Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A menhely Pszichografológiával nyolcvan éve
  2014-02-19 07:22:57, szerda
 
  A menhely az elköltözött Gondolatok a könyvtárban Réz Kiadó könyveivel kezdett ezelőtt nyolcvan évvel magyarok elleni apokalipszist végrehajtani a két utcai listán végig haladva, a Révész és a Bertalan utcáján Miskolcnak a Pszichografológiai pusztítókkal, a zsidókat elégetve.

A Bertalan okkultista Pszichografológia alapján, melyet a börtön a Talmudos Hitler népével, akik sorsukat végrehajtották Egerszegiékkel és Darnyiékkal apokalipszisben rajtam a szerepjátékosaik helyett Bodrogi Gyula Pszichografológiai zsidójával nyolcvan éves ismétlést kezdtek el az embereken és az egész világon 1995-ben varjú 130 éves ismétlésben a világ könyvtárával a Pszichografológiai pusztítók börtönének, amit elvittek az utcából Visnyei László egyetememi tanáraként Miskolcnak.
Innen voltak az urbanizációs falvak a tíz emeletesekbe berendezettek névtáblája szerint kitermelve Hintás kislány kezdetem óta, a hetvenes években építették meg a Bertalan utcai bérházakat. Innen van Szamosvölgyi Újhely polgármestereként pusztítókkal és elmebetegekkel, ez az egyesített újhelyi szociális intézmény Katalinjait is jelenti, mint igazgatót, amelyik kivégzésem ideje alatt szülésire ment, az elvitt Kovács nácikkal együtt, Pest mellé költöztek amerikai konyhás hatalmas családi házba a többiekkel együtt. Innen ment Urbán Tibor szerepeket végrehajtó Kelet börtönével egyesülve megmaradásuk és túlélélésük érdekében a Horváth Gyula pusztító német díjas cigányságával Barziliába kiállítást rendezni rima jeruzsálem új bibliai berendezettjeihez fekete ábráival, ami a valóságot jelenti a külsejükről a történelmi csapásoknak. Innen vannak a Tóthok, Szlovákia berendezői, még a 130 éves világot jelentő Tóthok mellett, így mentek el folyamatosan a mi gyilkolásunkkal Dunáltúlra, így gazdagodnak. Innen tették a Pszichografológiából a trafikokat, mivel az Uniós Pszichografológia 1971. óta a menhelyt jelenti, kivégzőivel egykori Hitlernek, jogaikat érvényesítették még a pokol angyalainak és hippiknek az emberjogi bizottságai mellett Európában. Innen vitték el az összes Horvátot, Farkast, velük kezdődott osztálytársammal az új pszichografológiai református egyház, ami elfoglalta az iskolai épületeket, valamint a római egyházat a heti hetes Idegenhangú Évás forgószeleket végrehajtóival, mint értelmiség legyőzőkkel, Szandi nácijaival, Fábry és Paduchné cseremisz pusztító római egyházával, ami itt Lila kocsmával van berendezve.

Az 1976-os foglyuggatóm két Gabis fogkrém karmikus Sátán népét rajtam ismételve a Pszichografológiai tetteiket Pestre költöztették a gyámügyi hivatal segítségével. Utánuk már csak cigányok és dögök következnek, amik az iskolákban vannak. Gabriella és Gábor karmikus előző életét fog nélkül embereken hajtotta végre a kíséretük, amik itt maradtak az utcában elvitelük után. Szirmabesenyőt ürítik ki, Felsőzsolcai sánta elmeosztály alkoholista és széphalmi náci képviselete volt férjem feleségének elázásra került, Ildikójuk érszűkületét a gyerekemen hajtották végre, a másik nyaki érszűkületével együtt a cigánysággal történő 16 órázás átcserélése óta, megtámadunk óta Szent Iván éji álomként. A romániai áthozott 1995-ös pszichografológiai pusztítókkal járó tolvajok és cigányok mára jólétben élnek a régebbi reformátusokkal együtt egykori rima jeruzsálemes vasfüggönyösökként. Előző életüket is ismételték, mint Máté Krisztináit ide rendezve a Pszichografológiához, mégis volt bátorsága leplezni, hogy engem áldoztak meg, illetve az embereket Borsoddal, mivel Edelénynél is 1986-ban jártak. Minden börtön szülött és elmebeteg szerepét és sorsát rajtunk hajtották végre. Többen megpróbáltak leplezni, mint Urbán Tibor is a maga módján, sokan nem ártottak a városból, ennek ellenére a könyveiket világ-könyvtárként rajtam végrehajtották egykori idők minden ország kezdetével indulva. Segítséget kell hívni a Pszichografológiai pusztítót, római egyház pusztítója és a reformátusok Talmudosai ellen, a Vörös Oroszlános és erdélyi vasfüggönyösök ellen a világ minden részéből, mivel a sivatag is a börtön csapásait jelenti a varjú zsidói kivételével.

