Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sírtam másodszor nyolc esztendő óta
  2012-07-16 07:46:06, hétfő
 
   
  Egész életemet végig sírtam, de volt, amikor érthetetlan házasságom idején csak könnybe gyűlt szemekkel éltem, végeztem minden munkát, a volt férjem helyett is.

Ha valaki csak annyit kérdezett, mi van az anyámmal, vagy kire számíthatok, már könnybe lábadt a szemem, s keservesen zokogni kezdtem. Én tartottam össze a családot, míg bírtam - mint kiderült, az egyik sportoló lány így emelkedett, ő később született meg tőlem, előbb nekem kellett szenvednem, mint a Mákostészta 1962-es kezdetével a magyar ruhás hintás kislánynak Bródy végtelen apokalipszisén keresztül, a Rákóczi téri Időjelek hintás kislánya később született meg, vagyis már ismételhettek, pontosan tudták az Időjelek sorozatait, azt is, ki előző életében mit követett el, mi lett volna most a sorsa.

Öcsém öt évvel ezelőtt az írásaim, a római egyház bibliájának ismétlése közben hunyt el ötödik szívinfarktussal. Az összes csontvázjeles füvest, alkoholistát, perverzet rajta emelték, ő volt a Feketebárány. Nem jött könny a szemembe, s a halotti szobában tömtem magamba a süteményt, ami furcsa volt, mert amikor apa meghalt, hónapokig nem tudtam enni, mikor rá gondoltam, bár akkor sem jött könny a szememből, némán és megrendültem álltam a szenvedés érthetetlensége miatt.

Tegnap megírta a magazin vezetője, hogy az engem kitámadó elnézést kért tőlem. Ekkor úgy éreztem magam, hogy ráerőszakoltam, mintha rosszat tettem volna és ezért engem bántani kell, mint anyám és volt férjem tette mindig, kitört a zokogás. Legutóbb akkor sírtam, amikor találkoznom kellett egy klubvezetővel Pesten és úgy éreztem, nem tudok egyedüll nekiindulni így egyensúlyzavaral, ennyi rontással testemen körben, melyek kívülről nyomják tüdőmet, szívemet, iszonyatos érzéssal tapadnak rám, mert a menhely így emelkedik és tisztul. Egy teljes napig nem vettem fel a telefont, csak feküdtem és sírtam, úegy éreztem, valakinek meg kell fognia a kezemet és el kell kísérnie, egyedül nem tudok tájékozódni, eltévedek, mint gyerekkoromban, amikor hazamentem az óvodából. Halála előtt mindenki visszamegy a gyereskkorába? Én az emlékeimből merítkezem. Emlék a szerelem, tudom, milyen lett volna az igazival, emlék a tisztelet, átéltem, tudom,mit jelent szeretve lenni többezer embertől egyszerre, hiszen ezek váltották ki volt férjemből a féltékenységi jeleneteket, hogy megszüntet örökre, elveszi emberségemet. Már akkor ezen az utcán haladtak végig, az előttem lakó alkoholista éveken keresztül kiabálta jelenlegi szomszédomnak,hogy genyó, s akkor a volt férjem is így nevezett engem. Ezt nyolc éve ismételték, most én voltam ismét, akin végigmentek a két utca, sőt az egész város listáján, kimentve őket innen, az elme leszármazottjait pedig diplomássá tették. Mit műve a menhely 1995 óta, amikor egyébként is Müller Péter Sziámi ide volt berendezve ebbe az ember áldozó bérházba a romániai Farkas börtön neve alá? Egyszer bemutatták, hogy a romániai dögöt kergeti a rendőrautó, figyeli. Már idősek, mint a három gyermekes könyvszereplő N-né, akinekárnyékként volt megrajzolva férje a kiadott könyvben. A kohlinka minden perverz oldalon fellelhető,még Bea asszonyt is így tették gazdaggá.

