Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
CIGÁNYUSZÍTÓ KUSs . . . !
  2011-04-04 19:53:25, hétfő
 
  ÁPRILIS 4 - CIGÁNYUSZÍTÓ KUSS . . . !
LETORKOLTA A CIGÁNYZSIDÓ ÁLLAMTITKÁR A CIGÁNYUSZÍTÓT
MEGLEPŐ FORDULAT

Ma reggel a Tisztelt Házban a rókaképű és rókalelkű házelnök, a volt MDF-es, de most Fideszes Lezsák Sándor valami elképesztő zavaros szöveggel adott szót a cigányuszító Osztojkán Ágnes LMP-s képviselőnek (képen fent), aki a "nemromákat" (ezek a magyarok!) köpködte és gyalázta. A cigányok és zsidók az utóbbi tizenöt évben nem mondanak magyarokat, hanem a súlyosan sértő "nemromák"-nak és "nemzsidók"-nak bélyegeznek meg bennünket. Tetszik érteni? Ővék az ország, mi őshonos magyarok csak amolyan megtűrt többség vagyunk....Ekkor jött a meglepetés, mert Balogh Zoltán fideszes államtitkár (képen alul) letorkolta az uszító cigánynőt, hogy ne torzítsa el a dolgokat, mivel a kormány a cigánybűnözők és magyarbűnözők ellen egyformán föllép. Nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege válaszának, de ezt még érdemes szó szerint is utána olvasni más hírekben. Csakhogy a hazai bűnözés 90 %-át a cigány kisebbség követi el, ezzel tartozunk a tényeknek. Persze a zsidóbűnözés az más művaj, ami a bűnözés másik, nagyobbik részét képezi, de erről a Jobbik is hallgat. Ezt követően felszólalt Vona Gábor a Jobbik elnöke is, ecsetelve a cigánybűnözést, mire Kontrát Károly államtitkár csinovnyik módon teljesen lehazudta a témát és úgy állította be a dolgokat, hogy a Jobbik akarja a rendet fenntartani a cigánybűnözéssel fertőzött területeken, amely ma már az ország teljes területét érinti.

Hogy a rendőrség miért nem tud megfelelni és kellően fellépni a cigánybűnözőkkel szemben? - arról Kontrát Károly a fő csinovnyik egyetlen szót sem szólt. De erre Balogh Zoltánnak sem volt semmilyen ötlete.
AZ ORIGO TUDÓSÍTÁSA A FELSZÓLALÁSOKRÓL
Megjegyzésünk kékkel az origo tudósítás alatt!
Távozó képviselők miatt kellett szünetet tartani
Osztolykán Ágnes LMP-s képviselő napirend előtti felszólalása következne, de a hangzavar miatt nem tudta megkezdeni beszédét. Az elnöklő Lezsák Sándor két perc technikai szünetet rendelt el, és arra kérte a képviselőket, hogy aki el akarja hagyni a termet, az gyorsan tegye. "Meddig tűrik még azt, hogy Magyarországon rasszista, provokatív kampányt folytassona Jobbik, és a köré szerveződő csoportok?" - kérdezte Osztolykán, aki megemlékezett a szombati hejőszalontai jobbikos demonstrációjáról, amit az váltott ki, hogy a faluban meggyilkoltak egy asszonyt. "Ti meg odaálltatok a gyilkosok mellé" - kiabálta be valaki a Jobbik frakciójából. Osztolykán erre nem reagált, csak azt mondta: a feltételezett elkövetőt elfogták, jelenleg is őrizetben van.
A cigányuszító nem arról beszélt, hogy a cigányterroristák közel húsz éve lopják, rabolják és gyilkolják a magyarokat. Ezek a cigányterroristák! Ezek ellen miért nem lép föl a rendőrség? Ez a fő kérdés, amire eddig a Fidesz sem válaszolt.
Balog Zoltán kiosztotta a jobbikosokat
Vannak, akik a magyarországi cigányság ügyének megoldatlanságából próbálnak politikai hasznot húzni, akik nem a megoldást keresik, hanem azokat elmélyítve - fordult a jobbikos képviselőkhöz Balog Zoltán államtitkár. Szerinte a közbiztonság problémái még senkit nem jogosítanak fel arra, hogy kollektív bűnösség elvét alkalmazza, vagy álstatisztikákra hivatkozva önbíráskodásra buzdítson. Ez a retorika csak arra jó, hogy egymásban keressék az emberek a bajok okát - mondta Balog, aki szerint a jobbikos tüntetők hazatérnek, a feszültségeket pedig ott hagyják a településeken, ezt aztán a rendőrségnek kell kezelnie.
Hazudott az államtitkár! Nemcsak a magyarok, de a Jobbikosok is mindig a leghatározottabban kijelentették, hogy nem a teljes cigányságról van szó, hanem csak ezeknek az élősködő és bűnöző részéről. Az Origo ravasz módon nem idézte Balogh más lényegi válaszát, amivel elitélte az LMP-s uszítót.
Vona szerint az LMP élezi a cigány-magyar konfliktust
"Lassan mondom, hogy az LMP-sek is megérsék: a probléma az volt, hogy a cigányság egy része inzultálta, zaklatta a magyar lakosságot" - mondta a hejőszalontai és gyöngyöspatai demonstrációkról Vona Gábor Jobbik-elnök, aki szerint pártja csak a valós problémára reagált. Az LMP Vona szerint nem érdekelt a probléma megoldásában, hanem csak élezik a helyzetet, és hamis áldozattudatot alakítanak ki a cigányokban. Vona bírálta a kormányt is, amiért majdnem egy év alatt nem tudott semmit tenni a közbiztonságért. A pártelnök szerint jó, hogy nő a rendőrök száma, de attól, hogy minden sarkon. (ORIGO)
Vona szövege gyenge volt, sokkal súlyosabb ez az országos ügy, mint ahogy Vona beállította, bár a kormány felelősségét kihangsúlyozta ebben a kérdésben. Legfőképpen a lényegről hallgatott Vona, miszerint a zsidó szervezetek pénzelik és uszítják a cigányvezetők egy részét, de erről a kormány és a rendőrség is mélyen hallgat.