A Pszichografológiából vannak az újhelyi Kecskés kezdetek, mint jelenlegi lírai karám vezetői és lovagjai a cigányság által kísérve a pusztítókkal együtt, újhelyi fuvarosok kezdetével, az öcsémet támadták először meg a bolondok, Lendvai Debrecen és környéki Omegás kitermelésével a Pszichografológia részéről, majd engem támadtak meg Kecskés Emil helyett. Borsodivánkai elmeosztály kommunistái a Pszichografológiát jelentik Kovács Ildikó karmikus pszichiáterré tettel, amiért 1990-ben engem kurváztak az elmebetegek az öcsémen hajtva végre a menhellyel a sorsukat. Deák Bill Gyula testenyészeti kutya feszületes lába miatt is támadott az elmeosztály, holott így van megrajzolva, egy lábbal, sorsát rajtunk hajtották végre. Ez az egész kormány, elmeosztály, skizopren refren minden könyve után az elvitt skizopren világ könyvtárért felelősnek.
Lengyel névhez érve Lengyelországot járták el nyolcvan éve, Egyiptomhoz érve és a karmikus multiplexeshez engem támadtak, s ezeket tartja el a Pszichografológiai pusztító elmeosztálya, mint ember támadókat. Nyolcvan éve még nem voltak.
Az Őrház blbliai gyógyszertárát azért számolták fel, mert a média egyszeri áldozással Pszichografológiai szörnyekkel és a médiájával, vasbabilon kivitt feketevonat népével lezárta Magyarország csapásait.

Nincs több csapása Csepregi Éva Rákóczi terének Balázs Klárival és a többi fekete főnix együttesével a minket beállítóknak folyamatosan gyilkolva újabb csapásokkal.

Innen van a Bodor Keresztöltés hosszabbító bátyámnak adott feleséggel együtt, 1971. óta megtartva magukat ellenség nélkül. Innen van valamennyi szörnyetege a Pszichografológiának, önvédelmet végeznek nyolcvan éve az elmeosztályokkal, Vargákkal az Időjelekből, vagyis szövetkeztek, így hajtották végre rajtam az Időjelek csapásait, mint a Szelep hosszabbítást 1971. óta a kávésokkal.

Innen vannak a szőke gondolkozás nélküliek Gábor Zsazsa kezdete óta és a világ-Magyarország vasfüggönyöseinek Vörös Oroszlános elmeosztálya, köztük a Wass Albert erdélyi népe is feketevonatként, amit a dögök 1995. óta helycserét hajtva velünk emberekkel ismételnek a média börtönével, egyházakat és börtön nyaralókat hozva létre. A Bertalan utcai okkultista Pszichografológia része Mészáros Ági és leánya, Voit Ági is szaporulattal, nemcsak a Bodzi úr Szörnyeteg koporsója által vonat alá lökött egykori atlantiszi mágia lopott dallamából létrehozott Latinovits Mici néni három fiával, a kezdet ismert, Mici macska három macskájával nálunk berendezve reformátusok által.

