Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miskolci orosz pusztító az okkultista csapásai mennek el
  2014-02-22 10:53:13, szombat
 
  A sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci utcai okkultista Pszichografológiai kommunista cigány sátánisták, rózsakeresztesek róka népe, báránya a nácinak, babái a pusztítónak, ss-ekkel együtt a szlovák történelem Tóth atyafiak néven ismételve elvive a Keresztöltéssel engem megtámadott Rákóczi téri születési kezdettel kivonulnak az orosz pusztítóval reformátusokkal együtt a városból 1998-as pusztító támadása óta Zöld Medeiával együtt Romániába, ami egykor létrehozta őket (valamint külföldre, ott van az egész város, itt csak az árnyékoskert fekete szülöttei maradtak és a nyomorultak. Ezek házasodnak, melyeket Vass Tibor néven hoztak létre az Időjelek után megmaradásukkal és a Lila kocma cseremisz pusztító népe, gyerekeik egyetemen, valamint belőlem született asztmás, tüdő, szív, egyéb betegségek, egészségügy által kitartva. Romániába . most Orbán, a fekete várostól remél a Pszichografológiából segítséget, amelyikat a média beállította, egy vesztesége volt, Szerencsi Éva.

A pusztíítója a két utcának végrehajtotta az összes csapása szerepét és sorsát embereken anyám apjának sorsát ismételve folyamatosan szombathelyi berendezésével a vasbabilonnak Soltészné Pszichografológiai Jehova fogsárgítói és fekete mágusokkal engem legyikolói megvédésével.

A két utca iszonyatot hajtott végre Szepes Mária Pszichografológiájából, egykori protestánsok elleni okkultista kommunista vérfürdőként kihalatva az embereket, a családomat végig genyózva a szerepjátékoshoz érve Kokokkal berendezett népeivel.

A két kocsma a református karmikusokat viszi el Pestre és külföldre, a Gabikat emberek áldozásával ismételve mindazt, amit helyettük rajtunk végrehajtott az elmeosztály.

A menhely is a pusztítóhoz van rendezve Presser Pici teljes izraeli népével, míg Jeruzsálem a börtön buzikat, perverzeket jelenti az egész világon. A Talmudos sánták saját megmentett náci kori gyilkosait jelentik. Nagy Feróék csöves panel feszületese sorsát végrehajtották.

A kocsonya fesztivál alapja egy börtön Imre rajtam végrehajtott kakukkoló Ufó népe, amelyik a Mint a mókus fenn a fánt énekelte a kommunizmust kísérve, amely átjött ide családom gyilkolásával 1961-be a református értelmiségként élő alkoholista halál néphez, helyettük ölték meg nagyapát. A Fogj egy sétapálcát Német Lehel dala szerint Németország lehelte Lehel kürtjével operett primadonnáival.
1961-es nagyapa gyilkolása óta anyám apjának támadói, magyarok ellenes csapások Miskolc teljes városát jelentőkkel ember gyilkossággal maradtak fenn, könyveik, szerepeik végrehajtásával, belőlem van a jelenlegi Holnap népe teljes egészében a net világának ál-művészetivel együtt NÉMET LEHEL kezdetével a Lehet kürtös postai bevonulásnak Posta Gusztáv nevéből, nevelt fia, Dobos Arttila folytatásával az egykori menhelynek. Így élnek jólétben az elmebetegek Európában vasfüggönyösként, így is ismétlik 1998. óta, hogy én vagyok a pálmás súly alatt amerikai zsidóként, a lírai karám tollja, ecsetje és gitárja egyben. Ez jelenti Magyarországot. Azt az ismétlést az elmeosztály cigánytelepe hajtotta végre születésem óta indiai kezdettel.

A Bestia béke születésem óta van a méhemben, végig, míg párszor házaséletet éltem, mind terhességgel zárult, így született a két gyerek, egyik természetvédőként, másik orosz csillagmedveként visszament idővel oroszok medve csillagához, bocs-kor kezdetével a medve koroknak, majd elment a medve kommunista, lett belőle úttörő nyakkendője a kormánynak, ezután görög egyház. Jelenleg keletesek vasbabilonjának börtön képviselete Kelet-görög egyházként, saját birtokokra kényszeríti a megmentett és semmitől félő börtön hálózat.

A Bestiája Miskolcnak minden gyalázata ellenére ragaszkodik hozzám. A Rákóczi téri Dávid Mónika népe elmeosztályával viszi ki a karmikus börtön dögnépét, amelyik nem hal meg, engem nem engednek el, mint hosszabbítás 1972. óta.

