Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vizes vb: nem biztos, hogy van ennél szebb kép a világon
  2017-07-30 20:45:37, vasárnap
 
 




VIZES VB: NEM BIZTOS, HOGY VAN ENNÉL SZEBB KÉP A VILÁGON


Reggel felébredtem, és valami más volt. Valami hiányérzet volt bennem. És akkor rádöbbentem: vége van. Véget ért a csoda. Elrepült,pontosabban elúszott ez a két és fél hét, amely telve volt izgalommal, érzelemmel, szenvedéllyel, emberfeletti teljesítménnyel, szépséggel, barátsággal, küzdelemmel, fájdalommal és örömmel, mosollyal és könnyel, és ami legfontosabb: élettel és reménnyel. Minden idők legjobban megszervezett és legjobb vizes rendezvényén vagyunk túl. Persze csak fizikálisan, hiszen az emlékeit, a legszebb pillanatait még sokáig magunkkal visszük.

Bízom benne, hogy a vizes vb-ken egyszer majd a kajak-kenu is ott lesz. Nos, nem csupán abból az önző indokból, hogy akkor ott lennénk valahol az éremtábla csúcsán, hanem azért, mert szervesen ide tartozik. Mindez nem kritika, csupán óhaj volt. Talán a legközelebbi magyar vizes világbajnokságon, mert bizonyosan lesz, mert megérdemlik az úszóink, vízilabdásaink, kajakosaink, kenusaink, megérdemli az ország, megérdemeljük mi. Vizes vb, "Kék Hercegnő, még egyszer kérlek én, kék hegyeken át, repülj még felém."








Jakabos Zsuzsanna ismét posztolt, és nem is akármilyen képet. Túl azon, hogy a magyar úszónő ismét megmutatta szépségét, a háttér sem akármilyen.

Ma hajókáztunk úszás után és nagyon tetszett! Olyan szép ez a város!!!







Vizes vb: így zárt Magyarország az éremtáblázaton!

Vizes vb: Magyarország a világ élmezőnyében zárt az éremtáblázaton. Verrasztó Dávid és Hosszú Katinka parádés vasárnapi szereplésével a magyar küldöttség összesen két aranyat, öt ezüstöt és két bronzot gyűjtött össze a budapesti vizes világbajnokságon és ezzel az előkelő kilencedik helyez szerezte meg az éremtáblázaton.


Arany 2.: Hosszú Katinka 200 m. vegyes és 400 m. vegyes.

Ezüst 5.: Hosszú Katinka 200 méter hát, Cseh László 200 m pillangó, Milák Kristóf 100 méter pillangó, Férfi kézilabda válogatott, Verrasztó Dávid 400 m vegyes.

Bronz 2.: 4x100-as férfi gyorsváltó, Hosszú Katinka 200 m. pillangó







A 2017-es magyarországi vizes világbajnokság éremtáblázatának élén az Egyesült Államok végzett. A magyar küldöttség 2 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzéremmel a kilencedik helyen zárt.


ORSZÁG ARANY EZÜST BRONZ ÖSSZESEN

USA 21 12 13 46
Kína 12 12 6 30
Oroszország 11 6 8 25
Franciaország 6 1 2 9
Nagy-Britannia 5 3 3 11
Olaszország 4 3 9 16
Ausztrália 3 5 4 12
Svédország 3 1 - 4
MAGYARORSZÁG 2 5 2 9
Brazília 2 4 2 8
Spanyolország 1 5 - 6
Hollandia 1 4 1 6
Kanada 1 1 5 7
Dél-Afrika 1 - 1 2
Malajzia 1 - 1 2
Horvátország 1 - - 1
Japán - 4 5 9
Ukrajna - 2 7 9
Németország - 2 1 3
Mexikó - 2 - 2
Észak-Korea - 1 1 2
Csehország - 1 - 1
Ecuador - 1 - 1
Lengyelország - 1 - 1
Fehéroroszország - - 2 2
Dánia - - 1 1
Egyiptom - - 1 1
Szerbia - - 1 1
Szingapúr - - 1 1


Link



Mindannyiuk támogatása, lelkesedése és profizmusa tette lehetővé, hogy ez legyen a FINA történetének legjobb világbajnoksága.

Köszönjük a sportolóknak, a szurkolóknak, az önkénteseknek, mindenkinek, akik ezt a csodát lehetővé tették.

A sportolóinkra különösen büszkék vagyunk, akinek hála a világ egyik legnagyobb sporteseményén 9. helyet értünk el.

Kiváló szervezés, kiváló eredmények! Köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy újra átéljük a szó legjobb értelmében vett nemzeti érzést. A végére még a huhogók is elhallgattak...!


