Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vasas egykori Honfoglalók kezdete Újhelyben
  2014-02-10 09:56:06, hétfő
 
  Anyám nevével a vasbabilonos szentháromság kezdete az apokalipszisnek, Benkő Ízisz fülbevalóval és római egyházas kereszttel már 67 éves, nyolcvan éve hosszabbít a vasfüggönyösök romániai csapása.
Ugyanis valamennyiben bibliai berendezettséggel bírnak. A vas békaként ábrázolt Tóth szlovákiai névvel kezdődött adventista berendezés Utolsó küzdelmével együtt egykori magyaroknak Horn Gyulát jelentett, mint horn szarvat, amit én nem tudtam megfogalmazni 2001-ben, mikor láttam Erdélyi adventista könyveit, ugyanis az Advent egyház elmeosztályához érve engem támadtak meg az amerikai sátánista Lucifer egykori képét imádó sátánistákkal együtt, ez benne az érdekes, hogy elméletben egymással szemben álltak.

Nem kell mondani a Bizottság Kokos beállítása szerint, hogy a Metro avangarde ortodoxai szerbiával mit műveltek, kislány gyalázó Zoránnal kezdtek az én megtámadásommal, amit itt a szombathelyi Tóth pszichiáter ismételt a kezdetéhez érve. A kislánygyalázó már meg is házasodott, megöregedett szerbiai ortodoxokkal együtt, akik oroszokat is képviselik. A Bizottság ezt állította be 1975-ös férjhez adásomkor Kukó cigányságával Borsodnak, amelyik kastélyban él Romániában és a reformátusokat hozták fekete ruhában Karcsáról férjemként.Ekkor anyám lepedőjével, ahogyan a Bizottság a Rock-évkönyvben beállította letakarták az eljegyzési asztalt, miatta engem is férjhez adtak elmeszülöttjéhez Borsodnak, mert idehozták a zöld melegítőjét, amit nekem adott, s ebben filmeztek űrhajóról engem határozatlanként, így lett Bodrogközben üzemvezető is. Nem értett semmihez, ezért lett kiemelve, de előzőleg már A. Katalin unokatestvérét színésznőnek vitték Pestre. A Bizottság lepedővel letakarta az asztalt, rátett egy fazekat Erich Fried én vagyok a leves, te voltál a hús sorainak megfeleleően egyik fordításom alapján, amit elégettek. A lepedővel letakart asztal mögöttiek közül a szakállas zsidókat és ortodoxokat ismertem fel, Koko művésznővel, ez volt a cigányság miskolciakkal történő férjhez adásom már királdi Rózsák sorsát ismételve, mert nekik is férjük hordta az ennivalót.

A Rákóczi tér nevetett Kútvölgyi Erzsébeten az elmeosztályról, amikor közösülést hátulról kutya módra mutatta be a színházban.

Nekem gyerekkoromban gyanúsak voltak a színészek, nem is tudtam őket nézni, magyar filmeket ezért nem ismerem, egyet sem láttam. Már betett nekem Koncz Gábor cigány külseje, mint kiderült náci Gábor kiválasztott névvel borsodi berendezés, vagyis engem támadtak miatta. Madaras József románokat képviselte. Undormány az összes magyar filmipar Jancsó Miklós szexuális beállítottságú vasas kezdettel.

Gobbi Hilda kommunistaként csodálatos életet élt. De bármelyiket elő lehet szedni, mint Tolnay Rózsi boszorkány kiválasztottat, egy biztos, hogy az egész világot tönkre tették, mert nem voltak benne az adventista eredeti filmipar szembesítés végett létrehozott filmjeiben, mint történelem. A boszorkányokat cigányság kísérte mindig. a cigányság kezdetben a sziklákban helyezkedett el, onnan nézte a pusztai fogatlan asszonyokat és primitív férfiaknak látszó parasztokat.

Románia rendezte be a Bi Aranyketrec bolond honfoglalóit, akik Kóbor János Talmudos denevérjeivel indultak az Omegával ketreces médikus beállítással. A hecskei berendezés régi volt a városba tett mexikói törpékkel és Kupai, Tas, többi egykori honfoglaló történelemmel, mint a kisközzel Etelközként.