Bejegyezte: glaborka dátum: 11:45

http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2011/04/aprilis-4-ciganyuszit o-kuss.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felszólalásokról, cigánybűnözéssel, álstatisztikákra, demonstrációkról, cigánybűnözőkkel, közbiztonságért, cigánybűnözést, kihangsúlyozta, áldozattudatot, feszültségeket, magyarországon, önbíráskodásra, magyarbűnözők, településeken, gyöngyöspatai, hejőszalontai, cigánybűnözők, képviselőkhöz, cigányuszítót, feltételezett, hungariannews, megjegyzésünk, cigányvezetők, magyarországi, kijelentették, meggyilkoltak, megemlékezett, képviselőnek, rendőrségnek, közbiztonság, frakciójából, jobbikosokat, cigányságról, cigányuszító, megoldásában, zsidóbűnözés, volt MDF-es, cigányuszító Osztojkán, utóbbi tizenöt, súlyosan sértő, uszító cigánynőt, lényege válaszának, hazai bűnözés, cigány kisebbség, bűnözés másik, rendet fenntartani, cigánybűnözéssel fertőzött, ország teljes, rendőrség miért, cigánybűnözőkkel szemben, origo tudósítás, hangzavar miatt, CIGÁNYUSZÍTÓ KUSs, CIGÁNYUSZÍTÓ KUSS, LETORKOLTA CIGÁNYZSIDÓ ÁLLAMTITKÁR CIGÁNYUSZÍTÓT, MEGLEPŐ FORDULAT, Tisztelt Házban, Fideszes Lezsák Sándor, Osztojkán Ágnes LMP-s, Balogh Zoltán, Vona Gábor, Kontrát Károly, Balogh Zoltánnak, ORIGO TUDÓSÍTÁSA FELSZÓLALÁSOKRÓL, Osztolykán Ágnes LMP-s, Lezsák Sándor, Balog Zoltán, Vona Gábor Jobbik-elnök,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden harmadik...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Esti kép  Még csak most kezdődik a nap  Png nő  Png férfi  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png ház  Reggel van  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyi telefonál  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó éjszakát  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Paul David Tripp Április 21  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png csokor  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Garai Gábor - Takarítás  Rátalálsz  Csak a fogyatkozás látható  Hiányzik  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Esti kép  George Gordon Lord Byron: Inez...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kaffka_Margit  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Neked tudnod kell  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Éretlen vers  Alázat  Őrizkednünk kell...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png csokor  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png telefon  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Kaffka_Margit  Szép estét kedves látogatóimna...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 19  Hiányzik  Alvó cicák  Egy maradéktalanul uralt világ  képre írva  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Németh László tollából  Irgalom és ítélet  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  A kételkedés kezelése  Minden harmadik...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Adakozás  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Rátalálsz  Albert Einsteinről  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Kellemes délutánt kívánok  Garai Gábor - Takarítás  A Megváltó szolgálatában  George Byron - Ahogy itt jár -... 
Bejegyzés Címkék
volt MDF-es, cigányuszító Osztojkán, utóbbi tizenöt, súlyosan sértő, uszító cigánynőt, lényege válaszának, hazai bűnözés, cigány kisebbség, bűnözés másik, rendet fenntartani, cigánybűnözéssel fertőzött, ország teljes, rendőrség miért, cigánybűnözőkkel szemben, origo tudósítás, hangzavar miatt, elnöklő Lezsák, gyorsan tegye, köré szerveződő, szombati hejőszalontai, faluban meggyilkoltak, gyilkosok mellé, feltételezett elkövetőt, cigányterroristák közel, magyarországi cigányság, megoldást keresik, jobbikos képviselőkhöz, közbiztonság problémái, retorika csak, bajok okát, jobbikos tüntetők, feszültségeket pedig, rendőrségnek kell, teljes cigányságról, cigány-magyar konfliktust, része inzultálta, magyar lakosságot, valós problémára, probléma megoldásában, pártelnök szerint, rendőrök száma, kormány felelősségét, lényegről hallgatott, zsidó szervezetek, felszólalásokról, cigánybűnözéssel, álstatisztikákra, demonstrációkról, cigánybűnözőkkel, közbiztonságért, cigánybűnözést, kihangsúlyozta, áldozattudatot, feszültségeket, magyarországon, önbíráskodásra, magyarbűnözők, településeken, gyöngyöspatai, hejőszalontai, cigánybűnözők, képviselőkhöz, cigányuszítót, feltételezett, hungariannews, megjegyzésünk, cigányvezetők, magyarországi, kijelentették, meggyilkoltak, megemlékezett, képviselőnek, rendőrségnek, közbiztonság, frakciójából, jobbikosokat, cigányságról, cigányuszító, megoldásában, zsidóbűnözés, felszólalása, ciganyuszito, képviselőket, felelősségét, odaálltatok, folytassona, államtitkár, területeken, konfliktust, cigányzsidó, bélyegeznek, legfőképpen, szervezetek, fenntartani, jogosítanak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 955
  • e Hét: 2442
  • e Hónap: 13553
  • e Év: 167049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.