Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
CSAPDÁBAn
  2011-01-31 22:11:25, hétfő
 
  CSAPDÁBAN
A MAGYAR FELTÁMADÁS

A magyarság, a nemzeti oldal jelenleg egy a részére felállított, teljesen speciális, csak az ő elvárásai szerinti csapdában vergődik.
Ez nem más, mint a tudatlanságba, tehetetlenségbe és a kilátástalanságba, jövőtlenségbe csomagolt demoralizáló, bátortalan kishitűségbe fojtott helyben járása és akaratgyengesége!
A zsidóvilágban a magyar életképtelen, mert ez számára természetellenes és abnormális!

,,EGY ABNORMÁLIS VILÁGBAN A NORMÁLIS AZ ABNORMÁLIS!"

Ez nem véletlen vagy sorsszerű, ez szándékos!
Pontosan így lett felállítva előre megfontolt rosszindulatból, élettapasztalatból, ami az együttélésünkből adódott azok számára, akik eközben jól megismertek minket.
Mi ugyanis befogadtuk őket és emberi rangra emeltük az 1867-es Kiegyezés alkalmával, ami egyébként nem volt más, mint hatalmas és felelőtlen könnyelműség, hogy bíztunk abban, hogy az ősellenségünk a bizalmunkra, szeretetünkre való hivatkozással megváltozik, vagy magyarrá alakulva elveszíti öröklött és deklaráltan bizonyított emberi hitványságát.
Azóta már tudjuk, hogy ez képtelenség és ezzel a cselekedetünkkel kígyót melengettünk a keblünkön, és most jött el az ideje annak, hogy - ezt ,,meghálálva" - mérgével végérvényesen kiirtson bennünket...

,,Nemzeti oldal nincs, nemzeti média sincs, mi több valójában már igazi Nemzeti Oldal sincs!"

Valójában csak ennek hazudott, titkosszolgálati módszerekkel létrehozott és erre profilozott szervezetek és portálok vannak, olyan gyanútlan és tisztaszívű, nemzeti érzelmű magyarok számára, akik ekkora szemenszedett aljasságot, képmutatást és hazug nemzetgyalázást még elképzelni sem tudnának!

,,A nemzeti oldalon semmilyen hatékony faji alapú szűrés nincs és még azon is vitatkoznak, hogy erre egyáltalán szükség lenne-e, most, amikor már teljesen egyértelmű kellene, hogy legyen mindenki számára, hogy egy kegyetlen faji háború kellős közepén állunk!"

A média kivétel nélkül magyarnak és nemzetinek hazudott magyarellenes kezekben van és ontja magából a zsidózást, miközben ezeket a cikkeket maguk a zsidók szerkesztik és írják, terjesztik...
Miért teszik ezt?
Azért, mert aki zsidózik, abban megbízunk, mert képtelenek vagyunk benne felismerni azt a zsidót, aki ezzel igyekszik a bizalmunkba férkőzni, miközben szemmel láthatóan, nyilvánvalóan az! Ezzel jó szokás szerint is összekever minket, hiszen vannak jó zsidók is...
Nincs jó zsidó, csak zsidó, vagy ember van!

CSAK AZ ERKÖLCS, A MORÁL TESZ EMBERRÉ!

Nem tételezzük fel róla - magunkból kiindulva - az aljasságot és határtalan képmutatást, pedig úgymond a zsidó ,,ereje" pontosan ebben van, hiszen moráltalan és jellemtelen, ilyen kis apró gátlásokkal ő nem korlátozza magát, hiszen nem is érzi, hogy mi az...
Ezért sikeres eleinte a kereskedelemben és bárhol másutt is, mert nem rendelkezik emberi és morális értékekkel, erkölccsel, sem a szerelemben, magánéletében, sem pedig az emberi kapcsolataiban!

Megmutatkozik ez abban is, hogy szemrebbenés nélkül, mi több büszkeséggel éli azt meg, hogy hogyan sikerül másokat becsapnia, tévútra vezetnie, tönkretennie!
Ez számára a siker, különösen akkor, ha ebből előnye, különösen pedig anyagi előnye vagy hatalma származik!

