Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Anyám és az ő családja a média tükrében
  2013-05-04 20:56:29, szombat
 
   
  A média már kilencven esztendeje legalább halad végig a magyarországi teremtmények kitermelésén, melyek a tűzben terjedő istenük népének számít, de úgy, hogy közben folyamatosan támadják a teremtmények fogyatékosságai miatt az embereket.

Anyám apját, Benkő Lajost Sárospatakon csontrákban halatták ki. Benkő nagyapám tulajdona volt Patak és környéke, a Lévai, mint nyomorult által vásárolt birtokok, Olaszliszka központja is. Ők mernek nagyok lenni, hiszen senki sem tudja, hogy a médiánál anyám születése óta az utolsó magyarnak számít finn-ugor őseivel. (annak ellenére, hogy többen vallják ugyanezt magukról, bár háboríthatatlan életet élnek, a magyarokat viszont 130 esztendeje halatják ki).
Ha a régi színésznők, színészek beszélgetéseit visszajátszanák és anyámat kifaggatnák életéről, nyilvánvalóvá válna, hogy minden miatt az elmeosztály őt támadta meg. A média főleg sátoraljaújhelyi és sárospataki neveket vett fel, valamint divatos humanás név a kettős keresztnév, és a városról, faluról, tájrészről felvett nevek, ezeket mindet kitermelték, az adventisták által leírt vallásokkal együtt, melyeket 130 évvel ezelőtt kezdték megszülettetni, akkor ütötték fel a fejüket egy utolsó nagy küzdelem, játék miatt. Az 1967-től emelkedett nyomorutak és Rákóczi tér a fajtalankodókkal érintett lett a dologban és celebeknek nevezettekkel ismétli a politikának nevezett rock-szekér és lírai karám számait, szövegeit, végtelen apokalipszist írva ezáltal, megtartva, meggazdagítva magukat.

Anyámat nagybátyja, Benkő Sándor apja haldoklásakor a sáros patakba tette fürdeni, istállóban altatta a barnok között, majd liba pásztorlánynak fogta be. Ezt az istállóban való születést velem is ismételték születésem óta, a zsidó Szenci Molnár szamaras, szódás zsidó istállója lett a gyerekszobánk, vagyis ősmagyar és már utolsó borsodi ember család általi házasságot hoztak létre, bár a pszichografológiai okkultista elmebetegek már hetven esztendeje megtámadták az embereket is minden karmikus bűnük miatt, rájuk hárítva azt.

Egyszer betelefonáltam a tévébe Nagy Ágnes számmisztikusnak, aki közölte velem, hogy a sorsom az egyik szülőm családjával függ össze. Melyikkel? - kérdeztem, de nem mondta meg. Mindkét család veszélyben volt már, az emberi és a magyar is, de anyám a rengeteg meghurcolása miatt az anyjának, amit az oroszok és németek itt léte alatt átélt, infantilis maradt és naív. Nem volt alkalmas anyaságra, sem arra, hogy férjhez menjen, megterhelten a média által került apa családjába.
Folytatódtak a média támadásai. Gábor Zsazsa miatt gondolkodását elvették, mint ahogyan Esztergályos Cecilia miatt is, sőt a magas vérnyomását is beállították a Familia Kft-ben, melyből a Spar nevet is az egyik elmeosztályi ismétlő felvette, hiszen már 1983-ban berendezve az újhelyi Révész utcát és a miskolci Bertalan utcát történik anyám és anyja, öccse sorsának ismétlése, már rajtam, kaptam egy strumának nevezett nyakörvet a médiától, testemben tágító csapás van, minden részemben rontás. Már annyira legyengült állapotba kerültem, hogy a lábaim remegnek, minden izmom elernyedt, olyan lettem, mint egy száz esztendős öregasszony, míg az elmeosztályon halad végig cipelve mint egy állatot a menhely, amelyik az ország fölé állt, sőt megmenti az börtön Magyarországot, mivel a börtön és a sátánisták állnak a menhelyi gyerekek fölött, sőt minden abnormális fölött.

Kovács Erzsi féltékenysége miatt anyám féltékenységi jeleneteket rendezett már apának is, természete egyre rosszabbá vált, hiszen minket, mint emberi születésűeket nem szabad volt szeretni, míg a Vörös Oroszlános karmikusok a kommunistákkal, s az összes csapásával Magyarországnak emelkedett.

