Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kérek eutanáziát - befejeztem
  2014-01-17 07:20:09, péntek
 
   
  Két hónapja az egyik irodalmi helyen azt írták nekem, hogy nyerőverset írtam, melyben a hintás magyar Időjelek kislányról írtam, vagyis magamról -nem Maczó Ágnesről, mert nem figyeltem a politikai játékot, nem tudtam, hogy ő lett volna az Időjelek magyarja - a reformátusokok áldozásának Illés kezdetéről a borsodi Kelet börtönével. Nem értették a verset, s én elmagyaráztam, hogy egyik szerepem volt a miskolciak elmondása szerint Bródy Mákostésztája alapján a magyarok hintás kislánya, akit lecsüngettek az ébredő játszótér elé. Mivel a zsűri között miskolciak is szerepelnek, s le mertem írni a vers eredetét, nem nyertem. Azelőtt egy olyan nő volt a nyertes, amelyik helyett engem gyilkoltak le 1991-ben a Szentpéteri kórházban gondolat felpörgetéssel. Most egy Vörös Oroszlános karmikus szülött nyert, amelyik magát fekete szülöttként mutatta be, aki eladta a lelkét, szintén reformátusként került kiválasztásra. Tetszenek a másságok a kiadónak, egyedül én lettem elkönyvelve elmebetegnek, tehetségtelennek. 1991. óta ismételték Kaffka Margit sorsát, amelyik elmondása szerint Csehnek áldozata volt Adynak is. Ugyanilyen áldozatként volt feltüntetve Sissy, amit a Pennyvel az elme rendezett be és Merlin Monrooe is.

A másik irodalmi hely a Vörös oroszlánból került berendezésre, Avatárok a tagok. Nagyon szépeket írnak, csodálkozom is azon, hogy egyáltalán engedélyezett itt másoknak a gondolkozás.
Én soha többé nem írok, befejeztem. Megpróbáltam, nem megy így állandó szúrkálása Szenes Andrea népének és elme kínzás mellett. Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak és Molnár Babi kezdet óta eltelt több, mint hetven esztendő, amivel születésem után ismételtek a Rózsa nevűek emelésével. G. Ildikó osztálytársam, akivel kezdték Pécsi és Hámori mellett a boszorkányokat és a börtön kurvákat már három gyermekes, gyerekei Amerikában vannak.

Húsz éve véglegesen legyilkolt Miskolc városa a romániai parabrutális menhelyével, Csiba Gábor helyett pöcegödörbe kerültem eltemetésre, de folytatták a cigányság emelését az elmeosztályokkal, tisztításukkal együtt.

A Kohut család kihalatásra került. Öcsémmel az egészségügy a menhelyi felsőzsolcai Nagy Évával bolond házasságot köttetett, Éva mai napig viseli borsodivánkai elmeosztály berendezésével, elme igazgatóval az élükön a nevünket.

Bátyám szintén elme házasságot kötött, már három gyermekes 1980. óta. A Pázsitról vett el egy Keresztesi szülöttet, akiknek régen nem volt gyerekük, meddők voltak. A gyerekek sorsát húsz éve emelik, amit nem sajnálok tőlük, mert akkor is a rokonaim, ha a Rákóczi tértől erednek, de az én megáldozásommal emelkedtek. Ők vitték tovább a nevünket.

Én karcsai reformátusként kiválasztott alkoholista felesége voltam, akihez gyermekfejjel űztek a cigányok. A szomszéd Rákóczi téri és Kereszöltés hosszabbítást Okos Kati férfival rendezték be, már 18 éve hosszabbít a bérház. Az Okos Katit a dögök hozták ide és rendezték be, melyet a nyíregyházi kiadó megírt a Téltakarító verseskötetben Bodor költő által, hogy jön a felmentő sereg. Ez a kötet eltűnt a lakásból, felszívódik a levegőben minden.

