Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A mindennapok imái
  2013-10-18 14:31:48, péntek
 
   
 
ISTEN AZ ÉN ATYÁM

(Eugénia anya imája)
Mennyei Atyám! Milyen jó tudni, hogy Te Atyám vagy, én pedig gyermeked vagyok! Amikor lelkemre sötétség borul és keresztem túl nehéz, oly jó, hogy azt mondhatom:Atyám, hiszem, hogy szeretsz. Igen! Hiszem, hogy Te Atyám vagy, én pedig gyermeked!
Hiszem, hogy végtelen szeretettel szeretsz. Hiszem, hogy éjjel-nappal őrködsz felettem, és hogy tudtod nélkül egy hajszál sem veszhet el fejemről.
Hiszem, hogy végtelenül bölcs vagy, és nálam sokkal jobban tudod, mire van szükségem. Hiszem, hogy végtelenül hatalmas vagy, s még a rosszat is jóra tudod fordítani. Hiszem, hogy végtelenül jó vagy, és mindent a javukra fordítasz azoknak, akik szeretnek Téged. Még a bántalmazások közepette is a Te gyógyító kezedet csókolhatom meg!
Hiszek, de növeld bennem a hitet, a reményt és a szeretetet! Taníts engem mindig meglátni szeretetedet, amely életem minden eseményét irányítja. Taníts meg engem gyermekként Rád hagyatkozni! Atyám, Te mindent tudsz, mindent látsz, jobban ismersz engem,mint én önmagamat. Te mindent megtehetsz és szeretsz engem.
Atyám, mivel azt kívánod, hogy mindig Hozzád folyamodjunk, most nagy bizalommal kérlek Téged Jézussal és a Szűzanyával... (kérés)
Erre a szándékra az Ő Szent Szívükkel egyesülve felajánlom Neked imáimat, áldozataimat és önmegtagadásaimat, minden cselekedetemet s még nagyobb hűséget kötelességeim teljesítésében. Add nekem a Szentlélek világosságát, kegyelmét és erejét! Erősíts meg Szentlelkeddel úgy, hogy Őt soha meg ne szomorítsam, s a megszentelő kegyelmet soha el ne veszítsem. Atyám, ezt Szent Fiad, Jézus Krisztus nevében kérem Tőled!
Boldogságos Szűz Mária, rejtsd el gyarló szívemet Jézusom Szent Szívébe, és így ajánld fel Mennyei Atyánknak! Nyerd meg számomra mindazokat a kegyelmeket, amelyekre szükségem van.
Mennyei Atyám, téríts magadhoz minden embert! Az egész világ ismerje meg istenatyai jóságodat és végtelen irgalmasságodat! Légy szerető Atyám, és oltalmazz, mint szemed fényét! Add, hogy mindig méltó gyermeked lehessek!
Örök Atya, lelkünk édes reménysége, ismerjen, tiszteljen és szeressen minden ember! Örök Atya, ki végtelen jóságodat kiárasztod minden népre, ismerjen, tiszteljen és szeressen minden ember! Örök Atya, az emberiség éltető napsugara, ismerjen, tiszteljen és szeressen minden ember! Ámen.


IMÁDSÁG SZENT FAUSZTINA NŐVÉR NAPLÓJÁBÓL
Úr Jézus, szelíd szívedből, mint kristályból, úgy áradnak felénk az Isteni Irgalmasság sugarai, ezért könyörgünk Hozzád: Urunk Jézus, fogadj be minket irgalmas szívedbe!
Tedd irgalmassá szememet, hogy ne ítéljek elhamarkodottan és ne gyanakodjak senkire, hanem minden lélekben a jót lássam és segítőkész legyek.
Tedd irgalmassá nyelvemet, hogy rosszat senkire se mondjak, s megbocsájtó, figyelmes szavakra találjak.
Tedd irgalmassá és jóságossá kezemet, hogy minden fáradságot és nehézséget magamra vehessek mások terheinek enyhítésére.
Tedd irgalmassá és segítőkésszé lábamat, hogy fáradtságom és kimerültségem ellenére segítsek a rászorulókon.
Tedd irgalmassá és minden nyomorúság előtt nyitottá szívemet, segíts, hogy senki elől el ne zárkózhassak, sose beszéljek a saját szenvedéseimről.
Fogadj be Uram, szentséges szívedbe! Jézusom, találjon a Te Irgalmasságod nyugalmat bennem! Hozzád könyörgök Uram! Te vagy a Mindenható Szeretet, magasztalom irgalmas jóságodat! Ámen.