A keverék tehát ez: hatalom és anyagi előny, haszon, pénz és jólét!
Általában a hatalom a pénzzel is együtt jár, és mint tudjuk, ezt különösen szereti...
A nemzeti oldalon lévő szervezetek, tömörülések nem mentesek a zsidók befolyásától, mi több, nem egyet ők maguk hoztak létre(!), hogy az alá felsorakozott nemzeti érzelmű és tenni is akaró erőket így tudják ellenőrizni, kordában tartani, tehetetlenségre kárhoztatni és bátortalan kishitűségre ,,nevelni"!
Mert ott is nevelés folyik, de nagyon keményen!
A célja az ellenség legyőzhetetlenségének emlegetése és belenevelése a leendő katonákba, hogy annak az ideje ,,még nem jött el"...
Még hiányzik húsz rohamsisak, négy öltözet ruha, két szakadt terepjáró és 300 kg krumpli, egyébként pedig a fegyverek garmadában állnak valahol, de többnyire jó messze, hogy ha kell még elérni se lehessen...

A hülye katonára jellemző egyébként az is, hogy igyekszik minél távolabb lenni a saját fegyverétől, mert abból baj nem származhat!
Kétségbeesve gondolok arra, hogy ha ezt a szokást az autószerelők, a pékek, vagy a mentők és tűzoltók is átvennék az eszközeikkel kapcsolatban...

Ez az idő egyébként ezek alatt a ,,Nagy Parancsnokok, Megváltók és Vezérek" jóvoltából sohasem fog eljönni, mert ők nem harcolni akarnak, hanem kivárni, hogy a zavarosban halásszanak, bár katonának híresztelik önnön magukat, de úgy, hogy a ,,fegyver" szóra, vagy pusztán csak ennek a hallatára is képesek kómába esni, szemüket esdeklően forgatni.

Tudomásul kellene vennünk végre azt az egyszerű alaptényt, helyzetet, hogy helyettünk, az érdekeinkért, élelmünkért, családunkért senki sem fog harcolni, majd hülye lesz!
De ezt nem mondhatják meg nekünk, mert akkor végre a saját kezünkbe kellene vennünk a saját életünket, saját sorsunkat és saját harcunkat, ezt meg ellenőrizni nem tudnák, és talán még így győznünk is sikerülne!
Ez a kulcs a csapdához!

A ,,nemzeti oldal" militáns ,,vezetői" egymást túllihegve, acsarkodva, kartellban támadnak minden olyan kezdeményezésre, amely más oldalról vagy szemszögből kísérli megkeresni a kiutat a jelenlegi csapdából, mert annak sikere esetén fény derülhet a számító játékaikra, összejátszásukra és hazaárulásukra a jelenlegi zsidóhatalom árnyékában!
Valljuk meg őszintén, nem kevesen élnek ebből és nem is rosszul!
Katonásdi, sportszeretet egyenruhában, ebből baj nem lehet, főleg ha még közben Istenként is tisztelnek minket a nem létező hazaszeretetünkért és bátorságunkért!
Persze fegyverek és harci feladat nélkül.
Azt csakis külföldön tartsuk!
Hiszékenyek és naiv elmebetegek számára minden mennyiségben: Idegenlégió, Magyar Légió, Légió-Légió, csak itt, ahol kellene, csak itt senki fegyvert ne fogjon, mert akkor úgymond ,,borul a bili"...
Kérdezem én: végül is nem ez a cél?!

Sok századossal találkoztam a nemzeti oldal katonai szárnyán.
Érdekes módon rengeteg századossal, attól feljebb szinte senkivel, lejjebb is csak alig-alig valakivel.
A századosok jó ,,szakmunkások", de nincs rálátásuk a stratégiára, ráadásul a bolsevik - vörös kommunista - kiképzés kissé szűklátókörűvé nevelte őket, és valójában nem vezéregyéniségek, félnek a feladattól és a nagyobb felelősségtől.
Valaki hiányzik felőlük, aki ezt átvenné!

Ami egyébként nem is lenne baj, mert az Igazi Vezér csak harcban mutatkozik meg, és így gyakorlatilag bárki lehetne az, ha harcolna is bárki...
Mivel nem harcol senki, mert a Vezérre vár, így Vezér sem lesz, csak annak magukat kiadó jellemtelen kis senkik, ,,megélhetési hadvezérek", úttörő szintű táborparancsnokok.
Ebből viszont van sok, ünnepeltetik is magukat, évfordulókat és eseményeket kisajátítva, ,,őrzik" azt a számukra sohasem létező Lángot, amit ugyan nem ők gyújtottak meg, de annak az emlékénél melegszenek és a régen Hősi Halált halt hősök tetteivel takaróznak!

