Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Félrevert harangok
  2017-01-20 11:30:46, péntek
 
 




FÉLREVERT HARANGOK
jan 19, 2017 | Blog, Dr. Csizmadia László


A XXI. század a keresztényi civilizáció fennmaradásának próbaköve.

Keresztényként valljuk, hogy a hitüket és a vallásukat gyakorlók egymás iránti tisztelete a másság elfogadása ma már a világ és a nemzetek közötti békesség nem megkerülhető feladata. A kialakult vallási dominanciák viszonylag jól behatárolható területeken tetten érhetők. Így van ez a muszlim keresztény és buddhista hitre épülő civilizációk esetén is. Az is természetes, hogy ezek a vallások az eltérő módon szocializálódott kontinenseken is ma már megmutatják arcukat. Megjelennek a többé-kevésbé befogadó nemzetek napi életében is. Az Afrikában, Közel-Keleten gyarmatosító múltat felmutató országok gazdasági előnyökért további érdekeik mentén az őshazába importálták gyarmataik polgárait. Mások, mint például az európai V4-ek a modern rabszolgatartás műfajától távol tartották magukat. Sorsukat sokáig a Szovjet birodalom írta, hasonló módon csak más ideológia mentén lehettek rabszolgák.

Európában az első és második világháborúban az izmus különbségeket maguk előtt tolva keresztyének harcoltak egymás ellen. Nem titkolható, hogy a második világháború kirobbantója Németország nyíltan zászlajára tűzte a vallási, faji megkülönböztetés elvetendő, súlyos emberi és társadalomerkölcsi veszteségeket okozó dogmáját. Európa ennek ellenére az elmúlt 70 évben megőrizte a zsidó-keresztény civilizáció értékeit.

A magyar miniszterelnök 2017-et a lázadás évének nevezte. Kiemelte a nemzetek önállóságának megőrzését, az Unió szövetséges rendszerének fenntartása mellett, elutasítva a föderatív mezbe bujtatott globalista szemléletű brüsszeli irányítást. Csaták várhatók a világuralomra törő pénzügyi hatalmasok és az önállóságukat őrizni kívánó nemzetek polgárai között. A nemzetük szabadságát és a szubszidiaritást védő polgárok ellenállása fokozódik a globalitást szentesíteni akaró neoliberális már-már terrorizáló erőkkel szemben. Érlelődik a döntő összecsapás.

Az amerikai elnökválasztás nem várt eredménye kisiklatta az áldemokraták világuralmi terveit. A Clintoni pénzeszsák kilyukadt a megvásárolt sajtó saját kardjába dőlt, így egyre valószínűbb, hogy a szabadság szerető amerikai állampolgárok félrevezetésének korszaka is lejárandóban van.

Amerikának nem halott katonákra van szüksége, hanem végre adósságmentes, tényszerűen virágzó gazdaságra. Trump erre lehet garancia. Európában olyan kormányokra van szükség, amelyek polgáraik szavára hallgatva nem saját egyéni érdekeiket helyezik előtérbe, hanem népüket, nemzetüket képviselik. E magasztos cél eléréséért az európai polgárok sokat tehetnek, szellemi honvédelemmel és az ésszerűség fegyverével.

Európa polgárai a közvélemény kutatások szerint döntő hányadban nem támogatják az illegális migráns importot s a vele járó terrorizmust. A lakosság nagy része félelemben él és elutasítja, hogy egyéni szabadságjogait korlátozzák a migránsok kötelező betelepítésével.

Az Európai Uniót megálmodó alapító atyák eközben sírjukban forgolódnak. Nem gondolták, hogy az unió intézményi rendszere, az elmaradt karbantartások miatt alkalmatlanná válik a felgyorsult világ eseményeinek követésére. Az uniós bürokrácia immunbetegsége szembetűnő és úgy tűnik, hogy visszafordíthatatlan. Európa polgárai egyre hangosabban követelik a brüsszeli elefántcsonttorony lebontását és a pozíciójukba kapaszkodó kontraszelektált politikusok eltávolítását.

Magától értetődővé válik, hogy megkezdődik Európa polgárainak eszmei közösségbe áramlása és erőszakmentes lázadása. Figyelmeztető jelként szolgálhatnak a közeli francia, német és holland választások. Az előcsatározások egyik fontos eleme, hogy a nemzeti oldal képviselőinek fel kell sorakoznia az Európai Parlament Néppárti frakciója mögé. Nem hagyhatjuk, hogy a következő időszakra a parlamenti szocliberális elit, az általa aláírt szerződést, amely garantálja, hogy a Parlament vezetője a néppártból kerüljön ki, erkölcstelen módon felrúgja. Az Európai Parlament legnagyobb frakciója nem mutathat gyengeséget, mert a nyilvánosságra hozott szerződés nem politikai mutyiról szólt, hanem becsületes, konstruktív konszenzust szolgált.

