Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Káoszpártok
  2018-02-05 13:30:41, hétfő
 
 




KÁOSZPÁRTOK
feb 2, 2018 | Blog, Dr. Csizmadia László


Az ellenzéki erőknek nevezett pártoknak sok idejük volt, hogy 2010 előtt bemutassák rátermettségüket, bizonyítsák alkalmasságukat az ország vezetésére


Önző tehetetlenségük hozama az átvert, elkeseredett polgárság, valamint a csőd szélére juttatott Magyarország. Akkoriban kaotikus állapotok jellemezték társadalmunkat, a politikai és gazdasági élet irányítását. A külföldről érkező, szocliberális indíttatású támogatás sem volt képes megmenteni a darabjaira hullott rendszert. A valutaalap és az Európai Központi Bank tartotta lélegeztetőgépen az országot - busás kamathozamokért. Összegezve: a polgárok öröksége a társadalmi és gazdasági káosz lett.

A magyar érdekek eltékozlása ugyanakkor, nyolc év Gyurcsány-országlás után, az akkori vezető politikusok korrupciós gazdagodásához vezetett. Magánkincstárakat nyitottak, és az idei választások előtt, ezek segítségével kívánják a káosz zavaros vizére terelni a hazát. Az elmúlt nyolc évben gyökeres változás történt, az országirányítás magyar érdekeket követ, a kialakult többségi közösségi szellemben dolgos emberek emelkedő pályára vezényelték a gazdaságot.

Ismét lenne mit ellopni. Ehhez azonban meg kellene szerezni a hatalmat. Az ,,ellenzék" tudja, hogy ma már a felejtésre nem lehet alapozni, mert a Gyurcsány-éra okozta sebek még ma is fájnak. A rablóprivatizáció, az offshore-ozás, a devizaeladósodás, a 4-es metró korrupciós ügyei, a költségvetés meghamisítása - mind-mind a maffiaállamra utaló jelenségek. Annak ellenére, hogy a bűnös eltakarítók szabálytalan és törvénytelen eszközökkel megszüntették a földalapot, a kincstárat és az ÁPV Zrt.-t, a számvevőszék akkori jelentéseiből a nyomkeresők még sok érdekes dologra bukkanhatnának. Ezek után kérdés, hogyan lehetne új módszerekkel átverni a választópolgárokat. Nos, ők felkészültek. Az országgyűlési választások félrevezetéses, módszeres befolyásolásához megvannak a források. A bennfentes információkból meggazdagodott pénzguru megnyitotta a pénzcsapokat, NGO-s sakáljait vadászatra küldte.

A nyílt társadalmat istenítő ultraliberális, politikussá vedlett figura Magyarországon is megtalálta segédeit. A káoszspecialista két kiváló tanítványa, Gyurcsány és Simicska egy kapura játszik. A mérkőzés tétje a Fidesz-KDNP-kormány megbuktatása. Ha ez sikerülne, hazánkba jöhetnének az illegális bevándorlók, a munkahelyeket elorzók, akik biztos szavazóbázist képeznének az őket beengedőknek. Bőségesen jutna az államkasszába a Soros-féle hitelből, amely a migránsok megsegítésére irányozva a magyar nép bőrének lehúzását jelentené. Ez újabb banki hitelcsapda a nép nyakába, és máris kikövezett út vezet a kialakuló párhuzamos társadalmak összecsapásához.

A hatalom visszaszerzésére bazírozók úgy gondolják, hogy eredményes módszert jelent a politikai káosz kialakítása. A kifundálók az ellenzéki pártok kaotikus összefogására alapozva elvonják a figyelmet a lényegről, hogy vezetőik elhasznált megélhetési politikusok, összefogásuk tiszavirág-életű. Ők nem, de mi tudjuk, hogy a hatalom nem cél, hanem eszköz a közjó érdekében.

Az ellenzékből ellenséggé alakuló csapatok műveleti manőverekbe kezdtek. Uralmuk érdekében kinyitnák az ország kapuit, segítve az illegális bevándorlást, ezzel együtt sajnos a terroristák beáramlását. Az Egyesült Államok-típusú föderális rendszerbe kényszerítenék hazánkat, gyökerestől irtanák ki az őseink szenvedése árán kialakított zsidó-keresztény civilizációt. Tévedésben élnek, amikor azt hiszik, hogy szervilis rabszolgahajcsárként, megbízóik jóvoltából életük végéig szükség lesz rájuk.

Érdemes a káoszelmélet eddig kiforrott megállapításait elemezni.

Az elmélet részeként, új vonásként megjelent a politika. A magyarországi ellenzéki pártok ma már nem mutatnak determinisztikus törvényszerűségeket. Viselkedésük követhetetlen, rendet nem ismerő, a káoszt bizonyító. Az ellenzéki pártok egyenként instabilak, nincs mondanivalójuk, ezért törekednek a globalitásra. Az átkosból jól ismerjük a bizottságosdit, ahol a felelősök megkeresése ellehetetlenült. A különböző identitást vesztett ellenzéki pártok a választások után kezdő helyzetükhöz igazodnak, és matematikai összefogásuk eredménye előbb-utóbb különbségeik kiéleződéséhez vezet. Elfogadható politikai, gazdasági és társadalmi irányokat nem tudnak kijelölni, mihamarabb visszatérnének 2010 előtti stílusukhoz.