Mennyit ér? - Gundel Takács Gábor a vizes vébéről
"...Mi is képesek vagyunk arra, amire angolok, kínaiak, brazilok, franciák - nálunk sokkal nagyobb országok. Nekünk magyaroknak, egy ilyen kicsi országnak, kicsi nemzetnek nem sok kitörési lehetőségünk van, de a sport egyértelműen az. Nem csak a sportsikerek, de az ilyen események megrendezése is. Most jó magyarnak lenni itthon, és külföldiekkel egy társaságban egyaránt."

Link



Miközben Magyarország a vizes világbajnoksággal az egész világ előtt letette a névjegyét, a liberális sajtó végig csak kritizált, fanyalgott és fullba nyomta a kretént.
Olvassátok és osszátok a Spíler bejegyzését!

Link



"Soros György hívatta össze" a bizottságot, hogy ott a vizes vébéről hazudozzanak

Link



A Momentumnak köszönhetően 1,8 milliárd dollárral szegényebb lett Magyarország

Link



Az együtt szurkolás összehozza az embereket

Link




Ha nemzeti érdekeinkről van szó, akkor a liberális sajtó mindig ellendrukker lesz. Ezt az elmúlt két hétben is bebizonyították.

Sajnáljuk őket, hogy a világon semminek sem tudnak örülni.




























 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Címkék: éremtáblázatának, világbajnokságon, fehéroroszország, világbajnoksága, teljesítménnyel, bebizonyították, vízilabdásaink, világbajnokság, sporteseményén, éremtáblázaton, önkénteseknek, szenvedéllyel, megérdemeljük, magyarországi, franciaország, szereplésével, külföldiekkel, spanyolország, megszervezett, sportolóinkra, lengyelország, sportsikerek, legközelebbi, egyértelműen, lehetőségünk, legfontosabb, magyarország, emberfeletti, történetének, érdekeinkről, rendezvényén, ellendrukker, megrendezése, horvátország, élmezőnyében, bronzéremmel, legszebb pillanatait, vizes vb-ken, önző indokból, éremtábla csúcsán, legközelebbi magyar, magyar úszónő, világ élmezőnyében, magyar küldöttség, budapesti vizes, előkelő kilencedik, 2017-es magyarországi, kilencedik helyen, csodát lehetővé, sportolóinkra különösen, világ egyik, vizes vébéről, VIZES VB, HOGY VAN ENNÉL SZEBB KÉP VILÁGON, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Dávid, Hosszú Katinka, Cseh László, Milák Kristóf, Egyesült Államok, Gundel Takács Gábor, Miközben Magyarország, Soros György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png kislány  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem számIt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Lóhere  Szívem tiéd  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akik bántanak téged  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png lepke  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mai harmónia kártyám  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Egy maradéktalanul uralt világ  Nem számIt  Szép napot kívánok  Akarat  Őrizkednünk kell...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Akarat  Hogy lehet megtartani  Gonosz démon-álarc  Jó éjszakát  Png csokor  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Szép álmokat!  Akarat  Julian Brass gondolata  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Nagyi telefonál  Lóhere  Akarat  Egy bizonyos határt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Nagyi telefonál  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Kövesd a cowboyt!  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Fekete István - Akác  Akarat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Png ház  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Hiányzik  Kerüld el az evangélium örömén... 
Bejegyzés Címkék
legszebb pillanatait, vizes vb-ken, önző indokból, éremtábla csúcsán, legközelebbi magyar, magyar úszónő, világ élmezőnyében, magyar küldöttség, budapesti vizes, előkelő kilencedik, 2017-es magyarországi, kilencedik helyen, csodát lehetővé, sportolóinkra különösen, világ egyik, vizes vébéről, ilyen kicsi, sport egyértelműen, ilyen események, társaságban egyaránt, vizes világbajnoksággal, egész világ, liberális sajtó, együtt szurkolás, világon semminek, éremtáblázatának, világbajnokságon, fehéroroszország, világbajnoksága, teljesítménnyel, bebizonyították, vízilabdásaink, világbajnokság, sporteseményén, éremtáblázaton, önkénteseknek, szenvedéllyel, megérdemeljük, magyarországi, franciaország, szereplésével, külföldiekkel, spanyolország, megszervezett, sportolóinkra, lengyelország, sportsikerek, legközelebbi, egyértelműen, lehetőségünk, legfontosabb, magyarország, emberfeletti, történetének, érdekeinkről, rendezvényén, ellendrukker, megrendezése, horvátország, élmezőnyében, bronzéremmel, elhallgattak, köszönhetően, sportolóknak, szurkolóknak, hazudozzanak, társaságban, megérdemlik, hajókáztunk, mindannyiuk, pillanatait, mindenkinek, olaszország, oroszország, fizikálisan, magyaroknak, lelkesedése, felébredtem, barátsággal, pontosabban, bejegyzését, bizottságot, németország, küzdelemmel, kajakosaink, rádöbbentem, momentumnak, fájdalommal, kilencedik, svédország, akármilyen, eredmények, szegényebb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1817
  • e Hét: 10272
  • e Hónap: 50093
  • e Év: 227968
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.