Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
GÁZA NYITVa
  2011-05-30 21:05:18, hétfő
 
 
GÁZA NYITVA

Mottó:
A szemforgatás magasiskolája, avagy a palesztinok ,,szabadon" elhagyhatják a Gáza-övezetet


A palesztinok ősi földjén néhány éve hatalmas szénhidrogén-mezőt találtak. Eddig volt blokád, most az egyiptomi társadalmi változások után van szabad elvonulás. Izrael nem küld majd katonákat a Vörös tenger habjai közé. Pontosan tudják, hogy a palesztinok ősi földje mit rejt. Ők maradnak az elrabolt területen.
Most válik igazán világossá, hogy az egyébként valóban szükséges társadalmi változások, amelyek megtörténtek az arab világban, teljesen másról szóltak, mint azt mutatni akarták az amúgy világszerte izraeli vezénylet alatt firkáló fősodratú bértollnokok. Kell a szénhidrogén. Köztudott tény, hogy Gáza földje alatt akkora szénhidrogén mezőt találtak, hogy egész Izrael szinte az idők végezetéig energetikailag abszolút függetlenné válhat. Folyik is a nyáluk utána, hogy ezt megszerezzék.
Valójában Tel Avivból átszóltak az Államokba, azok küldtek ügynököket jó vastag bukszával, és fellázították az arabokat saját vezetésük ellen. Szegény jó burnuszosok meg bedőltek. Az arab országokból a fegyverek hangjára elmenekült annyi vendégmunkás, hogy pontosan elég befogadó hely lesz a menekülő palesztinok számára, csak ne maradjanak a földjükön.
Ugyanez történt a Észak-Afrikai országban. Gyakorlatilag egész népcsoportok keltek vándorútra. Önként. Semmi nem elég?! Hová akarják majd kergetni Ramallah népét?
A gazdasági folyamatoknak álcázott, és önvédelmi biztonsági intézkedéseknek beállított gaztettek mögött semmi más nem húzódik meg, mint egy vegytiszta Izrael kialakításának szándéka. Tehát rasszisták. Gazdasági alapon szított fajgyűlölet vezeti őket.
Ám valójában a végletekig kiélezett etnikai konfliktusok mögé bújva, terroristának kikiáltva tizenéves palesztin gyerekeket, csúzlira rakétával, rakétára fehérfoszforral válaszolnak. Egészen megdöbbentő a párhuzam Drezda bombázásával!
Emlékeztetőül itt csak annyit szükséges felidézni, hogy a német várost úgy tették a földdel egyenlővé, ahogy máshol még soha. Szénport szórtak repülőről Drezdára. Az első hullám után az emberek észbe kaptak, és elkezdték összesöpörni a szénport. A következő hullámban érkező repülőkről ezeket a védelmi erőket legéppuskázták. A harmadik hullámban csapást mérő repülők a szénporra gyújtóbombát dobtak. Ezzel addig soha nem látott tűzvihart keltettek.
Most ugyanaz történik Gázában, csak fordított sorrendben, mások által elkövetve, noha akkor is tudjuk kiknek a parancsára történt.
Hosszú lesz a sora a menekülteknek, s az új Közel-Keleti háború indító oka az lesz, hogy akár külső erő bevonásával, akár saját erejük bevetésével, vagy éppen testvérháborút szítva a szerencsétlenek között nyernek még újabb leigázható területet. Gósen-ig? Esetleg vissza akarják adni Egyiptomnak, amit kölcsön kértek a kivonulás előtt? Mert hogy akkor is egy egész birodalom legalább harmadának csalással, tolvajlással történt a térdre kényszerítése. Aki nem hiszi, olvassa el a kivonulásról szóló Ó-Szövetségi részeket! Ott megbizonyosodhat a mellékletek alapján, az ókori mértékegységekből kiindulva, hogy mennyi aranyat, ezüstöt, rezet, nemes textilt, és fát, lábas jószágot vittek magukkal. Mai értelemmel alig felfogható az a gazdagság, amivel feltőkésítették magukat - hogy finoman mondjuk a lopást, ami kitartott Kánaán földjéig. Addigra kihaltak a negyven év alatt a kiáramlásban résztvevők, és az utódoknak azt mondtak, amit akartak. Így születnek a azok a mítoszok, amik máig kőbe vésve még a keresztények gondolatvilágát is.
Most Gáza, holnap más terület, és a hódításnak nem szakad vége. Gyakorlatilag uralmuk a térségben erősen felülreprezentált a népesség megoszlását tekintve. Máig ez a helyzet, és igazi terroristák módjára ezen csak vér árán képesek megpróbálni a változtatást.
Isten irgalmazzon Izrael földjének, ha egyszer szólásra emelkedik valamelyik falusi imaházban egy muszlim pap, aki majd ugyanezt elmondja testvéreinek. Ugye hogy meg fog fordulni minden karaván, amelyik Gázától elfele bandukolt? És nem bandukolni fognak, de rohanni, mint a szél, s annyian lesznek, amihez nem lesz elég gépfegyver az ősi földjüket elhódítóknak.
Igaz, kő kövön nem fog maradni, de inkább a pusztaság, mint a véres rabság. A hódítók 1948 előtt keveset jártak azon a tájon a sokszor negyven év után. Nem emlékezhetnek rá, nem tudhatják, milyen az arabok haragos tömege. Amit ők látnak, az Gáza kislétszámú népessége, akiken eddig szadista hajlamaikat kiélhették.
Gáza népe hamarosan visszatér hazájába. Nem lesznek egyedül. Velük tart majd sok arab testvérük, de legfőképpen az igazság. Ennek az igazságnak és a már nem üres kezű tömegnek tragikusan elsöprő lesz az ereje.
Na, akkor kezdődik igazán a világ piacainak valódi újrafelosztásáért a harc az Államokbeli maradék hatmillió szavazási mérlegnyelv uszítására. Ha pedig az USA enged annak az uszításnak, maga is el fog tűnni a térképről, csak addigra nem marad elég olaja a gépesített haderőinek földrészek közötti mozgatására. Akik közülük idegen földön állomásoznak majd akkor, csupán rövid ideig tudják tartani támaszpontjaikat. Csak fejenként egy skulót hagyjanak meg maguknak, mert nem lesz kegyelem az élősdi globalista erőket kiszolgáló és táplálóknak. Sehol.
Ilyen kegyetlen a természet törvénye. Kivétel nélkül úgy vág vissza leigázóinak, hogy belefeketednek. Azt a háborút majd kevesen élik túl ép elmével, jó egészségben. Az emberiség történetének legnagyobb katasztrófáját nem a pénz fogalmának eltűnése, nem a harcok elesettjeinek létszáma, és nem a harcok nyomában keletkező elsöprő járványok, meg az éhség fogja jelenteni. A katasztrófát egy pszichológiai deffenzív degenerációs folyamat ellenállhatatlan hatása jelenti. Szellemi, lelki és maximálisan fizikai leépülés veszi kezdetét. Aki teheti, visszamegy a barlangokba túlélni. És kicsit sem fogja érdekelni őket, hogy mennyi hullott el a hódítókból.
Az élet él, és élni akar. Még mindig nem késő felébredni, és józan számvetésre kényszeríteni a világ gazdasági háttérhordáját. Kicsi az esély, de még van.


