Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Félni vagy megijedni?
  2015-08-17 20:30:20, hétfő
 
 










FÉLNI VAGY MEGIJEDNI?


Ha valaki kimondja vagy leírja azt a toposzt, hogy ,,a király meztelen", az olvasó vagy hallgató rögtön tudja, mire gondol. A királyok persze ennek nem szoktak örülni, és nagyon sokszor meg se hallják. (Ami többek szerint még mindig jobb, vagy kevésbé rossz, mintha meghallja és megtorolja.) Ezért is adta Fekete Gyula egyik művének azt a címet, hogy ,,Süket a meztelen király". Illetve annak tetteti magát. De erre különösen akkor van oka, ha kiderül, hogy nemcsak meztelen, hanem gonosz is. Ha gonoszsága is egyre meztelenebbül kibontakozik a rá figyelő (figyelnek, mert kénytelenek) alattvalók előtt.

Vannak persze fizetett bértollnokok, akik továbbra is megpróbálják elhitetni, hogy a király a legszebb, legdíszesebb morális és intellektuális köntösben pompázik. De vajon meddig sikerül nekik? Alighanem csak ideig-óráig. A ,,pc" kényszerzubbonya ma már egyre inkább hatástalan, egyre többen ledobják, vagy föl sem veszik. Az összeesküvés elmélet gyártással való megbélyegzés is egyre nevetségesebbé válik. Nemrégiben láttam az ATV-ben Az elnök emberei c. folytatásos politikai krimi egyik részletét, amely nyelvileg igen ügyetlenül használta a ,,csodafegyvert". A kábítószer -maffia utáni nyomozás témájában újra meg újra föltette a kérdést: ,,lehet, hogy mégis az összeesküvés elmélet gyártóknak volt igazuk?" Amennyiben így hangzik a kérdés, már nem összeesküvés-elméletről, hanem hipotézisről van szó. Ha csak nem az elkoptatott csodafegyveren ironizált maga a műsor is. Amúgy pedig nem kisebb ember, mint maga a magyar miniszterelnök mondta ki egy bizonyos kontextusban: nem összeesküvés-elméletek vannak, hanem igenis, összeesküvések.

Aligha lehet az elmondottaknak aktuálisabb illusztrációja, mint az, hogy a migráció mai formája szervezett-e vagy sem új, modern hadviselési forma-e a vetélytárs térdre kényszerítésére, vagy sem. A tagadás mindenestre egyre erőtlenebb. Egyre többen gondolják azt, hogy igenis, egy valódi csodafegyver tudatos alkalmazásáról van szó, és egyre levesebben hisznek azoknak, akik ezt tagadják. Annyival inkább, mert akik tagadják, azok is inkább letagadják, hiszen ők is látják azt, amit nem lehet nem látni. Netán még jóval többet is tudnak erről az átlagembernél, csakhogy, mivel elkötelezettek a ,,király" mellett, nem áll érdekükben, hogy mindezt a néptömegek orrára kössék.

Egy tudatosan átgondolt, ördögi zsenialitással megszerkesztett forgatókönyv megvalósulásának vagyunk tanúi. Az ,,arab tavasz", a menekültek hazájának destabilizálása, a brutális iszlám hadsereg fölfegyverzése, a gátlástalan és embertelen embercsempész maffia, amelynek a felszámolására semmiféle erőfeszítés nem történik (miért is történne, minő naivitás, hiszen fontos részei a forgatókönyvnek, már csak gazdasági okokból is), a migránsok érdekben kifejtett propaganda mind ennek az ördögien kiszámított tervnek egyes mozzanatai. A legördögibb talán az benne, hogy a migránsokat tudatosan becsapják, (a jóhiszemű többséget, mert arra már senki nem mer garanciát adni, hogy másmilyenek nincsenek közöttük), és mire ezt itt Európában észreveszik, már kénytelenek (lesznek) a bosszújukat az európai őslakosságon kitölteni. Hiszen azokhoz, akik becsapták őket, nem férnek hozzá.

