Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tarlós a pácban
  2011-08-24 11:02:54, szerda
 
  Tarlós a pácban

2011, augusztus 24 - 10:05


,,Tizenkét órája vagyok Magyarországon és romba dőlt az életem!" - Tejesember - Argo

Fene se tudja, vajon mi motíválhatta a Heti Válasz szerkesztőit, amikor szavazásra bocsátották azt a kérdést, hogy ön szerint Tarlós István jobb főpolgármester, mint Demszky Gábor volt? Jelen állás szerint ugyanis a körülbelül 7.500 szavazónak csupán a 39%-a válaszolta, hogy jobb. Viszont 36%-a, hogy rosszabb és 23, hogy egyformák.

A többség tehát csalódott, hacsak az egyformák alatt nem azt értették, hogy mindketten jók. Ennek a lehetőségnek azért annyira ne örüljünk, mert innen már csak egy lépés, hogy ,,amennyiben most vasárnap lennének a választások" a budapestiek Demszkyt ültetnék a főpolgármesteri székbe. Pedig Tarlós István honlapján még mindig - egy évvel a választás után is - öles számok hírdetik, hogy ő bizony 53,37%-al nyert. Hatvan év baloldali uralom után éppen itt volt az ideje. Pontosan ezért nem szabadott volna ekkorát bukni egyetlen év alatt.

De térjünk egy kicsit vissza oda, hogy vajon a Heti Válasz munkatársai miért kockáztattak egy ilyen kérdéssel. Természetesen többféle lehetőség közül választhatunk. Az egyik, hogy a belbudai mélypolgároknak -a hetilap íróinak és szerkesztőinek - tényleg fogalmuk sincs arról, mi zajlik Budapesten. Olyan burokban élnek ezek az emberek, akik számára a Fidesz, így Tarlós döntései megkérdőjelezhetetlenek, ergo a többség számára magát az igazságot hordozzák. A másik, hogy a Heti Válasz munkatársainak főnökei és tulajdonosai annak az üzleti körnek a holdudvarába tartoznak, akik mindezidáig kimaradtak a Budapest nevű közpénztorta osztogatásából. (Merthogy szólnak pletykák ilyen körökről. Meg persze olyanokról, akik már a tíz ujjukat nyalogatják.) Kezükbe kaptak egy nem túl rózsás, de aktuális közvéleménykutatási eredményt és úgy döntöttek; nosza, járassuk le kicsit az Öreget. Bejött.

Van persze egy harmadik változat is, mégpedig, hogy ,,csegevarapólós" anarchisták meghekkelték a szavazást. Ezzel csupán az a baj, hogy nehéz elhinni. Még ha fideszes szíveknek oly kedves is a gondolat. Az 53%-ból lett tehát 39, ami valóban nem reprezentatív adatokon alapul, viszont amennyiben hozzávesszük, hogy a szavazatok többsége valószínűleg nem Kőbánya-alsóról és nem Káposztásmegyer II-ről érkezett, akkor valóban az úgynevezett polgárság csalódottságát tükrözi. A polgárról azt tanították, hogy anyagilag független, szellemileg felvilágosult. Magyarországon nem mellesleg antikommunista és konzervatív.

Nyilvánvaló, hogy négyévente sikítva szavazott bármire, ami nem MSZP-SZDSZ. Ehhez képest Tarlóssal megkapta Atkári Jánost, Demszky volt helyettesét, a fővárosi közműcég privatizációk bonyolítóját, Győri Pétert, akinek csupán az elmúlt húsz év hajléktalan ellátásra fordított pénzeivel kellene elszámolnia, Bojár Iván Andrást, aki tulajdonképpen nem csinált semmit és Ráday Mihályt, aki, ha rámondta egy épületre, hogy kár lenne elpusztulnia, másnap már el is adták. Természetesen szigorúan a megmentése érdekében. Aztán kapott még a polgár egy igazi III/II-es ügynököt Pető György személyében, aki - mi mást - a Fővárosi Biztonsági Irodát vezeti, továbbá extraként, Kocsis Istvánt, a BKV vezérét, akit a minap gyanúsítottak meg milliárdos értékű hűtlen kezeléssel. A legelképesztőbb pedig az, hogy miközben az utóbbi két úriember személyében legalább egy valódi - vagy inkább még létező - ellenzéknek, az MSZP-nek tesz gesztust a főpolgármester, addig az Atkári-Győri-Bojár-Ráday kvartett egy vér SZDSZ-es bagázs. Egy olyan ország - esetünkben - városromboló pártté, amely szerencsére már nem létezik. Szóval, kiknek és miért tesz szívességet Tarlós István?

És miért szajkózza úton-útfélen, hogy nem lesz csontvázkeresés, boszorkányüldözés, vagyis elszámoltatás? De menjünk tovább. Világos, hogy egy év alatt nagy csodákat nem lehet tenni. Viszont hajléktalanok és lumpen elemek nyüzsögnek mindenhol. A megtisztított aluljárókban éppúgy, mint a parkokban, tereken, BKV járműveken. A buszok-villamosok kívül-belül koszosak, ami nem jármű beszerzés, illetve járat kiszervezés, hanem mosóvíz és felmosórongy kérdése. Az utcák, terek és parkok állapota nem sokat változott, szemét és kosz, elhanyagoltság és lelakottság mindenhol. Ezen változtatni megint csak nem milliárdok kérdése. Ugyanakkor az iskolabezárások, -összevonások, a szociális ellátórendszer leépítése nem hoz annyi megtakarítást, amiért érdemes volt ezeket végrehajtani, de a liberálisok áldásos munkájának folytatásaként értelmezhetők. Bónuszként azonban lesz dugódíj.

