Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az Atlanti Birodalom alkonya
  2015-09-26 18:03:15, szombat
 
 




AZ ATLANTI BIRODALOM ALKONYA


..."Milyen jelenségek alapján érzi úgy az iszlám hódítás, hogy eljött az idő? Ismerik a történelmet, jobban mint mi, és le is vonják a következtetéseket..."

A migrációt törvényszerűen bekövetkezett eseménynek kell tekintenünk. A kiváltó okai a periférián olyan erővel jelentkeztek, ami képes volt a beözönlök százezreit útra kelésre bírni. A lerombolt világukra Nyugat Európa hamis csillogása mágnesként hatott, és magához vonzotta mindazokat, akiknek az életkörülményeit a pusztítás rendkívül nehézzé tette.


Heiligenkreuz, 2015. szeptember 14. Buszra váró migráns vitatkozik egy osztrák rendőrrel a magyar-osztrák határnál, Heiligenkreuz határában 2015. szeptember 14-én. MTI Fotó: Varga György***




A migrációval kapcsolatban érdemes egy történelmi párhuzamot vonni. Már csak azért is, mert kiváltó okai történelmiek, évszázados gyűlölet vezérli az iszlámot a kereszténység ellen, és a vallási alapú hódításban való tevékeny részvétel (szerintük az igaz hit terjesztése) minden muzulmán kötelessége. Az iszlám barbarizmus elérkezettnek látja az időt a degenerált, hitét vesztett, harcképtelen ősi ellensége elleni támadásnak, melynek első fázisa a migránsok rászabadítása Európára. Régi iszlamista módszer ez, a szemeteknek tartottakat küldték mindig elsőként a várak, erődök ellen, és amikor azok kifárasztották a védekezőket és hulláikkal feltöltötték az árkokat, megindult az igazi támadás. Ha elsőre nem is járt sikerrel, a bomló hullák bűze elviselhetetlen undort keltettek a védekezőkben, pszichikai nyomás alatt tartotta őket.

Milyen jelenségek alapján érzi úgy az iszlám hódítás, hogy eljött az idő? Ismerik a történelmet, jobban mint mi, és le is vonják a következtetéseket.

Iszlám hódítás anno



Az Iszlám Állam Irakban




Ha mi is tanulmányozzuk a Római Birodalom bukásának okait, akkor megállapíthatjuk, hogy a következő három ok volt a bukás előidézője. Elsőként az idegenek betelepítése, második a homoszexualitás elterjedése -különösen a katonák között-, a harmadik pedig a pénzügyi csődök sorozata. Sok egyéb okot is ismerünk, de a felsoroltak hiányában azok az okok elő sem fordulhattak volna (kereszténység, lumpenosodás, anyagiasodás)


A Római Birodalom túlnőtt az ésszerűség keretein, a hódítási vágy elhomályosította az ezzel járó veszélyek felismerését. A meghódított területeken a rendnek, a törvényességnek a fenntartását sem tudta megfelelő szinten a Birodalom biztosítani, ezért állandó háborúskodások, felkelések, lázongások területévé változott a periféria, melyet a Limesen túli területekről beszivárgók átjáróháznak tekintettek. A Birodalom erkölcsi hanyatlása következményeként legyengült a hadsereg, a légiókban egyre több volt az idegen. A munkaszeretet ismeretlen fogalommá vált, és rabszolgákkal igyekeztek az egyre növekvő szükségletet biztosítani. A meghódított térségekbe barbároknak nevezett népeket telepítettek, akik ellenséges érzülettel viszonyultak a Birodalomhoz. Az élvezetek és a kényelem hálójába került rómaiakat erős, brutális barbár népek vették körül, és népesítették be a Birodalmat is, mely a rabszolgatartó társadalmak minden gondja és baja (rabszolgalázadások, gazdaságtalan termelés, államszerkezet fellazulása) ellenére sem változtatott életvitelén. A barbárok megismerték a birodalom gyengeségeit, de ezzel együtt megtanultak minden olyasmit, ami a hasznukra válhatott.