Mi lehet a célja mindezzel a hadüzenet nélküli hadjárat elindítóinak (hadüzenet nélkül is egyre több az erre vonatkozó a konkrét információ és az oda vezető szálak is egyre inkább nyomon követhetők), csak találgatni tudjuk. Vajon a szabadkereskedelmi egyezmény ránk kényszerítése, amelyet az EU némely országainak némely tisztségviselői vonakodnak aláírni? Ez volna még talán a kisebbik rossz. Vagy az erre kiszemelt országok (netán az összes?) Ukrajnához hasonló destabilizálása, amelynek következtében a kormányok kénytelenek lesznek behívni a rendfenntartókat, akik az Európai Egyesült Államok megteremtése irányában működő kormányokat juttatnának hatalomra? (Úgy tűnik ugyanis, hogy ennek a tervéről befolyásos, nagy érdekérvényesítő képességgel rendelkező politikai erők nem óhajtanak lemondani.)

A kettő ráadásul nem is zárja ki egymást. Sőt. Ha pedig Európa nem akar lemondani a védekezésről, arról, hogy valamilyen hatékony immunreakciót produkáljon, akkor legelőször is tisztán kell látnia a helyzetet. Az sem baj, ha nagyobbnak gondolja a veszélyt, mint amilyen, mintsem fordítva legyen. Ha végignézünk a történelmen (főleg a magunkén), nem nehéz átlátni, hogy nem a fenyegető veszélyek túlbecsüléséből, hanem az alábecsüléséből származtak a legnagyobb bajaink.

K.I.B.







Civilbe öltöztetett hadsereg ömlik határokon át


Csupán egy szerelvénnyi képletes jatagán kell, vagy egy elfoglalható fegyverraktár - valahol a Lajtán túl.

Csak a bornírt szemlélődőnek nem tűnik fel, hogy a migránsok túlnyomó része sorkatonakorú, kisportolt ember. Kisportolt... Használhattuk volna a kiképzett szót is.

Ez a tömeg felidézi Buda elfoglalását: 1541-ben. Csupán bolyongani léptek be a várkapun. Aztán egyszerre csak többen lettek. Ők lettek többen. Akkor és ott ők a fegyvert még nyíltan viselték. És vezényszóra előrántották tokjából a jatagánt. És akkor már késő volt cselekedni. A fegyveres sereg bent volt a Vár belsejében.

Vér nélkül elfoglalták az erődítményt.

Ebből a fájdalmas történelmi tapasztalatból tanultunk-e? Akkor még intakt marad a földrész nyugati fele, és másfél évszázad múlva megérkezett a fölmentő sereg. Addigra Buda magyarsága - mint Szakály Ferenc fogalmazott volt - elporladt.

Most Nyugat-Európa is besündörgés alatt van. Csupán egy szerelvénnyi képletes jatagán kell, vagy egy elfoglalható fegyverraktár - valahol a Lajtán túl. És nem marad hátország, Savoyai Jenő nem fenheti pengéjét. Európa elesik egészében. Visszamenőleg is nevetségessé válik Savoyai serege.
Mára lebénították Európa agyát.

Évtizedeken át hömpölygött a ,,hülyítés" folyamata, és döbbenetes módon az egykori Keleti Blokk maradt inkább eszénél. A leninista ideológia annyira agyalágyult tömeget föltételezett, hogy túllőtt a célon. Az emberek nagyobb részének megmaradt a józan esze. Ma Oroszország a kereszténység védőbástyája.

Hetven év lenini-sztálini-brezsnyevi butítás ellenére. A kereszténység túlélte a pártpropagandát, a megbonthatatlan barátságok, az ,,életét a nép ügyének szentelő", abszolút önzetlenül luxusdácsákban lakó, whiskyt vedelő, Camelt elfüstölő apparatcsikok korát.

A Nyugat azonban szellemileg csökött lett. A politikai korrektség lehetetlenné tette a kommunikációt, lebénította a nemzeti önvédelmek megszervezését - mármint ezen a kontinensen. Más földrészen a nemzet önvédelem bevett, elfogadott, sőt hősi fogalom.

Európa azonban hagyta magát elbolondítani. A valóban európai gondolkodókra rázúdították az agyonhallgatás - már az ókorban is bevált -fegyverét. És még ők jártak jobban, nem azok, akiket címkézéssel - vagy netán ablakon kiejtéssel - semmisítettek meg.

Kommunikáció nélkül a közösség védtelenné válik. S a védtelenből ijesztő gyorsasággal lesz áldozat. Ennek valószínűleg elejét kell venni. Meg kell találni a kommunikáció fortélyait - akár ,,politikailag korrekt" környezetben is. Le kell leplezni a fizetett elbutítókat. Könnyű.

