Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MJB: INGYEN REKLÁM a HÍR-TÉVÉN
  2011-06-19 21:46:14, vasárnap
 
  MJB: INGYEN REKLÁM A HÍR-TÉVÉN?
2011. június 19. 11:30:15

Nem hallgatható el, hogy immáron hónapok óta, a HÍR-TV rendszeres ingyen reklámot szolgáltat az MSZP egykori és jelenlegi főguruinak. Szinte nem múlik el egy olyan nap, hogy Gyurcsány, Mesterházy, Szanyi vagy más MSZP-s “nagyságok" ne jelenjenek meg a HÍR-TV-ben (esetenként minden órában),- illetve az sem ritkaság, hogy “hasznos" eszmecserét folytatnak egyes szerkesztőkkel.

Úgy látszik, hogy a HÍR-TV illetékesei nincsenek tisztában azzal, miszerint a témától függetlenül, a kevésbé tájékozott nézők előtt növelik az ellenzék prominens személyeinek a tekintélyét (hírnevét, ismeretségi indexét, stb.,), még akkor is, ha az adott témakörben negatív szerepet játszanak.

Az esetek többségében úgy tűnik, mintha az ellenzéknek lenne 2/3-os többsége, folyamatosan dobálják a meghökkentő és valótlanságokat tartalmazó “gumicsontszerű" témákat a közvélemény felé, miközben a FIDESZ-KDNP “ráharap" a vádaskodó, hazug, tizedrangú vagy semmitmondó nyilatkozatokra és nem kevés energiát fordítanak a magyarázkodásra vagy cáfolatokra. Kifejezetten - permanens - defenzív állapotban vannak.

Szemléltető például szolgáljon a hetek óta boncolgatott “öszödi" beszéd nyilvánosságra hozatalának a kérdése körüli talányok tálalása, holott ebben az ominózus történetben nem az a lényeg, hogy ki hozta nyilvánosságra Gyurcsány öszödi szövegelését, hanem az, hogy (a helyszínen) több százan hallgatták, de senki sem csapott Gyurcsány szájára, amikor “leqrvázta" az országot, elismerte, hogy “hazudtak reggel, este és éjjel", valamint másfél-két évig nem “csináltak" semmit!

Senki sem állt fel, amikor a jelenlévőket is megalázta és/vagy megfélemlítette a jogtalanul kapott járandóságuk esetleges elvesztésének veszélyére... Senki sem jelentkezett, hogy a semmittevés miatt visszaszolgáltassa a kirabolt adófizetőktől elügyeskedett milliókat, Szili Katalinnak is csak mostanság jutott eszébe, hogy szót emeljen az MSZP politikája ellen, de ő sem törte magát a több tízmilliós forintbankók visszafizetésére.

A legújabb Gyurcsány-féle “gumicsont" annak a felvetése, hogy a példátlanul megnövekedett államadósságért minden párt felelős, beleértve a FIDESZT is! Gyurcsány szűkre szabott memóriájából kiesett, hogy az államadósság katasztrofális növekedése (elődpártjuk) az MSZMP uralkodása alatt jött létre, Kádár és Fekete (Jánosok) tudatos támogatásával, ezzel biztosították a bevörösödött szimpatizánsaik legvidámabb barakkjának fenntartását, a május elsejei ingyenes virsli és serital osztogatását, a fejlett szocialista társadalom alapjainak lerakosgatását, az erről szóló brosúrák tömeggyártását, a belügyi apparátus és besúgóhálózat finanszírozását, a munkásőrség fenntartását, a két-három évre előjegyezhető Trabantok, Dáciák, Moszkvicsok (Ladák) esetleges beszerezhetőségét, a selejtes árúk tömeg-gyártását, a hiánycikkek protekciós vonalon történő beszerzését, a pártüdülők és vadásztanyák hálózatának kiépítését, valamint a túlórázásokkal és GMK-zásokkal némi többlet-jövedelemre szert tehető rétegek szimpátiájának elnyerését.

Az adósságlavina beindulásáért, valamint növekedéséért (tehát) egyértelműen az MSZMP és az MSZP felelős, bár az SZDSZ “csendestársi szerepét" sem lehet lebecsülni. Ezt az adósságot “nyögi" most az ország, azok a "megvezetettek" is, akik vörösre tapsolták a tenyerüket Kádár, Grósz, Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai hazugságait hallgatva, eltűrve és támogatva.