1967. előtt már egyedül közlekedtem a városban, jártam gitárra is télen a sötétben Adriányi Pálhoz tanulni. Minden slágert, operettet gitárral hamar megtanultam és énekeltem egész nap. A református démonokkal volt teli a családi ház, már akkor a cigányságot és börtönt emelték.

Dr. Szmisz rendelőjének udvarában lakott a File bolond család. A File lány, amikor meglátott, mindig megfogta a kezemet, ráncigált be az orvosi rendelőbe, hogy injekciót adjanak nekem. Nagyon féltem tőle. Volt férjem házasságunk előtt hozzájuk járt részegen, ott is aludt. Bolhák ugráltak az egész lakásukban, ágynemű huzat nélkül aludtak. Nem sokkal azután rajtunk is ugráltak a bolhák, a File családot tisztították. Nem lehet ezen csodálkozni, kiadták az Üvöltést és a Beat, Hippi, Punk könyvét Sükösdinek, azt írták, hogy Allen Ginsberg, amelyik a nemi szervét mutogatta mindenkinek magyarországi meghívásra megérkezett ide, Orbán Ottóék várták és már öltönyben volt. Halála előtt megtisztult.

A pokol angyalai meghívásával az amerikai füvesek nagyapa halála után megmérgezett Csoki kutya halálakor Csoki temetést tartottak kábítószerrel és alkohollal. A nagyapa kertjének udvarában lévő vén eperfa és a ház maga orosz eredettel bírt, belefoglalták egy mulatós dalba is, hogy házunk előtt vén eperfa áll, engem anyám mindig hazavár. Ezt énekelték Fűzérradványban 1986-ban visszament időben, amikor éppen Sophia Loren helyett tettek tönkre, akkor mondták, hogy úgy nézek ki, mint ő. Ott volt a pléhkrisztusos Miskolc képviselője is, aki nem sokkal azután börtönbe került, meg a menhelyi Gyöngyi, az újhelyi Egyesített szociális otthon Csilla nevű szakácsnőjének fogadott gyermek. Péterné Csilla egyfolytában kitámadott engem.

A családi ház misztikus volt, azt mesélték, régen fehér kígyó volt a ház őrzője. A fehér sálat az ebből a házból szülötettek nyakába tették, ilyen volt Komár László és Korda György is Tom Jonessel együtt. A Joe-k az Egerek és emberekből lettek sztárok.

Nagyapát tüdőrákban a miskolci Lázár népével berendezett dögök ölték meg 1961-ben, a Ládi telepre berendezett favágó fiatalemberként külföldre ment börtön karmikus szülött sorsát rajta hajtották végre. Lázár neve a láz ára, így is került be a börtön bibliájába.


Én már házasságom előtt a Rákóczi tériek sorsát éltem és a börtönét, születésem óta nem engedtek szeretni senkinek sem. Már akkor azt mondták, hogy mikor felmentem Pestre a Csengery utcába munkát keresni, kurválkodni voltam ott a szomszédba költözött Sz. Katalint tisztítva. Férjével, Medvével átment a kezdeti kommunista erdő a börtön kezébe. Mariannt sárga haja és neve miatt kiválasztották és kivitték Újhelyből Pestre.
Amikor az Ezermester volt vezetőjének nevéhez értek, éppen haza akartam költözni anyámhoz. Anyám az Ezermester boltjában a széphalminak kályhacsövet vásárolt, ami szűk lett, szétpüfölte a kormot az egész házban. Erre megivott két felest, s már összehányva találtam meg a kormos ágyneműben. - Ez anyád! - mondta a volt férjem. Nem sokkal utána K. Kornélia lett volt férjem felesége, akire azt mondta a saját apja volt férjemnek, hogy őt ütheted. Az egész megye a cigánysággal volt férjem által összetört fülemet, orromat, bal arcüregemet ünnepli a nyolcvanas évek óta, mely törésekbe újabb csapásokat kaptam.

