Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nyomorultak színésznők, operettesek, a pusztító
  2014-02-17 16:00:23, hétfő
 
  Tegnapra felajánlottak egy színház jegyet a Lili bárónőre, amit Huszka írt egykor.

Iszonyatos állapotom ellenére tartom magam hatalmas erővel, mert a gyerekeim nem hiszik el, bármit mondok nekik, az Erika asszisztensnő időnként csúfol, hogy attól vagyok kövér, hogy sokat eszek.

Cipelésem és kínzásom állandó melleim alatt a Szörnyeteg koporsója Rákóczi téri hosszabbítás gyalázójával.

Hatalmasra puffadtam, így járok az utcán, eltelt 56 esztendő, mióta a reformátusok születésemkor szív ellenes énekekkel kezdték a megáldozásomat az operettesekkel, mint osztrák és német operetekkel, magyar népdalokkal, slágerekkel, még a zsidó német és magyar nép közé emelt Táncdalfesztivál sakk-kártyás hitleri idő ismétlőse és Vasfüggönye előtt a borsodi kommunistáknak, köztük az orosz kocsma népnek a kisebbségekkel.

Tegnap egy szőke nővel mentem, akivel egy helyről hordjuk az ebédet, én két esztendeje, addig állandóan feküdtem, nem volt erő bennem, nem tudtam írni és beszélni sem, vezetni kellett mindenhová a kommunikációs csapások ismétlésekor az én kivégzésemmel, így vitték el küldöldre őket, meg a belőlem született diszlexiások és minden elmebetegség végrehajtása miatt az elmeosztály mentésével, reformálásával az RTL klub részéről, az elmebeteg és cigányok mindig nekik szóltak, mint a ricsei lincselő cigányok, akik a Pázsitról elmentek helyére költöztek, szétberhelve mindent, s kiesett egy halálszülött gyerekformában a kiszerelt erkélyről, a polgármestert mentek szidni. Nem nagyon volt enni sem mit, a lányom tartott el 1995-ös lemészárlásom óta Nagy Anna helyett, tízezer forintból éltem a rokkantosításig.

Mária nehezen gondolkozik, a nyaki deformációját, tokáját mióta odajárok, megkaptam az elmúlt két év alatt. Gondolom, a gondolkozása miatt szintén lettem megbénítva a nyolcvanas években már, így ment iskolába. 1995. után pszichológusaival a menhelynek a füveseket, cigiseket vitték a szocáliás hálózatba az ember áldozásból ismétlő Rákóczi térrel. Ekkor helycserét tartottak a cigánysággal, mi emberként 16 óráztunk, én már hamarabb voltam sokkal a cigányság szorgalmas világmegváltója Horváth Gyula iderendezett Keletes börtönénél. A cigányság ismételte az összes szerepét az egész világnak a földszintes Gondolatok a könyvtárban elvitt berendezettjéhez érve, az összes megjelent sajtóval, mint Hírnökkel, Észak-Magyarországgal, Dörmőgővel, Új Misszióval, Délszigettel, Zizi Magazinnal, Balegyenessel, az írásaimon a kormány haladt végig, mint ahogyan a két utcán jár körbe mindenkori politikával az elmeosztály és a zsidók születésem óta.

Meglepődtem a színészek névtárán innen, a Bertalan utcai Pszichografológiagiai listából van Simon is, de még jobban azon, hogy a szőke Eperjesi Erika, Miskolc városának börtön pszichografológiai képviselője a főszereplő, mint Lili bárónő utalása Merlin Moonro volt, így nevezték az operettben, annak ellenére, hogy előzőleg bemutatták Merlin Moonro Lin cseppjét a Ringy-rongy margarétás mostani kommunistáknak, melyekkel a Dörmögő szerint visszament időben 1977-ben kezdtek a Medve egykori Oroszország előtti földrész csillag medvéjével -, hogy segítséget kért, vagyis ezek ölték meg Merlint, a nyomorultak. A másik iszonyat, hogy én megyek az elmeosztályuk puffasztójával a testemben nézni őket. Hányingerem van a médiától, a nyomorultak politikusaitól, Borsod fekete árnyéknépétől, vasnépétől, sötétkapus Csiba Gábor népétől, amelyik helyett 1998.óta gyilkolnak, pusztítóitól, alkoholistáitól, sziklai dögjeitől, hitler egész Pszichografológiai csőcselékétől, melyek házasodnak és vigyorognak, mert hosszabbítottak nyolcvan évet a nyomorultak. Szaturnusz jelenti Oroszországot neve alapján is.