Innen van a szlovák simontornyi elmeosztály pusztítókkal, amik legyikoltak a megyei kórház dr. Kiss Kálmán budhista orvos osztályán Malek Andrea Pszichografológiai nyomorult pusztítókkal embernél különb életet élő, s egykori főnixes Annás daljátékomból létrehozott Medveczky Ilona határozatlan halak osztrák elmeosztálya, valamint Madonna 1971-es kezdete miatt, ekkor már a cigányok helyett, melyek őket kísérik születésem óta a lírai karám apokalipszisének neveit felvéve kezdetben, majd a filmekből és utcákba rendezettek neveit, valamennyien Yoséval lettek beállítva ismétléskor, hogy Rozmann 130 éve Indiából jött legalacsonyabb rendűbb cigánytelepét jelentik egykori Indiának, akiket a Pszichografológiai pusztítók idehoztak, velük kezdtek születésemkor, nem engedtek megfüröszteni a Vekerdi cigánylány miatt.

A Zöld Medeia Ágneseivel együtt, mint Margittaival, Maczóval, dr. báró B. Ágnessel, mint pszichografológia megváltójával, amelyik helyett kurváztak szülétésemkor már a Zöld medeiát jelenti, pszichohorrorosak, mint Hajduk sátánistái, amik 1995-ben is megtámadtak a tatárdombi házban. A kelet börtöne, mint lírai karám minden halott miatt engem támadott meg, most tartottak gyülekezést, siratva Hajdú Gábort és Cseh Károlyt, aki belőlem került kiválasztásra a Zöld medeia által Halmajról, hogy megírja az egész Kelet történetét áldozásommal Japán gésája helyett is Aranyhálóként, amit csonkítással a nyomorultak Liptai médiája ismételt az iderendezett körzeti fogorvos szőkeként való megtartásával.

Ide van rendelve a hivatalsegéd kezdeti beállítása az egész világnak a Pszichografológiából. Vagyis az ének tanárnőm, Tálas Julianna Bestia egykori apácájaként frigyet kötött a nácikkal, így kezdtek születésem után a Jónás cigánysággal együtt. Nem akarom leírni a Bertalan utcai cigi elmebetegség miatt is cigire rászokató, Szepes Mária felsorolt okkultisták, mint pusztító népének minden elmebetegségén végighaladó utcai listát, elég az, hogy cigányháború is folyt Újhelyben és Olaszliszkán, még a cigány Rákóczi tériek orrát, arcüregét, fülét is összetörték, mióta lengedezett a fülemben a menhely misztikus csapása a trianoni biblia olvastatás közepette. A Duna tévé ment végig egykori magyar címereken, a tatárdombi csillag formában megjelenő ufók a saját bolhahegyi csapásaikat jelentik a városnak. Jézus hívőként támadtak meg és földhöz szegeztek villámlás-szerű energiával, ez van a lábaimban parkinson kórként a Pszichografológiai elmebetegek karmikus sorsa helyett. Innen vannak az egyiptomi csapások a szomszédba berendezve, nagy jólétban élnek. Innen van a Kék és fehér dal szerinti gyalázóim a szomszédba rendezve, nemcsak az akasztott, ami miatt a Keresztöltés megtámadott. gyalázattal, így vitte ki a városból selyemréti ügyvéd sátánistáival a Puskák és galambokat egykori svédország felszámolóinak Vörös Oroszlános kutyáit támadva a szivacsos agyuk miatt engem.

Ide van rendezve az összes skizopren, ezzel kezdtek 1998-ban ismételni az összes szerepjátékos könyvét és börtön csapások Imréit. Csernus is innen van a Pszichografológiából, meg a jelenlegi Erdős lámával kezdődőtt nemessége az ezer éves István sacra coronáját őrző elmeosztálynak, mint nemeseknek. Valamennyien nyolcvan éves gyilkosok a bolondokkal együtt, ezzel kezdett Kóbor János János néven emberek gyilkosságával denevérként. Somot a Kata gyümölcsei kommunista kor kezdetével velem, mint egykori teremtővel ők tették tönkre, hiszen itt van a Kata kocsma kommunisták utcája a Kiss Tábornok a pusztítóval berendezve alkoholistákkal. Révész nyomorultként került a menhely védelmébe azö összes semmihez sem értővel együtt, valamennyien nyolcvan éve hálát zengenek Müller Péternek és az elvitt a Gondolatok a könyvtárban Pszichografológiai Visnyei Józsefnek.