A kezdeti helyszínt a Hecskén felszámolták, ahol a Misztikus titkok Annás kezdetével indultak egykori okkultistákkal, a pusztai pipással, aki látta, hogy Annát Jézus tiszta zöld szemei miatt boszorkányságért halálra ítélték. Anna többször is megszületett, egyik helyszíne Jeruzsálem volt a kettérepedt kárpittal. A templomtorony Erich Fried könyve szerint Annából emelkedett, Anna az egész világ, talán ezért is rendezték be Anna nevekkel a börtönt. Fehér Katalin ezelőtt nyolc évvel voltam, Fehér Anna helyettem szült tavaly. Hetven éve halat ki minket Miskolc városa.

A focista Csabai házat szintén felszámolták. Csabai kiment Amerikába és fehér Mercedessel jött vissza akkor,amikor a zsidók fekete Mercedessel jöttek a városba előlről kezdeni a zsidó focizó temetői történelmüket és a futballt.

Tulpa néniék házát szintén lebontották, akikből az orosz tulpárok lettek lovon vágtatva. Tulipán neveket vettek fel az ismétlők, mert Tulipán bácsinak és néninek hívtuk őket.

A Vargák helyett az arcom nem lesz ismerős, helyettük torzítják a külsőmet, haladva végig a könyvbeli berendezések elmebetegségein, ha kapnak csapást, már támadnak is.
Varga kezdet is hecskei volt, a Bodrogba fojtott Varga egy kislányt, amiért börtönben ült. Varga fogtechnikussal ismételte az elmeosztály Újhelyből. Egy bolond száj bajt csinál mondat anyámra vonatkoztatva 1992-ben hangzott el.

A parabrutális kommunista kormánya a vasszarvas, Horn nevű Orbán Viktoré, a menhely, amelyik már hetven éve könyveket hajt végre szintén romániai eredetű. A 130 éves kezdetüket az Advent kiadó adta ki, amelyek könyveit a média ismételte Erdélyi Mónika által berendezettekkel is.

A belőlem értelmiségnek tanított börtön szülöttek már nyugdíjba vonultak, illetve most mennek. Fertelmesek vannak a lakásban, a testemen, amit az egész világ tud. Tisztul és áldoz a halálnép perverzeivel, a börtön Imrék könyveit is ismételve. Busch szavaiból arra következtetek, hogy ők embereket nem áldoztak, hogy egyedül a magyarországi játékosok vetemedtek erre. Magyarországnak kell szégyellnie magát, kellene, ha lenne még Magyarország.
1986-ban Újhelyben a rendőrség tudta, hogy össze fognak zúzni, elmondta az egyik rendőrnek a fia. File és Mózes voltak a pártbizottság munkatársai, a kommunista kor befejezése után fel akarták állítani a vas romániai kormányt ebből az utcából és az elmeosztályokat folyamatosan emelni. Mózes azt mondta, most fogok összeroppanni.

Most csapongtam. Nagyon szerettem volna egy kis emberséget, kapaszkodtam erősen egy férfibe, de soha nem nézett semmibe, bár jó szíve van, de a szeretet tettekben nyilvánul meg, s ezt még életemben senkitől sem tapasztaltam meg. Rajtam nem lehet segíteni és végtelen a szőke kiválasztott nép is. Sopron sorsát 2001-ben a Kelemen nyírő gyula börtön cigánycsalád ismételte, a soproni történelemmel együtt. Most eszembe jutott, mert az egyik régi történelem Kelemen nevéből vették a nevüket. Az üres szív kurvája egy szarkahegyi Avonos elálló fülű nő lett volna, amit a média be is mutatott, helyette engem támadtak meg Illyés pusztai könyvét az Avon kezdettel Sátoraljaújhelyen. Befejeztem, meg akarok halni, kérem az egészségügyet, hogy hajtsa végre az ítéletét folytatásban rajtam.