Azt írták nekem, engedjem el a sötét gondolatokat, a sötétséget, engedjem be a fényt. Melyik részembe, ami nincs megrontva? Már csodálkozom azon, hogy másokat ilyen iszonyatok, kínzás nem érint, vagyis én vagyok egyedül az áldozat, úgy érzem. Iszony és iszonyat, amit az elmeosztályok és börtön bűnözők a menhellyel tesznek, a kommunistákat kétszer emelték fel, mentették meg születésem óta. Mennyivel voltam én rosszabb Szandinál, akinek sorsát 1990-ben rajtam hajtották végre? Mennyivel voltam rosszabb Dollinál és Hevesinél, akik esernyővel védték magukat a Forgószél könyv szerint? Mennyivel voltam rosszabb Gór Nagy Máriánál, akinek inysorvadásának kellett volna lennie, s helyette én kaptam az elmétől inyevő baktériumot, folyamatosan kapom tőlük a lyukakat testemre, mint a lábaimra a háromszög alakú lyukakat, s utána tönkrementek a lábaim, megdagadtak, mert az elmeosztályok gyógyszereitől deformálódnak az elmebetegek. 14 éve tart a kínzás, ez már nem elpörölés Istenektől az angol szereplő helyett, melyet a Szívdobbanásokban állítottam össze, nem is leplezése a sakk-kártyás vörös ruhás hölgynek, aminek Urbán rajzolt meg 1992-ben engemet, furcsa reformja ez az egészségügynek, sikerült megmenekülniük a régi orvosoktól, akiktől tartottak valamennyien. Nyolc éve itt már csak az Ufós elmebetegek maradtak a városban, egyikük éppen a börtön egyik Imréjének könyvét ismételte, nekem kakukkozott, amit nem értettem, míg a kis Mi világunk kiadványt meg nem találtam. Az akkor idekerült Király doktor szerint éppen Király Lindánál jártak Presser Piciék, mivel minden Linda, Katalin, Marianna, János, Kalina, Kalinka és még sorolhatnám a nemeseket minden országból - jelenleg a cigányok Katijainál járnak - itt én voltam.
Miért mentették meg a börtön képviselőit, miért ismétli a börtön könyveit Gáspár Győző is, a feleség cserés Éva és fonósat? Miért mentették meg az összes halak szülöttet, miért ünnepelnek halat az ünnepi tortánt? Szörny-tetteiket nyilvánosságra kívánják hozni valószínűleg a teljes megsemmisítésem mellett. Folyamatosan kapom bőrömre a csapásokat, hatalmas anyajegyeket, kinövéseket. Most öt hete gyógyul a lábfejemen az egyik seb, ez is szúrással kezdődött. Külső és belső szépségem odalett, méhem kihalatva. Így kellett kihalatni az embereket az emberré vált sorsúaknak!
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Címkék: egyensúlyzavaral, akinekárnyékként, szívinfarktussal, leszármazottjait, érthetetlensége, inysorvadásának, megsemmisítésem, nyilvánosságra, ráerőszakoltam, apokalipszisén, gyógyszereitől, gyerekkoromban, egészségügynek, megmenekülniük, ismételhettek, elmeosztályok, deformálódnak, kommunistákat, féltékenységi, szomszédomnak, gyereskkorába, könyvszereplő, csontvázjeles, klubvezetővel, valamennyien, megrendültem, gondolatokat, emberségemet, valószínűleg, tönkrementek, feketebárány, alkoholistát, folyamatosan, anyajegyeket, megdagadtak, találkoznom, volt férjem, egyik sportoló, magyar ruhás, római egyház, összes csontvázjeles, halotti szobában, szenvedés érthetetlensége, magazin vezetője, engem kitámadó, klubvezetővel Pesten, teljes napig, emlékeimből merítkezem, féltékenységi jeleneteket, utcán haladtak, előttem lakó, egész város, Müller Péter Sziámi, Nagy Máriánál, Király Lindánál, Presser Piciék, Gáspár Győző,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A televizió nem a kultúrát kép...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Erdőn  Albert Einsteinről  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy hatékony szolga  Garai Gábor - Takarítás  Nem számIt  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Szívem  Őrizkednünk kell...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Leonardo da Vinci gondolata  Gonosz démon-álarc  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam  Png virág  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Egy lelki imádság  Png virág  Png kutya  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Nem tudhatod  Kellemes délutánt kívánok  Egy maradéktalanul uralt világ  Fehér virág  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Szép álmokat!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Erdőn  Ne kapaszkodj magasabbra,  Németh László tollából  A másik dolog,  Akarat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  képre írva  Az igazi szeretetért rendszeri...  A másik dolog,  Őrizkednünk kell...  Nem számIt  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png lepke  Szép estét kedves látogatóimna...  Fehér virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Jó éjszakát  Garai Gábor - Takarítás  Zsolnay Vilmos világhírű kera... 
Bejegyzés Címkék
volt férjem, egyik sportoló, magyar ruhás, római egyház, összes csontvázjeles, halotti szobában, szenvedés érthetetlensége, magazin vezetője, engem kitámadó, klubvezetővel Pesten, teljes napig, emlékeimből merítkezem, féltékenységi jeleneteket, utcán haladtak, előttem lakó, egész város, elme leszármazottjait, menhely 1995, ember áldozó, romániai Farkas, romániai dögöt, három gyermekes, kiadott könyvben, kohlinka minden, sötét gondolatokat, menhellyel tesznek, kommunistákat kétszer, elmétől inyevő, lyukakat testemre, háromszög alakú, elmeosztályok gyógyszereitől, angol szereplő, sakk-kártyás vörös, régi orvosoktól, börtön egyik, akkor idekerült, nemeseket minden, cigányok Katijainál, börtön képviselőit, börtön könyveit, feleség cserés, összes halak, ünnepi tortánt, teljes megsemmisítésem, emberré vált, egyensúlyzavaral, akinekárnyékként, szívinfarktussal, leszármazottjait, érthetetlensége, inysorvadásának, megsemmisítésem, nyilvánosságra, ráerőszakoltam, apokalipszisén, gyógyszereitől, gyerekkoromban, egészségügynek, megmenekülniük, ismételhettek, elmeosztályok, deformálódnak, kommunistákat, féltékenységi, szomszédomnak, gyereskkorába, könyvszereplő, csontvázjeles, klubvezetővel, valamennyien, megrendültem, gondolatokat, emberségemet, valószínűleg, tönkrementek, feketebárány, alkoholistát, folyamatosan, anyajegyeket, megdagadtak, találkoznom, megrajzolva, végigmentek, jeleneteket, képviselőit, sorolhatnám, mákostészta, elmebetegek, tájékozódni, kinövéseket, bibliájának, kakukkozott, emlékeimből, érthetetlan, csodálkozom, számíthatok, baktériumot, nekiindulni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2285
  • e Hét: 4607
  • e Hónap: 10848
  • e Év: 63114
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.