Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A világ legszebb kislánya
  2017-09-14 20:45:57, csütörtök
 
 







A VILÁG LEGSZEBB KISLÁNYA


Kristina Pimenova még csak 10 éves, de hazájában, Oroszországban sztárként tekintenek rá és világszerte is egyre ismertebb a neve és álomszép arca. A legtöbb 10 éves kislány a barátnőivel tölti az idejét a napköziben vagy játszótérre jár, de Kristina Pimenova egyáltalán nem.

A tízéves Kristina Pimenova álomszép és veszélyesen népszerű. Ő ma a legkeresettebb és legismertebb gyerekmodell, akivel a Vogue-tól a Harper's Bazaarig rendszeresen találkozhatunk a legnagyobb világmárkák hirdetésein.

A kislány 2005 decemberében született Moszkvában. Édesanyja a korábbi modell, Glikeriya Shirokova, édesapja Ruslan Pimenova focista (mi más ;) ). Van egy nővére is, aki szintén próbálkozgat a modellkedéssel, de egyelőre nem ért el olyan elképesztő sikereket, mint Kristina.







A kislány 3 évesen kezdte a modellkedést és most már olyan világmárkákat tudhat a rajongói között, mint az Armani, a Roberto Cavalli, a Dsquared2, az Ermanno Scervino, a Replay, a Fendi vagy a Benetton. Tavaly nyáron pedig még a neves Vogue Italia egyik divatanyagában is szerepelt.

Exmodell anyukájának hála, jelenleg több mint négymillió követője van a Facebookon és 1,3 millió az Instagramon. Oroszországban egyébként nem ritka, hogy a szülők már egész kiskorban, akár négyévesen beindítják a gyerek modellkarrierjét. Kristinával is ez történt: tíz éves létére hat éve van a pályán.







És hogy a szülők mit várnak ettől? Pénzt, sikert és biztos egzisztenciát az egész családnak... de milyen áron? Vajon mennyire sérül a picik lelke, mennyire veszik el tőlük a gyerekkorukat, illetve a lehetőséget, hogy saját maguk válasszák ki a nekik legjobban tetsző hivatást?

Mint egy profi, úgy mozog a kamerák előtt. És nem csak a fotózásokon, hanem a tornaversenyein is. A torna ugyanis a szenvedélye, és a zsűrit persze mindig elvarázsolja kecses mozgásával, égszínkék szemével és bűbájos mosolyával. Néhány hete le is szerződtette egy Los Angeles-i és egy New York-i ügynökség. A modellkedés mellett ritmikus sportgimnasztikázik és szép sikereket ér el a sportágban.







Kristina borzasztóan népszerű Moszkvában, gyakran szerepel különböző tévéműsorokban. Sokan az ő sikerén felbuzdulva tették és teszik próbára a kislányukat vagy kisfiukat a modellszakmában. A rajongók mellett rengeteg a kritikus, akik szerint ez nagyon rossz minta szülőnek és gyereknek egyaránt, és az anya szemére vetik, hogy miért teszi ki a kislányát a világkirakatba, olyan védtelen és kiszolgáltatott helyzetbe, ahol bárki bármit írhat neki és róla.







Vetélytársat kapott a világ legszebb kislánya - Olyanok, mint az ikrek!

Link





 
 
