Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eltűntek az orvosi zárójelentések is a komódból, a lakásból
  2013-04-28 20:13:50, vasárnap
 
   
  Már nagyon sok minden eltűnt eddig a lakásból, mint régebben a pénzem is a családi házban a szekrényből, meg nevek vannak beírva régebbi könyvekbe, át vannak számozva a történeteik.

Először a hátizsákok, régebbi gyerektáskák - Moncsicsis is - feltűnésére figyeltem fel, majd a dinnyés cvekkereké, a cipőimen lyukak lettek egy pillanat alatt, meg zokniimon, nem merek semmit sem kiinn hagyni még mindig.

Most kerestem a régi zárójelentéseket, hogy összerakjam őket abba a sorrendbe, ahogyan leestem a lábamról az egészségügyben, s valamennyi orvos tudta, mi történt velem, ezért tőlem soha semmit sem kérdeztek, csak állati módon bántak velem, mint 1995-ben, amikor öngyilkossággal szállítottak be a kiállításról hazamenve a Szentpéteri kórház toxikológiájára, ahol a katétert teljes erőből belém döfték.

Az alábbi zárók, orvosi papírok tűntek el:
Bodnár gégeorvos papírjai orrtörésem utáni állandó arcüreggyulladássról, orrfelszúrásokról. A volt férjem azt kiabálta, most olyan lettél, mint mi, az orrsövényferdülésem is lett.

1986-os dr. Karnis Zsuzsanna Idegosztályi papírja a bal oldali szemem körüli feszüléssel, remegésemmel melyre azt írta, hogy félelmeim vannak, melyet nem mondtam neki.

1987-es zárója dr. Szabó Máténak remegés, hajkihullás, teljes legyengülés diagnózissal, valamint strummával a bőrgondozóban.

1990-es dr. Balogh Gizella, dr. Sági Ilona, dr. Polgárdi József főorvosok zárója depresszió diagnózissal. Bent létem alatt insulin kómáztak, befektettek a halottak közé éjszakára, előtte megmotozták a zsebeimet, nincs-e bennük csokoládé elrejtve - életemben nem ettem csokoládét -.
Dr. Balogh ráírta a papírra, hogy keressek munkahelyet, előre tudta, hogy nem lesz, közben nagy fehér házat kőporozott magának. Meggyanúsított azzal is, hogy azért nem mentem kontrollra délelőtt, mert biztosan szerelmeskedtem.

1991. nyári beutalalója a vasgyári belgyógyász doktornő dr. Padur Ildikó által megtagadott mátrai beutaló helyett a Csanyikba. A beutaló orvosi házaspár férfi tagja azt kiabálta nekem, hogy én pszichopata vagyok, ekkor már a pszichopatákat emelték.
Eltűnt a csanyiki zárójelentés is, akkor újságírókat is ki kellett hívni, olyan furcsa események történtek, s megfenyegettek, hogy ezután majd megnézhetem magam. Az ápoló Árpi pataki élettársa bejárt oda aludni, mert otthon félt a furcsa láthatatlan világbeli jelenségektől, ami ezeket kísérte.

Az I-es idegé, ahová önként mentem be egy festőművész ismerősömmel, s másnap már nem tudtam beszélni és járni, kezeim ütemesen jártak fel-le. Dr. Sági Ilona azt mondta, a gondolkozásom felgyorsul, ne erőltessem a beszédett és szólt nekem, hogy kezdjem el vezetni az álmoskönyveimet, amire később nem tartott igényt. Cseh Károly szerint az álmok naponta álom apokalipszist jelentettek, álmaimban jártak el, ehhez én nem értek. Beszélni nem tudtam egyáltalán, kommunikációs képtelenség állott be. Ekkor jelent meg az Észak-Magyarországban a Tovább című versem átjavított véggel, hogy a végzetem krisztusi fény lesz a fotómmal együtt.
A lakást az I-es Idegen történő tönkre menésem után többé egyáltalán nem tudtam elhagyni, sem beengedni senkit, ekkor voltam 33 éves.

1995-ös zárójelentés az elmeosztály láthatatlan világbeli felvonulása utáni befekvésemről, mely idő alatt iszonyatos állapotba kerültem, dr M-et odahelyezték a Bródy sorozatból, akivel találkozni kellett. Ekkor már az álmoskönyveken és az ívársaimon haladt végig az elmeosztály.

1997-es zárójelentés a bibliai trianoni keletes olvastatás idejéből, amikor fulladással szállítottak be, leinjekcióztak, majd többé nem tudtam magamról. Klimaxoltattak, állapot tartósító címen, gondolkozásom a szőke nők miatt alakilag ekkor meglassult, a rendetlenek emeléséhez kezdtek ekkor.