A közvélemény-kutatások eredményei és az általános társadalmi közérzet szerint a magyar választópolgárok nagy többsége idegenkedik a káosztól. A szocliberális kormányzásból nem kérnek, az ,,itt a piros, hol a piros" játékkal nem félrevezethetők.

Himnuszunk figyelmeztet őseink harcaira és védelmi kötelezettségeinkre. Magyarországot a történelem során sokféle gyarmatosító szállta meg. Akkor és most is voltak olyan polgáraink, akik elárultak bennünket. Hitünket, vallásunkat, függetlenségünket nem adjuk, és nem cseréljük el. Vissza nem térő lehetőséget kaphatunk 2018. április 8-án a demokrácia és a jogállamiság adományaként. Az országgyűlési választások lehetőséget adnak a hazaárulók távoltartására. Ellenségeink hiába zsírozzák le a parlamenti helyeket, ha mi nem szavazunk rájuk. Racionálisan kell cselekednünk. A következő négy évben folytatni kell a kormány és a nép alkotó szimbiózisát. Teljesítményeinket hatékonyabbá és értékesebbé tehetjük, és közben talán megteremtődik egy új, konstruktív, fair ellenzék, amely olyan politikai versenypályát nyit, ahol családjainkért, a hazáért és közös Európánkért munkálkodhatunk.


Link








MIRE ELÉG HATVAN NAP?
G. Fodor Gábor2018.02.07. 14:19


60 nap van még hátra április 8-ig.

Sok vagy kevés - attól függ.

Mert mire is elég hatvan nap? 60 nap a díjfizetési határidő a kötelező biztosítás esetén. Van aztán a 60 napos diéta. Állítólag 60 nap alatt lehet kockahasad is. Van 60 napos szexkihívás, és nagyjából 60 napig vemhesek a macskák.

Szóval sok mindenre elég lehet két hónap.

De vajon az ellenzékre is áll ez a megállapítás?

Először is nyomatékosítsuk, amit már korábban is megtettünk, nemhogy hatvan, de egy nap alatt is el lehet veszíteni mindent: szerelmet, hazát, választást. Nem árt tehát résen lenni.

A résen levés azonban nem függeszti fel a helyzetelemzést.

Ma az a helyzet, hogy az ellenzék romokban van. Egymással vitatkoznak. A sár mindenkire fröccsen. Nagy Összellenzéki Össszefogás helyett Nagy Összellenzéki Kiszorítósdi folyik. Magukkal vannak elfoglalva, nem pedig az országgal.

Amit pedig az országgal terveznek, az nem egyezik a választók akaratával. Támogatnák az illegális bevándorlást, lebontanák a kerítést, politikusan szólva: nekik nem Magyarország, hanem Brüsszel az első.

Még akkor is így van ez, ha most más mondanak.

Most csak annyi történik, hogy megpróbálják kitalálni, mit szeretnének hallani tőlük a választók. De mindenki emlékszik még rá, amikor azt mondták, hogy ,,n-e-m l-e-sz g-á-z-á-r-e-m-e-l-é-s", aztán mégiscsak lett gázáremelés. Most azt mondják lassan és tagoltan: ,,n-e-m f-o-g-j-u-k l-e-b-o-n-t-a-n-i a k-e-r-í-t-é-s-t", aztán úgyis lebontanák, mert meg kell felelni Soros, Brüsszel és a külföldi finanszírozók diktátumainak.

Amit tehát biztosan nem lehet elvégezni 60 nap alatt, az a hitelességük helyreállítása.

A hitelesség ugyanis nem egy kabát, amit felöltök magamra. A hitelesség belülről fakad. És vagy van, vagy nincs.

Az ellenzéknek márpedig nincs.

Amire viszont elég lehet ez a 60 nap, hogy itt-ott mégiscsak összeállnak. Vuduszavuk: a koordinált jelöltállítás.

Ezt megtehetik, de tudniuk kell, hogy ez sem wunderwaffe.

A politikai aritmetika nem úgy működik, hogy ha ezt ennyien támogatnák, azt meg annyian, és ha az egyik visszalép a másik javára, akkor a támogatók száma összeadódik. Hát nem adódik össze. 1+1 az nem 2, hanem mondjuk 1,2.

A kutatások azt mutatják, hogy ha mindenki összeáll mindenkivel, az nem hoz a konyhára, inkább visz. Szóval nem jön ki a matek.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ehhez meg kellene tudni állapodniuk a reménytelen helyzetben lévő, saját külön érdekeiket érvényesíteni akaró, egymást dicséretesen aprító ellenzéki valakiknek.

Eddig ehhez a feladathoz nem tűntek nagyon okosnak, és nem látni, hogy 60 nap alatt hogyan lehetnének okosabbak.