Én voltam a margaréta virág is egykori történelem alapján a Margararéta vagyok én dalom bizonyítékával mutatva, ez egy aránylag világ békére törekedő erkölcsös egykori népet jelentett, amiből lett Törőcsik Mari margaréta szájjal. Süveges Kilián Katalin néven a börtönből, minden margaréta szájúval az én emberként való megáldozásommal. Margaréta volt a bohóc felesége, ami helyett Cseh kelettel nekem írta, hogy én vagyok a szép örök világ bolondja egykori istennek, akinél éppen jártak, amit Pataki írt meg a Kör közepén állok dalban a miskolci tolvajok közül a börtönből.
Ó rossz ország lett az ismeretlen eredetű földrészből, melyek csak csillagokban maradtak fenn. Magyarország egykor olyan ország volt, hogy a csillagokon éltek az idegen lények, ezzel is kezdtek, a Jupiter-lány kalandjaival, hogy nekem kell félnem, valószínűleg idehozták Újhelybe. Ennek történetét megírtam, de elégették. Ezért mentek a féktelen pusztítók Amerikából is a Holdat kiárulni. Jupiteren rend és fegyelem volt, Jupiter a lírai karám görög írásai ellenére maga volt a törvény, így is maradt fenn, mint Igazság, akinek szülöttjei csak bírók, ügyvédek lehetnek, ez is be volt rendezve, amiért a karmikus Sátán asztrológiáját berendezték, mert ők nem hasonlítanak a csillag szülöttekre.
Marsiak katonák voltak, a Neptunon feltalálók éltek, a Plútó gonosz volt, magnetikus volt az ereje, a Vénuszon művészek éltek, a Szaturnusz a nagy rossz volt, amivel Konczék kezdték a kommunizmust. Így is rendezték be mindenhol a világon, hogy a Bak szaturnuszi szülötthöz megszülettettek egy halakat, azzal, hogy a halak megváltoztatja a Szaturnusz komor urát énekével és bájával. Ez itt én voltam egyedül, ezt is ismételték, minden Bak szülött megváltozott a találkozásunkkor,megvigasztaltam őket, meg az öregeket, meg mindenkit, akinek rossz volt a kedve. Ilyen az ember általában, nem kell hozzá csillagzat alatt megszületnie. Felsorakoztatták felém a születési bolygókat, amikor a Jupiter-lány kalandjai ismétlést elkezdték 1995. telén körülbelül, de senki semmit sem tett megmentésem érdekében. Minden Halak szülött a világon belőlem maradt meg, belőlem lett megtartva, bármilyen karmikus, vagy halál szülött volt, alkoholista, mint Salakó István Benedek Évával, két halak fogadott az elmeosztályról kimondottam ember gyilkosként, vagy börtön képviselet, mint a pszichiátere a börtön Imréknek Csernus, majd rátértek a csapásokra, az ismétlői a kezdetnek, így emelték Jónás Tamást ember gyilkossá. Neptunon mindig káosz volt, kinn voltak az űrben vallási elme képviseletei, innen van a Halak horoszkóphoz rendelve a Naptun és káosz a szívükben. Róbert atya adta a Jupiter-lánynak a hét vörös rózsás keresztet, a rózsakereszteseknek a jelét, tehát már sokkal régebben léteztek, mikor a bolygókon élet volt. Itt ezt az Első Emelet nyomorultjaival rendezték be, hogy én válogattam az űrhajón az I. emeleten a dossziék között, rendezgettem őket, attól tovább nem engedtek. Az I. emelet rokonsága, mint említettem a Révész utcai róka kommunista Nóra, aki béka hidegségével kisfiúkat avat be, ekkor támadtak rám, meg a régi sátán Ádám és Éva zsidó börtönné vált népe istenével, ami a nyakörvemet jelenti az engem kínzók nagy örömére, ezért is vagyok Sátán felesége.