IMÁDSÁG TESTI GYÓGYULÁSÉRT
Uram, Jézus, imádlak és hálát adok a hitért, amelyet a keresztségben ajándékoztál nekem. Te az emberré lett Istenfia vagy, Te a Megváltó Messiás vagy. Ebben a percben Péterrel akarom mondani: ,,Nem adatott az ég alatt más név, amelyben üdvözülhetnénk."
Befogadlak, Jézus, a szívembe és az életembe: azt akarom, hogy Te légy föltétlen Ura.
Bocsásd meg bűneimet, ahogy megbocsátottad az evangéliumi béna ember bűneit. Tisztíts meg isteni Véreddel! Lábaid elé helyezem szenvedésem és betegségem. Gyógyíts meg, Uram, dicsőséges Sebhelyeid ereje által, kereszted által, drágalátos Véred által! Te vagy a Jó Pásztor, én pedig aklod egyik báránya: könyörülj rajtam! Te az a Jézus vagy, aki azt mondotta: ,,Kérjetek és kaptok." Uram, Galilea népe eljött, hogy lábaid elé helyezze betegeit, és Te meggyógyítottad őket. Te mindig ugyanaz vagy, mindig ugyanaz a hatalmad.
Hiszem, hogy meg tudsz gyógyítani engem, mert ugyanúgy együtt érzel velem, mint azokkal a betegekkel, akikkel találkoztál, mert Te vagy a Feltámadás és az Élet.
Hála, Jézus, mindazért, amit tenni fogsz: elfogadom szereteted rám vonatkozó tervét. Hiszem, hogy kinyilvánítod számomra dicsőségedet. Még mielőtt tudnám, hogyan fogsz közbelépni, hálát adok neked és dicsérlek Téged. Ámen.

Uram, add, hogy újra békére és örömre találjak, annak biztos tudatában, hogy Te vagy a feltámadás és az élet. Tégy engem a Te feltámadásod, a bűn és a halál fölött aratott győzelmed, a Te közöttünk lévő, élő jelenléted hiteles tanújává. Ámen.



Hála

Uram, Istenem, nemcsak a bajban akarok rád gondolni, hanem észre akarom venni, hogy mindent Tőled kapok.
Hálás vagyok életemért, amelyet Tőled kaptam, hálás vagyok a szép természetért, amely Rólad beszél, hálás vagyok az emberekért, akik szeretnek és akiket szerethetek, és hálás vagyok, mert országodba vársz az örök boldogságra.
Nem tagadhatom, Istenem, hogy sok baj és sikertelenség is van az életben. Ezekért nehéz hálát adnom, de tudom, hogy ha szeretek, Te ezeket is javamra fordítod.
Végül add, hogy hálás legyek azok helyett is, akik elfelejtenek vagy nem akarnak hálát adni Neked.


Ha (Szent Ágoston)

Ha eltávolodunk tőle, elveszünk,
ha felé fordulunk, feltámadunk,
ha benne maradunk, rendíthetetlenek leszünk,
ha visszafordulunk feléje, újjászületünk,
ha benne lakunk, akkor élünk.


Egy meghallgatott imádság

Erőt kértem az Úrtól, s Ő nehézségeket adott, melyeken megedződtem. Bölcsességért imádkoztam, és problémákat adott, melyeket megtanultam megoldani. Előmenetelt óhajtottam, gondolkodó agyat adott és testi erőt kaptam, hogy dolgozzam. Kértem bátorságot, és Isten veszélyeket adott, melyeket legyőztem. Áhítottam, hogy szeretni tudjak, és kaptam az Úrtól bajba jutott embereket, akiken segítsek. Kegyes jóindulata helyett alkalmat kaptam a jóra, és mindent megkaptam, amire szükségem volt. Imádságom meghallgatásra talált. (Szent Rita)
 
