Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazug történelem oktatás, Magyarország teljes kifosztásához!
  2014-11-21 23:10:52, péntek
 
 




HAZUG TÖRTÉNELEM OKTATÁS, MAGYARORSZÁG TELJES KIFOSZTÁSÁHOZ!


Hazug történelem oktatással hülyítenek bennünket, miközben Magyarország kirablása zajlik. Elképesztő kincs van a kezünkben ha végre ébrednénk! Magyarországnak nincs szüksége sátáni kifosztó rendszerekre, amelyet elneveztek Demokráciának, sem a pénzükre!

Ha ismernénk JOGAINKAT, ami hatálytalaníthatatlan ÉS ISMERNÉNK TÖRTÉNELMÜNKET, nem kellene utcára menni senkinek, nem lenne NÉLKÜLÖZÉS ebben az országban, és soha többé nem tudna felhasználni a sátáni pénzhatalom a megosztásra, akik az orrunknál fogva vezetnek! Egyetlen politikai párt sem képes ezt megteremteni, MERT ŐK A MEGOSZTÁSBÓL élnek, beleértve az USA-t és az EU-t is. Nem nekünk kell felzárkózni senkihez és sehová, nem véletlen hazudják le történelmünket a mai napig és nem véletlen támad és pusztít a globális kifosztó rendszer, amit elneveztek demokráciának, ami egyébként a szakadék szélére sodorta az egész emberiséget.

Magyarországnak a magyar szent koronával egy olyan jogosítványa létezik, amely az Istentől való és ezt nem tudja senki felülírni, ezzel pontosan tisztában vannak a nagyhatalmak is. Próbálják elbagatellizálni lehazudni, a szakrális királyság és a szentkorona jogrend nem azonos az ismert királyságokkal. A pénz Istene brutális támadásokat hajt végre Magyarország ellen, félelemben és kilátástalanságban tartva az egész emberiséget. IDEJE ÉBREDNI!







Magyarország a világ egyik leggazdagabb országa!
Csak gázvagyon 2011. junius 17. felmérve 10.000.000 egyenlő részre elosztva 400 millió Ft/fő. Részletek : http://issuu.com/tempohirek/docs/fenykard/2?e=4871639/2133454


MAGYAROK!!! MIKOR ÉBREDTEK MÁR FEL???

Link



Jó lenne ELŐSZÖR a történelmünket rendbe rakni a fejekben!

Amíg ez nem történik meg, addig itt soha nem lesz rend csak kifosztás, megosztás, idegen érdekeket kiszolgáló politikai elit, rabszolga sorsra juttatott szavazó táborok, ingyen cirkusz és rajtunk élősködés a hazug médiájukkal együtt.

Jó lenne végre tisztázni és leszögezni néhány apróságot, például azt, hogy aki itt él őshonos nép ebben a hazában és a Kárpátmedencében, több 10 ezer éve az a magyarság, és nem nekünk kell felzárkózni senkihez és sehová.

Nem foglaltunk semmilyen hont, hanem vissza jöttünk oda ahová a teremtő Isten által teremtve lettünk.

Továbbá a teremtés nyelvét beszéljük, a mag népe vagyunk, a legősibb írással rendelkezünk és kozmikus tudást vittünk szét az egész világon nem a pusztítást.
Akinek ez nem tetszik az pereljen a mindenható teremtő Istennel.

Nem véletlen hazudják le történelmünket a mai napig!

Nem véletlen taposták el a Magyar és Hunor jogrendet, amely a szeretetre épül. Ma a Káin és Ábel modell működik ami a kifosztásra és egymás eltaposására épül, amit elneveztek demokráciának!

NEM VÉLETLEN KUSSOL A VATIKÁN, hogy egyedülálló nemzetként Apostoli Magyar Királyság vagyunk és szentkoronánk vétó joggal rendelkezett a pápaválasztásnál egészen addig amíg István le nem cserélte Isten anyánkat.

Nem véletlen cserélte le István, Isten anyánkat, Szűz Máriára, aki Jézust bolondnak nevezte. István óriási pusztítást hajtott végre, kiirtásra kerültek többek között a körosztók vagyis a Krisztusok. István tett mást is rovás botok gyűjtésébe kezdett majd elégette azokat, pontosabban a tudást.