Nekik nem melegedniük kellene, hanem gyújtani, Új Lángot Gyújtani, hiszen mára már nem elégséges a múlt dicsőségének felemlegetése, mert hisz él még a magyar állítólag!

A Nemzeti Oldal, ,,nemzeti oldalnak" hazudott árulói is összejátszanak...
Egymást szidják, miközben a díszletek mögött kicserélik egymással azoknak a névsorát, akik így vagy úgy, de rájöttek a hazugságaikra, sunyi játékaikra.

Ezek ellen együttesen lépnek fel, azt ellehetetlenítve!

Erre a legjobb példa Dósa parancsnok esete, mint a legígéretesebb...
A hazugság, a suttogó propaganda, az irigység és az ellehetetlenítés minden zsidó média formája itt megtapasztalható volt minden alakjában.

Személyeskedés nélkül: a Nemzeti Oldal legnagyobb ellensége maga a ,,nemzeti oldal", az, amelyiket annak a zsidó mészárosok, rendőrök és rendőrspiclik és deklarált ,,nemzetmentők" hoztak létre, élükön a mindenkori hangadókkal és kéretlen esemény- és hírmagyarázókkal, gyűlölködő és kritikát soha még csak el sem viselő vagy megtűrő egoista önjelölt Napóleonjaikkal!

Az elfekélyesedett nemzeti oldalon - a jóhiszemű tagságot leszámítva - több ellenséget szerezhetünk a tenni akarásunkkal, mint barátot, mert a látszatcselekvések nem fednek el minden árulkodó jelet, amelyek megmutatják a vezetők alkalmatlanságainak az igazi okát, és a háttérben megbúvó indítékát!

Nemzeti Gárda...
Ettől a falnak rohantam, de sikoltva!
A Nemzeti Gárda parancsnoka az az Ináncsi József alezredes, aki a Flottilla Helyettes parancsnoka volt Varró Gábor ezredes alatt, aki maga is a jelenlegi hatalom lojális - hithű - kiszolgálója volt, van és lesz is...
Ő azért volt ott, és van MOST ITT, mert erre parancsot kapott!

A Flottilláról tudni kell, hogy egyetlen(!) oka van a puszta létének: a Parlament védelme a Duna felől, hogy a hajóik gépágyúival azt a víz felől fedezzék, vagyis a tömeget lőjék széjjel alkalomadtán...
Amennyiben a Parlamentet szeretnék mégis inkább, akkor valószínűleg feloszlatják őket...
Így tehát itt nem lehet akárki parancsnok, ez bizalmi, mi több országos (zsidó)érdek!
(És úgy is fizetik meg őket.)
A Tűzszerészek elcsökevényesített és már csak mutatóba maradt néhány embere bárhová elosztható és átvezényelhető, ez gondot nem okoz, a két elsorvasztott fegyvernemet hozták így össze, egy helyre.
(A körülményeket ismertem, valamikor az SS86H jelzésű tengeralattjáróm a Flottillánál horgonyzott, és most meg azért nem horgonyozhat ott, mert a Flottilla már nem magyar...)

Nos ez az ember gondolt egy nagyot és merészet, megválasztatta magát a Nemzeti Gárda Parancsnokának, adott esetben a saját maga ellenségének...
(Mi lesz, ha gondol egyet és megint hirtelen, minden átmenet nélkül Flottillás lesz?!)
Erről természetesen a Nemzeti Gárda belső elhárítása (ha egyáltalán ez nem vicc értékű...) talán éppen Ináncsi ,,nemzettestvértől" kap parancsot, megbízatást, felderíteni a belső ellenséget, aki természetesen mindenki más lehet, csak nem ő...

És ez senkinek fel sem tűnik, senki még csak meg sem kérdezi, hogy ki az, akit a rendőrség azzal ,,hitelesít", hogy egy tömegdemonstráción (Margitsziget...) néhány kákabelű, visszeres valagú suhanc rendőrgyerekkel és egyenruhás prostituáltakkal - ,,rendőrnőkkel" - kísértet el látványosan!

Kérem, nagyon hülyék vagyunk!