1998-es ambuláns lapja dr. M. feleségének, dr. D. Mónikának, melyben leírta bizarr szervérzékelésként, hogy úgy érzi, valami ölelgeti, s már akkor a gyomromba kaptam valamit, egy hete tartott a mellem alatt, szívemet fojtogató cipelésem, ami azóta is folyamatos. Természetesen ezt már súlyos képzelgésnek fogják fel, bár azóta a gerincemet is elferdítette a kínzóm, s ennek soha nem lesz vége, betegségeim száma napról napra nő.

Mivel soha nem azt írták le, ami az igazság, így is nehezen tudtam volna bizonyatani, hogy az egészségügynek köszönhetem az életem nyomorba döntését és valamennyi betegségemet.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: zárójelentéseket, öngyilkossággal, magyarországban, álmoskönyveimet, szerelmeskedtem, toxikológiájára, klimaxoltattak, egészségügynek, pszichopatákat, leinjekcióztak, megfenyegettek, meggyanúsított, álmoskönyveken, egészségügyben, gondolkozásom, befekvésemről, természetesen, bőrgondozóban, jelenségektől, kommunikációs, apokalipszist, zárójelentés, elferdítette, idegosztályi, diagnózissal, ismerősömmel, képzelgésnek, betegségemet, odahelyezték, kiállításról, szállítottak, gyerektáskák, remegésemmel, befektettek, láthatatlan, elmeosztály, családi házban, dinnyés cvekkereké, cipőimen lyukak, pillanat alatt, régi zárójelentéseket, kiállításról hazamenve, katétert teljes, alábbi zárók, volt férjem, halottak közé, vasgyári belgyógyász, beutaló orvosi, pszichopatákat emelték, csanyiki zárójelentés, ápoló Árpi, furcsa láthatatlan, Karnis Zsuzsanna Idegosztályi, Szabó Máténak, Balogh Gizella, Sági Ilona, Polgárdi József, Padur Ildikó, Cseh Károly, I-es Idegen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Játékos kis cicák  Ne hagyd  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó kutyák  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Maci az északi fény alatt  Az út  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Válaszok a halál után  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  képre írva  Humor is meg nem is szerinted?  Aki belekortyol  Egy hét kihagyás  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Alvó baby  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  A máj egészségének javítása te...  Mire jók ?  A szeretetről  Alvó kisfiú  Színház az egész világ,  Húsvéti üdvözlet !  Nem hazudnak  Márciuzs 24.  Karinthy Frigyes: Almafa  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Március 28  Sonka vásár  Az erdőterápia egészségre gyak...  Alvó kutya  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Inkább ad  A máj egészségét biztosító és ...  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Öröknek hinni . . .  képre írva  Ratkós beszületései a szereplő...  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Sok ember olyan,  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  A nagy természet  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti képek 
Bejegyzés Címkék
családi házban, dinnyés cvekkereké, cipőimen lyukak, pillanat alatt, régi zárójelentéseket, kiállításról hazamenve, katétert teljes, alábbi zárók, volt férjem, halottak közé, vasgyári belgyógyász, beutaló orvosi, pszichopatákat emelték, csanyiki zárójelentés, ápoló Árpi, furcsa láthatatlan, festőművész ismerősömmel, gondolkozásom felgyorsul, álmok naponta, végzetem krisztusi, fotómmal együtt, elmeosztály láthatatlan, ívársaimon haladt, bibliai trianoni, rendetlenek emeléséhez, gyomromba kaptam, hete tartott, mellem alatt, egészségügynek köszönhetem, életem nyomorba, zárójelentéseket, öngyilkossággal, magyarországban, álmoskönyveimet, szerelmeskedtem, toxikológiájára, klimaxoltattak, egészségügynek, pszichopatákat, leinjekcióztak, megfenyegettek, meggyanúsított, álmoskönyveken, egészségügyben, gondolkozásom, befekvésemről, természetesen, bőrgondozóban, jelenségektől, kommunikációs, apokalipszist, zárójelentés, elferdítette, idegosztályi, diagnózissal, ismerősömmel, képzelgésnek, betegségemet, odahelyezték, kiállításról, szállítottak, gyerektáskák, remegésemmel, befektettek, láthatatlan, elmeosztály, összerakjam, képtelenség, megtagadott, hajkihullás, pszichopata, szentpéteri, belgyógyász, beutalalója, megnézhetem, újságírókat, felvonulása, betegségeim, történeteik, szekrényből, fulladással, feltűnésére, bizonyatani, feszüléssel, feleségének, munkahelyet, legyengülés, festőművész, köszönhetem, rendetlenek, jelentettek, megmotozták, folyamatos, kőporozott, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 309
  • e Hét: 1071
  • e Hónap: 12776
  • e Év: 51777
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.