A Honfoglaló filmet a kutyákkal és nyomorultak Grillusával rendezték be Dóra Pandorás kiválasztott eredettel. Horváth Charli beállította a klippjében a Bertalan utcai kezdetéhez érve a Horvátoknak az aki szép, reggel is szépként a sátánistát, amelyik már Németország sztárja. Odatartozik a nácikhoz.

Gödöllőn rendeztek hatalmas lakodalmat, gondolom, a nemesi kastély elfoglalása a Jazz meg az Suttogó Zöld medeia házaspárjának részéről nagyon fontos volt és örömmel töltötte el őket. Nemcsak Gödöllőt foglalták el, a szombathelyi Halak kiválasztott Váczi médiába tett névvel Vácott is vörösek vannak.


Nincsen a hidegháborút vívott emberek mellett másnak kommunista számkivetett múltja, mert a vasas nemesek, mint elűzöttek a parabrutális Horn szarv részéről harcot jelentett, ugyanez történt a japánoknál is, meg az egész világon, bibliai játékok ezer esztendeje, amit a borsodi világ csapásai a sátánistákkal emberek megáldozásával a menhely általi sorsuk elhordoztatásával a csapásoknak kívánt megmenteni, így mentek a csapások szét a világba, ami Orbánnak a buzikkal természetes.

Egykor Indiát is hasonló módon hozták létre a termékenységi népekkel, most a börtön a sivatagot, meg Afrikát. Gyarmatiakat romániaiak rendezték be Tik sem vagytok magyarok! támadásommal emelve, mentve őket, így jöttek ide a barzil buzik a bibliai jeruzsálemi résznél megtalálhatóan.

Gulyás kommunisták áldozataként felfoghatatlan, mert ide van berendezve az ember és Hunnia magyarok támadóiként.

Jelenleg az emberjogi bizottságok az apokaliptikus csapásokat emelik beiskolázással, jogokkal. Lehetnek jogaik, már az embereket majdnem mindet megölték, Európát felszámolták. Sziklákkal kezdődött Végh Antal Egyedül a kastélyban könyve Müller Péter Sziámival itt berendezve roma Farkas börtönnél, mely szerint a puszták népével indított a Kisz, ahol fogatlan tanyasi asszonyok éltek, mint pusztító népei, akiket kitermeltek azóta, mint Somát, s legyek voltak a falvédőkön. Ez ellen létrejöttek a falvédők is, hogy rá szarjanak.

A cigányság eredete a legalsóbb kasztjából ered 130 éve Indiából a Rozzman könyv alapján. Oda kell csak visszamenniük, de ott nem tetszik a rendszer, nincs miből élni, itt viszont eltartották őket. Nem értem az indiai cigányság által történő boszorkány kíséretet, amivel kezdtek és hosszabbítanak a Kereszöltéssel Miskolc városában Okos Katinak nevezve engem Karcsán, vagyis ember áldozók lettek a cigányok.

A romák Parabrutális Horn Gyula szarvval ellátott vasbabilonos csapásokat jelentenek. A sáskák külön vannak, cigány formával, meg a legyek is, amivel kezdtek Presserékkel születésemkor a zsidók.

Itt az egész megye soha nem létezett, világ apokalipszisét jelenti, amiket ember gyalázattal és csonkítással maguk helyett tisztítanak születésem óta.

Holokausztja azoknak az előző sivatagi és itteni boltos és többi zsidónak van, akiket elvittek új történelem írása miatt az engem gyilkoló Pszichografológiába tett Szörnyeteg koporsója, horogkeresztes, SS pusztító Lila kocsmai berendezésével Miskolcnak,ezeknek kancsal, szúrós szemük van. Zöld Medeia Púder nudistáival együtt és szőke kiválasztottjaival, Dávid Mónika Rákóczi tér Szörnyeteg koporsója hosszabbításban van jungista Melion névvel, mivel a jungisták most nemi csapások és alkoholisták. A halálfejesek a füvesek, amit dr. Tűzkő képvisel a pszichiátriáról, ezt ünnepelték az újhelyi rendőrök, mint tönkrevőim a nyolcvanas években a füvesekkel.