Nagyon hülyék vagyunk, mert a ,,nemzetmentő" és ,,harcias mellényt viselő", a Parlamentet belülről szétrohasztani akaró Vona-Zázrivetz ,,Gabi" (Veszprémiek!) biztonságára, eközben az In Kal Security izraelben kiképződött ,,magyarjai" és a rendőrtiszti iskolások hada vigyázott, óvva őt a ,,magyar nemzeti lendülettől".
Ott voltunk, láttuk, tapasztaltuk...

(Vona, Staudt, Morvai, Gaudi, Szegedi, Szabó, és még folytathatnám a zsidó és cigány, valamint a zsidó-cigány kisebbség eme színevirágainak nemzetmentő ,,magyarságát", kik a ,,vérükkel"(!?) küzdenek a magyar jólétünkért és szabadságunkért a Rózsadomb idegfeszítő nyomorából...
Ennek miért nem néz utána a nép, az istenadta hálálkodó nép, a Jobbikosok és Barikádosok, Gárdisták nemzeti ,,fanjai"?!)
Ebből a Barikádból már csak ,,bari-kád" lett, egy nagy bégető, feketebárány fürdető-szépítő a második kiskanász birkaszagú legelőjén, úgymond a ,,jobbikon"...
Ugyanis az első cigány-zsidó (O.V.), a második pedig zsidó-cigánynak (V.(Z).G.) született, így az eredmény változni soha nem fog!
Ez meg nem jó nekünk!

Következetlenség...
Visszatérő szó a beszélgetéseinkben.

,,A következetlenség a hülyeség és gyáva naivság keveréke, mely öl, butít és nyomorba dönt!"

A nemzetinek hazudott internetes portálok ujjongva adják hírül a Parlamentből az oda ,,beválasztódottak" hatalmas tetteit, bátor mondatszerkesztésüket, férfias harcukat értünk(?!) és színpadias ,,megmondásaikat", melynek gyakorlati értéke egyenlő a nullával, de ezt meg lehet mindig magyarázni, és ők ezt mindig meg is magyarázzák.
Ezért vannak...

Ugyanis ott is zsidók ülnek, ez így lett kitalálva, nekünk feltálalva...
És mi esszük és esszük, miközben a saját hülyeségünkkel, és a befizetett járulékainkkal tartjuk életben - mit életben, bőségben, jólétben! - ezt a ránk szakosodott csürhét!
Mert ebből most jól meg lehet élni, mert ez tetszik valakiknek, akik a háttérben jókat röhögnek rajtunk és az ostoba, naiv hiszékenységünkön...

Zsidó: értelemmel bíró parazita emberutánzat, annak belső tartalma, lényege nélkül.
Fontos tulajdonsága, hogy csak a pénz és hatalom érdekli, de az mindenáron!
Kriptozsidó: aki nem született zsidónak, de zsidó értékrend szerint él: lop, csal, hazudik, stb.
Anuszim: kikeresztelkedett zsidó, ki a jóléte érdekében mindenre képes, akár még ezért képes ,,magyarrá" is válni, természetesen csakis akkor, ha ez előnyös ...
Marannus: álzsidó, ki ránézésre nem, de már magában hordja a mételyt...
Flepzsidó: bolsevik, vörös zsidó, kommunista, agitátor, ÁVH-s, rendőr-katonatiszt...
Cionista: hatalomvágyó és szervezkedő, gyűlölködő zsidó, Új Világrend stb...
Hitgyüli: megtévesztő vallásutánzat, zsidó fanatizmusba, hazugságba öltöztetve.
Hybridek: talán jobb szó erre a ,,keverékek" meghatározás, akik sem nem zsidók vagy cigányok valójában, hanem ezek fajkevertjei, kik a keveredés mértékétől függően rontották le emberi minőségüket, váltak talpnyaló gyáva, megélhetési jellemtelenekké.

Ők vannak többen: tehát az elkeveredettek, a tanítottan hülyék, a félemberek, kik teljes mértékben elhitték azt, hogy a modernség az egyenlő az utánzási képességgel és a beilleszkedéssel a karámban, megfelelési kényszerrel ,,liberalizálva"...
Ők a ,,fogyasztók", ,,tömegemberek" és a rabszolgák is egyben, kik az eszetlenségükkel és az önmagukba vetett vak kritikátlan beképzeltségükkel tartják fenn ezt a szétesőben lévő zsidó világot. Egy akciós tescós cipőért vagy ,,jutalomfalatért" mindenre képesek!

