Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bayer Zsolt: A KURVA ANYÁTOKAT!
  2017-07-01 22:00:17, szombat
 
 




Bayer Zsolt: A KURVA ANYÁTOKAT!
2017.06.28.


Ha elolvassák a 888 alábbi anyagát, ez lesz a legfinomabb, legválasztékosabb, ami először eszükbe fog jutni.

Amúgy nagyon itt van az ideje, hogy az egész világot örökre megszabadítsuk végre ezektől a patkányoktól. Éljenek bárhol, és legyen akármi a nevük. Ameddig ezek csinálják a híreket és a nyilvánosságot, addig ez a világ ilyen ocsmány, élhetetlen és rothadt marad:


,,Felvételen ismerte be a CNN producere: a nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról

"A CNN nem azért számol be napról napra Donald Trump amerikai elnök és az oroszok közti állítólagos kapcsolatról mert az igaz lenne, hanem azért, mert a nézőik azt szeretnék, hogy az igaz legyen" - hangzik el abban a leleplező videóban, amelyet az amerikai Project Veritas tényfeltáró munkacsoport forgatott rejtett kamerás felvételek segítségével.

Donald Trump elnöki beiktatása óta ezidáig több mint 15 600 alkalommal hangzott el a CNN hírtelevízióban az "orosz" szó, amely valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva szinte kizárólag Trumppal kapcsolatban került említésre.

Mit gondoltok, miért?

Vajon azért, mert a CNN szakmailag kikezdhetetlen újságírói komoly tárgyi bizonyítékok birtokában vannak - melyeket valami oknál fogva még nem osztanak meg a nagyérdeművel - annak kapcsán, hogy Donald Trump egy hazaáruló, mivel összejátszott az orosz titkosszolgálatokkal és valószínűleg Vlagyimir Putyinnal is?

Vagy, mert a CNN szinte kizárólag politikai munkát végző munkatársai a médiára nem hírforrásként, hanem piacként tekintenek, amelyet nem az igazság, hanem a konkrét hazugságok iránti kereslet áraz be?

A CNN producere, John Bonifield szerint azok nyerték a tippversenyt, akik az utóbbi állítás mellett tették le a garast. Ugyanis a liberális nézők legjavát abszolút nem érdekli, hogy a csatorna hazudik, ugyanis őket csak az érdekli, ami a személyes, politikai vágyukat kielégíti. Ez pedig nem más, mint Donald Trump amerikai elnök lejáratása, megszégyenítése és bemaszatolása.

Ha pedig a fizetőképes közönség ezt kívánja, akkor miért akarna pont a CNN belegázolni a derék liberálisok vágyaiba?

Nem véletlen, hogy nem is teszik. De nem ám a felebaráti szeretetből, vagy politikai szolidaritásból. Hanem, mert nekik ez gazdaságilag megéri. Nagyon.

Olyannyira, hogy akármennyi hazugságot képesek legyártani ennek érdekében, függetlenül attól, hogy emiatt korlátlan helyreigazítást és bocsánatkérő közleményt kell kiadniuk. Mindezt pedig nem valami republikánus összeesküvéselmélettel foglalkozó mikroblog állítja, hanem maga a CNN producere, John Bonifield.

Ugyanis a rejtett kamerás felvételek alapján, a mérhetetlenül felelőtlen producer részletes betekintést nyújtott a politikai média világába egy magát érdeklődő, politikailag elkötelezett újságírópalántának kiadó riporternek. Szerintem azóta megbánta.

Bonifield a felvételek szerint a következő állításokat fogalmazza meg Trumppal és az oroszokkal kapcsolatos, a csatorna által közölt hírek kapcsán:

"Ha az oroszok valóban megpróbáltak volna beavatkozni a választásunkba, mi ugyanezt megtesszük a CIA-n keresztül az orosz választásokkal. Mindenki tudja, hogy külföldi kormányokat próbálunk manipulálni."

"Választást azért nyersz, mert ismered a technikákat. Hillary pedig ezeket nem ismerte."

"A nézettség miatt foglalkozunk az oroszokkal. Elképesztően magas mostanában."

"Nem kéne elmondanom, de a főnököm (Jeff Zucker - a szerk.) néhány nappal ezelőtt azzal érzékeltette, mennyire is számítanak a számok, hogy amikor Trump kihúzódott a klímaegyezményből - ami nem volt kis sztori -, mindössze egy, másfél napot foglalkozhattunk vele, utána szóltak, vissza kellene térni az orosz-szálra."

"Azt hiszem nagyon sok liberális nézőnk van, akik azt szeretnék látni, hogy Trumpot megszívatják."

"Ha úgy viselkedtünk volna Obamával, ahogyan most Trumppal, akkor egyszerűen elveszítettük volna a nézőinket."

"Trump kifejezetten jót tesz az üzletnek"

"Trump és az orosz történet eddig többnyire egy kalap szar, ugyanis nincsenek konkrét bizonyítékaink."

"Ha ezek a kiszivárogtatások igazak lennének, akkor már kiszivárgott volna valami. Hiszen ez így működik."

"Szerintem Trumpnak igaza van amikor azt mondja: boszorkányüldözés áldozatává vált."

Magyarán a CNN vezetősége nem hírszerkesztési, hanem piaci döntéseket hoz, amelyeknek később politikai hasznuk van. Eddig tiszta sor. De nyilván hisznek a CNN munkatársai azért a médiaetikában, ugyanúgy mint az itthoni, magukat mértékadó, függetlenobjektívnek beállító Soros (Magyar Narancs; 444) és Simicska (Index; MNO; HírTV) médiumok.

