|
2010-12-22 12:34:54, szerda
|
|
|
|
|
|
Tenger gyümölcsei rántva (8 személyre)
Hozzávalók:
- 8 rákfarok
- 8 kisebb nyelvhal
- 16 kagyló
- 4 golgotagyümölcs leve
- 2 g sáfrány
- 20 dkg liszt
- 3 kanál fehérbor
- víz
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A halat, a rákot és a kagylót megtisztítjuk, felesleges részeit eltávolítjuk, majd a halat a sáfrányos golgotalébe pácoljuk egy órára. A lisztet elkeverjük a borral és a vízzel, majd ezt is a hűtőbe tesszük. Az egy óra leteltével az összes tenger gyümölcsét a tésztába mártjuk, majd olajban kisütjük, és már kínálhatjuk is.
Forrás: 109 |
|
|
0 komment
, kategória: Receptek / főételek |
|
Címkék: golgotagyümölcs, megtisztítjuk, eltávolítjuk, golgotalébe, kínálhatjuk, felesleges, elkészítés, elkeverjük, leteltével, gyümölcsét, hozzávalók, gyümölcsei, sáfrányos, személyre, kisütjük, sütéshez, rákfarok, fehérbor, tésztába, nyelvhal, pácoljuk, mártjuk, lisztet, olajban, tesszük, kagylót, részeit, sáfrány, kagyló, borral, tenger, hűtőbe, kisebb, összes, forrás, rántva, kagylót megtisztítjuk, sáfrányos golgotalébe, lisztet elkeverjük, hűtőbe tesszük, összes tenger, tésztába mártjuk,
|
|
|
|
kagylót megtisztítjuk, sáfrányos golgotalébe, lisztet elkeverjük, hűtőbe tesszük, összes tenger, tésztába mártjuk, golgotagyümölcs, megtisztítjuk, eltávolítjuk, golgotalébe, kínálhatjuk, felesleges, elkészítés, elkeverjük, leteltével, gyümölcsét, hozzávalók, gyümölcsei, sáfrányos, személyre, kisütjük, sütéshez, rákfarok, fehérbor, tésztába, nyelvhal, pácoljuk, mártjuk, lisztet, olajban, tesszük, kagylót, részeit, sáfrány, kagyló, borral, tenger, hűtőbe, kisebb, összes, forrás, rántva, vízzel, liszt, órára, halat, rákot, kanál, , ,
|
|
|
|
2024. Március
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
137 db bejegyzés |
e év: |
472 db bejegyzés |
Összes: |
49265 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1056
- e Hét: 6297
- e Hónap: 26159
- e Év: 202034
|
|
|