Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
10 elképesztő dolog, amit gyerekek meséltek az előző életeik
  2013-11-23 16:21:15, szombat
 
   
  Sok kisgyerek tűnik jóval bölcsebbnek a koránál vagy olyan, mintha “idősebb lélek" lenne, ám néhányan közülük olyan dolgokat mondanak, melyektől valóban úgy érezzük: vissza tudnak emlékezni előző életeikre. Azok közül a szülők közül, akik közzétették a történeteiket, sokan azt állítják, hogy a gyermekeik tragikus halállal végződő életekről meséltek, amelyeket aztán most egy boldogabb élet követ. Íme 10 elképesztő dolog, amit ők meséltek előző életeikről:
1.

Amikor a kisfiam 3 éves volt, azt mondta nekem, hogy igazán kedveli az új apukáját, mert nagyon kedves. De mivel a férjem az egyetlen apukája, megkérdeztem tőle, hogy érti ezt. Erre ő: " A régi apukám nagyon gonosz volt. Hátba szúrt egy késsel és meghaltam. De az új apukámat nagyon szeretem, ő sosem tenne ilyet velem. "
2.

Kislány koromban egyszer teljesen kikeltem magamból, amikor megpillantottam egy srácot a közértben. Ez elég szokatlan volt tőlem, mert általában csendes és jó magaviseletű voltam. Azelőtt még sosem kellett kivezetni sehonnan rosszalkodás miatt, de ezúttal el kellett hagynunk az üzletet.
Amikor az autóhoz értünk és az anyukám megkérdezte, hogy mi ütött belém, elmeséltem neki, hogy ez a srác volt az, aki elvett engem az első anyukámtól, elrejtett a padlója alá és ott kellett aludnom jó sokáig, amíg fel nem ébredtem az új anyukámnál. Hazafelé menet pedig nem voltam hajlandó az autóülésen ülni, hanem a műszerfal alá bújtam, hogy még egyszer el ne tudjon vinni. Anyukám teljesen kiakadt az egészen, hiszen ő valóban a biológiai anyám, így nyilvánvalóan ő az “első" anyukám is...
3.

Egy este, ahogy a két és fél éves kislányunkat kivettük a fürdőkádból és a feleségemmel elkezdtük neki magyarázni, hogy miért olyan fontos az intim higiénia, ő egyszer csak közbeszólt: " Á, ott aztán engem senki sem fog piszkálni. Egy éjszaka megpróbálták. Berúgták az ajtót és megpróbálták, de én szembeszálltam velük. Aztán meghaltam és most itt vagyok." Mondta mindezt, mintha mi sem lenne természetesebb.
4.

" Mielőtt ideszülettem volna, volt egy nővérem, igaz? Ő és a másik anyukám már nagyon öregek. Ők megúszták, amikor kigyulladt az autó, de én nem, az biztos. "
5 vagy 6 éves volt, amikor ezt mondta. Derült égből villámcsapás volt.
5.

Kisebb korában a húgomnak az volt a szokása, hogy a dédapánkat ábrázoló képpel a kezében sírva masírozott fel s alá a házban, miközben ezt mondogatta: "Hiányzol Harvey "
Harvey már jóval azelőtt meghalt, mielőtt én születtem. Ezen a mindennapos eseményen túl anyukám szerint a húgom folyton olyanokat mondott, amiket annak idején Lucy dédmamánk szokott mondani.
6.

Akkoriban, amikor a húgom elkezdett járni, igazán felkavaró dolgokat mondott. Olyanokról beszélt, hogy a régi családja mindenféle tárgyat belédugott, amitől ő sírt, de az apukája aztán egyszer annyira megégette, hogy végül megtalált minket, az új családját. Kb 2 és 4 éves kora között mesélt ilyenekről. Ahhoz túl kicsi volt, hogy valaha is ki lett volna téve olyan tartalmaknak, amelyekben gyerekek vagy bárki más ilyesmit élt volna át, így a családom mindig is azon a véleményen volt, hogy egy előző élet emlékei gyötrik.
7.

A fiam 2 és 6 éves kora között folyton elmesélte ugyanazt a történetet arról, hogy hogyan választott ki anyukájának. Olyasmiket mondott, hogy egy öltönyös emberrel választottak ki az anyukáját, aki majd segíteni fogja az életfeladata teljesítésében. Pedig mi aztán sosem beszélgettünk spiritualitásról és nem is vallásos közegben neveltük. Ahogy leírta, az egész olyan volt, mint amikor az ember az üzletben válogat. Egy fényes teremben felsorakozott egy csomó ember, mintha babák lennének és ő kiválasztott engem. Az öltönyös fickó megkérdezte, hogy biztos-e a döntésében, mire ő azt felelte igen és utána megszületett.
A fiam kiskorában megőrült a második világháborús repülőkért is. Be tudta őket azonosítani, a részeiket is, hogy hol használták őket meg ilyenek. A mai napig fogalmam sincs honnét vette ezeket az információkat. Én egy tudományos érdeklődésű csaj vagyok, az apukája meg matekos.
Mindig nagyapának hívtuk őt magunk között a békés és gondoskodó természete miatt. Ez a gyerek biztos, hogy öreg lélek.
8.

