Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Betegnek lenni mindenkinek joga van!
  2013-11-05 10:38:51, kedd
 
  1995-ös Éva népének havas húsvéti megváltásakor, jungista kiválasztott asszonyos biblia olvasásom idejétől a római egyházas Ufós elmeosztályokat emelték és váltották meg emberek megáldozásával, amiről még mindig csak páran beszélnek. 1995. után következett a trianoni biblia olvastatás és rima Jeruzsálem teljes begyűjtése, a házam szétzúzása mellett.

1998. óta tart a maja által masnira kötött esernyővel értelmiség legyőzés közben magát védő Idegenhangú Évás forgószeleket végrehajtók megmentése, köztük a boszorkányoké és Ciccioliáné már ismétlésben, erről is tudósított a Heti hetes, az én csapásaim az övéik lettek volna. Elment a hangom örökre, az egészségügy a kínzóimmal skizoprennek nyilvánított, miközben az írásaimat és az országban megjelent valamennyi könyvet ismételte. Meg természetesen én vagyok a rendetlen is, ezt is mellékelték elítélésük mellé. Hosszú évekig meg voltam teljesen bénítva, a bensőmet megszálló hatalmas erővel bíró elektromos média nagy fénykisugárzásával kezeimnek gépeltetett velem diszlexiásan, össze-vissza, miközben emelték a Sátán népeit, ami mai napig tart. Megkaptam az elmeosztály "harcosainak" összes csapását, ha velük történik valami, bármilyen betegség, vagy csapás éri őket, mindenért támadnak már születésem óta, miközben maguk nyilvános népünnepélyt rendeznek, mint a Halakat az ünnepi tortán, mivel az egykori Bibliai mennyországának atlantiszi mennyországával kezdtek születésemkor Halak szülöttek megváltásal a Vörös Oroszlán mellett. Az atlantiszi lopott dallamból született Latinovits és Gina Lolobrigida sorsát is ismételték, én voltam Lolobrigida egészen hat éves koromig, nem ismertem a saját nevemet, akkor emelték a boszorkányokat is.


Horváth Gyula Keletes cigányköltő szerint az orvosok jöttek baancsaikkal eltaposni őket, ezért az elmeosztály megtámadta az összes rendes orvost, nagyon csúnya betegségekben, rákban és prosztata rákban hunytak el iszonyatos fájdalmakkal. Ezek az élőviág ellenes csapások kezdték 1995-ben az egészségügy reformját, s már emelték az alkoholistákat, füveseket, sátánistákat, buzikat, perverzeket, meglettek a jogaik.

A számba kilenc éve kaptam meg a menhely dögjét, mely a bal fülemből húzódik végig a szájpadlásomon, sorvasztva azt, állandó szájmozgásra késztetve, mert ez is a gyógyszereik mellékhatása. A gyomromban elektromos csapás van, melytől hatalmasra duzzadt már 1999-re, s cukros lettem. Minden részemben rontás van. A Zoltán Erika helyetti puffasztó csapás a testemben van, szorítja szorosan a gerincemet, iszonyatos fájdalmat okozva. Már Frei Tamás helyett is bal oldalamba a hetvenes években kaptam valamit, amitől egyensúlyzavarom lett.

Mára megengedték, hogy a fejem kitisztuljon, gondolkozásom lassan visszatért, bár szívemet hatalmas csapások tartják fogságban. Kihirdették az ítéletemet azzal, hogy "betegnek lenni mindenkinek joga van!" Ha ilyen állapotban dolgozni küldenek, el sem bírom képzelni, mi lesz, mert a nyomorba döntés és koldultatás a médiánál már 1967-es Nyomorultak emelése óta tart, étel, ital nélkül tartottak már kilenc éves koromban, majd 1995. óta a lányommal tartattak el.

Nem tudok közlekedni, mert nincsen pénzem bérletre - még az egyensúlyzavar mellett, hiszen nekem nagy erő kell ahhoz, hogy elinduljak valamilyen orvosi vizsgálatra, állandóan cipelő hatalmas energiák mellett -.

Jelenleg havi húszezer forintot költök gyógyszerre annak ellenére, hogy azelőtt még egy vitamint sem vettem be sohasem. A rontásokra szedem a gyógyszereket, mint a strumára, amit a börtöntől kaptam 1986-ban. Most a kormány-ablakhoz kell beadni a közgyógyot, ahol mindenkit elutasítanak. Lyuggatással tönkretett lábaimra cipőt nem lehet kapni, iratni szoktam. Megcsonkított fogaimhoz is szükség van a közgyógyhoz. Nekem mivel csontsorvadást idéztek elő mégha pénzem lenne sem lenne kommunikációsan semmiféle megoldásom arra, hogy normális fogsorom legyen, mivel villámgyorsan sorvad a szájpadlásom, ebbe még implantátumot sem lehet ültetni.

