsított, ellentmondó, csengőfrász, kiiktatását, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3999
  • e Hét: 9731
  • e Hónap: 20842
  • e Év: 174338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.