Vagy mégsem? Lássuk erről mit mondott Bonifield:

"Ez kőkemény üzlet. Az emberek azt hiszik létezik médiaetika. Csakhogy azok a szempontok, amikről az újságírói iskolában beszélnek nem léteznek. Ezek nagyon cuki kis közhelyek, de ez az üzletről szól."

"A pénzért teszik, hiszen muszáj nekik."

"Imádom a hírszakmát, de nagyon cinikusan állok hozzá. A legtöbb kollégám is."

A CNN kapcsán nem most merült fel először, hogy távolról sem tartják be azokat az elveket, amelyeket amúgy fennhangon hirdetnek. Ugyanis nehezen elképzelhető, hogy a mértékadó média gyakorlatába beleférnének olyan húzások, mint


egy kamu muszlim tüntetés,

hamis anyagok leadása;

Trump levágott fejével való viccelődés;

vagy egy muzulmán terrortámadás kapcsán nácik felemlegetése.


Sebaj. Hiszen ez mind nem lenne gond, ha a közbeszédben, az egyetemeken, az újságírói iskolákban és egyéb platformokon ne lenne piedesztálra emelve a CNN állítólagos függetlensége, kiegyensúlyozottsága és szakmai mivolta."


Íme a teljes felvétel:


American Pravda: CNN Producer Says Russia Narrative “bullsh*t"

Link



Link








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: foglalkozhattunk, hírtelevízióban, hírszerkesztési, helyreigazítást, szolidaritásból, megszégyenítése, bizonyítékaink, választásunkba, választásokkal, kikezdhetetlen, nyilvánosságot, megszabadítsuk, hírforrásként, mérhetetlenül, nagyérdeművel, médiaetikában, elveszítettük, összejátszott, terrortámadás, bemaszatolása, felemlegetése, függetlensége, bizonyítékok, valószínűleg, gazdaságilag, bocsánatkérő, republikánus, politikailag, elkötelezett, foglalkozunk, gyakorlatába, elképzelhető, munkacsoport, beleférnének, közbeszédben, kapcsolatról, egész világot, világ ilyen, nézettség miatt, oroszok közti, igaz lenne, igaz legyen, leleplező videóban, amerikai Project, konkrét hazugságok, utóbbi állítás, liberális nézők, csatorna hazudik, fizetőképes közönség, derék liberálisok, felebaráti szeretetből, rejtett kamerás, Bayer Zsolt, KURVA ANYÁTOKAT, Donald Trump, Project Veritas, Vlagyimir Putyinnal, John Bonifield, Jeff Zucker, Szerintem Trumpnak, Magyar Narancs, American Pravda, Producer Says Russia Narrative,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Magyar költészet napja  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Megígért békesség  A Magyar Költészet napja alkal...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Müller Péter tollából  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Hogyan válunk hűségesekké?  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Egy tavasz  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Tanácsok egy pszichológustól  Alvó kislány  Robert Merle tollából  Jan Twardowski - Siessünk  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  József Attila - Kopogtatás nél...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Szép estét  képre írva  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Csend  Egyszerű  Annyira tisztelem a szabadságo...  Robert Merle tollából  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Paul David Tripp Április 12  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Paul David Tripp Április 12  Alvó cica  Zilahy Lajos gondolata  képre írva  Facebookon kaptam  Magamnak  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanácsok egy pszichológustól  Reményik Sándor: Pierrot &...  Tanácsok egy pszichológustól  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Egy gondolat  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Ott van  James Allen  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Ismeretlen: Ikarusz monda 
Bejegyzés Címkék
egész világot, világ ilyen, nézettség miatt, oroszok közti, igaz lenne, igaz legyen, leleplező videóban, amerikai Project, konkrét hazugságok, utóbbi állítás, liberális nézők, csatorna hazudik, fizetőképes közönség, derék liberálisok, felebaráti szeretetből, rejtett kamerás, mérhetetlenül felelőtlen, politikai média, magát érdeklődő, felvételek szerint, következő állításokat, oroszokkal kapcsolatos, csatorna által, oroszok valóban, orosz választásokkal, orosz történet, kalap szar, kiszivárogtatások igazak, újságírói iskolában, üzletről szól, pénzért teszik, legtöbb kollégám, mértékadó média, kamu muszlim, muzulmán terrortámadás, újságírói iskolákban, teljes felvétel, foglalkozhattunk, hírtelevízióban, hírszerkesztési, helyreigazítást, szolidaritásból, megszégyenítése, bizonyítékaink, választásunkba, választásokkal, kikezdhetetlen, nyilvánosságot, megszabadítsuk, hírforrásként, mérhetetlenül, nagyérdeművel, médiaetikában, elveszítettük, összejátszott, terrortámadás, bemaszatolása, felemlegetése, függetlensége, bizonyítékok, valószínűleg, gazdaságilag, bocsánatkérő, republikánus, politikailag, elkötelezett, foglalkozunk, gyakorlatába, elképzelhető, munkacsoport, beleférnének, közbeszédben, kapcsolatról, piedesztálra, platformokon, megpróbáltak, kiszivárgott, segítségével, patkányoktól, kapcsolatban, kifejezetten, tippversenyt, érzékeltette, elképesztően, viselkedtünk, megszívatják, munkatársai, tényfeltáró, beavatkozni, manipulálni, kormányokat, technikákat, állítólagos, egyetemeken, kapcsolatos, liberálisok, belegázolni, szeretetből, függetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2081
  • e Hét: 13159
  • e Hónap: 35647
  • e Év: 213522
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.