Az Európai Bizottsághoz érkező polgári kezdeményezések az esetek többségében nem kerülhettek a parlament elé, ennek oka az előre megfontolt cinikus módon elkészített és érvényben lévő idevonatkozó törvény alkalmazása. Ugyanakkor az EB olyan pályázatokat ír ki, amelyek szubjektív elbírálás után egyes nemzetek ellenzéki pártjainak anyagi és erkölcsi muníciót szolgáltat a regnáló kormányokkal szemben.

Emlékezzünk az Altus Kft.-nek jóváhagyott szeretetcsomagra. Nem lenne jó, ha a brüsszeli intézkedéseknek időnként ellentmondani merő kormányokat az előbb említett módszerekkel megpuccsolhatnák. Ugyanígy furcsa lenne szembesülni, olyan pályázatnyerővel, aki a magyar politikai élet másik végletét képviselte éveken át, most pedig nyerő brüsszeli pályázóvá válhatna. Európa országaiban lehetetlenné kell tenni, hogy az Európai Uniós intézmények pártpolitikai alapon anyagi és erkölcsi támogatást nyújtsanak a hatalomszerzésre irányuló manőverekhez. Fogalmazzunk úgy, hogy céljuk nem szentesítheti az eszközt.

Kíváncsian várjuk, hogy a Jobbik polgári kezdeményezéssel ki tudja kinek az ötletéből származó javaslata miként ihleti meg az Európai Bizottságot. A balszélső és jobbszélső egymásra talált, amikor az adózok pénzéből (közpénzből) élve tarthatatlan ígéretekkel manipulál. Hasonlónak tekintendő az MSZP 100.000,- forintos alapbér ötlete, amit még a gazdag Svájcban sem sikerült népszavazással bevezetni, vagy a Jobbik kommunista szellemű indítványa ,,az egyenlő munkáért egyenlő bért" ötlete, amely eleve megvalósíthatatlan az európai országok bérszínvonalának jelentős eltérése miatt. A magyar emberek többsége demagóg ígéretekre nem vevő. A CÖF - CÖKA szeretné, hogy a polgárok távol tartanák, magukat a szavazat szedésre irányuló becsapósditól. A hazugság licitálás és a félrevezetés további eleme lehetne az a Marxi sugallat, ahol a bal és jobboldal karöltve kiáltványban jelentetné meg a mindent überoló ígéretét ,,mindenki szükséglete szerint"!

A CÖF-CÖKA a levegőbe beszélés helyett a nemzetek polgárainak általánosan elfogadható, jogos megnyilvánulásait kívánja felhangosítani, annak érdekében, hogy az unió intézményeit cselekvésre bírja. Az EU 28 tagországában megkezdtük a szellemi honvédelem mozgalom szervezését. Ősszel Budapesten a tagországok részvételével szimpóziumot tartunk. A lengyel polgárokkal együtt kezdeményezve a civilitika tudományának alapjait kívánjuk uniós szinten lerakni. A szellemi honvédelem feladatát, gondolatokat ébresztő ismertető könyvben négy nyelven összefoglaljuk.

A közösséghez csatlakozás feltétele:

az Unió alapító atyáinak szándéka szerint a keresztényi civilizáció értékrendjének követése mellett az egyenrangú nemzetek elvének közösségi fellépéssel erősített tiszteletben tartása

az uniós polgárok kezdeményezéseinek célba juttatását gátló érvényben lévő törvény demokratikussá, hatékonyabbá tétele

a felgyorsult társadalmi, politikai, gazdasági változásokra figyelemmel az elaggott uniós intézményi rendszer újjáépítése.

Feladatunk a pártpolitikától elkülönülve az európai polgárok közvetett képviseleti rendszere mellett a közvetlen közösségi erővel felruházott észrevételek és ajánlások célba juttatása.


Link








SZABADON EURÓPÁBAN

Link



Böjte atya nagyon oda­csa­pott mig­ráns­ügy­ben!