A Neoton Margarétás számait nem kell bemutatni a főnix borsodi fekete mágusainak, ismeri mindenki, az egész ország ünnepli őket a nyolcvanas évektől, amióta én vagyok a bárányuk, végrehajtva a sorsukat zenéikkel együtt az összes elmeosztállyal.
Margaréta medve idő miatt is engem támadtak meg, amiatt is, hogy Merlinnek segítségre lett volna szüksége, mert a Zöld Medeiája a miskolciaknak gyilkol, ez azért is furcsa, mert körben járnak nyolcvan éve a Bertalan és Révész utcai Benkő Lajos, anyám apja majd az én gyilkosaim szerepeivel, könyveivel, majd kiviszik őket a városból, az országból.

Tehát Merlint hozta a nyomorultak népe, itt vannak az emberek megölői, senki semmit sem tesz ellenük, én a fogságukban vagyok legyikolva Sátán karmikus népeként és boszorkányként.

Már a Galambos Erzsi beállítása a Szövetség utcai plasztikai sebészetre is furcsa volt, idetartozik a menhelyhez Puskák és galambok néven, mikor ismételték jólétét ember áldozással, eljárták a Szövetség utcai sebészetet az orvosok miatt. Én nem vagyok látnok, mint az Észak-Magyarország Látóköre, amik végig kísérték és írták természetesnek véve az emberek megáldozását az életemet, beletéve engem a Kelet erkölcstelen zsidó sorozatába a lírai karámnak. A plasztikai sebészeten megjelentek a Töreky börtön által megteremtett arabok már orvosként, szexeltek a pestiekkel és a szőkékkel, amiért ismét engem támadtak meg, mint a Lila kocsma cseremisz pusztítója népe, mikor a leányzó arab férfival élt együtt. Hatalmas erővel zúztak össze minket a cigánysággal együtt a tik sem vagytok magyarok romániai sátánistákkal. A Lila kocsma a cseremiszeket jelenti, a leánya Rákóczi téri elmeosztályt jelent, ezért beszél össze-vissza.
Ezek mentek Szombathelyre, én festettem át a Lila kocsmai lila bútorokat kék színre, ez volt a hozománya a gyerekemnek, ezzel vitték el az egyik könyv szereplőjét is, természetesen sorsát rajtam hajtották végre. Egyre alábbvalókat emeltek ki, berendezve a váci pusztát is Váci nevéhez érve alkoholistákkal, a pusztítója Leninvárosnak, a hazugság, ami a hetvenes évektől üldöz engem, mint atlantiszi aranyhalak berendezésre került dr. Túry Ferenc lejárt idejű megmentett pszichiáter által 1995-ben a Bródy Mákostésztás hintás kislány fogadására, melyre 1972. óta készültek, Emlék M-nek dalával az elmeosztálynak. Bródy János kiválasztott névvel már tanításra került az iskolákban, bár az apokalipszise mára világméretűvé vált és az emberek legyikolása.