 
0 komment , kategória:  Szent Rita  
Címkék: rendíthetetlenek, szenvedéseimről, visszafordulunk, meggyógyítottad, irgalmasságodat, elhamarkodottan, teljesítésében, cselekedetemet, üdvözülhetnénk, szentlelkeddel, megbocsátottad, meghallgatásra, kötelességeim, keresztségben, kinyilvánítod, újjászületünk, bölcsességért, meghallgatott, irgalmasságod, kimerültségem, bántalmazások, sikertelenség, gyógyulásért, világosságát, szeretetedet, folyamodjunk, segítőkésszé, ajándékoztál, feltámadásod, rászorulókon, nehézségeket, dicsőségedet, zárkózhassak, elfelejtenek, áldozataimat, természetért, javukra fordítasz, bántalmazások közepette, megszentelő kegyelmet, egész világ, emberiség éltető, saját szenvedéseimről, keresztségben ajándékoztál, emberré lett, percben Péterrel, evangéliumi béna, halál fölött, bajban akarok, szép természetért, örök boldogságra, meghallgatott imádság, ISTEN AZ ÉN ATYÁM, Mennyei Atyám, Téged Jézussal, Szent Szívükkel, Szent Fiad, Jézus Krisztus, Boldogságos Szűz Mária, Jézusom Szent Szívébe, Mennyei Atyánknak, Örök Atya, IMÁDSÁG SZENT FAUSZTINA NŐVÉR NAPLÓJÁBÓL, Isteni Irgalmasság, Urunk Jézus, Mindenható Szeretet, IMÁDSÁG TESTI GYÓGYULÁSÉRT, Megváltó Messiás, Szent Ágoston, Szent Rita,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Robert Merle tollából  Paul David Tripp Április 12  Jan Twardowski - Siessünk  Emlékezz  Minden tavaszból őrizz..  Ady Endre - Mindegy átka  Jó éjszakát  képre írva  Minden tavaszból őrizz..  Paul David Tripp Április 13  Walter Chrysler mondta  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Magamnak  Vidámság  Megígért békesség  Magamnak  Tavaszi este  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Mindig lesz olyan  Gebhardt Nóra versei II.  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  A sorsod  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jó nap volt  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 14  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Jázmin  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  IGEN így  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Az ember  Jan Twardowski - Siessünk  Bársony székben  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Paul David Tripp Április 12  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  képre írva  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Jó éjszakát  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 14  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Esterházy Péterre emlékezünk  Bársony székben  Borzasztó  A hagyma antibakteriális hatás...  képre írva  Mindig lesz olyan  Paul David Tripp Április 12  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Spenót fasírttal  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Emlékezz  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Hegedüs Géza: Magyar költészet 
Bejegyzés Címkék
javukra fordítasz, bántalmazások közepette, megszentelő kegyelmet, egész világ, emberiség éltető, saját szenvedéseimről, keresztségben ajándékoztál, emberré lett, percben Péterrel, evangéliumi béna, halál fölött, bajban akarok, szép természetért, örök boldogságra, meghallgatott imádság, rendíthetetlenek, szenvedéseimről, visszafordulunk, meggyógyítottad, irgalmasságodat, elhamarkodottan, teljesítésében, cselekedetemet, üdvözülhetnénk, szentlelkeddel, megbocsátottad, meghallgatásra, kötelességeim, keresztségben, kinyilvánítod, újjászületünk, bölcsességért, meghallgatott, irgalmasságod, kimerültségem, bántalmazások, sikertelenség, gyógyulásért, világosságát, szeretetedet, folyamodjunk, segítőkésszé, ajándékoztál, feltámadásod, rászorulókon, nehézségeket, dicsőségedet, zárkózhassak, elfelejtenek, áldozataimat, természetért, eltávolodunk, megedződtem, boldogságos, szűzanyával, megtanultam, előmenetelt, kegyelmeket, megbocsájtó, problémákat, hagyatkozni, csókolhatom, szerethetek, magasztalom, boldogságra, gyanakodjak, megszentelő, gyermekként, szomorítsam, feltámadunk, szenvedésem, enyhítésére, irgalmasság, veszélyeket, találkoztál, szeretettel, fáradtságom, kristályból, evangéliumi, segítőkész, tiszteljen, végtelenül, bátorságot, országodba, bizalommal, feltámadás, kiárasztod, könyörgünk, szentlélek, emberekért, szereteted, irgalmassá, felajánlom, befogadlak, gyógyítani, szeretetet, sebhelyeid, naplójából, nyomorúság, reménysége, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 38 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 928
  • e Hét: 3144
  • e Hónap: 5039
  • e Év: 55830
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.