Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ne reménykedj barátom...dönts!
  2014-04-11 13:52:11, péntek
 
   
  Michael Hargrove
Ne reménykedj barátom...dönts!

Egy barátomra vártam az Oregon állambeli portlandi repülőtéren,amikor olyan életre szóló élményben volt részem, amilyet általában csak mások elmeséléséből ismer az ember - váratlanul ért egy óvatlan pillanatban. Mindössze fél méterre tőlem zajlott...
A nyakamat nyújtogatva kerestem a barátomat a kifelé áramló utasok között,amikor észrevettem egy felém tartó férfit két könnyű kézitáskával. Éppen mellettem állt meg, hogy köszöntse a családját.
Először a kisebbik fiához fordult (talán hat éves lehetett), amint letette táskáit. Hosszan megölelték egymást. Miután szétváltak, és egymás szemébe néztek, az apa
Így szólt:
- Örülök,hogy újra látlak, fiam. Nagyon hiányoztál.
A gyerek félénken mosolygott, elfordította a tekintetét.
- Te is nekem, apa - felelte halkan.
A férfi felegyenesedett, a nagyobbik fia szemébe nézett(aki úgy kilenc-tíz éves lehetett), két keze közé fogta a fiú arcát, és a következő szavakkal üdvözölte:
- Már egészen felnőtt vagy. Nagyon szeretlek, Zach.
Újabb hosszú, gyengéd ölelés következett.
Közben egy egészen pici lány (talán egy vagy másfél éves) izgatottan fészkelődött az anyja karján, és egy pillanatra sem vette le tekintetét érkező apjáról.
Az apa most őt is üdvözölte:
- Szervusz, kicsi lány!
Majd szeretettel átvette őt az anya karjaiból. Gyorsan végig csókolta az arcát, azután a mellére vonta, és ringatni kezdte őt. A kislány azonnal megnyugodott, és boldog megelégedéssel fektette arcát az apja vállára.
Hosszú pillanatokig maradtak Így,majd az apa a nagyobbik fiúnak adta át a kislányt, és így szólt:
- A legjobbat hagytam utoljára!
A feleségéhez lépett, és leírhatatlan szenvedéllyel, hosszan csókolta. Másodpercekig csodálattal nézett az asszony szemébe, majd suttogva azt mondta:
- Annyira szeretlek!
Alig tudtak betelni egymással, sugárzó tekintettel itták magukba egymás látványát, és közben fogták egymás kezét. Egy pillanatig úgy tűnt, ifjú házasok, de a gyerekek korából ítélve tudtam, hogy ez lehetetlen. Pár másodpercig eltöprengtem a dolgon,azután eszembe villant, mennyire magával ragadott a feltétel nélküli szeretet eme röpke drámája, mely mindössze egy karnyújtásnyira tőlem játszódott le. Hirtelen zavarba estem tőle, mintha avatatlanul léptem volna be egy szentélybe, ugyanakkor döbbenten hallottam a saját hangomat, amint izgatottan azt mondja: - Ez aztán valami! Mióta házasok?
- Összesen tizennégy éve vagyunk együtt, de csak tizenkét éve élünk házasságban - felelte a férfi, miközben egy percre sem vette le a szemét szeretett felesége arcáról.
- És mennyi ideig volt távol? - kérdeztem.
A férfi végre felém fordult és rám nézett. A szeméből még mindig sugárzott a boldogság.
- Két teljes napig.
- Két napig? Meg voltam döbbenve. Az üdvözlés hevességéből arra következtettem, hogy legalábbis hetekről van szó, ha nem hónapokról. Tudtam,hogy az arckifejezésem elárul. Szinte foghegyről vetettem oda, remélve, hogy némi eleganciával szállhatok ki a kellemetlen helyzetből (és tovább kereshetem a barátomat a tömegben): - Remélem, az én házasságom is ilyen szenvedélyes lesz tizenkét év múltán.
A férfi arcáról hirtelen eltűnt a mosoly. Mélyen a szemembe nézett, és hangjának határozottsága mindörökre beleégett a lelkembe,amikor válaszolt:
- Ne reménykedj barátom...dönts!