A “bohóctüntetés"-ben részvevőknek eszükbe sem jutott, hogy az előző mondatban megnevezett vezérürük uralkodása alatt vajon hányszor és hányan merészkedtek ki “csörgősipkában" a parlament elé, vajon hányan vonultak fel Trabantokkal vagy Daciákkal a jól kihízott (táplált) szakszervezetis vezetők Kádártól vagy Gyurcsánytól követelve magasabb béreket a tagságuk számára? A tüntetésről készült felvételekből kitűnik, hogy a nyomorgókat képviselő autós felvonulók a legkorszerűbb nyugati márkákból öltögették a nyelvüket a kormányra. Vajon Cser Ágnes az OEP élén tiltakozott-e, hogy ne építsenek fürdőszobát az irodája mellé, ne engedélyezzék a heti pezsgős vacsorákat számára és a továbbképzéseket ne a vidéki többcsillagos szállodákban tartsák?

Vagyis: a Hír-TV-ben nem a korrupt és hazug főmuftikat kellene meghívni, és diszkrét kérdésekkel (akarva - akaratlanul) népszerűsíteni őket, hanem azokat akik ismerik a szennyes dolgaikat, és rámutatnak arra, hogy a jelenlegi nehéz helyzetünkért kiket terhel a felelősség, és kiket kell elszámoltatni. Mert a FIDESZ-KDNP arra kapott felhatalmazást (és azt ígérték a választási kampányban), hogy elszámoltatják az erkölcsi és gazdasági csődért felelősöket. A felelősségre vonás késlekedéséért felelős a jelenlegi kormányzat, mert üres (kirabolt) “kincstárból" nem emelheti a nehéz sorban lévő (alul fizetett) rétegek bérét, de az elherdált és ellopott vagyonok egy részét régen vissza lehetett volna szerezni, nem beszélve a büntetőjogi felelősségre vonásról, mert például: miért kell Biszku vizsgálni (?), ki volt a belügyminiszter a megtorlás időszakában, félezer ember akasztásáért, gödörbekaparásáért, hozzátartozók értesítésének elmaradásáért és üldözéséért, a bebörtönzésekért vajon ki a főfelelős? Ha nem tudott ezekről a dolgokról, akkor elmegyógyintézetben a helye és az akkor felvett fizetését (kamatos kamattal) vissza kell venni tőle! Gyurcsány vizsgálatánál sem a telekügyletekkel kell(ene) foglalkozni, hanem tisztázni, hogy ki volt a miniszterelnök amikor az államadósság exponenciálisan megnövekedet, hová tűntek el a tíz és száz milliárdok, ki volt a miniszterelnök 2006-ban a tömegek szétverésekor, a nemzeti zászlók megtaposásakor, a kordonok kiépítésekor, Kóka dübörgő gazdaságának közhírré tételekor, a vidéki postafiókok, iskolák, óvodák vasútvonalak felszámolásakor, stb., stb. A mindenkori miniszterelnök felelős a miniszterei döntéseiért, a rendőrség tevékenységéért, valamint az ország erkölcsi és gazdasági helyzetét befolyásoló (különféle) hatósági intézkedésékért, illetve azok elmaradásáért. Radikálisan szakítani kell a bíróságok időhúzási taktikájával, a tizedrangú kérdések időt rabló vizsgálatával, és a felesleges (bürokratikus) szervezetek (bizottságok, funkciók, törvények, stb.) létrehozásával. Ide tartozik például az Alkotmány Bíróság létszámának növelése, amelyre olyan nagy szükség van, mint eszkimóknak a hűtőszekrényre. A világ mintegy másfélszáz államából tíz rendelkezik Alkotmány Bírósággal, létszámuk pedig öt fő körül mozog, mégsem követelik ott az emberek a létrehozását vagy a bővítését...

Végezetül: jelen kis tanulmány célja nem a kormány védelme vagy a tömegek jogos követeléseinek cáfolata, hanem a múltból eredő nehézségek és feltárásuk elmulasztásának bemutatása, a demokrácia pajzsa mögé bújó visszahúzó erők tevékenységének (részleges) ismertetése. A tehetetlenségből fakadó határozott intézkedések elmaradása, amelyeket (főként) most azok kérnek számon és azok gerjesztik a közvélemény indulatát, akik miatt ez a helyzet kialakult, akik úgy vágynak vissza a hatalomba, mint a partra vetett hal a vízbe. A jobboldali médiák látványos nyitása az ellenzék felé semmit sem segít a gondjainkon, a felkészületlen (vagy túlságosan jóindulatú) riporterek a “hétpróbás" ellenzékieknek (hatalomra törekvőknek) nyújtanak segítséget, mert nem veszik észre, hogy a radikális szószólóikat nem érdekli a békés hangvétel vagy a gyengén megfogalmazott igazság megpendítése. Emlékezzünk Márai Sándor nyilatkozatára: “A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem meztelen életét és a zsákmányt".