Aki a politikailag korrekt megfogalmazást követeli - fizetett ügynök. Valahonnan pénz érkezik bankszámlájára. Esetleg ingatlanajándék jut telekkönyvi bejegyzésre, nevére - vagy családtagja nevére. Luxuskocsit tesznek elhájasodott alfele alá. Tengerentúli nyaraltatást kap, ő és famíliája. Előléptetik - nulla teljesítményért. Elsimítják egy ügyét.

Figyeljük, kik követelik a politikailag korrekt szóhasználatot - ezáltal megbénítva az egészséges kommunikációt. És átvilágítás alá helyezni vagyonosodásának folyamatát - akár 25 évre visszamenőleg.

Majd szembesíteni a jogállammal.

K.G.T.


Készüljetek...

Link



"Allah akbar!" kiáltásokkal rohamozta meg a szerb-magyar határt 1000 migráns Horgosnál

Link








Viharfelhők Európa felett

Valakik, hamis ígéretekkel felbujtották Észak-Afrika és Közép-Ázsia azon országainak népeit, amelyek kormányait a ,,demokrácia" zászlaja alatt, az USA vezetésével elzavartak vagy kivégeztek, amely ezen országokban teljes társadalmi felfordulást és szegénységet eredményezett. Milliók váltak földönfutóvá és százezrek estek áldozatul. A kifosztottak százezrei indultak meg Európa irányába a jobb életlehetőség reményében. Jelek szerint fekete Afrika is, vándorbottal a kézben, asszonyostól, gyermekestől Európa ajtaján kopogtat, pontosabban özönlik be, mert az ajtókat már régen lebontották. Magyarország például 2012-ben 2000 bevándorlót vett nyilvántartásba. 2013-ban ez 20 ezer fölé emelkedett, majd 2014-ben az újonnan érkezők száma 43 ezerre szaporodott. 2015. augusztus közepénél tartunk és eddig 135 ezer honfoglalót vettek nyilvántartásba az év elejétől. Ha összeadjuk e számokat, akkor láthatjuk, hogy 200 ezer új honfoglalóval lettünk többen, és még nincs vége a bevándorlásnak. Van az országban részükre néhány tábor, de ezek együttes befogadóképessége 10 ezer körül lehet. Kérdés: Hol van a többi? A többinek egy része már Budapesten és a nagyobb városokban van, és nem lehetetlen, hogy a kormány által létesített fogadóközpontok olyan városnegyedek kialakulásához vezet, ahová néhány év múlva a magyarnak nem lesz tanácsos betenni a lábát. Erre bőséges nyugat-európai példák vannak.

Európa vezető országai látták a népáradat bekövetkeztét, ezért olyan egyezményeket szerkesztettek - Dublin III., amely szerint az ország, amely nyilvántartásba veszi a jövevényeket, az vállalja is őket - és írattak alá, amelyek lehetővé teszik, hogy ők a lehető legkevesebbet vállaljanak a beözönlőkből, nagyobb részüket pedig a perem-országokba telepítsék le. Jelek szerint, Magyarország is ezen országok egyike, ami ennél is nagyobb baj, hogy hazáknak van egy globalista miniszterelnöke, aki az ország népét megtévesztve, igyekszik a lehető legtöbb vándort befogadni, vagy legalábbis nyilvántartásba venni. A jövevények nyugatra, főleg Németországba és Angliába szeretnének menni, de a magyar karhatalmisták leszállítják őket a vonatokról, buszokról. Vajon miért? Azonban, úgy tűnik, hogy jelentős százalékuk nem kerül magyarországi nyilvántartásba, és ezek eljutnak a célországba. A Duna-Tisza-közén épül ugyan a határ-kerítés, de Dunántúl továbbra is nyitva marad. Éppen ezért, a kormány a baranyai Martonfán és a zalai Sormáson kíván két újabb befogadó-tábort létesíteni, a helyiek tiltakozása ellenére. Úgy tűnik, a dunántúli zöldhatár továbbra is szabad átkelőhely lesz. A kétszínűség abból is látszik, hogy a kormány olyan törvényt szándékozik életbe léptetni, amely szerint a törvénytelen határátlépés továbbra se lesz büntetendő, de a kerítés átvágása igen.