Müller Péter előzőleg a Végh Antal Egyedül a kastélyban könyvével indított, de már anyám a boszorkányok, valamint Gina Lolobrigida helyett is megáldozásra került, ezért velünk törődni nem volt képes, arany és ezüst ruhákat varrattatott és járta a szanatóriumokat. Ezért mutatták be a beavatottakaknak Ginát pikkelyes aranyruhában, de születésem óta az összes halak szülöttet visszament időben is megmentették, kiemelték, taníttatták, jólétet biztosítva nekik, vagy sztárrá tették, mint Ábel Anitát, Koncz Zsuzsát. Az együttesek neve alapján az országot kitermelte az elmeosztály és valamennyi zenei számot rajtunk a filmekkel, régi Hunnia filmekkel együtt végrehajtotta. 1992-ben már a Csillagok háborújánál jártak Csziszárékkal. Akkor arra ébredtünk fel, hogy valami hörög a fejünk felett.

Benkő Dániel a média szerint egyet jelent anyám apjával, összefügg vele, apja halálával Benkőt taníttatták, pinázásaival engem megszégyenítettek. Apám első házasságából született egy fiú, Gyuri, ő ugyanúgy néz ki, mint Heilig Gábor, s nem értettem, Heilig miért vigyorgott a médiában, mi köze van az emberek és magyarok felszámolóihoz.

Valamennyi zenész apokaliptikus, rock-szekere néven Magyarország csapásait jelenti, ezt elnevezték politikainak, a csapásokhoz csatlakozott az Elmeosztály is a fogyatékosokkal, hiszen valamennyien karmikus eredetűek, akik csapásait rajtam hatja a tűzben terjedő kíséretem végre.
1998. óta a szív nélküli elme emelkedik, azóta úgy cipelnek, mint egy állatot a szívemnél és melleimnél fogva az Időjelekben megrajzolt testenyészetek helyett, de az egész életem arról az árnyékvilágról szól, melynek része a forgószél is Chiccolinával, melyek eladták a lelküket valamilyen hatalomnak. Valamennyi Keletes költőként kiadott az Új Bekezdéssel együtt - kivéve engem, akit hattyúdalúként tette be oda - lírai karámja az apokalipszisnek, azt írtak.

A simontornyi elmeosztály szülöttje helyett anyámnak le kellett engem néznie, de azt sem engedték meg, hogy én anya legyek sokáig, Jakubcsek Gabriella lés társai helyett a gyerekeimnek engem kellett lenézniük.

Valamennyi írásom arról a történelemről szólt, akiket addig emeltek, megmentettek, 17-szeres magyar történelemről, köztük a mágiáról is, Valamennyi álmom arról szólt, hogy ki és kik helyett éltem én a sorsot, ki helyett mondták ki rám az orvosok, hogy nekem meg kell halnom, ki helyett temettek el Dávidként 1972-ben, ki helyett mentették meg a székesfehérvári csecsemőket 1992-ben és még sorolhatnám, hiszen négy évig vezettem az álom-apokalipszist, amikor is kimondta az idegosztály főorvosnője, hogy ember belőlem már sohasem lesz. Az álmaimat az írásaimmal együtt az orvosok kezdték ismételni folyamatosan, ahogyan írtam, így vitték ki népeiket Borsodból. Például a "Szeretetet és tiszteletet nem lehet átadni utólag, mint egy szál virágot" álom, melyben megjelent egy orvos szellem alakban egy szikla felett, s én voltam ott a gyerekeimmel, akik nem segítettek, a Benedek utcán lakó P. Kati és családja sorsa volt, de a Puskák és galambokra átírt menhelyi elmélet idején elvitték őt is a városból, sőt Puskás sportcsarnokot is rendeztek be.


Anyám ilyen állapotban itt az utolsó magyar, hogy melyik család érdekében születtem emberként, nem tudhatom, mert mindkettő veszélyben volt, az emberi és a magyar emberi is.