Nincsen a csapásoknak holokausztjuk, mint a náci cigányságnak, amit Orbán állított fel, még talán a szenes temető brigádnak is holokausztja van, amikkel itt az egész világot begyűjtötték és eltemettették.
A nácik megtalálták társaikat, csodálatos pompával rendeznek lakodalmakat Borsodban, készül a jövő népe, szintén Budapestre költöznek a szirmabesenyőek, náci központjukból.

Leninváros római egyházas hazugsággal és sánta Révész utcai Dudás kezdettel indult a nyolcvanas években, akkor már a Sükösdi punkok a műanyag ott és barcikán is berendezték. Mentek el innen, így számoltak fel az élővilág ellenes csapásokat, a zsidók viszik el őket a kolóniás cigányokkal együtt.
Zsidó honfoglalás történik a Talmudosok részéről, akiket 1995-ben is megmentettek. Furcsa leninista mozgalom, amit a punkok irányítanak. Céljuk volt a szívhez szóló slágerek mellett az emberi szívvel rendelkezők legyilkolása, a zene meggyalázása, amit a Beatosok kezdtek el a Beatlessel, bármennyire hihetetlen és régen történt. Ezek a magyarországi ellenes csapások közül csak a zenei csapásokat jelentették, a börtön cigánysága nem volt benne. Minden tantárgynak létrehozták a csapásait Izraellel.

Én soha nem foglalkoztam politikával, nem tudtam, hogy a politika gumidomino, sakk, kártya, generális kártya, amit Hitler állított be egykori orosz történelemként, hogy a végeredmény és a cél az emberiség felszámolása. Orbán mer nagy lenni a nyomorultakkal a börtön védelmében, sáskákkal és különféle csapásaival az egykori sivatagi Jeruzsálem helyére költözött börtön cigányokkal, barzilokkal, mert ufókkal járnak, ott vannak 2001-es média szerint a lakásokban, mint az Mszp Kata kocsmai szocialistái és kommunistái, mert még ezt is keverik, nem tudják a különbséget. A munkáspárti iszonyata a politikusoknak nagyapa testvérét támadta meg születésem előtt, ezért a választási kampányát pár éve cipész műhelyben bonyolította a rendőrség szeme láttára. A munkáspártnak természetes az ember gyilkosság Sztankay óta, mert elmebetegek. Ugyanezek a Karcsáról indított vörös hajú kommunisták, akik itt 1989-ben a kiliáni utcagyerekeknek rendeztek kommunista iskolákat, őket gyűjtötték össze. Ez Vass Tibor elmeosztályának a népe, amelyik előlről kezdte Bródy hintás kislányát a Kelettel idejövetelem után ismétlésben. Így mentek el nyaralni a spanyol tengerpartra a ratkósok, amik már születésem előtt megvoltak, Ratkó Anna az Időjelekből már akkor miniszter volt, sőt Kohut Magda a hatvanas években ratkó díjat kapott. A jövő Időjelek megmentett csapásait életmű díjjal jutalmazták meg, mint a Feketebárány Deák Bill Gyula feszületest.

Kohut Istvánt lesántották, már a karcsai boszorkányok védelmét hozták be Molnár Rózsa kezdethez Újhelybe, akik végig gyilkoltak minket a boszorkányok helyett, a dzsánna telepi cigánysággal kezdődött, ez folyamatosan mindig kezdődik előlről. Ildikó már három gyermekesként kikerült a Pázsitról is, ahová a boszorkányokat Bajzáthtal tették állandó apokalipszisként, gyermekei Amerikában diplomások az egykori legrosszabb tanuló nemi zaklatónak, szexuális csapásnak. 1998-ban itt ismét helyette támadtak rám, mint Sátán feleségére.