Európa népe bevándorlás ellenes, de a politikusok hümmögnek-hámognak, de nem cselekszenek. Az egyik legérdekesebb eset Calais-nál, a Franciaországot és Angliát összekötő alagút francia bejáratánál alakult ki. Cameron, az angol miniszterelnök keményen bírálja a bevándorlókat, és az alagút lezárásával fenyeget. Az üzemeltető pedig perrel fenyegeti Angliát, ha ezt megteszi, a franciák angol katonákat kérnek, mert a több ezer bevándorló egyre nyugtalanabb, és a francia határőrök vagy rendőrök nem elégségesek megfékezésükre. Kérdés: Hol van a francia katonaság? Ebből is látható, hogy a politikusok ide-oda tologatják az egyre tornyosuló gondokat, amelyet igyekeznek a másik vállára helyezni. Európa tehetetlen. Mi lehet az oka?

Európa a II. Világháború befejezése után egy kiszolgáltatott helyzetbe került. A dolog pikantériája, hogy ez nemcsak a vesztesekre érvényes, hanem a győztesekre is, és e kiszolgáltatottság a múló évtizedek során inkább elmélyült, mint enyhült. Jó példa erre az imént felvázolt angol-francia helyzet. E két ország hűséges szövetséges volt, és ma is az az USA félvilágot felforgató hadműveleteiben. Most ugyanúgy kivannak szolgáltatva a bevándorló áradatnak, mint a vesztesek. Bár Angliát még védi a tenger, de ő, mint győztes, miért nem védi meg Európa déli határait? Miniszterelnöke ugyan dirreg-durrog, mint a ,,mi" Orbánunk, de a végén teljesíti a háttérhatalom utasításait.

Íme, némi betekintés a kiszolgáltatottság hátteréről, amelyről MacArthur tábornok és Truman elnök közötti táviratváltás is tanúskodik. MacArthur tábornok 1945. szeptember 1-én táviratban érdeklődött Truman elnöktől, hogy van-e további utasítás, mielőtt a japánokkal aláírják a megadási egyezményt.

MacArthur: Holnap találkozunk a sárga hasú korcsokkal és aláírjuk a Megadási Egyezményt, van-e bármi utolsó utasítás!

Truman: Gratulálok a feladat kiváló elvégzéséhez, de le kell tompítani a nyílt ellenszenvet a japánok iránt, amikor a sajtót tájékoztatod a megadás feltételeiről, mert némely megjegyzésed alapjában politikailag nem korrekt.

MacArthur and C. H. Nimitz: Tudomásul veszem Uram, de Chester és én némi zavarban vagyunk, egész pontosan, mit jelent a politikailag korrekt?

Truman: Politikai Korrektség egy tan, melyet újabban egy tévhitben élő, ésszerűtlen kisebbség és a beteg fősodratú sajtó terjeszt, amely úgy tartja, hogy teljesen lehetséges fölvenni egy rakás szart, ha a tiszta végét fogjuk meg. (E távirat a Truman Múzeumban található.)

Megjegyzés: Ha a sorok közötti mondanivalót is figyelembe vesszük, akkor láthatjuk, hogy amint a fegyverek elnémultak, e ,,tévhitben élő, ésszerűtlen kisebbség" azonnal hozzáfogott, hogy szájkosarat rakjon a győztesek szájára is. Ez eredményezte a mai erkölcstelenséget, a kiszolgáltatottságot, a győztesek társadalmainak teljes felforgatását is. Így érthető a győztes Anglia és Franciaország tehetetlensége, de valóban ők voltak a győztesek? Avagy az igazi győztesek a háttérben húzódnak meg?

Már többen írtak arról, hogy a jelenlegi, Európára zúdított népáradat nem más, mint az európai műveltség és a fehér ember felszámolása a fajtakeverés útján. Ha Európa vezető politikusai tehetetlenek e szándékkal szemben, akkor olyan erő munkálkodik a háttérben, amelynek ők jellemtelen kiszolgálói. Ne feledjük, a sajtó Európában és az USÁ-ban is a nemzetközi bankárok és rablótőke tulajdonában van. Már évtizedek óta, olyan ,,politikusoknak" termett a babér, akik e hatalomnak hajlandók voltak eladni magukat. Lehet, hogy most, némelyik őszintén szeretne tenni valami hatásosat, de ahhoz nincs meg a bátorsága, mert a gazdi mindent tud róla, és ha megnyikkan, akkor a legkevesebb, hogy politikai pályafutásának vége. Csak a nép tudna tenni valamit, de azt is ugyanúgy lezüllesztették, mint politikai ,,vezetőit". A fehér ember felett megkondult a halálharang.