Önvédelmet végez az elmeosztály nyolcvan éve, ők rendezték be a börtönnel a szív küldi slágereket Kovács Erzsi féltékenységével a római egyháznak, amiért anyámat összezúzták, Vámosiékkal a sivatag egykori történetén haladtak végig a vasfüggönyösökkel, belőlük van a Vörös Oroszlános elmeosztály is.
Tüdőkórházakat üzemeltettek a szívvel rendelkezők legyilkolása miatt az egészségüggyel születésem előtt már Bodrogi Gyula kivégzői.

Az elme és börtön minden részemben csapásként, az elmebetegek csapásai miatt, amint kapnak valamit, támadnak születésem óta, meg deformációk miatt, mint Falusi Marianna kövérsége miatt az elmeosztályról.
A karmikusok is a pszichografológiához kerültek berendezésre, nemcsak a Farkasok, amik nevét Elek András hegyközi cigányság megölése után politikába állították. Ennyit mondok az utolsó szó jogán, nincs több mondanivalóm, vigyenek el a pszichografológiai utcájukból, ahol a nácik is beállítva vannak, vegyék ki belőlem az elmeosztályok és menhely csapásait Zoltán Erika Pszichografológiai suttogó médiáját.

Ezt folytatták a Rákóczi téri Szörnyeteg koporsójával minden boszorkány kiválasztásával Müller Péterékkel születésem óta embereken, folyamatosan ismévelte a két utcát az elmeosztályokkal anyám és anyám apja, anyja sorsaként embereken, rajtunk. Ettől független volt a német-magyar beállítással a világ történelmének kezdete sárga focizó jehova kutyával.

A Pszichografológiai szörnyetegeknek és bennen lévő népeknek mint elmeosztálynak volt megírva a menhellyel együtt az apokalipszis, ezért támadott meg Müller a börtönnel ismétlésben a világ végi könyvek olvastatásakor Trianonként a médiával, Cseh Károly Írásainak ismétlésével, végrehajtásával.

A menhely és a Pszichografológiai Weöres Sándorék által idehozott gyilkosok egyből megtámadták az embereket kegyetlenül, mint ahogyan ez mai napig tart az egész világ tudtával.

Minden perverzet és rossz tanulót, volt fogatlan boszorkány sorsát ők hajtották végre az egészségüggyel együtt, nekik a lírai karámokkal természetes volt az emberek gyilkolása. A menhely világ végét hajtott végre 1995-ben Nagy Anna elmeosztály által megmentett református halott helyetti egykori Jeruzsálem csapásainak begyűjtésével ránk, az elme kísérte, mint a Szent Iván éji álmot a szentlelki gyilkosokkal, megtámadtak minket a sátánistákkal a gyerekekkel együtt, egymás szavába vágva beszéltünk. A Pszichografológia ment végig az Ébredő játszótér kezdetével az egyházak Pszichografológiai csapások saját népük emelésével és a régi világ-Magyarországi címereken, városokon egykori Zilah vármegyében is, mert ott éltek rokonaink. A miskolciakkal Zeneiskolát üzemeltető szlovák ide vannak berendezve a Pszichografológiához és szirmabesenyőbe, a sas központba, amik kivonultak a városból Barna Gabriella fogkiszedőivel együtt, ezt jelenti a Gabi fogkrém, így támadtak meg könyve végrehajtásakor ismétlésben már a miskolci Csiba Gábor helyett 1998-ban a pusztítóikkal, mint a suttogó Zöld medeiával, akiknek a népei már nyolcvan éves emberek és magyarok túlélőiként átléptek a Holnapba. Anyám apját Patakkal és Újhellyel támadták meg, ott éltek az emberek nyolcvan éve, ezt ismétlik folyamatosan rajtunk születésem óta. Ezért állottak innen fel a biblia darabokra hullása óta trianonként az egyházak, melyeket a két utcai berendezés taníttatott. A történelmi egyházak papjait az elme a börtönnel megölte. A zsidókat átrendezés miatt a Pszichografológiai Bertalan utcai névtábla és kíséret vitte el, ezt ismételte a kormányuk ideérve, hogy a cigányoknak holocaustjuk volt, hol a káosz eredettel bírva, ez mindigi vallási ömlesztéseket jelent, ez volt a varjú 130 évvel ezelőtti világ könyvtárának begyűjtése vége, újságpapírokkal, ugyanez volt a csuvasoknál is Jézust várva Holt tengeri tekercsből.