Azután újra rám villantotta fényes mosolyát, kezet rázott velem, majd családja kíséretében elment.
Amikor a barátom megjött, még mindig megigézetten bámultam ezután a kivételes férfiú és családja után.
- Mit nézel? - kérdezte a barátom. Habozás nélkül, különös biztonsággal feleltem:
- A jövőmet!
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Címkék: karnyújtásnyira, felegyenesedett, arckifejezésem, határozottsága, következtettem, megelégedéssel, szenvedéllyel, elmeséléséből, másodpercekig, eleganciával, hevességéből, kézitáskával, eltöprengtem, elfordította, fészkelődött, biztonsággal, szenvedélyes, leírhatatlan, megnyugodott, megigézetten, pillanatokig, nyújtogatva, kellemetlen, csodálattal, feleségéhez, szeretettel, következett, pillanatban, tekintettel, avatatlanul, másodpercig, észrevettem, házasságban, villantotta, repülőtéren, kíséretében, barátomra vártam, óvatlan pillanatban, nyakamat nyújtogatva, kifelé áramló, felém tartó, kisebbik fiához, gyerek félénken, férfi felegyenesedett, következő szavakkal, egészen pici, vagy másfél, anyja karján, anya karjaiból, mellére vonta, kislány azonnal, apja vállára, Michael Hargrove,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutánt kívánok  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png lepke  Albert Einstein gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Éretlen vers  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Erdőn  A boldog családok mind hasonló...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Lóhere  Még csak most kezdődik a nap  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Png cica  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  képre írva  Csak a fogyatkozás látható  A kételkedés kezelése  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Jó éjszakát  Makszim Gorkij gondolata  Éretlen vers  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  A sors  Csak a fogyatkozás látható  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ami embereknek lehetetlen, az...  A televizió nem a kultúrát kép...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  A kételkedés kezelése  Esti kép  Facebookon kaptam  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Szívem  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Nem tudhatod  Nem számIt  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Esti kép  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Hogy lehet megtartani  A jó emberek mindig szépek mar...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Idő  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png lepke  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
barátomra vártam, óvatlan pillanatban, nyakamat nyújtogatva, kifelé áramló, felém tartó, kisebbik fiához, gyerek félénken, férfi felegyenesedett, következő szavakkal, egészen pici, vagy másfél, anyja karján, anya karjaiból, mellére vonta, kislány azonnal, apja vállára, nagyobbik fiúnak, legjobbat hagytam, feleségéhez lépett, asszony szemébe, gyerekek korából, feltétel nélküli, karnyújtásnyira tőlem, saját hangomat, szemét szeretett, férfi végre, üdvözlés hevességéből, arckifejezésem elárul, kellemetlen helyzetből, férfi arcáról, szemembe nézett, barátom megjött, kivételes férfiú, karnyújtásnyira, felegyenesedett, arckifejezésem, határozottsága, következtettem, megelégedéssel, szenvedéllyel, elmeséléséből, másodpercekig, eleganciával, hevességéből, kézitáskával, eltöprengtem, elfordította, fészkelődött, biztonsággal, szenvedélyes, leírhatatlan, megnyugodott, megigézetten, pillanatokig, nyújtogatva, kellemetlen, csodálattal, feleségéhez, szeretettel, következett, pillanatban, tekintettel, avatatlanul, másodpercig, észrevettem, házasságban, villantotta, repülőtéren, kíséretében, izgatottan, mindörökre, szétváltak, legalábbis, reménykedj, játszódott, mosolygott, lehetetlen, hiányoztál, tekintetét, pillanatig, házasságom, szállhatok, helyzetből, kereshetem, megölelték, szentélybe, hónapokról, váratlanul, foghegyről, ugyanakkor, pillanatra, látványát, válaszolt, élményben, legjobbat, üdvözölte, karjaiból, szeretlek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 2603
  • e Hónap: 8975
  • e Év: 59766
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.