RG.







Ezek majd megnyomják a csengőt...

Ez most már nem játék.

Még nem ismert háttérből, ám irdatlan pénzeket megmozdítva néhány EU-s ország elfoglalása kezdődött meg az elmúlt hónapokban. Elsősorban a miénk. /A számok majd később/.
Az eddigiek csak az előörsök. Mert - mint hírlik - afrikai és távol keleti országokból újabb százezres tömegek indultak dél - Európa felé. Kitömött pénztárcákkal. /Különben az első vonatokra sem tudnának felszállni/.

És itt az első nagy kérdés!

Bevándorlók? Nem. Ez az első perctől kezdve egy súlyos e századi, pénzelt, politikai félrevezetés. Meghatározóan nagy részük nem is migráns. Mondhatnánk, hogy menedékkérők, de a menedéket kérők - kérni szoktak. Vagy előre, vagy a helyszínen. /ld. Az '56-os magyarok külföldi segítése, ám előzetes folyamodványok alapján/. Ám itt ilyesmi sutba dobva.

E sorok írásának napján minden eddigi ,, rekordot" megdöntve 16oo-an sétáltak át, futottak be Szerbia felől hazánk területére, Csongrád megyében. Miközben rendőrök szemlélték a vonulást. Ez évben összesen 123 ezer 157 fő.

A törvény betűit nézve - valami politikai szájzár miatt - kerülgetünk egy kifejezést, de mégis itt van: mindenki /a végül menekült-státuszt kiérdemlő is/ törvénytelen határsértő, még akkor is, ha az "európai liberális szabadság" következményeként a "légies határok" lett a divatos kifejezés.
Íme az eredmény. Erre senki, de senki nem gondolt, amikor éveken át passzírozták a szavakat az EU okosai...

A törvénytelen határátlépést mindenütt a világon büntetés követi. Volt, amikor golyó járt érte a nyugati magyar határon, /amikor még egy bizonyos határsávba sem lehetett belépni, csak külön engedéllyel/, vagy a berlini falnál. A néhány televíziónak mutatóba megjelenő határőrző lovakon fordítva ül tehát a magyar és a brüsszeli hatalom. Jó szolgálatként kezeli az első, súlyos törvénytelenséget: egy ország határának engedély nélküli átlépését!

És ettől a ponttól kezdődik minden politikai csiki-csuki, magyarázkodás, mellébeszélés, ez az ,,alapja" az ellátási kötelezettségnek. Az pedig az egyenes következménye, hogy hetek alatt megteltek a városok utcái, parkjai olyan emberek tíz és tízezreivel, akik azt sem tudják, hogy a térképen hol vannak. Minden esetre jókat heverésznek, szép idő van.

De mi lesz, ha megjön az eső, a vihar s majd a hó meg a tél?... Hová megy ez a töménytelen, telet sem ismerő ember? /S ide írom még egyszer a mai hírt: további, sok százezres tömegek vannak
indulóban dél-Európa felé./

És, mi lesz a már itt levőkkel? Nem nehéz elképzelni... Ők a rosszabb idő beálltával el kezdenek csoportokban /majdnem azt írtam bandákban/ lófrálni. Élelmet keresni, tetőt a fejük fölé. A menekült táborokban elhelyezettek egyszerűen ki fognak törni mondván: ők, a teljes ellátás mellett nem börtönre számítottak. Már hallatszott ilyen hang... Az lesz a ,, szép, új világ..."

És gondold végig mindezt te nagyszájú libi. Te, aki 1989-90 óta még a Parlamentben is azt harsogtad, hogy ,, az idegen szép!" És most is pártfogolod ezt az ellenőrizhetetlen, kiszámíthatatlan, az európai kultúr-rendszerben elfogadhatatlan tömeget. /ld. a ballibis pártok szimpátia tüntetései./

Ám egyszer csak a te házad vagy lakásod ajtaja előtt fognak megállni 10-en, 20-an, 30-an és megnyomják a csengőt. Ne, ne reménykedj. Nem azt kérik majd, hogy adj egy pohár vizet vagy a gyereknek kenyeret. Nem. Azt fogják kérdezni, hogy hányan élnek ebben a látható jólétben. És majd akármit is mondasz, ők azt válaszolják valamilyen hottentotta testbeszéddel, hogy bizony mi itt többen vagyunk, mint látnivaló. És libikém, bizony benyomulnak hozzád. Akár akarod, akár nem. S, ha netán nálad nem férnek el átmennek a szomszédba és ott is megnyomják a csengőt.