Az unokaöcsém, amikor úgy igazán elkezdett mondatokban beszélni, azt mondta a nővéremnek és a férjének, hogy annyira boldog, hogy őket választotta. Aztán azzal folytatta, hogy mielőtt kisbaba volt, egy fényes szobában sok embert látott, akik közül az Anyukáját választotta ki, mert neki olyan kedves arca volt.
9.

A nővérem abban az évben született, amikor az apám anyukája meghalt. Apukám szerint, amikor a nővérem elég nagy volt már ahhoz, hogy tudjon pár szót mondani, azt mondta: " Én vagyok az anyád ".
10.

Anyukám elmesélése alapján, amikor kisebb voltam, elmondtam neki, hogy hogyan haltam meg egy tűzben egyszer réges-régen. Erre ugyan nem emlékszem, de legnagyobb félelmeim egyike, hogy leég a házam. Már az is félelemmel tölt el, ha csak szabadtéri tűz közelében kell lennem.
Fordította: Borbély Kata
Forrás: altering-perspectives.com / napielemozsia.hu
facebook
 
 
0 komment , kategória:  Érdekes  
Címkék: spiritualitásról, megpillantottam, teljesítésében, szembeszálltam, természetesebb, napielemozsia, beszélgettünk, történeteiket, felsorakozott, információkat, nyilvánvalóan, rosszalkodás, kislányunkat, kiválasztott, világháborús, ideszülettem, villámcsapás, megpróbálták, perspectives, tartalmaknak, életfeladata, megszületett, megkérdeztem, választottak, feleségemmel, magaviseletű, közzétették, anyukájának, mondatokban, mindennapos, érdeklődésű, azonosítani, fürdőkádból, bölcsebbnek, választotta, megkérdezte, koránál vagy, szülők közül, gyermekeik tragikus, boldogabb élet, egyetlen apukája, régi apukám, autóhoz értünk, anyukám megkérdezte, srác volt, első anyukámtól, autóülésen ülni, biológiai anyám, feleségemmel elkezdtük, intim higiénia, éjszaka megpróbálták, másik anyukám, Hiányzol Harvey, Borbély Kata,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 20  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Hogy lehet megtartani  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Png telefon  Csak a fogyatkozás látható  Idő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kutya  Irgalom és ítélet  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy hatékony szolga  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png kislány  Png nő  Png rózsa csokor  Png virág  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy bizonyos határt  Fekete István - Akác  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Mi lenne ha  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Reggel van  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Fehér virág  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Jó éjszakát  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Minden harmadik...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  képre írva  Az engedelmesség miért nem vál...  Gonosz démon-álarc  Még csak most kezdődik a nap  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 19  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem méltó hozzád  Minden harmadik...  Erdőn 
Bejegyzés Címkék
koránál vagy, szülők közül, gyermekeik tragikus, boldogabb élet, egyetlen apukája, régi apukám, autóhoz értünk, anyukám megkérdezte, srác volt, első anyukámtól, autóülésen ülni, biológiai anyám, feleségemmel elkezdtük, intim higiénia, éjszaka megpróbálták, másik anyukám, dédapánkat ábrázoló, kezében sírva, mindennapos eseményen, húgom folyton, húgom elkezdett, régi családja, apukája aztán, családom mindig, véleményen volt, előző élet, történetet arról, öltönyös emberrel, életfeladata teljesítésében, egész olyan, üzletben válogat, fényes teremben, csomó ember, öltönyös fickó, fiam kiskorában, második világháborús, tudományos érdeklődésű, gyerek biztos, fényes szobában, nővérem abban, évben született, apám anyukája, nővérem elég, tűzben egyszer, spiritualitásról, megpillantottam, teljesítésében, szembeszálltam, természetesebb, napielemozsia, beszélgettünk, történeteiket, felsorakozott, információkat, nyilvánvalóan, rosszalkodás, kislányunkat, kiválasztott, világháborús, ideszülettem, villámcsapás, megpróbálták, perspectives, tartalmaknak, életfeladata, megszületett, megkérdeztem, választottak, feleségemmel, magaviseletű, közzétették, anyukájának, mondatokban, mindennapos, érdeklődésű, azonosítani, fürdőkádból, bölcsebbnek, választotta, megkérdezte, mindenféle, belédugott, nagyapának, félelemmel, amelyekben, tudományos, autóülésen, szabadtéri, anyukámnál, magyarázni, ilyenekről, olyanokról, elmeséltem, elmesélése, kigyulladt, dédapánkat, nővéremnek, masírozott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 797
  • e Hét: 1235
  • e Hónap: 7607
  • e Év: 58398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.