Én már így maradok fenn, ahogyan a média utalgat rá: skizopren. Ilyen szégyennel kell befejeznem az életemet azért, mert semmi sem lehettem, mert a média értelmiség legyőzést hajtott végre és mindent irigyelt tőlem. A legnagyobb bűnöm az volt, hogy szívből énekeltem, mindenki meghalt, így kezdődött a médiában a szív küldi szívnek szívesen a születésem körüli időben még a néprádióban.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: egyensúlyzavarom, kommunikációsan, elmeosztályokat, mennyországával, mennyországának, megáldozásával, boszorkányokat, szájpadlásomon, csontsorvadást, alkoholistákat, egyensúlyzavar, gondolkozásom, születésemkor, implantátumot, gyógyszereket, megcsonkított, megváltásakor, boszorkányoké, forgószeleket, betegségekben, villámgyorsan, természetesen, szájpadlásom, népünnepélyt, skizoprennek, nyilvánított, diszlexiásan, fájdalmakkal, baancsaikkal, gyógyszereik, kiválasztott, szájmozgásra, mellékhatása, elutasítanak, kitisztuljon, sátánistákat, római egyházas, trianoni biblia, házam szétzúzása, maja által, övéik lettek, hangom örökre, kínzóimmal skizoprennek, országban megjelent, bensőmet megszálló, ünnepi tortán, egykori Bibliai, atlantiszi lopott, saját nevemet, orvosok jöttek, elmeosztály megtámadta, összes rendes, Idegenhangú Évás, Vörös Oroszlán, Gina Lolobrigida, Horváth Gyula Keletes, Zoltán Erika, Frei Tamás,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ted Engstrőm gondolata  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Esti kép  Szeretettel  Házi botox  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a miénk!  mindent a népért...  Március  Isten áldja  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Alvó cica  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Szeüleidtől tanultad  Akinek vaj van a fején...  Márciusi eső  Jó éjszakát  Esti kép  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Síró nő  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Nyíljatok meg  A szív és a cselekvés egységes...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Szép estét  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Jó éjszakát  Síró nő  Jó éjszakát  A kávé  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Síró nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Szent-Györgyi Albert gondolata  Evan Esar tollából  mindent a népért...  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó baby  Csendes éjszakán  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Hernádkak  Amikor még rangja volt...  Nem kellett volna!  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Jó éjszakát  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzet csak akkor...  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Esti kép  Kokárda  A szív és a cselekvés egységes...  Nem mindegy  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Minden jónak végeszakad egysze...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Törött csészék  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Őri István - Dal az életről  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Kokárda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez... 
Bejegyzés Címkék
római egyházas, trianoni biblia, házam szétzúzása, maja által, övéik lettek, hangom örökre, kínzóimmal skizoprennek, országban megjelent, bensőmet megszálló, ünnepi tortán, egykori Bibliai, atlantiszi lopott, saját nevemet, orvosok jöttek, elmeosztály megtámadta, összes rendes, élőviág ellenes, egészségügy reformját, számba kilenc, menhely dögjét, gyógyszereik mellékhatása, gyomromban elektromos, hetvenes években, fejem kitisztuljon, ítéletemet azzal, nyomorba döntés, lányommal tartattak, egyensúlyzavar mellett, rontásokra szedem, börtöntől kaptam, kormány-ablakhoz kell, média utalgat, életemet azért, média értelmiség, legnagyobb bűnöm, szív küldi, születésem körüli, egyensúlyzavarom, kommunikációsan, elmeosztályokat, mennyországával, mennyországának, megáldozásával, boszorkányokat, szájpadlásomon, csontsorvadást, alkoholistákat, egyensúlyzavar, gondolkozásom, születésemkor, implantátumot, gyógyszereket, megcsonkított, megváltásakor, boszorkányoké, forgószeleket, betegségekben, villámgyorsan, természetesen, szájpadlásom, népünnepélyt, skizoprennek, nyilvánított, diszlexiásan, fájdalmakkal, baancsaikkal, gyógyszereik, kiválasztott, szájmozgásra, mellékhatása, elutasítanak, kitisztuljon, sátánistákat, lyuggatással, gyógyszerre, gépeltetett, mellékelték, egészségügy, megengedték, ciccioliáné, ismétlésben, kihirdették, mindenkinek, vizsgálatra, nyomorultak, koldultatás, elmeosztály, perverzeket, végrehajtók, lolobrigida, harcosainak, közgyógyhoz, megváltásal, cigányköltő, idegenhangú, néprádióban, következett, hatalmasra, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 211
  • e Hét: 619
  • e Hónap: 12324
  • e Év: 51325
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.