És nincs az a magyar rendőrség, amely kiteszi őket.

Magánlaksértés? /Büntető Törvénykönyv 221.§./ Ugyan már. És akkor neked, libikém, az idegen még mindig szép lesz? De hol fogsz aludni a családoddal?

És a szomszédok, sokan. Százan és sok-sok ezren. Mert csak a vak nem látja és az agyament ember nem érti, hogy ez a tömeg elsősorban ránk van eresztve. Nem látjuk? Az Ausztria felé tülekedőket is mi huzigáljuk le a vonatokról, nehogy eljussanak takaros osztrák szomszédainkhoz és onnan tovább. Az ottaniakat meg hozzánk szeretnék küldözgetni, nagy erővel. Vagy mi nem egyformán vagyunk tagjai ennek a bizonyos EU -s konglomerátumnak?

Mi vagyunk tehát Schengeni lerakodóhely? Schengeni Végrehajtási Egyezmény /1995/: ,,... megerősíti a külső országokkal szembeni ellenőrzést, amely... elsősorban biztonsági célokat szolgál."
Mint látható: a miénket biztosan nem. Ugyan ez az Egyezmény mondja ki /teljes jogúan 2008-ban írtuk alá/ :... ,,nem schengeni országokból csak határellenőrzés után lehet belépni."
Az épülő határzár 170 egynéhány kilométer hosszon csak erőteljes, fegyveres ellenőrzés mellett lehet eredményes, hiszen az érkezők mindenre el vannak szánva. A bontásra is...

Milyen tömeg áll tehát itt? Egy törvénysértő, lassan több száz ezres tömeg. Végig gondolni is elborzasztó. És nincs tudomásunk arról, hogy egyetlen egy határsértőt is megbüntettek volna az elmúlt hónapokban.

E megnyomorított helyzetben lévő hazánknak óriási anyagi teherrel jár mindez. Az EU azonban baksissal nyomja ki a szemünket. Mintha nem látná, hogy mi történik. Az összeget le sem írjuk, csak azt, hogy egy nyár eleji statisztika szerint /Eurosat MTVA Sajtó-és Fotoarchívum/ hány emigráns jut Európában, egy millió lakosra számítva:

Horvátországban, Szlovákiában 9-9,
Csehországban 34,
Egyesült Királyságban 114,
Franciaországban 224,
Görögországban 240,
Ausztriában 1141,
Hazánkban 3322

Ez a szám önmagában egy kiáltás a világba!

Eközben ezt a szót: kitoloncolás nem is halljuk. Tehát azt, hogy - akár állami költségen - a ,,gazdasági menekülteket" repülőre ültessük és folyamatos légihídon oda szállítsuk vissza, ahonnan eljöttek! Vagy abba a célországba, ahová indultak. Más megoldásokon csak a politika koptatja a száját és ,,emberi jogokról" beszél. Eközben a mienkről - egy szót sem. Pedig a mi jogunk is legalább annyi, mint azoké, akik ránk törtek, akiket ránk eresztettek.

Az 1956-os magyar forradalom óta Magyarország legnagyobb próbáját igyekszik átélni, az ellene induló támadást kivédeni. Magyarország nagy bajban van. Magyarországot tehát meg kell menteni!
Az események áradását látva, ma már minden eszköz megengedett!

M.L.


Készüljetek...

Link



"Allah akbar!" kiáltásokkal rohamozta meg a szerb-magyar határt 1000 migráns Horgosnál