Én ne volnék elég fideszes, kérdezi Tarlós főpolgármester a Heti Válasz legutóbbi számában a vele készített interjúban. Hát, mit lehet erre mondani? A kérdésben a megoldás. Vagy, dehogynem, az igazi fideszes mintapéldányának tetszik lenni. Akik Önnel együtt, kedves főpolgármester úr, egyre nagyobb pácban vannak.

H.É - barikad.hu


http://barikad.hu/tarl%C3%B3s_p%C3%A1cban-20110824
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mintapéldányának, csontvázkeresés, káposztásmegyer, mélypolgároknak, főpolgármesteri, legelképesztőbb, iskolabezárások, munkatársainak, osztogatásából, folytatásaként, szerkesztőinek, főpolgármester, ellátórendszer, csegevarapólós, tulajdonképpen, antikommunista, csalódottságát, elhanyagoltság, magyarországon, természetesen, hajléktalanok, megtakarítást, gyanúsítottak, privatizációk, reprezentatív, felvilágosult, értelmezhetők, megtisztított, választhatunk, elszámoltatás, bonyolítóját, lehetőségnek, motíválhatta, összevonások, meghekkelték, hozzávesszük, 39%-a válaszolta, többség tehát, egyformák alatt, lehetőségnek azért, budapestiek Demszkyt, főpolgármesteri székbe, választás után, kicsit vissza, ilyen kérdéssel, belbudai mélypolgároknak, hetilap íróinak, többség számára, igazságot hordozzák, üzleti körnek, holdudvarába tartoznak, harmadik változat, Heti Válasz, Tarlós István, Demszky Gábor, Pedig Tarlós István, Káposztásmegyer II-ről, Atkári Jánost, Győri Pétert, Bojár Iván Andrást, Ráday Mihályt, Pető György, Fővárosi Biztonsági Irodát, Kocsis Istvánt, Akik Önnel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Esti kép  Alvó baby  Egy hét kihagyás  Várnai Zseni - Éveim  képre írva  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  képre írva  Agárdi Gábor gondolata  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A nagy természet  Mire jók ?  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam Krisztina b...  Esti Ima !  Paul David Tripp Március 28  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Sadhguru idézet  Nárcisz  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Boldog virágvasárnapot minden...  A máj egészségének javítása te...  Sir Andrew Lloyd Webber  Szép estét  Alvó cica  képre írva  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Humor is meg nem is szerinted?  Vérnyomáscsökkentés  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Vérnyomáscsökkentés  Reményik Sándor: Itt most virá...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  A pálma a győzelem és a diadal...  Szép álmokat!  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Az út  Humor is meg nem is szerinted?  A nagyhét eseményei  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Táplálékok a máj egészségének ...  Színház az egész világ,  Benedek Elek - Virágvasárnap  Virágvasárnap a húsvét előtti  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Egy hét kihagyás  Szép álmokat!  A csend aranyat ért  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Alvó kisfiú 
Bejegyzés Címkék
39%-a válaszolta, többség tehát, egyformák alatt, lehetőségnek azért, budapestiek Demszkyt, főpolgármesteri székbe, választás után, kicsit vissza, ilyen kérdéssel, belbudai mélypolgároknak, hetilap íróinak, többség számára, igazságot hordozzák, üzleti körnek, holdudvarába tartoznak, harmadik változat, 53%-ból lett, szavazatok többsége, úgynevezett polgárság, fővárosi közműcég, elmúlt húsz, megmentése érdekében, minap gyanúsítottak, legelképesztőbb pedig, valódi &#8211, olyan ország, megtisztított aluljárókban, buszok-villamosok kívül-belül, szociális ellátórendszer, liberálisok áldásos, vele készített, igazi fideszes, mintapéldányának, csontvázkeresés, káposztásmegyer, mélypolgároknak, főpolgármesteri, legelképesztőbb, iskolabezárások, munkatársainak, osztogatásából, folytatásaként, szerkesztőinek, főpolgármester, ellátórendszer, csegevarapólós, tulajdonképpen, antikommunista, csalódottságát, elhanyagoltság, magyarországon, természetesen, hajléktalanok, megtakarítást, gyanúsítottak, privatizációk, reprezentatív, felvilágosult, értelmezhetők, megtisztított, választhatunk, elszámoltatás, bonyolítóját, lehetőségnek, motíválhatta, összevonások, meghekkelték, hozzávesszük, városromboló, közpénztorta, felmosórongy, kockáztattak, végrehajtani, holdudvarába, tulajdonosai, szerkesztőit, valószínűleg, elpusztulnia, aluljárókban, munkatársai, liberálisok, lelakottság, budapestiek, változtatni, választások, nyalogatják, mindezidáig, anarchisták, úgynevezett, személyében, nyilvánvaló, helyettesét, elszámolnia, hajléktalan, konzervatív, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 453
  • e Hét: 2713
  • e Hónap: 19506
  • e Év: 152423
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.