2001-ben akartam kérni segítséget, már akkor a Rákóczi tér bal szemem tompalátásának kezdetével ismételt, az összes keletes könyvet, egri Faosz Visszhangját végrehajtotta a maffiákkal, velük nyitottak coca cola felirattal üzleteket, garázsboltokat, Ágnes és Marianna boltokat, Garasoskodó kocsmát, Kata és Lila kocsmát, az alkoholistákat és füveseket emelik már az egész világra kiterjesztve hálózatukat. A 10-es posta mögötti garázsbolttal indítottak, ebből emelkedett a Coop hálózat is. A Spar már a Familia Kft filmből lett, a média tetteit ismételték.

Írtam levelet a minisztériumnak, kértem a kivizsgálását az egészségügyben történt megfenyítésemnek és kivizsgálását ügyemnek a rendőrségtől is, majd kérték a gondnokság alá vételemet, ezután háborítatlanul folytatták az elmeosztályok betegségein az én csapásaimmal. Már a minisztériumban olyanok voltak, akik apa sorsát ismételték, mint Pápai. Pápai Mari egy természetjáró tag volt, megkísértette apát a hatvanas években.

A börtön juttatott az egészségügy kezébe, születésem óta helyettük félnem kellett a rendőrségtől, az elmebetegek helyett az orvosoktól. Azért cipeltek egyik orvostól a másikig, hogy megmutassák, mire képesek. A börtön tisztulását dr. D. Mónika és V. Mária pszichiáterek hajtották végre a Farkassal és Müllerrel berendezett romániai menhellyel, ezek voltak azok, akik a boszorkányok helyett megáldozták az embereket.