Ha pedig holnap olvassák el ezt a cikket, akkor meg már csak 59 nap alatt. És akkor kezdhetjük elölről: mire is elég 59 nap?


G. Fodor Gábor, a Századvég elnökhelyettesének, a 888.hu főszerkesztőjének írása az Origónak.


Link








Gyökeres fordulat Csehországban

Link



Mily különös... Éppen száz éve történt...

Link

















 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: választópolgárok, visszaszerzésére, káoszspecialista, lélegeztetőgépen, devizaeladósodás, rátermettségüket, befolyásolásához, determinisztikus, helyzetelemzést, tehetetlenségük, megállapításait, félrevezethetők, kamathozamokért, ellehetetlenült, nyomatékosítsuk, országirányítás, munkálkodhatunk, alkalmasságukat, összecsapásához, információkból, magyarországon, gazdagodásához, társadalmunkat, meggazdagodott, helyreállítása, bukkanhatnának, ultraliberális, mondanivalójuk, bizottságosdit, kiéleződéséhez, félrevezetéses, magyarországot, kényszerítenék, távoltartására, családjainkért, visszatérnének, ellenzéki erőknek, ország vezetésére, csőd szélére, külföldről érkező, darabjaira hullott, országot –, polgárok öröksége, magyar érdekek, akkori vezető, idei választások, káosz zavaros, elmúlt nyolc, országirányítás magyar, kialakult többségi, 4-es metró, költségvetés meghamisítása, Csizmadia László, Európai Központi Bank, Egyesült Államok-típusú, MIRE ELÉG HATVAN NAP, Fodor Gábor2018, Nagy Összellenzéki Össszefogás, Nagy Összellenzéki Kiszorítósdi, Fodor Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 25  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Soli Deo gloria  Várnai Zseni - Éveim  Esti képek  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Agárdi Gábor gondolata  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Táplálékok a máj egészségének ...  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Húsvéti üdvözlet !  képre írva  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Rács mögé  Sadhguru idézet  Kékfestőről pár szóban  Most - segíts meg Mária ,  virágvasárnap  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  képre írva  Virágvasárnap a húsvét előtti  Alvó cica  képre írva  Heltai Jenő: Március  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Boldogság  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Rács mögé  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Haja van  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam Krisztina b...  Alvó baby  Facebookon kaptam Krisztinától  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  Sárkány  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Esti kép  Levél lány  Facebookon kaptam  Játékos kis cicák  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Jó éjszakát  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  A tavasz nem csak önmagában sz...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Esti Ima !  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  képre írva  Az erdőterápia egészségre gyak...  Jó éjszakát  Öröknek hinni . . .  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ellenzéki erőknek, ország vezetésére, csőd szélére, külföldről érkező, darabjaira hullott, országot &#8211, polgárok öröksége, magyar érdekek, akkori vezető, idei választások, káosz zavaros, elmúlt nyolc, országirányítás magyar, kialakult többségi, 4-es metró, költségvetés meghamisítása, maffiaállamra utaló, bűnös eltakarítók, számvevőszék akkori, országgyűlési választások, bennfentes információkból, nyílt társadalmat, kapura játszik, mérkőzés tétje, illegális bevándorlók, munkahelyeket elorzók, őket beengedőknek, migránsok megsegítésére, kialakuló párhuzamos, hatalom visszaszerzésére, politikai káosz, ellenzéki pártok, közjó érdekében, ellenzékből ellenséggé, ország kapuit, illegális bevándorlást, terroristák beáramlását, őseink szenvedése, káoszelmélet eddig, elmélet részeként, magyarországi ellenzéki, káoszt bizonyító, felelősök megkeresése, különböző identitást, választások után, általános társadalmi, magyar választópolgárok, szocliberális kormányzásból, történelem során, jogállamiság adományaként, hazaárulók távoltartására, parlamenti helyeket, következő négy, díjfizetési határidő, kötelező biztosítás, résen levés, ellenzék romokban, országgal terveznek, választók akaratával, külföldi finanszírozók, hitelesség ugyanis, hitelesség belülről, ellenzéknek márpedig, koordinált jelöltállítás, politikai aritmetika, egyik visszalép, másik javára, támogatók száma, reménytelen helyzetben, választópolgárok, visszaszerzésére, káoszspecialista, lélegeztetőgépen, devizaeladósodás, rátermettségüket, befolyásolásához, determinisztikus, helyzetelemzést, tehetetlenségük, megállapításait, félrevezethetők, kamathozamokért, ellehetetlenült, nyomatékosítsuk, országirányítás, munkálkodhatunk, alkalmasságukat, összecsapásához, információkból, magyarországon, gazdagodásához, társadalmunkat, meggazdagodott, helyreállítása, bukkanhatnának, ultraliberális, mondanivalójuk, bizottságosdit, kiéleződéséhez, félrevezetéses, magyarországot, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1557
  • e Hét: 9794
  • e Hónap: 36417
  • e Év: 173789
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.