Saját a rendőrség, együtt várták 1995-ben a pestiekkel engem emberként mik fognak megtámadni.

A lényeg volt a csonkítás és és minden szépség eltüntetése mellett a kihalatásunk, ami megtörtént a cigányság, mint Kukó kastélyban élői által, a cigányság kíséri a két utcát, ők rendezték be Okos Kati néven karcsai kezdettel a hosszabbítást.

Borsod megyei feketék csapásainak kellett volna elpusztítani a Bertalan utcai Pszichografológiai csapásokat a római egyházba ment Vörös Oroszlános vasfüggönyös pusztítóval együtt. Rajtam és bennem az elme csapásai, reformálják az egészségügyet maguknak a barcikai fekete Pszichografológiai Margó kezdetével 1995. óta az összes általuk tett elmeorvossal. Presser Izraelből a legyeket jelenti, ezekkel kezdtek a Pszichografológiával, Benkőékkel az apokalipszis ismétlésével. A Pszichografológia szétment a világba, ők rendezték be a média kezdetével az utcákat is Katalin néven a világtájak után.

Az egész Bertalan utca a menhely által születésem óta végrehajtott csonkításokat és betegségeket jelenti, a menhely az elmékkel 1998. után folytatta azt, amit már születésem óta végrehajtott a börtön Imrék könyveivel az elmékkel a börtön Krisztusainak feszületeivel együtt.

Mindez a nyolcvan éves beállítás a saját csapásaikat jelentette volna Hitler nélkül, ezek voltak a népei.

Minden csapást és szerepjátékost Müllerék mentettek meg utcanéppel, csövesekkel születésem óta, a börtön karmikus népek helyetti ember áldozással.

A Feketevonat és társai a Pszichografológiából Tatárdombon kezdték ismételni a média által végrehajtott Vasfüggönyt és szerep játékokat, már emberré válva ember áldozással. Látható volt a rendőrség és általuk tett vámtisztviselőktől, amikor a ruhákat a menhelyieknek adták, hogy éppen Müllerhez értek az utcai beállításból. Minden utcabeli fölött Pszichografológia áll. A Borsodiak fekete csapásai a világnak, a világ négy égtájának könyveit Pszichografológiai csapások betelepítésével a börtön hajtotta végre, saját az összes csapás.

Születésem óta félnem kell a börtön miatt a rendőrségtől, az elmebetegek miatt az orvosoktól, így támadták meg a cigányok az orvosokat, az elmeorvosok sajátok. Az elmeosztály a náci és börtön népét viszi el idehozatalom óta folyamatosan, már itt csak az alkoholisták és Idegosztály csapásai maradtak, meg Pszichografológiai nyomorultak pusztító csapásokkal. A Bertalan utca fölött a Pszichografológiai védelem áll az elvitt börtön világ könyvtárának tulajdonával együtt, börtön rokonságával, ez jelenti a védelmét az innen felállított médiának is, mint Benkő Dánielnek és Lajkának a börtönből és a Korda Villának, valamennyi általam megírott gyermekvers alapján és filmek végrehajtásával meggazdagodott magyar Hunnia elmeosztálynak.

A menhely járt végig a Révész és Bertalan utcán folyamatosan a sátánistákkal, amiről az egész ország tudott, természetesnek vette az emberek és magyarok előzetes megölését. Már most az ember áldozással felállított cigányságnak 2001. óta vannak jogaik Horváth és hasonló Pszichografológiai pusztítókkal, amivel járnak. Katiként a menhelyt Kernék beállították be izraeli zsidó csapásként Borsodba, mint börtön elme Ki Mit tud-osa, Konczot kommunista alkémista Vörös Oroszlán folyton körben járó kezdetével Müllerék tették meg énekesnek a többivel együtt, Pandórákkal, Annákkal, Ágnesek helyett a börtön gyilkol, elmeosztály rendezte be őket, mint Kos-nőket szőkeként okkultizmus szerint.