 
 
0 komment , kategória:  Család  
Címkék: számmisztikusnak, fajtalankodókkal, beavatottakaknak, sátoraljaújhelyi, háboríthatatlan, apokalipszisnek, székesfehérvári, fogyatékosságai, visszajátszanák, fogyatékosokkal, szanatóriumokat, magyarországnak, kommunistákkal, magyarországot, sportcsarnokot, beszélgetéseit, megszülettetni, pásztorlánynak, hattyúdalúként, betelefonáltam, felszámolóihoz, testenyészetek, árnyékvilágról, féltékenységi, nyilvánvalóvá, apokalipszist, meggazdagítva, apokaliptikus, magyarországi, nevezettekkel, csziszárékkal, gondolkodását, történelemről, születésűeket, végrehajtotta, haldoklásakor, magyarországi teremtmények, tűzben terjedő, teremtmények fogyatékosságai, médiánál anyám, magyarokat viszont, régi színésznők, média főleg, kettős keresztnév, adventisták által, utolsó nagy, 1967-től emelkedett, fajtalankodókkal érintett, politikának nevezett, sáros patakba, barnok között, istállóban való, Benkő Lajost Sárospatakon, Benkő Sándor, Szenci Molnár, Nagy Ágnes, Gábor Zsazsa, Esztergályos Cecilia, Familia Kft-ben, Kovács Erzsi, Vörös Oroszlános, Müller Péter, Végh Antal Egyedül, Gina Lolobrigida, Ábel Anitát, Koncz Zsuzsát, Benkő Dániel, Heilig Gábor, Valamennyi Keletes, Jakubcsek Gabriella,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Egyszerű  Nagy és kis csodák  Sorsunk miatt...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Otthon  Pitypang szökőkút  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Zilahy Lajos gondolata  Baranyi Ferenc - N i n c s  képre írva  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Sík Sándor - Ha jő a perc  Sorsunk miatt...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Ott van  Paul David Tripp Április 13  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Vannak emberek  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  A sorsod  Esterházy Péterre emlékezünk  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Márai Sándor tollából  Szívek  Magamnak  A pitypang legendája  Emlékezz  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jan Twardowski - Siessünk  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Somlyó Zoltán - Orgonával  Hamvas Béla  Otthon  Jó nap volt  Tanmese  Szabó T. Anna - Pitypang  Szép álmokat!  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  különleges  A Magyar Költészet napja alkal...  Anyámról való emlékek  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
magyarországi teremtmények, tűzben terjedő, teremtmények fogyatékosságai, médiánál anyám, magyarokat viszont, régi színésznők, média főleg, kettős keresztnév, adventisták által, utolsó nagy, 1967-től emelkedett, fajtalankodókkal érintett, politikának nevezett, sáros patakba, barnok között, istállóban való, zsidó Szenci, tévébe Nagy, egyik szülőm, rengeteg meghurcolása, média által, média támadásai, magas vérnyomását, egyik elmeosztályi, újhelyi Révész, miskolci Bertalan, strumának nevezett, lábaim remegnek, elmeosztályon halad, ország fölé, börtön Magyarországot, sátánisták állnak, menhelyi gyerekek, összes csapásával, kastélyban könyvével, beavatottakaknak Ginát, összes halak, együttesek neve, országot kitermelte, fejünk felett, média szerint, csapásokhoz csatlakozott, szív nélküli, egész életem, árnyékvilágról szól, lelküket valamilyen, simontornyi elmeosztály, gyerekeimnek engem, történelemről szólt, székesfehérvári csecsemőket, idegosztály főorvosnője, írásaimmal együtt, orvosok kezdték, szál virágot, orvos szellem, szikla felett, utolsó magyar, magyar emberi, számmisztikusnak, fajtalankodókkal, beavatottakaknak, sátoraljaújhelyi, háboríthatatlan, apokalipszisnek, székesfehérvári, fogyatékosságai, visszajátszanák, fogyatékosokkal, szanatóriumokat, magyarországnak, kommunistákkal, magyarországot, sportcsarnokot, beszélgetéseit, megszülettetni, pásztorlánynak, hattyúdalúként, betelefonáltam, felszámolóihoz, testenyészetek, árnyékvilágról, féltékenységi, nyilvánvalóvá, apokalipszist, meggazdagítva, apokaliptikus, magyarországi, nevezettekkel, csziszárékkal, gondolkodását, történelemről, születésűeket, végrehajtotta, haldoklásakor, féltékenysége, gyerekszobánk, elmeosztályon, chiccolinával, folytatódtak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 2498
  • e Hónap: 4857
  • e Év: 57123
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.