A Töreky Illatos kertje alapján létrehozott nemi arab nép a dátumának kiadásakor a könyvnek jött Európába, most nem ellenőrzöm, természetesen engem támadtak meg miattuk és rajtam emelték őket, mint az egész világot. Karcsával függ össze, úgy emlékszem, onnan is indult egykor a média a kitermelésével a parasztságnak.
Van bibliai arab nép is, az Énekek éneke síró főszereplője is arab eredetű rab néphez tartozott, akitől elvették a szerelmét. Ezt írták át a lírai karám tagjai erkölcstelenül nagyfolyású menyasszonyra, sőt Római egyház lett belőle, mint Krisztus mennyasszonya az Énekek éneke női főszereplője. Ez az egész föld megcsúfolása, amit a római és a többi egyház jelent.

Paduch Tiszaújvárosban a kilián börtön téglások Noé bárkájához tartozik, felesége szúrós szemmel a pusztítóé, amelyik cipel engem börtönből, nem engedett fürdeni a skizoprenek, mint saját elmeosztálya helyett, ami az egész cseremisz orosz népet jelenti. Erzsébet tele volt arannyal, legdrágább parfümöt használta a csúnyán beszélő takarítónő, aki ismételt áldozásommal pedikűrösnek tanult dr. Melion támogatásával, mivel őket tartották meg az emberek megáldozásával feleségével, az 1972. óta hosszabbításban lévő Szörnyeteg koporsóját képviselő Dávid Mónikával együtt. A jungista orvos már ismételhetett a többivel együtt, nevét nagyon régi történelemben fedeztem fel, most átment a Mónika Show képviseletébe dr. Tass egykori pszichiáter házasság közvetítése folytán a betegek elmondása szerint.
Ember áldozás Mákostészta hintás kislányként egykori liberálisoktól is emberiség felszámolásának számít, akkor is, ha ők emberformában jelennek meg, mint zsidók.

A menhely Müllerékkel ezt követően kezdte el a pusztítót megmenteni és tisztítani, ami 1998-ig tartott, mikor együtt támadtak meg itt a Bertalan utcai okkultista vérfürdősök utcájában, ami egykori történelmét jelentette az egyik Katalin kornak a Katalin Zirkulunos könyv alapján, vagyis az egész utca Katalin néven van berendezve. Az okkultista vérfürdője a Pszichografológiának állandó ismétlés lehet.