Letudta a menhely az apokalipszist a Pszichografológiával a világon maga helyett, az övék lett volna a borsodi csapások fekete népe, hosszabbítást rendezett a jehova fekete népével Szombathelyen fogkiszedőivel. Engem a menhely megcsonkított ismétlésben is, buzik helyett égetett 1998-ban a sátánistákkal, ez zajlik itt születésem óta, így ismételte a Pszichografológiai buzik emelését, mint a barzilokét dobálásommal Liptai médiájával, ami a borsodi elmeosztályt jelenti barzil mókus rendi maffiák általi Nagy Feró csótány helyetti kivégzésünket emberként. Valamennyi csapás a médiáé lett volna, ettől féltek, az apokalipszistől, így menekült el Krencsey Marianna belőlem kiválasztott Pszichografológiai névvel Ausztráliába.

Miskolc Müllerékkel, az elmékkel Katának rendezte be az egész várost, mint világ négy égtájának képviselőit, könyvek végrehajtása után rajtunk mentel el a világ négy részébe a Kata kocsmás Mszp elmeosztályának segítségével.

Ezek mind Pszichografológia és bennük a menhely csapásai lettek volna boszorkányokkal együtt, amik itt vannak berendezve romániai eredettel nyolcvan éve, ezért járnak végig a két utcán folyamatosan, ezért rendezték be a magyarok és németek Oszwald Marika Piroska szerepjátékos kezdetével nálunk a világ-történelmet, ami zajlott India egykori történéténél járva 1995-ig. Így lettek a magyarok és az emberek születésem óta a múltak, Müller a jövő, ezt írja magáról, ezzel dicsekszik, legyikolta és megcsonkította az embereket a népével. Mária evangéliuma szintén Weörestől van, ebből vették, hogy Jézus anyja volt, így írták meg a Jehova és Debreceni Bibliát. A Missziósok cigánysággal kezdték a missziót, valamint divatcégekkel a világ minden részén, már a vas által berendezett termékenységi törzseknél is Afrikában.
Az egész egészségügynek nyolcvan éve természetes a Pszichografológiai pusztítókkal és menhely sátánistáival a gyilkosság, börtön tette meg őket orvosnak.

Én vagyok Horváth cigányok szerint az ő szorgalmas világmegváltójuk, aki pénz nélkül végzett munkát a Halak kiválasztottak ember gyilkosai által, amivel itt fogadtak 1988-ban, mielőtt a nyomorultakat kormányra tették volna az angol kommunizmus rajtam történő végrehajtása és megsemmisítése után.

Orbán Viktor izraeli Presser Pici népével a börtön Kiliánból most Kilián Katalin néven és Lévai Anikóval a pszichografológiai pusztítókkal vannak, ezek a kíséreteik, feltételezés szerint az ide rendezett adventista és kommunista nyomorultak népe is belőlük ered, mint ahogyan az orosz apokalipszis.
Lévai a Telefongyárba volt berendezve Újhelyben, felesége a bíróságon dolgozott. Ki akart velem kezdeni, mikor cseremisz pusztító szőke Kosnő formájában üldözött egyik náci munkahelyről a másikra. A Pataki utcára rendezett Telefongyár és elvitt gyermekliga-féle intézménye Újhelynek megmentve a Pszichografológiai szülötteket jelentette. Pataki egyszerű tolvaja Miskolcnak, világ-apokalipszis részeként, vele cserélt ki a média a nyolcvanas években.

Mondani sem kell, hogy a genyózó, engem nyolcvanas évek óta genyózó volt férjemet nekem adó cigányság és Bertalan utcai Pszichografológia pusztítóját jelentik Ganxtáék. Eljárták Mexikót a mexikói stadion étterem ismétlésekor rajtunk. Puniella a karmikus Erős Antónia mentésével a börtönhöz tartozva én lettem. A hatvanas évek elejétől készült az elmeosztály és a börtön arra, hogy felszámolják azokat, akik szereplők és csapások. Ez látható az országban, nyaralgattak, utazgattak, tanultak a Pszichograológiai pusztítók védelmében nyolcvan éve. Vasak és pusztítók jelentik a kormányt. Fábry a római egyház képviseletében közvetít a pusztítójával. A szomszéd, akivel kezdtek anyám fogtalanításával születésem után barna keresztöltés pusztító leányként megtámadva engem Ági Keresztöltés helyett állandó körforgást jelent, de ő mondta el, hogy mindent fordítva csináltak, maguk helyett támadták és gyilkolták le a magyarokat, a a varjú zsidóit és az embereket.

