Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A pénztárcánkkal eldönthetjük,
  2011-04-30 21:24:47, szombat
 
  A pénztárcánkkal eldönthetjük, hogy kinek van helye az országban
barikad.hu
2011, április 30 - 16:22


Z Kárpát Dániel az Attila Király Népfőiskola igazgatója, a Jobbik országgyűlési képviselője hazánk demográfiai helyzetéről és a magyar termőföld és vízkészlet megvédésről tartott előadást a Jobbik majálisán.
Cikk Front kép - 280x185:

Z Kárpát Dániel az Attila Király Népfőiskola igazgatója, a Jobbik országgyűlési képviselője hazánk demográfiai helyzetéről és a magyar termőföld és vízkészlet megvédésről tartott előadást a Jobbik majálisán.

A Jobbik politikusa elöljáróban leszögezte, az új erőnek semmi köze az elmúlt 20 évhez. Bár rengeteg feladatunk van még, az látható, hogy Magyarországon elindult az ébredés folyamata, míg 10 évvel ezelőtt egy nagy Magyarország matrica unikumnak számított, mára elértük azt, hogy minden harmadik autón látható. Tíz év munkájával sikerült felépíteni egy párhuzamos Magyarországot, úgy, hogy, sem erkölcsileg sem anyagilag nem támogatott bennünket semmilyen külső hatalom. Ráadásul folyamosan meg kellet küzdeni a Tel-Aviv és Brüsszel tengellyel. Ennek a ,,harcnak" a megkoronázása, hogy a Jobbik a tavalyi országgyűlési választáson közel 17 százalékos eredményt ért el.

A politikus kiemelte: a Jobbiknak köszönhető, hogy a hazánk demográfiai helyzete és a magyar termőföld és vízkészlet védelme bekerült a köztudatba. Hozzátette ,,akié a föld azé az ország".

Ahhoz, hogy a hazai termőföldet meg tudjuk védeni először a magyar embereket kiszipolyozó multikkal kell leszámolni. Felsorolta a hungarikumnak számító magyar márkákat. A Sió gyümölcslé, Győri keksz, Piros Pöttyös túrórudi, Boci csok, a Törley gyár már mind külföldi tulajdonban van. A multik mindenre rátették a kezüket. Gazdasági szabadságharcot kell indítani. Mára odáig jutottunk, hogy Európa élelmiszer szemétlerakója lettünk. Viszont a legnagyobb aduász még mindig a kezünkben van, ugyanis a pénztárcánkkal eldönthetjük, hogy kinek van itt helye az országban. Ha pedig ez Brüsszelnek nem fog tetszeni, akkor ki kell lépni az Európai Unióból.

Államadósággal kapcsolatban elmondta: csapdahelyzetben vagyunk. ,,Brüsszel csicskásai" lettünk. Ugyanúgy függésben élünk, mint a rendszerváltás előtt, csupán a gazda nevét cserélték le Szovjetunióról Európai Unióra. Kiemelte: 20 éve nem ültünk le az államadóságról tárgyalni. Ha pedig ez így marad, akkor 300 évig múlva is fizetni fogjuk a felvett hitelek.

Kiemelte, 2000 óta van devizahitelezés Magyarországon. Több mint 10 éve élősködnek a bankok a hazánkban. Az első Orbán kormány tette lehetővé a bankoknak, hogy egyoldalúan szerződést módosítsanak. Már pedig odáig jutottunk, hogy az egekbe szökő törlesztő részleteket százezrek nem tudják fizetni. Őket állandóan a kilakoltatások réme fenyegeti.

Először tehát gazdasági szabadságharcunkat kell megvívni. Ha sikerrel járunk, akkor fogjuk tudni megteremteni a magyar családok gyermekvállalásához szükséges anyagi biztonságot. Ha ugyanis nem születnek gyermekek, akkor a magyar termőföldet és a vizet készletet sem fogja megvédeni senki?