negra-latina




Roberto De Mattei, az olasz Nemzeti Kutatótanács vezetője kutatásokat végzett a Birodalom bukását kiváltó okok terén. Megállapította, hogy a karhágói győzelem után a kimondottan homoszexuális és pedofil Karthágó megfertőzte az római légiókat. A homoszexualitás átszőtte az egész hadsereget, mely a visszatérése után ezt az elfajzottságot társadalmi szintre emelte. A római társadalom rövid időn belül elnőiesedett, a férfias keménység megvetendő tulajdonsággá vált. A hadsereg oly mértékben meggyengült, hogy idegeneket, etiópokat, négereket kellett toborozni a légiókba, mely a ezzel elveszítette híres szellemiségét. Következményeként elszenvedték a teutoburgi katasztrofális vereséget, mely a három megsemmisült légió elvesztése mellett az egész birodalomban a lázadások, felkelések, külső támadások sokaságát váltotta ki. Elveszett a verhetetlenség mítosza, és évszázados sérelmek törlesztésének jött el az ideje.

A Római Birodalom a kor csúcstechnikájával rendelkezett. Nem csak az építkezések és az utak, csatornarendszerek, hírközlés terén előzték meg a kor szintvonalát, hanem a haditechnikában is. Hajóépítő és fegyvergyárak működtek, a kereskedelem is átfogta az egész birodalmat. Ennek ellenére pénzügyi csődök követték egymást, nagy volt a pénzromlás, egyre kevesebb ezüst volt a római pénzben. Róma a bordélyházak és ezernyi szajha városa lett, lakosságát már csak a szórakozás, azon belül is a cirkusz, a véres, halálos cirkuszi műsorok érdekelték. "Kenyeret és cirkuszt a népnek" volt az uralkodó réteg jelszava, és ezt igyekeztek is teljesíteni. Óriási összegeket emésztett fel a munkakerülők eltartása, miközben a perifériákon barbár hadak gyülekeztek. A betelepülők elérkezettnek látták az időt az átfogó támadás megindítására, melyhez a barbár népeknek nevezettek jól felfegyverzett és brutális seregei csatlakoztak. Róma csillaga lehanyatlott, rablás, erőszak, tömeggyilkosságok jellemezték ezt az időszakot.

'Panem et circenses' - Illusztráció - Forrás - Római kor.hu




Iskolapélda, mely napjainkban ismétlődik meg az Atlanti Birodalomban. A betelepülők óriási tömegei, a homoszexualitás rohamos terjedése és a csődök sokasága pontosan úgy zajlik, mint egykoron, a Római Birodalomban. A vietnami szégyenletes vereség hatásaiban a teutoburgival azonos. Rómának a vereség után még voltak kisebb sikerei, csakúgy mint az atlantiaknak, de a romlás folyamata gyorsult. A szabadság és a demokrácia képviseletének hamis mítosza szétfoszlott, és egy nemtelen, fajtalankodó, élveteg, csak cirkuszra és kényelemre berendezkedett selejt népség maradt helyette.

Ez a folyamat a tényezők megmásíthatatlansága miatt visszafordíthatatlan, a csatlós népeknek van még némi esélyük időben elfordulni a Birodalomtól. Arminius példáját követve, aki minden hadi tudását a rómaiak között tanulta és ellenük eredményesen fel is használta. Túlélésük egyetlen esély a megfelelő időben történő cselekvés. Most van itt ez az idő, vagy Petőfi szerint; "Itt az idő, most vagy soha!".

Bojtár András





Link


A szabadkőművesek megparancsolták az EU-nak: Ne korlátozzák az egyre nagyobb bevándorlást.





Link



Migrans Hungary - Így bánnak a menekültekkel a magyar rendőrök
Ez a videó nem fogja bejárni a nyugati sajtót. Lehet, hogy mégsem olyan kemények és kegyetlenek, mint azt a menekültek vagy az önkéntesek mondják?
Osszátok, ezt látniuk kell az embereknek!