Barrack pszichografológiai pusztító eredettel bírva az előttem itt lakott Ledniczky száz éves festmény sorozat apokalipszis folyamatosan történő végrehajtójaként volt berendezve Balogh orvosok és cigányság képviseletével, az egyik szülész orvos maga helyett skizoprennek nevezett engem, holott ide van téve az elmeosztály Pszichografológiájába. Ők voltak, akik parasztozták a parasztokat, össze is zúzták őket.
A pusztító alkoholista, amelyik felgyújtotta a lakást előtt lakott itt az egykori megmaradt barakkosok egyike a lágerből, ebből állították fel Barach Obamát a nyomorultak képviseletében a szabadköműves Bush után.
Kennedyék könyvét is ismételték, a II. világháborúban elégett egyikük repülőn, megszületett ismét, ami hihetetlen, ugyanez történt Arnold Scwarzeneggerrel, itt ismételték kiskunhalasi történelmét. Mexikó börtön nép, az új-mexikóaik a pszichografológiából vannak pusztítókkal, akár a barzil bibliai nép. Mexikó esővel támadott meg engem a nyolcvanas években, ős történelmével kezdtek az őskígyóval a Révészre rendezett Kex pokol angyalainak Soós nevével Zöld-sárga dalával Hobo kommunista hippi elmeosztályával folyamatosan ismételve hatalmas csápoló néptömegnek.

Nem tudok elmenni, mi lesz a gyerekeimmel mondat miatt 1992. óta még rosszabb a sorsom a média és az ózdi halálnép és kiliáni börtön lakásban tartózkodásával Rákóczi téri hosszabbítással együtt.