A cigányoknak van saját országuk, nem kell gondolkozni azon, hová helyezzék el a halotti népet.
Az elme zsidó csapásainak, mint Oláh ibolyának viszont halál büntetés jár a nyolcvan éves apokalipszis miatt, emberek támadásával. A sötétkapus dögöket, mint református kíséretet büntetni nem lehet, állandóak. Ezek támadtak rám 1997-ban a Tatárdombról a kórházban, s viszik el a reformátusokat.

Ez a különbség az indiai eredetűek, mint depressziósok és a roma parabrutális késelő cigányság között, nem egy az eredet, de nem lehet őket emberekkel egy helyen életni, a vasasok csapásait jelentik.

Hangsúlyozom, én nem vagyok rasszista, minden országnak megvannak talán még az egykori képviselői, melyeket a zsidók folyamatosan felszámolnak. Joga van mindenkinek élni tisztességben és szeretetben, tisztelve a másik embert, nem a másságot, mert az, hogy rossz tanuló és csapás, az nem jelent másságot, sem az, hogy ember egyetlen áldozásával emelkedjenek, ami itt születésem óta történik.

Nem a hiéna médiának kell közvetíteni a nyomorultakkal, hogy Katalin hercegnő belőlem lett kiválasztva Angliában abban a királyi családban, ahol Charli herceg az itteni elmeosztályból ered, ezt mindenki tudja.
Minden pusztának megfelelő Katalin névvel kezdtek, így lettem én egyedül a mexikói puszta is, meg a kerékbetörtje a reformátusoknak - Orbán elmeosztályának - Alexandriai Katalinként. Belőlem él minden Katalin központja a világnak, az Uniós örökségekkel együtt. 2004-ben Dávid Mónika helyett kiabálták a megyei kórházba hozottak hangosan, hogy én nem vagyok kurva, s ez már a nyomorultjait jelenti a Rákóczi térnek. Akkor már régen a cigány Katikon és Halak szülöttek emberrel való megváltását hajtottak végre.

Herman Ottó csapásaival járták el az újhelyi Zeneiskolát a miskolciak, kitették a szlovákiai börtönnel a Zeneiskola táblát is, az iskolában Virág Erzsi egykori osztálytársammal történő álom szerint, melyben Erzsi mutatta, hogy cigányok vannak az iskolában, amit be is rendeztek a Jókaiban, Virág néven a nyomorultak ismételték. Egykor Virág elvtárs újhelyi névvel született. Magyar Bálint kiliáni börtönből Patakot járta el ismétlésben pár évvel ezelőtt a parákkal, sátánistákkal. Felszámolták a történelmi múltat, ahonnan a neveiket egykor vették. Oláh Ibolya menhelyi népe elmeosztályt jelent, nem az indiai cigányságot, melyek a sziklákban helyezkedtek egykor el.

Míg ezt írtam, felment a pulzusom 101-re. Még csoda, hogy mérhető egyáltalán a szívdobogásom ennyi csapással rajta és körben a mellkasomon. Így járok 1998. óta, én vagyok a megye egyetlen elmebetege és a médiáé 18 esztendeje. Soha nem lesz vége, ez az apokaliptikus megye a világ csapásait vitte szét mindenfelé kíséretével együtt. A Hunnia Benkő család, amivel indultak szégyene a szlovák-magyar börtön elmének.

Oláh Ibolya elmeosztálya Izraelből és Dávid Mónika Mónika Showja, a mellettem lakó pusztító születési kezdetem 1998. óta itt gyaláz engem a szomszédban lakók helyett, mellyel születésem kezdődött. A Mónika Show népei cigány sátánisták. Ezek támadtak meg az újhelyi Révész utcában is 1986-ban a pusztító baba népe helyett, Kállainé Bencs Marianna sorsát végrehajtva, aki állandó apokalipszis Dudásné,Éles Katalin az elzettből, Ildikók, Zoltán Erika táguló szellemvilágával együtt, amelyik a cigányságot viszi a médiába, folyamatosan emelve őket. Ennek közvetítette a média, hogy minden szereplőt megmentett. Ez nő bennem.