A sátáni erők nem véletlen támadják a magyarságot, és nem véletlen támogatnak egy olyan keresztény dogmát hazaáruló jött ment politikusaink a mai napig, ami Mózes Istenére épül és amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak, sem a teremtő Istennek.


Mi közünk nekünk Mózes Istenéhez aki azonnal gyilkoltatott ?

Mi köze a szeretet Istenének a gyilkoláshoz? Semmi!! Több mint 2000 éve hülyítik az egész emberiséget egy többszörösen átírt bibliával és egy lopott és átírt teremtés történettel, ami egyébként egy sumer történet és amihez közünk van. A Sátánt imádtatják a birkacsordával, hogy bűntudatban tarthassanak, kifoszthassanak, megalázhassanak, és hogy uralkodhassanak rajtunk.


NEKÜNK KELL ÉBREDNI!


Magyarországot irányító sátáni szervezet úgy ült a nyakunkra és szolgál idegen érdekeket, hogy ezt a szentkorona alkotmánya nem engedélyezi. A szentkorona alkotmányát meg nem írhatja felül senki még a király sem. Mivel totálisan lebutították az embereket ezért fogalmuk sincs, hogy a megoldás a kezükben van és a jog A NÉPÉRT van, ami örök érvényű.

A Köztársaság soha nem jött létre, és az Apostoli Magyar Királyság hatálytalaníthatatlan !

Ezért Magyarország államformája jogilag Királyság! A Köztársaság csak azért működik még, mert diplomaták, és hivatalnokok tízezrei megjelenítik! A Királyságot eddig senki nem jelenítette meg ! Most ezt Borbély József Kormányzó megtette!










ETTŐL RETTEG A HATALOM!


A SZENT KORONA ALKOTMÁNYA KIMONDJA:

JAVAINK AZ ORSZÁGON KÍVÜL NE ADASSÉK!!
Ha valami már az országon kívül eladásra került, azt a magyarok visszaválthassák!!
Pénzverők, hivatalnokok, vámosok, országunk nemesei legyenek!
A kötelezettségek, és jogok tekintetében a szent korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.
Minden magyar érték szellemi és anyagi a természet és a magyarság érdekeit kell, hogy szolgálja!!
Mindazon vezetőkkel szemben, akik visszaélnek a bizalommal, és megsértik a szent korona alkotmányát, nem csak hogy joga, hanem kötelessége a szent korona tagjának ellentmondani, ellenállni mindörökké!!

Ez az ellenállási záradékban foglaltak szerint örökérvényű jogunk, 1222-től a mai napig érvényes, HATÁLYTALANÍTHATATLAN!!

IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ KORRUPT POLITIKUSAINK ELADTAK MÁR MINDENT!







NEM VÉLETLEN SZERETNÉK ELTÖRÖLNI MAGYARORSZÁGOT!
Ezért támadja a globalizmus Magyarországot!


Miért támadja a globalizmus Magyarországot?

Link



FELHÍVÁS A NEMZETHEZ!


Open publication - Free publishing


HÁROM DOLOG AMIT ÉRDEMES TUDNI, MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK:


Alanyi jogon járó jövedelem:

Link



Jézusnak semmi köze a mai kereszténységhez:

Link



Lehazudott történelmünk:

Link



Forrás
Link










. . . .




 
 