Ez a csapda tehát számunkra!
A tömeg nem akarja megérteni a saját helyzetét, a zsidók viszont értik, mert ők csinálták, ők ennek a haszonélvezői és kitervelői, mint paraziták, mi pedig, kedves vergődő magyarjaim, embertársaim, azok, akik ebbe belenyugodni nem tudunk és ezért még felelősséget is érzünk!

Ráadásul mi még a magyarságba öltöztetett hitvány nemzetárulóinkkal, helyezkedő zsidóbérenceinkkel, kiváró ,,hadvezéreinkkel", erőszakos zsidó ,,nemzetmentőkkel", szerb, szláv, orosz, román, szlovák, izraeli, amerikai és ki tudja még hány idetelepített, megvesztegetett (magyar?) ügynökkel vagyunk súlyosbítva, mert minden lehet, csak egy nem:

MAGYAR FELTÁMADÁS, MERT EZ A KIÚT A CSAPDÁBÓL!

Mert ez veszélyes!
Morálisan, erkölcsileg, jellemileg, talán még annyira is, hogy a Világ változna meg tőle!
Ezt le kell járatni, sárba tiporni, sárral dobálni, elfojtani és kigúnyolni, bolondnak nevezni, megölni és elgázolni, főleg azokat, akik ehhez az arcukat, a nevüket is adják!

A Magyar Feltámadás tehát annyira veszélyesen hatékony a fennálló világrendetlenségre, hogy ezért úgy érzem, már érdemes élni, harcolni és meghalni is...
Mert a végén úgyis mi győzünk, mert másképpen nem lehet, az Igazság és a Hit mindig győzedelmeskedik!
Még talán nélküled is, gyáva és hitetlen ,,roppant értékes nemzettestvérem", ki ezt tévedésből olvasod...

Mi viszont csak ennek élünk, mert ez az egyetlen értelmes cél, amiért élni érdemes!
Mi az Istennel kötöttünk Szövetséget és Ő adni fog ehhez erőt és segítséget, ahogy ott fenn, ugyanúgy itt lent is!
A mi Vérszövetségünk az, hogy az Ő vérét, hitét hordozzuk magunkban!
Mi Vele számolunk el, csakis és kizárólag Vele!
Mert Benne hiszünk!

Viszontlátásra égen, földön!

(Csatlakozz a Nemzeti Ellenállási Mozgalomhoz!
Mond magadban azt, hogy most már NEM, ott tartok be ennek a rendszernek, ahol tudok!
,,Ne működjön semmi, ami a megszállóink érdekeit szolgálja!"
Mi az egyenruhánkat a szívünkben hordjuk, és az Istenünkkel kötünk szövetséget, személyesen és névre szólóan!
Találkozni fogunk, kövesd az Ellenállási Mozgalom Tízparancsolatát!)
Nemzeti Ellenállási Mozgalom (NEM)