Horváth Gyula miskolci református cigány költőként Németországban kitüntetett Keletes szerint az orvosok jöttek őket bakancsaikkal eltaposni. Horváth Katalin névvel az utcába rendezve a hatvanas évektől ismételnek, viszik el őket visszamenve időben is külföldre. Ausztrália történetét kb. 10 éve ismételték a kezdetektől, amikor kihalt volt minden. Furcsa lények éltek akkor itt és ott is. Még akkor az embereket nem bántották. Krencsey Marianna és társai odamenekültek nem tudni, ki elől. Minden Marianna és János a Katalin pusztai könyv szerint került megmentésre, így vitték el innen Koós Jánost is, amelyik pár éve itt énekelt a színházban a szerető anyjának. Éppen a sakk-kártyát ismételték a Rákóczi térrel és a börtönnel a táncdalfesztivál kezdete óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: boszorkányságért, elmeosztályokkal, táncdalfesztivál, berendezettekkel, tehetségtelennek, megfenyítésemnek, megáldozásommal, minisztériumban, fűzérradványban, elmeosztályokat, fiatalemberként, magyarországnak, elmebetegségein, fogtechnikussal, minisztériumnak, verseskötetben, szakácsnőjének, reformátusokok, háborítatlanul, tisztításukkal, tompalátásának, felpörgetéssel, kiválasztották, berendezésével, reformátusként, boszorkányokat, pléhkrisztusos, okkultistákkal, egészségügyben, németországban, garázsboltokat, alkoholistákat, garázsbolttal, hosszabbítást, értelmiségnek, megkísértette, egyik irodalmi, hintás magyar, politikai játékot, reformátusokok áldozásának, borsodi Kelet, miskolciak elmondása, magyarok hintás, ébredő játszótér, zsűri között, vers eredetét, elme rendezett, másik irodalmi, börtön kurvákat, romániai parabrutális, cigányság emelését, menhelyi felsőzsolcai, Maczó Ágnesről, Bródy Mákostésztája, Vörös Oroszlános, Kaffka Margit, Merlin Monrooe, Szenes Andrea, Gina Lolobrigida, Molnár Babi, Csiba Gábor, Nagy Évával, Okos Kati, Okos Katit, Adriányi Pálhoz, Allen Ginsberg, Orbán Ottóék, Sophia Loren, Péterné Csilla, Komár László, Korda György, Újhelyből Pestre, Annát Jézus, Erich Fried, Fehér Katalin, Fehér Anna, Orbán Viktoré, Erdélyi Mónika, Faosz Visszhangját, Familia Kft, Pápai Mari, Horváth Gyula, Horváth Katalin, Krencsey Marianna, Minden Marianna, Koós Jánost,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A máj egészségét biztosító és ...  Paul David Tripp Március 26  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Várnai Zseni - Éveim  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Maci az északi fény alatt  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Paul David Tripp Március 27  Soli Deo gloria  Minden kedves látogatómnak sze...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Sonka vásár  Alvó cica  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti képek  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Apu  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Az izmaink nem csak testmozgás...  Paul David Tripp Március 27  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Egy hét kihagyás  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Szép estét  Odaadja  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szívet megérintő . . .  Odaadja  Esti kép  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Levél lány  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Szép estét  képre írva  A jó kedv a világon  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Alvó kutya  képre írva  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Az izmaink nem csak testmozgás...  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Március 27  Graffiti bölcsesség  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Graffiti bölcsesség  A haj állapotának javítása egy...  üdvözöllek!  Agárdi Gábor gondolata  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Aki belekortyol  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Karinthy Frigyes: Almafa  Az erdőterápia egészségre gyak... 
Bejegyzés Címkék
egyik irodalmi, hintás magyar, politikai játékot, reformátusokok áldozásának, borsodi Kelet, miskolciak elmondása, magyarok hintás, ébredő játszótér, zsűri között, vers eredetét, elme rendezett, másik irodalmi, börtön kurvákat, romániai parabrutális, cigányság emelését, menhelyi felsőzsolcai, gyerekek sorsát, szomszéd Rákóczi, dögök hozták, nyíregyházi kiadó, felmentő sereg, kötet eltűnt, levegőben minden, sötétben Adriányi, református démonokkal, orvosi rendelőbe, egész lakásukban, nemi szervét, pokol angyalai, amerikai füvesek, nagyapa kertjének, mulatós dalba, pléhkrisztusos Miskolc, menhelyi Gyöngyi, újhelyi Egyesített, fehér sálat, házból szülötettek, miskolci Lázár, börtön bibliájába, szomszédba költözött, kezdeti kommunista, börtön kezébe, széphalminak kályhacsövet, egész házban, kormos ágyneműben, volt férjem, saját apja, egész megye, cigánysággal volt, nyolcvanas évek, kezdeti helyszínt, pusztai pipással, kettérepedt kárpittal, templomtorony Erich, egész világ, focista Csabai, zsidók fekete, városba előlről, zsidó focizó, orosz tulpárok, könyvbeli berendezések, elmeosztály Újhelyből, bolond száj, parabrutális kommunista, média ismételte, belőlem értelmiségnek, halálnép perverzeivel, börtön Imrék, magyarországi játékosok, rendőrség tudta, egyik rendőrnek, pártbizottság munkatársai, elmeosztályokat folyamatosan, szeretet tettekben, szőke kiválasztott, soproni történelemmel, egyik régi, üres szív, szarkahegyi Avonos, ítéletét folytatásban, összes keletes, egész világra, 10-es posta, média tetteit, egészségügyben történt, elmeosztályok betegségein, minisztériumban olyanok, hatvanas években, egészségügy kezébe, elmebetegek helyett, börtön tisztulását, boszorkányok helyett, orvosok jöttek, utcába rendezve, hatvanas évektől, szerető anyjának, sakk-kártyát ismételték, táncdalfesztivál kezdete, boszorkányságért, elmeosztályokkal, táncdalfesztivál, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 899
  • e Hónap: 12604
  • e Év: 51605
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.