Ferencváros, 2011. május 28.

Lengyel Károly


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellenállhatatlan, támaszpontjaikat, megbizonyosodhat, feltőkésítették, intézkedéseknek, fehérfoszforral, szerencsétlenek, gondolatvilágát, energetikailag, katasztrófáját, kialakításának, belefeketednek, legéppuskázták, testvérháborút, háttérhordáját, kényszerítése, kényszeríteni, magasiskolája, pszichológiai, gyakorlatilag, elesettjeinek, menekülteknek, folyamatoknak, emlékezhetnek, terroristának, emlékeztetőül, fellázították, megtörténtek, történetének, bombázásával, állomásoznak, konfliktusok, összesöpörni, szénhidrogén, bértollnokok, degenerációs, szemforgatás magasiskolája, palesztinok „, egyiptomi társadalmi, elrabolt területen, egyébként valóban, arab világban, amúgy világszerte, idők végezetéig, nyáluk utána, arabokat saját, arab országokból, fegyverek hangjára, menekülő palesztinok, gazdasági folyamatoknak, vegytiszta Izrael, végletekig kiélezett, GÁZA NYITVa, GÁZA NYITVA, Valójában Tel Avivból, Most Gáza, Lengyel Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem tiéd  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  A másik dolog,  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akarat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Bertolt Brecht -től idézet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png fotel  A televizió nem a kultúrát kép...  Png kutya  Neked tudnod kell  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Png cica  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Fekete-erdő desszert  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nagyi telefonál  Németh László tollából  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Akarat  Png férfi  Irgalom és ítélet  Adakozás  Sokan azt tartják  Egy hatékony szolga  Reménység és erő Krisztustól e...  Hazára minden embernek szükség...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Esti kép  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nagyon különös  Neked tudnod kell  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Neked tudnod kell  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A sors  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A jó emberek mindig szépek mar...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png virág  Png kutya  Éretlen vers  Őrizkednünk kell...  Fekete-erdő desszert  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Png virág 
Bejegyzés Címkék
szemforgatás magasiskolája, palesztinok &#8222, egyiptomi társadalmi, elrabolt területen, egyébként valóban, arab világban, amúgy világszerte, idők végezetéig, nyáluk utána, arabokat saját, arab országokból, fegyverek hangjára, menekülő palesztinok, gazdasági folyamatoknak, vegytiszta Izrael, végletekig kiélezett, párhuzam Drezda, német várost, földdel egyenlővé, első hullám, emberek észbe, következő hullámban, védelmi erőket, harmadik hullámban, szénporra gyújtóbombát, parancsára történt, szerencsétlenek között, kivonulás előtt, egész birodalom, térdre kényszerítése, kivonulásról szóló, mellékletek alapján, ókori mértékegységekből, kiáramlásban résztvevők, keresztények gondolatvilágát, térségben erősen, népesség megoszlását, véres rabság, hódítók 1948, sokszor negyven, arabok haragos, világ piacainak, gépesített haderőinek, skulót hagyjanak, élősdi globalista, természet törvénye, háborút majd, emberiség történetének, pénz fogalmának, harcok elesettjeinek, harcok nyomában, éhség fogja, pszichológiai deffenzív, barlangokba túlélni, világ gazdasági, ellenállhatatlan, támaszpontjaikat, megbizonyosodhat, feltőkésítették, intézkedéseknek, fehérfoszforral, szerencsétlenek, gondolatvilágát, energetikailag, katasztrófáját, kialakításának, belefeketednek, legéppuskázták, testvérháborút, háttérhordáját, kényszerítése, kényszeríteni, magasiskolája, pszichológiai, gyakorlatilag, elesettjeinek, menekülteknek, folyamatoknak, emlékezhetnek, terroristának, emlékeztetőül, fellázították, megtörténtek, történetének, bombázásával, állomásoznak, konfliktusok, összesöpörni, szénhidrogén, bértollnokok, degenerációs, katasztrófát, változtatást, megszerezzék, tolvajlással, testvéreinek, népcsoportok, gyújtóbombát, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.