Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lenin-fiúk, Soros-fiúk
  2017-05-21 20:45:35, vasárnap
 
 




LENIN-FIÚK, SOROS-FIÚK
VilágLátó, 2017-05-20


Egy tőről fakadnak. Száz év se telt el az 1919-es kommün óta, a gyilkolásba, rombolásba soha el nem fáradó Lenin fiúk ismét feléledtek. Lukács György szellemi gyermekei ismét itt vannak. Egyazon ideológia táplálja őket: az erőszak, a hatalom mindenároni megszerzése, az internacionalizmus, a kozmopolitizmus, a szélsőséges liberalizmus, azaz nemzet, a haza, a család tagadása. És az identitászavar.

Veszélyes pályára léptek a vérgőzős Tanácsköztársaság követői. A napokban betörtek a Momentum Párt vezetői Fekete- Győr András vezetésével az Origó szerkesztőségébe, ahol az újságírókat megfenyegették, felelősségre vonták, számonkérték újságírói munkájukat és fenyegetőztek, hogy hatalomra kerülésük esetén újságírói tisztogatás lesz, főként a közszolgálati médiában. Ezt a példa nélküli atrocitást, támadást a sajtószabadság ellen azzal magyarázták a felháborodott momentumosok, hogy az Origó az összeállításban közölte: összességében több mint tizenhat millió forintot kerestek hallgatói önkormányzatos beosztásaik révén az olimpiaellenes mozgalomból párttá alakult Momentum egyes tagjai. Például a HÖK kasszából Zaránd Péter, a Momo egyik alapítója 6 millió 400 ezer forintot zsebelt be.

Érdemes végigvezetni, hogy az eddig csendesen háttérbe húzódó, úgymond magyar ellenzéki politika hirtelen támadóvá vált, új, eddig ismeretlen kormányellenes erők, civilügynökök, szervezetek felszínre kerülésével. Az is érdekes, hogy ezzel egyidőben felerősödött a Soros által támogatott Európa Uniós balliberális politikusok Magyarország elleni lejárató háborúja. Az csak egy végső figyelmeztető jel volt a héten, hogy az EP képviselői 393 szavazattal 221 ellenében, 64 tartózkodás mellett megszavazták a 7-es cikkely megindítását, miszerint Magyarország ellen élesíteni kell a szankciókat. A magyarországi EU-s balliberális képviselők (Molnár Csaba, Újhelyi István, Niedermüller Péter és Szanyi Tibor) csatlakoztak és erősítették a hamis vádat: súlyosan romlott Magyarországon a demokrácia és a jogállamiság állapota. S felszólították a magyar kormányt, hogy helyezze hatályon kívül a menedékkérőkkel és civil szervezetekkel kapcsolatos szabályokat szigorító törvényeket...

Ami viszont tény. Egyidejűleg külföldön és belföldön támadás indult Magyarország szuverenitása, független jogállamisága és demokratikus államberendezése ellen. Ma már lelepleződtek: face to face folyik a harc. Az Európai Parlamentben, az Európai Tanácsban, egyáltalán az Európai Unióban nyílt küzdelem folyik Magyarország ellen és mindent elkövetnek, hogy megbuktassák a törvényesen megválasztott magyar kormányt és miniszterelnökét, Orbán Viktort. Legnagyobb bajuk Magyarországgal, hogy jobboldali, keresztény kormánya van.

Azt sem titkolják, hogy a magyarok a legfőbb akadályai a sok tíz millió ember bevándoroltatásának Európába. A nyílt háborúhoz a magyar függetlenség ellen, a Soros és más szervezetek által pénzelt hazai civilszervezetek és kreált kis pártok adják a támogatást, a muníciót.

Az álarcot levették. Most már a törvényes rendet, a jogállamiságot, a parlamentarizmust támadják. Behatolnak az “ország házába" is, és ott megszegve a parlament házszabályát megzavarják a munkát.

Most, csak "szelíd" erőszakkal. Holnap majd fegyverrel.

Magyarországon a szólásszabadság hiányáról hazudoznak, de ha róluk megjelenik bármiféle kritika, a kormánypárti sajtó diktatúrájáról beszélnek. Áthágnak minden íratlan szabályt. Berontottak az Origó szerkesztőségébe, de mi a biztosíték arról, hogy holnap más szerkesztőségeket nem foglalnak-e el? Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Magyar Postát, mint tették a bolsevikok Oroszországban 1917-ben és a Lenin fiúk, Kun Béláék, Szamuelyék, Pogányék 1918-ban, 1919-ben? Akkor mit számított nekik egy miniszterelnök, Tisza István meggyilkolása? Ma mit számít? Kik ezek a fiúk? Honnan jöttek? Hová mennek?

Ébresztő! Ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Itt háború van uraim! Engedély nélkül elfoglalták az utakat, köztereket, a Terror Háza Múzeumot meggyalázták, a Parlament és a Köztársasági Elnök palotájának tekintélyét semmibe vették. Március 15-én, a forradalom és szabadságharc napján durván megzavarták a nemzet ünnepét. Meddig kell ezt tűrni?
Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel.

Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni az újságírók akkor is a támadókra? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.