3 komment , kategória:  Szépek szépei   
Címkék: modellkarrierjét, kiszolgáltatott, tornaversenyein, modellszakmában, világkirakatba, oroszországban, modellkedéssel, legkeresettebb, találkozhatunk, tévéműsorokban, divatanyagában, világmárkákat, gyerekkorukat, egzisztenciát, elvarázsolja, vetélytársat, modellkedést, szerződtette, gyerekmodell, próbálkozgat, rendszeresen, legismertebb, decemberében, modellkedés, felbuzdulva, világmárkák, játszótérre, szenvedélye, instagramon, világszerte, anyukájának, fotózásokon, veszélyesen, borzasztóan, kislányukat, kristinával, barátnőivel tölti, napköziben vagy, tízéves Kristina, legnagyobb világmárkák, kislány 2005, korábbi modell, rajongói között, neves Vogue, gyerek modellkarrierjét, egész családnak…, picik lelke, nekik legjobban, kamerák előtt, torna ugyanis, zsűrit persze, modellkedés mellett, VILÁG LEGSZEBB KISLÁNYA, Kristina Pimenova, Glikeriya Shirokova, Ruslan Pimenova, Roberto Cavalli, Ermanno Scervino, Vogue Italia,
Papp Györgyné (#1)   2018-11-11 12:39:02
Kedves Gábor! Mint már írtam, én minden képet látok nálad mindenhol! Úgy, mint te nálam, és én meg nem.
menus gábor (#2)   2018-11-11 22:34:01
Lila kedves!
Ez lényegében soknál így van, de a másik felénél már nem. A baj az, hogy valóban magunk képét valóban nem látjuk, legfeljebb a felvitel után néhány óráig. Utána csak egy "maszatkát" látsz Te is én is. S itt a legnagyobb probléma. Én ezeket általában mindig igyekszem láthatóvá tenni, ha jobb klikkel klikkelek, akkor a képet mindig láthatóvá tudtam, tudom tenni. Most viszont az egyik nap a már kilépett Makrancos Kata "Így főzd istenire a húsvéti sonkát!" cimű bejegyzését/?/ adta meg nem kis meglepetésemre. Egy másiknál pedig közölte, hogy privát album privát képe. Ismertem a képet, előre soknál meg is érezhető, hogy privát, v. nem privát, igy utólag feltettem még egyszer az eredeti mellé, erre mi történik, mind a kettő látható, amit néhány perce privátnak jelzett, az is. Most ott van mindkettő, direkt nem töröltem. De sok ilyen esetem volt van, valami roppant nagy káosz lehet a TVN-nél, hogy szinte minden nap uj problémák jönnek elő!!! Lopikáztam egy képet Tőled, betettem az egyik bloggomba, másnap már nálam nem láttam, Nálad viszont meg ott volt! Ez se védett albumból volt. Ilyenek eddig nem voltak!
Eredetieg azt igérték. hogy zárt rendszerbe áthelyezett felhasználók MINDEN ADATA MEG FOG MARADNI ÉS UGYANÚGY TUDJÁK HASZNÁLNI A SZOLGÁLTATÁSAINKAT A TOVÁBBIAKBAN", erre...???
Egyébként megnéztem durván az eltávozottakat, a fele sem maradt meg az oldalnak, rövidesen le huzhatják a rolót!!!
G.



menus gábor (#3)   2018-11-11 22:35:14
Egyébként ezen a képen most minden képem látható!
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A zsálya az Alzheimer-kórban s...  képre írva  képre írva  Megígért békesség  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Anyámról való emlékek  Nevelőszülőkhöz adták,  ajándék, mellyel meglepem  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  IGEN így  Szép estét  Szeretem ujjad karcsuságait,  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Eduardo Sacheri gondolata  Egy párkányon  Somlyó Zoltán - Orgonával  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  40 felett  Szép estét  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Jó éjszakát  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szép estét kedves látogatóimna...  Martin Buber, A haszidim meséi  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Egy gondolat  jó reggelt  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  képre írva  Walter Chrysler mondta  Horváth Szilvia tollából  James Allen  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jó éjszakát  Nem kell hozzá fürdőruhás  Vannak emberek  Minden tavaszból őrizz..  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  A hagyma antibakteriális hatás...  Otthon  Szép estét kedves látogatóimna...  Hamvas Béla  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Szép estét  Az ember emlékekből áll  Esterházy Péter: Harmonia c...  "Ez egy csoda"  Előfordul, hogy  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robert Merle tollából  Vidámság  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Dóró Sándor: Embernek maradni  Anyámról való emlékek  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Bársony székben  ajándék, mellyel meglepem  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  Magamnak 
Bejegyzés Címkék
barátnőivel tölti, napköziben vagy, tízéves Kristina, legnagyobb világmárkák, kislány 2005, korábbi modell, rajongói között, neves Vogue, gyerek modellkarrierjét, egész családnak&#8230, picik lelke, nekik legjobban, kamerák előtt, torna ugyanis, zsűrit persze, modellkedés mellett, kislányukat vagy, rajongók mellett, anya szemére, világ legszebb, modellkarrierjét, kiszolgáltatott, tornaversenyein, modellszakmában, világkirakatba, oroszországban, modellkedéssel, legkeresettebb, találkozhatunk, tévéműsorokban, divatanyagában, világmárkákat, gyerekkorukat, egzisztenciát, elvarázsolja, vetélytársat, modellkedést, szerződtette, gyerekmodell, próbálkozgat, rendszeresen, legismertebb, decemberében, modellkedés, felbuzdulva, világmárkák, játszótérre, szenvedélye, instagramon, világszerte, anyukájának, fotózásokon, veszélyesen, borzasztóan, kislányukat, kristinával, lehetőséget, hirdetésein, barátnőivel, moszkvában, négymillió, napköziben, mozgásával, tekintenek, mosolyával, négyévesen, legnagyobb, elképesztő, egyáltalán, facebookon, sportágban, beindítják, született, kislányát, családnak, kiskorban, kisfiukat, ügynökség, egyébként, szerepelt, gyereknek, sikereket, glikeriya, shirokova, különböző, válasszák, legjobban, édesanyja, égszínkék, ismertebb, helyzetbe, sztárként, hazájában, benetton, rajongók, ritmikus, szemével, mennyire, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 77 db bejegyzés
Összes: 4838 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1962
  • e Hét: 5129
  • e Hónap: 27617
  • e Év: 205492
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.