Link








PUTYIN RÉMISZTŐ ÜZENETE EURÓPÁNAK





Link



Megdöbbentő jóslat 2015-ből: az Egyesült Államok magáénak tekinti Ukrajnát, Oroszország ezt nem hagyja - videó

Link






 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: elhomályosította, életkörülményeit, megállapíthatjuk, homoszexualitás, szabadkőművesek, törvényességnek, haditechnikában, elviselhetetlen, megparancsolták, kifárasztották, törvényszerűen, rabszolgatartó, felfegyverzett, államszerkezet, katasztrofális, verhetetlenség, tanulmányozzuk, háborúskodások, elfajzottságot, képviseletének, törlesztésének, berendezkedett, megállapította, teutoburgival, heiligenkreuz, kereszténység, gazdaságtalan, tulajdonsággá, homoszexuális, szellemiségét, fegyvergyárak, rászabadítása, megindítására, munkaszeretet, elérkezettnek, menekültekkel, iszlám hódítás, migrációt törvényszerűen, kiváltó okai, periférián olyan, beözönlök százezreit, lerombolt világukra, pusztítás rendkívül, osztrák rendõ, magyar-osztrák határnál, migrációval kapcsolatban, történelmi párhuzamot, kereszténység ellen, vallási alapú, iszlám barbarizmus, migránsok rászabadítása, szemeteknek tartottakat, Atlanti Birodalom, ATLANTI BIRODALOM ALKONYA, Nyugat Európa, Varga György***, Iszlám Állam Irakban, Római Birodalom, Roberto De Mattei, Nemzeti Kutatótanács, Atlanti Birodalomban, Római Birodalomban, Bojtár András, Migrans Hungary, PUTYIN RÉMISZTŐ ÜZENETE EURÓPÁNAK, Egyesült Államok,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Őrizkednünk kell...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png cica  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Mai harmónia kártyám  Nagyon különös  A boldog családok mind hasonló...  Leonardo da Vinci gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Png cica  Facebookon kaptam  Png fotel  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Garai Gábor - Takarítás  Hazára minden embernek szükség...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  Szép napot kívánok  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Sokan azt tartják  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png ház  Albert Einsteinről  Garai Gábor - Takarítás  Png cica  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Akarat  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyon különös  Erdőn  Neked tudnod kell  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Julian Brass gondolata  képre írva  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Éretlen vers  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png kislány  s immár én is felragyogva, ért...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Éretlen vers  Ami embereknek lehetetlen, az...  A sors  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Szép estét  Hogyan éljünk boldogan, amíg m... 
Bejegyzés Címkék
iszlám hódítás, migrációt törvényszerűen, kiváltó okai, periférián olyan, beözönlök százezreit, lerombolt világukra, pusztítás rendkívül, osztrák rend&#245, magyar-osztrák határnál, migrációval kapcsolatban, történelmi párhuzamot, kereszténység ellen, vallási alapú, iszlám barbarizmus, migránsok rászabadítása, szemeteknek tartottakat, igazi támadás, bomló hullák, következő három, bukás előidézője, idegenek betelepítése, homoszexualitás elterjedése, katonák között-, harmadik pedig, pénzügyi csődök, felsoroltak hiányában, ésszerűség keretein, hódítási vágy, ezzel járó, meghódított területeken, légiókban egyre, munkaszeretet ismeretlen, egyre növekvő, meghódított térségekbe, kényelem hálójába, rabszolgatartó társadalmak, barbárok megismerték, birodalom gyengeségeit, hasznukra válhatott, olasz Nemzeti, karhágói győzelem, kimondottan homoszexuális, római légiókat, homoszexualitás átszőtte, egész hadsereget, visszatérése után, elfajzottságot társadalmi, római társadalom, férfias keménység, ezzel elveszítette, teutoburgi katasztrofális, három megsemmisült, egész birodalomban, verhetetlenség mítosza, egész birodalmat, római pénzben, uralkodó réteg, munkakerülők eltartása, perifériákon barbár, betelepülők elérkezettnek, átfogó támadás, barbár népeknek, betelepülők óriási, homoszexualitás rohamos, csődök sokasága, vietnami szégyenletes, teutoburgival azonos, vereség után, romlás folyamata, demokrácia képviseletének, csatlós népeknek, rómaiak között, megfelelő időben, szabadkőművesek megparancsolták, egyre nagyobb, magyar rendőrök, nyugati sajtót, menekültek vagy, önkéntesek mondják, elhomályosította, életkörülményeit, megállapíthatjuk, homoszexualitás, szabadkőművesek, törvényességnek, haditechnikában, elviselhetetlen, megparancsolták, kifárasztották, törvényszerűen, rabszolgatartó, felfegyverzett, államszerkezet, katasztrofális, verhetetlenség, tanulmányozzuk, háborúskodások, elfajzottságot, képviseletének, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4544
  • e Hét: 12999
  • e Hónap: 52820
  • e Év: 230695
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.