Link













 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: kötelezettségnek, franciaországban, vagyonosodásának, konglomerátumnak, megvalósulásának, kiszámíthatatlan, érdekérvényesítő, rendfenntartókat, kényszerzubbonya, pártpropagandát, franciaországot, megszerkesztett, miniszterelnöke, nyilvántartásba, horvátországban, hadműveleteiben, alábecsüléséből, határellenőrzés, túlbecsüléséből, lezüllesztették, destabilizálása, szomszédainkhoz, forgatókönyvnek, kiszolgáltatott, tisztségviselői, fogadóközpontok, megbonthatatlan, teljesítményért, ingatlanajándék, kényszerítésére, elfogadhatatlan, fölfegyverzése, megfékezésükre, tapasztalatból, alkalmazásáról, megnyomorított, király meztelen”, olvasó vagy, királyok persze, meztelen király”, összeesküvés elmélet, elnök emberei, kábítószer –, elkoptatott csodafegyveren, magyar miniszterelnök, bizonyos kontextusban, elmondottaknak aktuálisabb, vetélytárs térdre, tagadás mindenestre, valódi csodafegyver, néptömegek orrára, tudatosan átgondolt, FÉLNI VAGY MEGIJEDNI, Fekete Gyula, ATV-ben Az, Európai Egyesült Államok, Addigra Buda, Szakály Ferenc, Most Nyugat-Európa, Savoyai Jenő, Keleti Blokk, Viharfelhők Európa, Dublin III, Megadási Egyezményt, Politikai Korrektség, Truman Múzeumban, Büntető Törvénykönyv, Schengeni Végrehajtási Egyezmény, Eurosat MTVA Sajtó-és Fotoarchívum, Egyesült Királyságban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Annyira tisztelem a szabadságo...  Egy párkányon  Sorsunk miatt...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Borzasztó  Jan Twardowski - Siessünk  40 felett  Szabó T. Anna - Pitypang  Segíts neki dicsérni Téged  Spenót fasírttal  Megígért békesség  Martin Buber, A haszidim meséi  Sík Sándor - Ha jő a perc  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Előfordul, hogy  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Otthon  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Tanmese  Egy barátság története  Egy barátság története  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Baranyi Ferenc - N i n c s  Isten hűségének mértéke  Szép estét  Mindig lesz olyan  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szívek  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Eduardo Sacheri gondolata  Alvó cica  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Szép estét  jó reggelt  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Egyszerű  Különleges  "Ez egy csoda"  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Horváth Szilvia tollából  képre írva  Pitypang szökőkút  Jan Twardowski - Siessünk 
Bejegyzés Címkék
király meztelen&#8221, olvasó vagy, királyok persze, meztelen király&#8221, összeesküvés elmélet, elnök emberei, kábítószer &#8211, elkoptatott csodafegyveren, magyar miniszterelnök, bizonyos kontextusban, elmondottaknak aktuálisabb, vetélytárs térdre, tagadás mindenestre, valódi csodafegyver, néptömegek orrára, tudatosan átgondolt, menekültek hazájának, brutális iszlám, felszámolására semmiféle, migránsok érdekben, ördögien kiszámított, legördögibb talán, migránsokat tudatosan, jóhiszemű többséget, európai őslakosságon, célja mindezzel, hadüzenet nélküli, erre vonatkozó, konkrét információ, kisebbik rossz, erre kiszemelt, kormányok kénytelenek, tervéről befolyásos, kettő ráadásul, fenyegető veszélyek, alábecsüléséből származtak, legnagyobb bajaink, szerelvénnyi képletes, elfoglalható fegyverraktár, bornírt szemlélődőnek, migránsok túlnyomó, kiképzett szót, tömeg felidézi, fegyveres sereg, fájdalmas történelmi, földrész nyugati, fölmentő sereg, egykori Keleti, leninista ideológia, emberek nagyobb, józan esze, kereszténység védőbástyája, kereszténység túlélte, megbonthatatlan barátságok, politikai korrektség, nemzeti önvédelmek, nemzet önvédelem, valóban európai, agyonhallgatás &#8211, közösség védtelenné, védtelenből ijesztő, kommunikáció fortélyait, fizetett elbutítókat, politikailag korrekt, egészséges kommunikációt, szerb-magyar határt, kifosztottak százezrei, jobb életlehetőség, újonnan érkezők, országban részükre, nagyobb városokban, kormány által, népáradat bekövetkeztét, lehető legkevesebbet, perem-országokba telepítsék, globalista miniszterelnöke, ország népét, lehető legtöbb, jövevények nyugatra, magyar karhatalmisták, baranyai Martonfán, zalai Sormáson, helyiek tiltakozása, dunántúli zöldhatár, kétszínűség abból, kormány olyan, törvénytelen határátlépés, kerítés átvágása, egyik legérdekesebb, angol miniszterelnök, alagút lezárásával, üzemeltető pedig, franciák angol, több ezer, francia határőrök, francia katonaság, politikusok ide-oda, egyre tornyosuló, másik vállára, kiszolgáltatott helyzetbe, dolog pikantériája, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2869
  • e Hét: 13947
  • e Hónap: 36435
  • e Év: 214310
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.