Nem akarnak választást. Mert nincs szavuk, nincs érvük. Számukra sürgős a hatalomátvétel. A megbízotti pénz fogyóban. A kérdés az, hogy a szabad választás által megszerzett hatalmat, csak úgy simán, fenyegetőzésre átadjuk- e? Meddig terjed az angyali türelem?

A Lenin-fiúk, Soros-fiúk .

Ne csak olvasd, add is tovább!


Link



ENSZ terroristaelhárítási főnök: Olyan iszlamista terror fogja sújtani idén Európát, amit el sem tudnak képzelni

Link














 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: szerkesztőségébe, miniszterelnökét, civilszervezetek, államberendezése, szerkesztőségbe, menedékkérőkkel, összeállításban, magyarországgal, kozmopolitizmus, szólásszabadság, fenyegetőzésre, miniszterelnök, identitászavar, kormányellenes, megfenyegették, önkormányzatos, olimpiaellenes, magyarországon, sajtószabadság, szervezetekkel, jogállamiságot, diktatúrájáról, oroszországban, felszólították, hatalomátvétel, magyarországi, fenyegetőztek, megválasztott, jogállamisága, meggyilkolása, szuverenitása, összességében, szabadságharc, felháborodott, közszolgálati, lelepleződtek, tőről fakadnak, 1919-es kommün, hatalom mindenároni, szélsőséges liberalizmus, család tagadása, vérgőzős Tanácsköztársaság, napokban betörtek, újságírókat megfenyegették, közszolgálati médiában, példa nélküli, sajtószabadság ellen, felháborodott momentumosok, összeállításban közölte, olimpiaellenes mozgalomból, eddig csendesen, végső figyelmeztető, Lukács György, Momentum Párt, Fekete- Győr András, Zaránd Péter, Európa Uniós, Molnár Csaba, Újhelyi István, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor, Európai Parlamentben, Európai Tanácsban, Európai Unióban, Orbán Viktort, Magyar Televíziót, Magyar Rádiót, Magyar Postát, Tisza István, Terror Háza Múzeumot, Köztársasági Elnök, Charlie Hebdo, Fekete-Győr Andrásék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívek  Szabó T. Anna - Pitypang  Sík Sándor - Ha jő a perc  Minden tavaszból őrizz..  Egy párkányon  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Robert Merle tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  ajándék, mellyel meglepem  Egy párkányon  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Anyák napjára  Walter Chrysler mondta  Paul Éluard - És egy mosoly  képre írva  Dóró Sándor: Embernek maradni  Erdei gyöngyvirág  Baranyi Ferenc - N i n c s  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jó nap volt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Magamnak  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Spenót fasírttal  Anyámról való emlékek  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Kertem  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Robert Merle tollából  Otthon  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  A felvilágosodás...  Borzasztó  Nagy és kis csodák  különleges  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Tavaszi este  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul Éluard - És egy mosoly  Előfordul, hogy  Esterházy Péterre emlékezünk  IGEN így  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul Éluard - És egy mosoly  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Anyámról való emlékek  Magyar költészet napja  Különleges  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
tőről fakadnak, 1919-es kommün, hatalom mindenároni, szélsőséges liberalizmus, család tagadása, vérgőzős Tanácsköztársaság, napokban betörtek, újságírókat megfenyegették, közszolgálati médiában, példa nélküli, sajtószabadság ellen, felháborodott momentumosok, összeállításban közölte, olimpiaellenes mozgalomból, eddig csendesen, végső figyelmeztető, 7-es cikkely, magyarországi EU-s, hamis vádat, jogállamiság állapota, magyar kormányt, törvényesen megválasztott, legfőbb akadályai, nyílt háborúhoz, magyar függetlenség, álarcot levették, törvényes rendet, parlamentarizmust támadják, parlament házszabályát, szólásszabadság hiányáról, kormánypárti sajtó, biztosíték arról, garancia arra, független újságírás, bolsevikok Oroszországban, nemzet ünnepét, egyszer csak, újságírók akkor, megbízotti pénz, szabad választás, angyali türelem, szerkesztőségébe, miniszterelnökét, civilszervezetek, államberendezése, szerkesztőségbe, menedékkérőkkel, összeállításban, magyarországgal, kozmopolitizmus, szólásszabadság, fenyegetőzésre, miniszterelnök, identitászavar, kormányellenes, megfenyegették, önkormányzatos, olimpiaellenes, magyarországon, sajtószabadság, szervezetekkel, jogállamiságot, diktatúrájáról, oroszországban, felszólították, hatalomátvétel, magyarországi, fenyegetőztek, megválasztott, jogállamisága, meggyilkolása, szuverenitása, összességében, szabadságharc, felháborodott, közszolgálati, lelepleződtek, figyelmeztető, civilügynökök, megindítását, balliberális, megbuktassák, csatlakoztak, számonkérték, házszabályát, magyarország, parlamentben, demokratikus, végigvezetni, megszavazták, függetlenség, momentumosok, felelősségre, felerősödött, liberalizmus, niedermüller, köztársasági, meggyalázták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 77 db bejegyzés
Összes: 4838 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5632
  • e Hónap: 28120
  • e Év: 205995
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.