A Rákóczi tér támadása a Keresztöltéstől történő válás miatt kezdődött születésemkor már, azóta eltelt 56 év, átléptek a megmentettek az ország minden magyarország ellenes csapásával a jövőbe. Ezek ellen nem tudok védekezni, a fejem elborult évekig, míg a Rákóczi tér kínzott és Zoltán Erika népe ismételte a már elköltözött földszintes állandó apokaliptikus elmeosztályának összes világban megjelent könyvét, amit előzőleg már rajtunk végrehajtottak. A cigányság által idehozott Rákóczi téri hosszabbítás Okos Katija a szomszédben lakást újított, amióta engem itt kínoznak, felnevelt két nácit is, mert azok születnek meg, egyetemre járnak. Ágnes és Halak kiválasztottként kezdődött anyám csonkítása vele és az én születésem barnaként lettem megtámadva a Keresztöltés helyett. A Lila kocsmai pók pusztító is melleimen van, ez nem engedett a börtön Simon ismétlésével, elvitelükkel a karmikusoknak fürdeni 1998-ban.

Dávid Mónika a Rákóczi tér hosszabbítása 1972. óta, ezek a cigányok gyaláztak végig a Révész utcai kezdet óta, az összes utcanéppel Sátoraljaújhelyből. Börtön részeit jelentik, ők hozták létbe őket, a börtön Furhman Imrével és Imrékkel közvetít a médiából, nyaralót rendezett be a börtönökben magának. A fekete genyónak nevezett már ötven éves jogosítvánnyal rendelkezik, amióta beállították hivatalsegédi újhelyi pusztító kezdetnek. Az egész apokaliptikus világ négy égtája kivonul innen áldozásunkkal. Kiss Ferenc az álmoskönyvek szerint a börtön priccses kezdet volt a Révészen, a börtön baszógépével együtt, ahol megtámadtak engem. Segítséget kérek a cigány sátánisták és a Rákóczi tér születésem óta gyilkoló népe ellen, Zoltán Erika és Malek Andrea nagypános szellemvilága cigányság emelője Pszichografológiája ellen, amelyik a születésemkor áldozott meg nemesi Ágnes helyett.

A média teljes egésze a politikusokkal az újhelyi Révész utcai beállítás szerint náci és Rákóczi teret jelent a börtönnel.

Most éppen a leszbik és buzik az oroszoknál kezdték a Vénuszos Kata gyümölcsei kommunista kezdet miatti jogaik érvényesítését. Valamennyien izraeli csapások barzil homokosokkal együtt.