Link











 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: félrevezetésének, szubszidiaritást, megkülönböztetés, szocializálódott, pályázatnyerővel, szeretetcsomagra, megpuccsolhatnák, bérszínvonalának, hatalomszerzésre, kezdeményezéssel, kontraszelektált, előcsatározások, pártpolitikától, rabszolgatartás, szabadságjogait, betelepítésével, fennmaradásának, kezdeményezések, intézkedéseknek, népszavazással, karbantartások, nyilvánosságra, demokratikussá, elnökválasztás, immunbetegsége, miniszterelnök, összefoglaljuk, világháborúban, értékrendjének, felhangosítani, keresztényként, figyelmeztető, erőszakmentes, szolgálhatnak, állampolgárok, honvédelemmel, keresztényi civilizáció, vallásukat gyakorlók, másság elfogadása, nemzetek közötti, kialakult vallási, muszlim keresztény, eltérő módon, többé-kevésbé befogadó, őshazába importálták, európai V4-ek, modern rabszolgatartás, izmus különbségeket, második világháború, zsidó-keresztény civilizáció, magyar miniszterelnök, lázadás évének, FÉLREVERT HARANGOK, Csizmadia László, Európai Uniót, Európai Parlament Néppárti, Európai Parlament, Európai Bizottsághoz, Altus Kft, Európai Uniós, Európai Bizottságot, Ősszel Budapesten, SZABADON EURÓPÁBAN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nevem  Fehér virág  Akarat  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  George Byron - Ahogy itt jár -...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png telefon  Ne kapaszkodj magasabbra,  Minden harmadik...  Radikális szeretet  Fekete István - Akác  Idő  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Png férfi  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Adakozás  Leonardo da Vinci gondolata  Kövesd a cowboyt!  Egy lelki imádság  Szép álmokat!  Nagyon különös  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png virág  Hogy lehet megtartani  Adakozás  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Neked tudnod kell  képre írva  Nagyi telefonál  Próbálj meg ...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Éretlen vers  Png virág  A kételkedés kezelése  Nem számIt  Ágai Ágnes – Csendélet  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Julian Brass gondolata  Akarat  Tavaszi kép  Ami embereknek lehetetlen, az...  Esti kép  Akarat 
Bejegyzés Címkék
keresztényi civilizáció, vallásukat gyakorlók, másság elfogadása, nemzetek közötti, kialakult vallási, muszlim keresztény, eltérő módon, többé-kevésbé befogadó, őshazába importálták, európai V4-ek, modern rabszolgatartás, izmus különbségeket, második világháború, zsidó-keresztény civilizáció, magyar miniszterelnök, lázadás évének, nemzetek önállóságának, föderatív mezbe, világuralomra törő, önállóságukat őrizni, nemzetük szabadságát, szubszidiaritást védő, globalitást szentesíteni, döntő összecsapás, amerikai elnökválasztás, áldemokraták világuralmi, megvásárolt sajtó, szabadság szerető, európai polgárok, ésszerűség fegyverével, közvélemény kutatások, illegális migráns, vele járó, lakosság nagy, migránsok kötelező, unió intézményi, elmaradt karbantartások, felgyorsult világ, uniós bürokrácia, pozíciójukba kapaszkodó, közeli francia, előcsatározások egyik, nemzeti oldal, következő időszakra, parlamenti szocliberális, általa aláírt, néppártból kerüljön, nyilvánosságra hozott, esetek többségében, előre megfontolt, regnáló kormányokkal, brüsszeli intézkedéseknek, előbb említett, magyar politikai, hatalomszerzésre irányuló, ötletéből származó, adózok pénzéből, gazdag Svájcban, egyenlő munkáért, európai országok, magyar emberek, polgárok távol, szavazat szedésre, hazugság licitálás, félrevezetés további, mindent überoló, levegőbe beszélés, nemzetek polgárainak, unió intézményeit, szellemi honvédelem, tagországok részvételével, lengyel polgárokkal, civilitika tudományának, közösséghez csatlakozás, egyenrangú nemzetek, uniós polgárok, felgyorsult társadalmi, elaggott uniós, pártpolitikától elkülönülve, közvetlen közösségi, félrevezetésének, szubszidiaritást, megkülönböztetés, szocializálódott, pályázatnyerővel, szeretetcsomagra, megpuccsolhatnák, bérszínvonalának, hatalomszerzésre, kezdeményezéssel, kontraszelektált, előcsatározások, pártpolitikától, rabszolgatartás, szabadságjogait, betelepítésével, fennmaradásának, kezdeményezések, intézkedéseknek, népszavazással, karbantartások, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1225
  • e Hét: 4373
  • e Hónap: 44194
  • e Év: 222069
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.