Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pénzpokol
  2007-12-03 21:58:21, hétfő
 
   
  avagy: mammon kuss!



Kedves Magyar Testvéreim!


Tegnap, amikor letöltöttem a SICKO című posthorror videóját, még fogalmam sem volt arról, hogy teljes egészében mit is ajánlok sok-sok embernek. Azóta tudom, a poklot mutatja ez a film. Azt a poklot, amit a szemkilövető törpepárt-nyűvek nekünk szánnak. Döglegyek! A szabad döglégy szövetség.

Ez egy apokaliptikus rémálom. Minden eddigi ismeretünkhöz képest minden eddiginél sötétebb jelenről és jövőről szólnak a képkockák. És még aki nem is ért angolul, csak a feliratot olvassa, annak is egy lüktető, égő pénzpokol tárul fel a szereplők arckifejezései, hangsúlyai alapján.

Ma Magyarországon, amikor perceinket át meg átjárja a gazdasági és erkölcsi válság összes szegmense, el sem tudjuk képzelni azt a szemléletmódot, ami mint egy mészárszékként működve emberek millióiról dönt, élhet, vagy nem. Mi magyar emberek még hiszünk abban a társadalombiztosítási modellben, amit a magyar állam tartott fenn régebben, mióta országunk megrablói, hazug bitorlói csak kéjes tervezetek voltak.
Ki kell mondanom, s remélem ezzel egyre többen egyet is értenek, hogy ami ma Magyarországon az egészségbiztosítás körül és belül zajlik, az egyenlő egy közvetlen népirtás kísérletének kezdetével. Eddig nem mondtam semmi újat, amit mai magyar emberek ne tudtak volna, vagy hiteles értesülések alapján ne éreznék legalább a veszélyt.

Azzal sem mondok újat, amiről egyre többen beszélnek, hogy az emberek vegyék végre a fáradtságot, nézzenek utána a biztosítótársaságok egészségbiztosítási piaci részesedésének tervezetei környékén, s ha nyomát lelik ilyen hentes-elvnek, akkor azonnal szálljanak ki az együttműködésből.
Túl ezen bíztatok mindenkit arra, hogyha ilyen lépésre szánja magát, mert megalapozottá vált ez a gyanú, akkor aki csak teheti, vagy akár összefogva, fizetett hirdetésben jelentessék meg döntésüket. Kérem vállalják fel ezt! Adják hozzá az arcukat, mert ezeknek semmi nem elég. A hirdetés szövege nem kell több legyen, csak ennyi: Tudomásomra jutott, hogy Z-biztosítótársaság/bank piaci részt vállal a Magyar Köztársaság Egészségbiztosítási Pénztárának részbeni magánkézbe adásában, s mert ezzel a magatartásformával a nemzeti kockázatvállalási elveim szerint lehetetlen egyetértenem, minden kapcsolatom azonnal megszakítom velük:XY. Ez nem alkalmas hitelrontási hazugságpert indítani, ám arra tökéletesen elegendő, hogy a zsebüket megtépázza.

A jelszó: mammon kuss!


A SICKO című filmről annyit szeretnék mondani, hogy aki csak teheti, írja ki CD-re a lehető legtöbb példányban. Adják oda olyanoknak, akiknek van otthon számítógépük, de nincs internetjük, vagy olyanoknak, akiknek nincs számítógépük, de van CD/DVD lejátszójuk. Akiknek pedig egyik készülék sincs, azokat hívják meg otthonaikba vetítésre, és beszélgessenek el a filmről. Ha mindenki azzal adja tovább az általa CD-re kiírt filmet, hogy akinek adja, az is tegyen ugyanígy, akkor hihetetlen rövid idő alatt nagyon sok magyar ember számára világossá fog válni, mit is akar tenni velünk ez a senkiházi, jöttment bitorló csürhe.

Gyakran magam intek türelemre másokat, amikor panaszaik nyomán elégedetlenségüket fogalmazzák meg, ki-ki vérmérséklete szerint. Most magamnak mondok ellent az alábbiakban.
Arra hívom fel a Magyar Köztársaság minden politikai és civil szervezetét, hogy amikor a magyar egészségpénztárral kapcsolatos parlamenti döntésről szavaznak a népnyúzók, addigra szervezzenek irdatlanul hatalma népi tiltakozást a Parlament köré. Nem 1-2 ezer emberrel! Tessék végre tömeges mozgósítást végezni. Ne törődjenek a törvénytelen műveleti terület kifejezéssel! Egyszerűen csak jöjjenek tömegesen. Ha valamelyik párt vezetése ezzel a tömegrendezvénnyel nem ért egyet, azt nem szabad figyelembe venni. Onnan kezdve maguk is egy követ fújnak hóhérainkkal. Tessék mozgósítani! Rövid az idő erre, mégis látni kell mindenkinek, hogy ez most a vérünkre megy. Most nincs bal meg jobb oldal szerinti megosztás. A magyar embereknek fizikális értelemben is a saját kezükbe kell ragadni sorsuk irányítását, mert különben elvész a Haza. Nincs tovább!
Abban ugyanis semmi törvénytelen nincs, ha valaki a saját életét meg akarja védeni! Azt fogjuk tenni!
Szerény keretek között megtartott szakszervezeti és civil tiltakozások ideje lejárt. Magyarországon a mammon helytartóinak ideje is lejárt, noha ismét és ismét megpróbálják porig alázni nemzetünket, megrabolni a jövőnket, kedvezve idegeneknek, talpunk alól kiárulván Hazánkat.