(Forrás: FEM. Tiszti Kiadás)
www.forintosgyula.blogspot.com

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula

Csonkaország 2011.01. 26

http://hunveerfarkas.blogspot.com/2011/01/csapdaban.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: természetellenes, tízparancsolatát, ellehetetlenítés, akaratgyengesége, tengeralattjáróm, beválasztódottak, következetlenség, együttélésünkből, cselekedetünkkel, eszetlenségükkel, hírmagyarázókkal, titkosszolgálati, beilleszkedéssel, megtapasztalható, ellehetetlenítve, győzedelmeskedik, összejátszásukra, nemzettestvértől, prostituáltakkal, vezéregyéniségek, elfekélyesedett, megvesztegetett, kezdeményezésre, rosszindulatból, rendőrgyerekkel, kereskedelemben, vérszövetségünk, tehetetlenségre, napóleonjaikkal, hadvezéreinkkel, jellemtelenekké, nemzettestvérem, tehetetlenségbe, szabadságunkért, nemzetgyalázást, nemzetmentőkkel, nemzeti oldal, magyar életképtelen, együttélésünkből adódott, 1867-es Kiegyezés, cselekedetünkkel kígyót, ideje annak, nemzeti oldalon, kegyetlen faji, média kivétel, cikkeket maguk, zsidók szerkesztik, bizalmunkba férkőzni, zsidó „, emberi kapcsolataiban, keverék tehát, zsidók befolyásától, MAGYAR FELTÁMADÁS, ABNORMÁLIS VILÁGBAN NORMÁLIS AZ ABNORMÁLIS, Nemzeti Oldal, CSAK AZ ERKÖLCS, MORÁL TESZ EMBERRÉ, Nagy Parancsnokok, Magyar Légió, Igazi Vezér, Hősi Halált, Lángot Gyújtani, Nemzeti Gárda, Ináncsi József, Flottilla Helyettes, Varró Gábor, MOST ITT, Nemzeti Gárda Parancsnokának, MERT EZ KIÚT CSAPDÁBÓL, Magyar Feltámadás, Mert Benne, Nemzeti Ellenállási Mozgalomhoz, Ellenállási Mozgalom Tízparancsolatát, Nemzeti Ellenállási Mozgalom, Tiszti Kiadás, Forintos Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Vidámság  Ady Endre - Mindegy átka  Jó éjszakát  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Azért kaptad  Szép estét  Facebookon kaptam  Magamnak  Bársony székben  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szép estét kedves látogatóimna...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Ott van  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Az ember emlékekből áll  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy és kis csodák  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Mindent de mindent visszakap  Tanácsok egy pszichológustól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul Éluard - És egy mosoly  Egy párkányon  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép estét  Alvó cicák  Egy barátság története  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Különleges  Ott van  Szép estét kedves látogatóimn...  képre írva  Vannak emberek  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Jó éjszakát  Magyar költészet napja  Paul Éluard - És egy mosoly  A Magyar Költészet napja alkal...  39 ígéret  Müller Péter tollából  Nevelőszülőkhöz adták,  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Magamnak  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabó T. Anna - Pitypang  Walter Chrysler mondta  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Bársony székben  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Szívek  Jó éjszakát  Kertem  Tanmese  Esterházy Péterre emlékezünk  Somlyó Zoltán - Orgonával  Jó éjszakát  Van néhány kérdés, amin gondol...  Előfordul, hogy  Robert Merle tollából  Paul Éluard - És egy mosoly  Dóró Sándor: Embernek maradni  Alvó kislány  Szép álmokat!  Dóró Sándor: Embernek maradni  képre írva  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nemzeti oldal, magyar életképtelen, együttélésünkből adódott, 1867-es Kiegyezés, cselekedetünkkel kígyót, ideje annak, nemzeti oldalon, kegyetlen faji, média kivétel, cikkeket maguk, zsidók szerkesztik, bizalmunkba férkőzni, zsidó &#8222, emberi kapcsolataiban, keverék tehát, zsidók befolyásától, leendő katonákba, ideje &#8222, fegyverek garmadában, hülye katonára, saját fegyverétől, eszközeikkel kapcsolatban, zavarosban halásszanak, egyszerű alaptényt, saját kezünkbe, saját életünket, jelenlegi csapdából, számító játékaikra, jelenlegi zsidóhatalom, bolsevik &#8211, nagyobb felelősségtől, számukra sohasem, emlékénél melegszenek, régen Hősi, múlt dicsőségének, magyar állítólag, díszletek mögött, legjobb példa, suttogó propaganda, ellehetetlenítés minden, zsidó mészárosok, mindenkori hangadókkal, elfekélyesedett nemzeti, jóhiszemű tagságot, tenni akarásunkkal, igazi okát, háttérben megbúvó, falnak rohantam, jelenlegi hatalom, puszta létének, hajóik gépágyúival, tömeget lőjék, körülményeket ismertem, ember gondolt, saját maga, belső ellenséget, rendőrség azzal, rendőrtiszti iskolások, zsidó-cigány kisebbség, magyar jólétünkért, istenadta hálálkodó, nagy bégető, második kiskanász, első cigány-zsidó, második pedig, eredmény változni, nemzetinek hazudott, saját hülyeségünkkel, befizetett járulékainkkal, ránk szakosodott, háttérben jókat, jóléte érdekében, keveredés mértékétől, tanítottan hülyék, utánzási képességgel, önmagukba vetett, szétesőben lévő, akciós tescós, csapda tehát, saját helyzetét, zsidók viszont, magyarságba öltöztetett, végén úgyis, egyetlen értelmes, megszállóink érdekeit, szívünkben hordjuk, természetellenes, tízparancsolatát, ellehetetlenítés, akaratgyengesége, tengeralattjáróm, beválasztódottak, következetlenség, együttélésünkből, cselekedetünkkel, eszetlenségükkel, hírmagyarázókkal, titkosszolgálati, beilleszkedéssel, megtapasztalható, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 6785
  • e Hónap: 10530
  • e Év: 164026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.