Nem értem a politika részéről a két utcának nyolcvan éves ismétlését maguk helyetti támadásban magyarok és emberek és az egész világ ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisének, féltékenységével, elmeosztályokkal, osztálytársammal, világmegváltójuk, szerepjátékosaik, végrehajtójaként, scwarzeneggerrel, fogtalanításával, végrehajtásakor, végrehajtásával, szörnyetegeknek, kiválasztásával, hosszabbítással, lengyelországot, tartózkodásával, szirmabesenyőbe, elmeosztályának, boszorkányokkal, apokalipszistől, gyilkolásunkkal, reformátusokkal, apokalipszisben, betelepítésével, alkoholistákkal, újságpapírokkal, elmeosztályával, érvényesítették, feketevonatként, elmebetegekkel, elmebetegségén, tüdőkórházakat, elmeosztálynak, gyilkosságával, legalacsonyabb, felszámolóinak, elköltözött Gondolatok, zsidókat elégetve, szerepjátékosaik helyett, egész világon, világ könyvtárával, utcából Visnyei, urbanizációs falvak, hetvenes években, egyesített újhelyi, elvitt Kovács, többiekkel együtt, valóságot jelenti, történelmi csapásoknak, menhelyt jelenti, pokol angyalainak, emberjogi bizottságai, Talmudos Hitler, Bodrogi Gyula Pszichografológiai, Visnyei László, Szamosvölgyi Újhely, Urbán Tibor, Horváth Gyula, Uniós Pszichografológia, Idegenhangú Évás, Szent Iván, Máté Krisztináit, Vörös Oroszlános, Lendvai Debrecen, Kecskés Emil, Kovács Ildikó, Deák Bill Gyula, Csepregi Éva Rákóczi, Balázs Klárival, Bodor Keresztöltés, Gábor Zsazsa, Wass Albert, Mészáros Ági, Voit Ági, Latinovits Mici, Kiss Kálmán, Malek Andrea Pszichografológiai, Medveczky Ilona, Zöld Medeia Ágneseivel, Hajdú Gábort, Cseh Károlyt, Tálas Julianna Bestia, Szepes Mária, Kóbor János János, Kiss Tábornok, Müller Péternek, Pszichografológiai Visnyei Józsefnek, Kovács Erzsi, Bodrogi Gyula, Falusi Marianna, Elek András, Zoltán Erika Pszichografológiai, Müller Péterékkel, Cseh Károly Írásainak, Pszichografológiai Weöres Sándorék, Nagy Anna, Barna Gabriella, Csiba Gábor, Pszichografológiai Bertalan, Okos Kati, Pszichografológiai Margó, Presser Izraelből, Pszichografológiából Tatárdombon, Benkő Dánielnek, Korda Villának, Vörös Oroszlán, Nagy Feró, Krencsey Marianna, Miskolc Müllerékkel, Oszwald Marika Piroska, Debreceni Bibliát, Orbán Viktor, Presser Pici, Kilián Katalin, Lévai Anikóval, Eljárták Mexikót, Erős Antónia, Barach Obamát, Arnold Scwarzeneggerrel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Napsütéses vidám hétvégét kivá...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Minden tavaszból őrizz..  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  képre írva  Facebookon kaptam  Otthon  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Spenót fasírttal  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Szívek  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Ott van  Emlékezz  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Emlékezz  Martin Buber, A haszidim meséi  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szeretem ujjad karcsuságait,  IGEN így  Esterházy Péterre emlékezünk  Töröld le  Jan Twardowski - Siessünk  A sorsod  Pitypang szökőkút  Erdei gyöngyvirág  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jó nap volt  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Bársony székben  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Anyák napjára  A Magyar Költészet napja alkal...  Zilahy Lajos mondta  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Pitypang szökőkút  Alvó kislány  képre írva  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A pitypang legendája  Alvó cicák  A sorsod  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul Éluard - És egy mosoly  Zilahy Lajos mondta  IGEN így  Töröld le 
Bejegyzés Címkék
elköltözött Gondolatok, zsidókat elégetve, szerepjátékosaik helyett, egész világon, világ könyvtárával, utcából Visnyei, urbanizációs falvak, hetvenes években, egyesített újhelyi, elvitt Kovács, többiekkel együtt, valóságot jelenti, történelmi csapásoknak, menhelyt jelenti, pokol angyalainak, emberjogi bizottságai, összes Horvátot, iskolai épületeket, római egyházat, heti hetes, 1976-os foglyuggatóm, gyámügyi hivatal, iskolákban vannak, utcában elvitelük, gyerekemen hajtották, másik nyaki, cigánysággal történő, romániai áthozott, régebbi reformátusokkal, embereket Borsoddal, maga módján, reformátusok Talmudosai, világ minden, börtön csapásait, varjú zsidói, újhelyi Kecskés, cigányság által, pusztítókkal együtt, öcsémet támadták, öcsémen hajtva, egész kormány, elvitt skizopren, karmikus multiplexeshez, média egyszeri, többi fekete, minket beállítóknak, szőke gondolkozás, dögök 1995, média börtönével, kezdet ismert, szlovák simontornyi, megyei kórház, cigányok helyett, lírai karám, tatárdombi házban, kelet börtöne, egész Kelet, nyomorultak Liptai, iderendezett körzeti, hivatalsegéd kezdeti, egész világnak, ének tanárnőm, cigány Rákóczi, menhely misztikus, trianoni biblia, tatárdombi csillag, saját bolhahegyi, lábaimban parkinson, egyiptomi csapások, szomszédba berendezve, szomszédba rendezve, városból selyemréti, szivacsos agyuk, összes skizopren, összes szerepjátékos, jelenlegi Erdős, ezer éves, bolondokkal együtt, pusztítóval berendezve, menhely védelmébe, elmeosztály nyolcvan, szív küldi, római egyháznak, sivatag egykori, szívvel rendelkezők, egészségüggyel születésem, elmebetegek csapásai, elmeosztályokkal anyám, német-magyar beállítással, világ történelmének, menhellyel együtt, börtönnel ismétlésben, világ végi, embereket kegyetlenül, egész világ, egészségüggyel együtt, lírai karámokkal, emberek gyilkolása, menhely világ, elme kísérte, szentlelki gyilkosokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 201
  • e Hét: 2088
  • e Hónap: 4447
  • e Év: 56713
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.