(Prof. Dr. Bokor Imre.)

Forrás: internetes körlevél

http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt=8424 9&offsetlo=0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tehetetlenségből, bebörtönzésekért, telekügyletekkel, visszafizetésére, továbbképzéseket, felszámolásakor, tevékenységéért, intézkedésékért, valótlanságokat, megfélemlítette, exponenciálisan, szakszervezetis, belügyminiszter, szimpatizánsaik, államadósságért, finanszírozását, magyarázkodásra, elmulasztásának, tevékenységének, nyilatkozatokra, haszonélvezője, nyilvánosságra, katasztrofális, népszerűsíteni, miniszterelnök, felhatalmazást, létrehozásával, követeléseinek, késlekedéséért, elszámoltatják, lerakosgatását, csörgősipkában, túlórázásokkal, szimpátiájának, szerkesztőkkel, hűtőszekrényre, témától függetlenül, kevésbé tájékozott, ellenzék prominens, adott témakörben, esetek többségében, ellenzéknek lenne, közvélemény felé, magyarázkodásra vagy, kérdése körüli, ominózus történetben, jogtalanul kapott, semmittevés miatt, kirabolt adófizetőktől, több tízmilliós, legújabb Gyurcsány-féle, példátlanul megnövekedett, INGYEN REKLÁM, INGYEN REKLÁM HÍR-TÉVÉN, Szili Katalinnak, Vajon Cser Ágnes, Alkotmány Bíróság, Alkotmány Bírósággal, Emlékezzünk Márai Sándor, Bokor Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Png virág  Png cica  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 20  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 20  Idő  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akik bántanak téged  Nagyi telefonál  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fehér virág  Garai Gábor - Takarítás  Nem számIt  Akarat  Sose bánj semmit  Png nő  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png csokor  Bounty krémes  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  A kételkedés kezelése  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Alázat  Mai harmónia kártyám  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  George Gordon Lord Byron: Inez...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Leonardo da Vinci gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png férfi  s immár én is felragyogva, ért...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Kaffka_Margit  Png kislány  Png lepke  Nevem  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hiányzik 
Bejegyzés Címkék
témától függetlenül, kevésbé tájékozott, ellenzék prominens, adott témakörben, esetek többségében, ellenzéknek lenne, közvélemény felé, magyarázkodásra vagy, kérdése körüli, ominózus történetben, jogtalanul kapott, semmittevés miatt, kirabolt adófizetőktől, több tízmilliós, legújabb Gyurcsány-féle, példátlanul megnövekedett, államadósság katasztrofális, bevörösödött szimpatizánsaik, május elsejei, fejlett szocialista, erről szóló, belügyi apparátus, munkásőrség fenntartását, két-három évre, selejtes árúk, hiánycikkek protekciós, adósságlavina beindulásáért, adósságot &#8220, tenyerüket Kádár, előző mondatban, tagságuk számára, tüntetésről készült, nyomorgókat képviselő, legkorszerűbb nyugati, irodája mellé, heti pezsgős, vidéki többcsillagos, szennyes dolgaikat, jelenlegi nehéz, választási kampányban, felelősségre vonás, jelenlegi kormányzat, nehéz sorban, részét régen, büntetőjogi felelősségre, megtorlás időszakában, bebörtönzésekért vajon, akkor felvett, telekügyletekkel kell, miniszterelnök amikor, államadósság exponenciálisan, miniszterelnök 2006-ban, tömegek szétverésekor, nemzeti zászlók, kordonok kiépítésekor, vidéki postafiókok, mindenkori miniszterelnök, miniszterei döntéseiért, rendőrség tevékenységéért, ország erkölcsi, bíróságok időhúzási, tizedrangú kérdések, világ mintegy, létrehozását vagy, kormány védelme, tömegek jogos, múltból eredő, demokrácia pajzsa, tehetetlenségből fakadó, közvélemény indulatát, helyzet kialakult, partra vetett, jobboldali médiák, ellenzék felé, radikális szószólóikat, békés hangvétel, gyengén megfogalmazott, kommunizmus megbukott, kommunistáktól nehéz, bukott eszme, eszmét védi, tehetetlenségből, bebörtönzésekért, telekügyletekkel, visszafizetésére, továbbképzéseket, felszámolásakor, tevékenységéért, intézkedésékért, valótlanságokat, megfélemlítette, exponenciálisan, szakszervezetis, belügyminiszter, szimpatizánsaik, államadósságért, finanszírozását, magyarázkodásra, elmulasztásának, tevékenységének, nyilatkozatokra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4372
  • e Hét: 10104
  • e Hónap: 21215
  • e Év: 174711
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.