0 komment , kategória:  Történelem  
Címkék: pápaválasztásnál, elbagatellizálni, kárpátmedencében, visszaválthassák, kereszténységhez, magyarországnak, uralkodhassanak, kifoszthassanak, megalázhassanak, kötelezettségek, történelmünket, birkacsordával, magyarországot, állampolgárnak, királyságokkal, demokráciának, ellentmondani, politikusaink, szentkoronánk, kifosztásához, gyilkoltatott, megteremteni, nagyhatalmak, magyarország, leggazdagabb, felhasználni, rendelkezünk, többszörösen, megosztásból, jogosítványa, hivatalnokok, megjelenítik, tarthassanak, rendelkezett, államformája, eltaposására, sátáni pénzhatalom, orrunknál fogva, globális kifosztó, szakadék szélére, egész emberiséget, magyar szent, olyan jogosítványa, szakrális királyság, szentkorona jogrend, ismert királyságokkal, pénz Istene, világ egyik, történelmünket rendbe, hazug médiájukkal, teremtő Isten, teremtés nyelvét, HAZUG TÖRTÉNELEM OKTATÁS, MAGYARORSZÁG TELJES KIFOSZTÁSÁHOZ, ISMERNÉNK TÖRTÉNELMÜNKET, MERT ŐK MEGOSZTÁSBÓL, IDEJE ÉBREDNI, MIKOR ÉBREDTEK MÁR FEL, VÉLETLEN KUSSOL VATIKÁN, Apostoli Magyar Királyság, Szűz Máriára, Mózes Istenére, Mózes Istenéhez, NEKÜNK KELL ÉBREDNI, Borbély József Kormányzó, ETTŐL RETTEG HATALOM, SZENT KORONA ALKOTMÁNYA KIMONDJA, JAVAINK AZ ORSZÁGON KÍVÜL NE ADASSÉK, IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLÓ KORRUPT POLITIKUSAINK ELADTAK MÁR MINDENT, VÉLETLEN SZERETNÉK ELTÖRÖLNI MAGYARORSZÁGOT, FELHÍVÁS NEMZETHEZ, HÁROM DOLOG AMIT ÉRDEMES TUDNI, MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Azért kaptad  Dóró Sándor: Embernek maradni  Azért kaptad  Tanmese  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívek  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Magamnak  Töröld le  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Reményik Sándor: Pierrot &...  Hamvas Béla  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Bársony székben  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Egy párkányon  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Tanácsok egy pszichológustól  Otthon  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Paul David Tripp Április 12  A Magyar Költészet napja alkal...  Vidámság  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Az ember  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Müller Péter tollából  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Paul David Tripp Április 13  Szép álmokat!  Isten hűségének mértéke  Szép estét  képre írva  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jan Twardowski - Siessünk  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szép estét  Latinovits Zoltán tollából  Zilahy Lajos mondta  Dóró Sándor: Embernek maradni  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Alvó cica  Az ember emlékekből áll  Jó éjszakát  Különleges 
Bejegyzés Címkék
sátáni pénzhatalom, orrunknál fogva, globális kifosztó, szakadék szélére, egész emberiséget, magyar szent, olyan jogosítványa, szakrális királyság, szentkorona jogrend, ismert királyságokkal, pénz Istene, világ egyik, történelmünket rendbe, hazug médiájukkal, teremtő Isten, teremtés nyelvét, legősibb írással, egész világon, mindenható teremtő, szeretetre épül, pápaválasztásnál egészen, körosztók vagyis, sátáni erők, olyan keresztény, teremtő Istennek, szeretet Istenének, többszörösen átírt, sumer történet, szentkorona alkotmánya, szentkorona alkotmányát, embereket ezért, országon kívül, magyarok visszaválthassák, szent korona, magyarság érdekeit, ellenállási záradékban, globalizmus Magyarországot, pápaválasztásnál, elbagatellizálni, kárpátmedencében, visszaválthassák, kereszténységhez, magyarországnak, uralkodhassanak, kifoszthassanak, megalázhassanak, kötelezettségek, történelmünket, birkacsordával, magyarországot, állampolgárnak, királyságokkal, demokráciának, ellentmondani, politikusaink, szentkoronánk, kifosztásához, gyilkoltatott, megteremteni, nagyhatalmak, magyarország, leggazdagabb, felhasználni, rendelkezünk, többszörösen, megosztásból, jogosítványa, hivatalnokok, megjelenítik, tarthassanak, rendelkezett, államformája, eltaposására, tekintetében, rendszerekre, gyilkoláshoz, lebutították, történelmünk, felzárkózni, örökérvényű, királyságot, publication, magyarságot, emberiséget, ellenállási, köztársaság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 257
  • e Hét: 11335
  • e Hónap: 33823
  • e Év: 211698
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.