Dr. Pethő István szülész orvos hazugsággal vádolt meg engem már a hetvenes években Paduchné helyett, azóta él jólétben a leninvárosi római egyház hazugsága, amelyik takarítónőként, míg anyám negyven éve után kapott 10 ezer forint nyugdíjat, Paduchnénak a tb adott 16 ezer rokkantságit 1995-ben. Nekik volt ellenségük az Idegosztályról a két Skapinyecz, erről szól az elmúlt húsz év. Az idegosztályt dögök rendezték be fogadásomra 2004. körül, elmebetegeztek engem maguk helyett, amik féltek az orvosoktól és a mentősöktől. Így juttattak engem az orvosok kezébe az elmebetegek és a börtön bűnözők helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: berendezettjéhez, felsorakoztatták, táncdalfesztivál, találkozásunkkor, megszülettettek, hosszabbításban, alkoholistáitól, felszámolásának, nyomorultjaival, magyarországgal, megvigasztaltam, megáldozásommal, rokkantosításig, alkoholistákkal, hosszabbítottak, világmegváltója, tiszaújvárosban, megáldozásomat, operettesekkel, takarítónőként, bizonyítékával, elmeosztályról, kitermelésével, kommunistáknak, liberálisoktól, megváltoztatja, elmeosztállyal, politikusaitól, reformálásával, megáldozásával, kisebbségekkel, elmebetegeztek, boszorkányként, gyerekformában, erkölcstelenül, puffasztójával, színház jegyet, reformátusok születésemkor, zsidó német, borsodi kommunistáknak, orosz kocsma, szőke nővel, helyről hordjuk, kommunikációs csapások, belőlem született, elmeosztály mentésével, ricsei lincselő, halálszülött gyerekformában, kiszerelt erkélyről, polgármestert mentek, lányom tartott, nyaki deformációját, Nagy Anna, Horváth Gyula, Zizi Magazinnal, Eperjesi Erika, Merlin Moonro, Merlin Moonro Lin, Csiba Gábor, Törőcsik Mari, Süveges Kilián Katalin, Minden Halak, Salakó István Benedek Évával, Imréknek Csernus, Jónás Tamást, Első Emelet, Neoton Margarétás, Zöld Medeiája, Benkő Lajos, Tehát Merlint, Galambos Erzsi, Észak-Magyarország Látóköre, Túry Ferenc, Bródy Mákostésztás, Emlék M-nek, Bródy János, Töreky Illatos, Paduch Tiszaújvárosban, Dávid Mónikával, Mónika Show, Katalin Zirkulunos, Pethő István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Nem számIt  Garai Gábor - Takarítás  Png kislány  Nevem  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Png rózsa csokor  Garai Gábor - Takarítás  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  képre írva  Png kutya  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  A másik dolog,  Kerüld el az evangélium örömén...  Elköszönt  Facebookon kaptam Krisztinától  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Irgalom és ítélet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Egy lelki imádság  Ágai Ágnes – Csendélet  Png kislány  Popper Péter szavai  Hiányzik  Alvó cicák  Fekete-erdő desszert  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Paul David Tripp Április 20  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Bounty krémes  Nagyi telefonál  Esti kép  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Adakozás  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Sose bánj semmit  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Radikális szeretet  Paul David Tripp Április 21  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Lóhere  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem számIt  Fehér virág  Gonosz démon-álarc  Zilahy Lajos gondolata  Png fotel  Png rózsa csokor  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
színház jegyet, reformátusok születésemkor, zsidó német, borsodi kommunistáknak, orosz kocsma, szőke nővel, helyről hordjuk, kommunikációs csapások, belőlem született, elmeosztály mentésével, ricsei lincselő, halálszülött gyerekformában, kiszerelt erkélyről, polgármestert mentek, lányom tartott, nyaki deformációját, gondolkozása miatt, nyolcvanas években, szocáliás hálózatba, ember áldozásból, cigányság szorgalmas, cigányság ismételte, összes szerepét, egész világnak, földszintes Gondolatok, könyvtárban elvitt, összes megjelent, kormány haladt, zsidók születésem, színészek névtárán, szőke Eperjesi, másik iszonyat, elmeosztályuk puffasztójával, testemben nézni, nyomorultak politikusaitól, margaréta virág, aránylag világ, bohóc felesége, szép örök, miskolci tolvajok, ismeretlen eredetű, csillagokon éltek, idegen lények, féktelen pusztítók, lírai karám, karmikus Sátán, csillag szülöttekre, nagy rossz, halak megváltoztatja, ember általában, születési bolygókat, világon belőlem, elmeosztályról kimondottam, börtön Imréknek, űrben vallási, bolygókon élet, dossziék között, régi sátán, nyakörvemet jelenti, engem kínzók, főnix borsodi, egész ország, nyolcvanas évektől, sorsukat zenéikkel, összes elmeosztállyal, miskolciaknak gyilkol, nyomorultak népe, emberek megölői, fogságukban vagyok, menhelyhez Puskák, orvosok miatt, emberek megáldozását, lírai karámnak, plasztikai sebészeten, leányzó arab, cigánysággal együtt, cseremiszeket jelenti, leánya Rákóczi, egyik könyv, váci pusztát, pusztítója Leninvárosnak, hetvenes évektől, apokalipszise mára, emberek legyikolása, dátumának kiadásakor, könyvnek jött, egész világot, egész föld, többi egyház, kilián börtön, egész cseremisz, csúnyán beszélő, emberek megáldozásával, jungista orvos, többivel együtt, betegek elmondása, menhely Müllerékkel, pusztítót megmenteni, egyik Katalin, egész utca, okkultista vérfürdője, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 2322
  • e Hónap: 8563
  • e Év: 60829
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.