Az előttünk álló harchoz, a mai fiatalságnak pedig mind a testet mind a lelket edzésben kell tartanai, ugyanis csak így fogja tudni megvédeni magát, ,,különben le lesz pofozva.



barikad.hu

http://barikad.hu/p%C3%A9nzt%C3%A1rc%C3%A1nkkal_eld%C3%B6nthetj%C3%BCk_hogy_kinek _van_helye_az_orsz%C3%A1gban-20110430
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csapdahelyzetben, devizahitelezés, szabadságharcot, kilakoltatások, magyarországon, pénztárcánkkal, magyarországot, szemétlerakója, rendszerváltás, szovjetunióról, államadósággal, államadóságról, országgyűlési, hungarikumnak, megkoronázása, eldönthetjük, magyarország, módosítsanak, kapcsolatban, kiszipolyozó, fiatalságnak, megteremteni, választáson, népfőiskola, tulajdonban, helyzetéről, demográfiai, képviselője, erkölcsileg, egyoldalúan, biztonságot, brüsszelnek, megvédésről, termőföldet, elöljáróban, részleteket, pénztárcánkkal eldönthetjük, magyar termőföld, ébredés folyamata, nagy Magyarország, párhuzamos Magyarországot, tavalyi országgyűlési, politikus kiemelte, hazánk demográfiai, hazai termőföldet, magyar embereket, hungarikumnak számító, multik mindenre, legnagyobb aduász, rendszerváltás előtt, gazda nevét, államadóságról tárgyalni, Kárpát Dániel, Attila Király Népfőiskola, Cikk Front, Piros Pöttyös, Európai Unióból, Szovjetunióról Európai Unióra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fényvarázslat  Mire jók ?  Esti kép  képre írva  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Alvó cica  Havazás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Alvó baby  Nagy Feró megmondta?  Virágvasárnap: az élet és a re...  Márciuzs 24.  Maci az északi fény alatt  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  A jó kedv a világon  Figyeld meg az "én"-t  Alvó kutyák  Boldogság  Sokszor  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti Ima !  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Figyeld meg az "én"-t  Benedek Elek - Virágvasárnap  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Búzavirág  képre írva  képre írva  Isten . . .  Öröknek hinni . . .  képre írva  Csak egy életed van....  Facebookon kaptam  Ködvirágok  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Virágvasárnap: az élet és a re...  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Most - segíts meg Mária ,  Búzavirág  Egy hét kihagyás  Minden kedves látogatómnak sze...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Tedd őt foglyul, Uram  Minden kedves látogatómnak sze...  Graffiti bölcsesség  Levél lány  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A víz abszolút súlya nem számí...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Szép estét  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szép álmokat!  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Sárkány  A Víz Világnapja.  Humor is meg nem is szerinted?  Nagyhétfő:  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Esti kép  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Az izmaink nem csak testmozgás... 
Bejegyzés Címkék
pénztárcánkkal eldönthetjük, magyar termőföld, ébredés folyamata, nagy Magyarország, párhuzamos Magyarországot, tavalyi országgyűlési, politikus kiemelte, hazánk demográfiai, hazai termőföldet, magyar embereket, hungarikumnak számító, multik mindenre, legnagyobb aduász, rendszerváltás előtt, gazda nevét, államadóságról tárgyalni, felvett hitelek, első Orbán, egekbe szökő, kilakoltatások réme, magyar családok, magyar termőföldet, vizet készletet, előttünk álló, testet mind, lelket edzésben, csapdahelyzetben, devizahitelezés, szabadságharcot, kilakoltatások, magyarországon, pénztárcánkkal, magyarországot, szemétlerakója, rendszerváltás, szovjetunióról, államadósággal, államadóságról, országgyűlési, hungarikumnak, megkoronázása, eldönthetjük, magyarország, módosítsanak, kapcsolatban, kiszipolyozó, fiatalságnak, megteremteni, választáson, népfőiskola, tulajdonban, helyzetéről, demográfiai, képviselője, erkölcsileg, egyoldalúan, biztonságot, brüsszelnek, megvédésről, termőföldet, elöljáróban, részleteket, folyamosan, politikusa, leszögezte, tengellyel, százalékos, köszönhető, hozzátette, leszámolni, köztudatba, vízkészlet, munkájával, felsorolta, felépíteni, feladatunk, legnagyobb, élelmiszer, gyümölcslé, párhuzamos, támogatott, csicskásai, szerződést, igazgatója, élősködnek, megvédeni, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 477
  • e Hét: 2135
  • e Hónap: 18928
  • e Év: 151845
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.