Bárhová nézek a médiában, mindenütt borsodi felvett névvel vannak a médikus képviselők. A média horroros, cselekedetei kiszámíthatlanok, örülnek a gyilkosságoknak és a csonkításoknak, így állottak fel innen 1995-ben az összes csapás képviseletében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisként, elmeszülöttjéhez, határozatlanként, szellemvilágával, kiválasztottként, kiszámíthatlanok, osztálytársammal, elmeosztályának, pszichiátriáról, szirmabesenyőek, keresztöltéstől, utcagyerekeknek, hosszabbításban, gyilkosságoknak, reformátusoknak, megtámadásommal, apokalipszisnek, elmeosztályához, boszorkányokat, unokatestvérét, nyomorultakkal, kommunistaként, történelemként, beállítottságú, elmeosztályból, kiválasztottat, megáldozásával, reformátusokat, politikusoknak, kislánygyalázó, megtalálhatóan, végrehajtottak, elmeosztályról, jogosítvánnyal, apokalipszisét, vasfüggönyösök, vasbabilonos szentháromság, vasfüggönyösök romániai, amerikai sátánista, szombathelyi Tóth, kezdetéhez érve, reformátusokat hozták, eljegyzési asztalt, zöld melegítőjét, fazekat Erich, lepedővel letakart, szakállas zsidókat, cigányság miskolciakkal, összes magyar, egész világot, adventista eredeti, boszorkányokat cigányság, Benkő Ízisz, Horn Gyulát, Bizottság Kokos, Erich Fried, Kútvölgyi Erzsébeten, Koncz Gábor, Madaras József, Jancsó Miklós, Gobbi Hilda, Tolnay Rózsi, Kóbor János Talmudos, Dóra Pandorás, Horváth Charli, Suttogó Zöld, Nemcsak Gödöllőt, Egykor Indiát, Végh Antal Egyedül, Müller Péter Sziámival, Kereszöltéssel Miskolc, Okos Katinak, Parabrutális Horn Gyula, Zöld Medeia Púder, Dávid Mónika Rákóczi, Mszp Kata, Vass Tibor, Ratkó Anna, Kohut Magda, Feketebárány Deák Bill Gyula, Kohut Istvánt, Molnár Rózsa, Alexandriai Katalinként, Dávid Mónika, Herman Ottó, Virág Erzsi, Egykor Virág, Magyar Bálint, Oláh Ibolya, Hunnia Benkő, Dávid Mónika Mónika Showja, Mónika Show, Kállainé Bencs Marianna, Éles Katalin, Zoltán Erika, Okos Katija, Furhman Imrével, Kiss Ferenc, Malek Andrea, Vénuszos Kata,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Akarat  Png telefon  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png kislány  Julian Brass gondolata  Png kutya  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Lóhere  Szívem  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kellemes délutánt kívánok  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Kaffka_Margit  A kételkedés kezelése  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Nem méltó hozzád  Adakozás  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png nő  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Png férfi  Illyés Gyula - Milyen hamar.  s immár én is felragyogva, ért...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  A televizió nem a kultúrát kép...  Éretlen vers  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Németh László tollából  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png virág  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Annuska bar...  A Megváltó szolgálatában  Szép estét kedves látogatóimna...  Hiányzik  Minden harmadik...  Szívem tiéd  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Akarat 
Bejegyzés Címkék
vasbabilonos szentháromság, vasfüggönyösök romániai, amerikai sátánista, szombathelyi Tóth, kezdetéhez érve, reformátusokat hozták, eljegyzési asztalt, zöld melegítőjét, fazekat Erich, lepedővel letakart, szakállas zsidókat, cigányság miskolciakkal, összes magyar, egész világot, adventista eredeti, boszorkányokat cigányság, cigányság kezdetben, sziklákban helyezkedett, pusztai fogatlan, hecskei berendezés, városba tett, kisközzel Etelközként, nemesi kastély, szombathelyi Halak, hidegháborút vívott, vasas nemesek, parabrutális Horn, egész világon, borsodi világ, sátánistákkal emberek, menhely általi, csapásoknak kívánt, csapások szét, buzikkal természetes, termékenységi népekkel, barzil buzik, bibliai jeruzsálemi, emberjogi bizottságok, apokaliptikus csapásokat, embereket majdnem, kastélyban könyve, puszták népével, cigányság eredete, legalsóbb kasztjából, indiai cigányság, romák Parabrutális, sáskák külön, egész megye, előző sivatagi, engem gyilkoló, jungisták most, újhelyi rendőrök, nyolcvanas években, csapásoknak holokausztjuk, náci cigányságnak, szenes temető, nácik megtalálták, jövő népe, élővilág ellenes, zsidók viszik, kolóniás cigányokkal, punkok irányítanak, szívhez szóló, emberi szívvel, zene meggyalázása, magyarországi ellenes, zenei csapásokat, börtön cigánysága, csapásait Izraellel, politika gumidomino, emberiség felszámolása, börtön védelmében, egykori sivatagi, munkáspárti iszonyata, politikusoknak nagyapa, választási kampányát, rendőrség szeme, munkáspártnak természetes, ember gyilkosság, kiliáni utcagyerekeknek, spanyol tengerpartra, hatvanas években, karcsai boszorkányok, boszorkányok helyett, dzsánna telepi, boszorkányokat Bajzáthtal, egykori legrosszabb, halotti népet, elme zsidó, nyolcvan éves, sötétkapus dögöket, indiai eredetűek, roma parabrutális, helyen életni, vasasok csapásait, egykori képviselői, zsidók folyamatosan, másik embert, hiéna médiának, királyi családban, itteni elmeosztályból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 1217
  • e Hónap: 7458
  • e Év: 59724
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.