Tetszik, vagy nem ennek a folyamatnak véget kell vetni! Minden áron! Minden eszközzel!
Aki most azt mondja, hogy nem érek rá jövőt menteni, az hogy fog a tükörbe, vagy unokája szemébe nézni? Ha egyáltalán lesz unokája, vagy él addig! Nincs kifogás, semmilyen!
A magyar törvények értelmében minden magyar állampolgárnak joga van az önvédelemre. Ez az az eset, amikor emberek millióinak befizetett részesedését lopják el, mint tették 1988-ban az 1989-es költségvetés tárgyalásakor. Több száz-milliárd forintot tettek a nyugdíjalapból a költségvetés részévé, hogy amit tudtunk nélkül felvettek hiteleket, annak legalább egy részét fizetni legyenek képesek. Most ugyanezt teszik még nagyobb léptékben a MI egészségbiztosításunkkal. Röviden, lopnak.
Ez az országvezetés lopni készül. Hatalmasat! Idegen megbízásból teszik, személyszerinti saját haszonra.
Az önvédelem arról szól, hogy ezt meg kell akadályoznia minden tisztességes magyar embernek. Minden eszközzel! Nincs kifogás, hogy ez fáj, az fáj, kirúgnak! Rúgjanak! A természetes életkörülményeinket védjük, aki pedig ez ellen fellép, az is hóhér. Bárki. Ügyész, rendőr, szájtépő politikus. Mindegy.

Nagyon hamar képes lesz felismerni a magyar nép a közvetlen életveszélyt. Ebből az országból ez a gyülevész banda nem fog koncentrációs országot építeni! Ezt vegye kézpénznek mindenki, aki ilyen szándékkal érkezik.



Budapest, 2007. november 27.
Lengyel Károly




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: együttműködésből, személyszerinti, magyarországon, szemléletmódot, részesedésének, arckifejezései, mészárszékként, szakszervezeti, nyugdíjalapból, beszélgessenek, állampolgárnak, tárgyalásakor, koncentrációs, vérmérséklete, országvezetés, apokaliptikus, helytartóinak, megalapozottá, ismeretünkhöz, megpróbálják, szervezzenek, tisztességes, törvénytelen, költségvetés, életveszélyt, akadályoznia, hóhérainkkal, tiltakozások, egyetértenem, számítógépük, hazugságpert, kísérletének, hitelrontási, kifejezéssel, szemkilövető, részesedését, poklot mutatja, szemkilövető törpepárt-nyűvek, szabad döglégy, apokaliptikus rémálom, feliratot olvassa, szereplők arckifejezései, mészárszékként működve, magyar állam, közvetlen népirtás, emberek vegyék, hirdetés szövege, nemzeti kockázatvállalási, zsebüket megtépázza, lehető legtöbb, általa CD-re, törvénytelen műveleti, Kedves Magyar Testvéreim, Magyar Köztársaság Egészségbiztosítási Pénztárának, Magyar Köztársaság, Lengyel Károly,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Márciusi eső  Könnyáztatta asszonysorsok  Isten áldja  Esti kép  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Egyet értesz?  Amikor még rangja volt...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Könnyáztatta asszonysorsok  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Március 15-re emlékve  Nem kell ide békemenet  A magukat nyílt és őszinte emb...  Törött csészék  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Szent Pio atya!  Könnyáztatta asszonysorsok  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Az élet  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  A halolaj és a hal még a migré...  Rochefoucauld - a bölcs  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Az élet  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Jó éjszakát  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyet értesz?  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Az élet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Rochefoucauld - a bölcs  Esti kép  Keresd azt a valakit,...  Törött csészék  Kezdet  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Kakaós piskóta  Amikor még rangja volt...  Az embernek fiatal korában van  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo... 
Bejegyzés Címkék
poklot mutatja, szemkilövető törpepárt-nyűvek, szabad döglégy, apokaliptikus rémálom, feliratot olvassa, szereplők arckifejezései, mészárszékként működve, magyar állam, közvetlen népirtás, emberek vegyék, hirdetés szövege, nemzeti kockázatvállalási, zsebüket megtépázza, lehető legtöbb, általa CD-re, törvénytelen műveleti, követ fújnak, vérünkre megy, magyar embereknek, saját kezükbe, saját életét, mammon helytartóinak, folyamatnak véget, magyar törvények, 1989-es költségvetés, költségvetés részévé, részét fizetni, országvezetés lopni, önvédelem arról, közvetlen életveszélyt, gyülevész banda, együttműködésből, személyszerinti, magyarországon, szemléletmódot, részesedésének, arckifejezései, mészárszékként, szakszervezeti, nyugdíjalapból, beszélgessenek, állampolgárnak, tárgyalásakor, koncentrációs, vérmérséklete, országvezetés, apokaliptikus, helytartóinak, megalapozottá, ismeretünkhöz, megpróbálják, szervezzenek, tisztességes, törvénytelen, költségvetés, életveszélyt, akadályoznia, hóhérainkkal, tiltakozások, egyetértenem, számítógépük, hazugságpert, kísérletének, hitelrontási, kifejezéssel, szemkilövető, részesedését, lejátszójuk, természetes, köztársaság, mozgósítani, önvédelemre, kapcsolatos, fogalmazzák, letöltöttem, irányítását, internetjük, mindenkinek, folyamatnak, idegeneknek, szervezetét, tökéletesen, mozgósítást, értesülések, megszakítom, jelentessék, nemzetünket, megbízásból, hirdetésben, kapcsolatom, tiltakozást, pénztárának, fáradtságot, otthonaikba, alábbiakban, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 38
  • e Hét: 380
  • e Hónap: 3506
  • e Év: 35236
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.