1977. óta vagyok az Ízisze egykori Egyiptomnak, ezt a Keletesek lírai börtön elméje dolgozta ki, hajtotta végre, hogy minden Rózsánál felkiáltok, Istenek, miért hagytatok el engemet, feszületeseket, mint bábokat Bábu vagy vasfüggönyösként dala alapján a KFT-nek, mely a megmentésükért jutalmat kapott a Főnix kormányától, így vitték ki Amerikába és szerte a világba a börtönnel Debrecenből is.

Jelenleg Miskolc városa a Müller Péter Sziámi által irányított Operafesztiválja az okkultista vérfürdős médiának után még mindig a főnix apokalipszisre születésem óta váró Csepregi Éva ember gyilkosainak ünnepét tartja a P. Mobillal. Most van P. Mobil koncertje az árnyéknépnek. Mulatoznak, ünnepelnek születésem óta, Heti hetessel együtt, amelyikkel fekete levest közvetít a forgószél Bertalan utcai árnyéknépe, amelyik fölött a börtön áll, mint a náci Talmudja felett.

Az engem maga helyett lelki betegező Erika Kiss tábornok utcai asszisztenső a gyerek doktornői pályájából lett hosszabbításban egészségügyi dolgozó, az azóta egyetemet végzettek együtt, mert orvosnak készült.
Itt nem lehet orvos, csak valamilyen elmélet képviselője, akiket az elme és börtön választ ki, ugyanez a média is, így választotta ki vaafüggönyös csapásait az országból. Visszaélnek a barátai a barátságosságával a félig embernek, valamennyien ember áldozásból vannak, szaporodva átlépve a jövőbe. dr. Vaszilyt a cigányság elmebegetezte, már nyugdíjasként rendel a Sokféle neveknek magyarázata alapján Garas Dezső erl manóval együtt létrehozott ember gyilkos. Neki az az elmebeteg, akit az elmeosztálya tönkretesz.

Az emberek megáldozását a vasfüggönyös média hajtotta végre elmeosztályként, ezt ismételte Müller Péter biblia olvastatásával együtt, varjú összes könyvének darabokra hullásával románai Tik sem vagytok magyarok Sátán népével együtt az elmeosztályokkal, mint világ gyilkosokkal, folyamatosan apokalipszist hajtanak végre száz éve már. A Semmelweis kórház elmeosztálya Miskolc város védelme érdekében gyilkolt, hogy megmaradjanak.

Mint írtam, 1995. óta kezdték a születésem óta emelkedett skizoprenek sorsát az én áldozásommal, ez az egész médiát és a vasfüggönyös kommunistákat, vallási emelkedetteket jelenti vastrágyaként a net világával, okkultista karmikus asztrológiai iskolákkal, jósokkal együtt a miskolci börtön TV2 beállításával.

1983-ban kezdték élesben a Révész utcai fekete kommunizmust a hunnia elmével, Rákóczi tér csapásaival, nácik emelésével boltfóbiával.

Nincs hová mennem, nem jön senki a segítségemre levenni és kivenni belőlem a csapásait az elmeosztályoknak, már 56 éve gyilkolnak.

A Vörös Oroszlán angol fekete mágusi történelem volt azelőtt is,ez volt a sötét középkor, onnan hozták át a csapásokat Borsodba, míg a hatalmas egyiptomi, izraeli, káldeus, babiloni, sumer, kínai pusztító, mexikói esőisten és hasonló állandó apokalipszis Japánnal kezdődott a Jehova történelemben, igen Pán jelentéssel, így mentek végig minden ország történelmén születésem óta. Az ezer éve tartó állandó apokalipszis szereplői rajtam hajtották végre szerepeiket születésem óta és a családomon, ezt jelenti a Bustai írás, melynek kezdete 1983. volt, hatalmas nagynak látszottam a szemükben, ekkor támadtak meg a Rákóczi tér és pusztító népe helyett, választva szét a kurvákat a börtöntől.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szerepjátékoshoz, elmeosztályokkal, vasfüggönyösként, elmeosztályoknak, csillagmedveként, operafesztiválja, rózsakeresztesek, sátoraljaújhelyi, vasbabilonjának, keresztöltéssel, elmeosztályával, megmaradásukkal, végrehajtásával, elmeosztályként, hosszabbításban, reformátusokkal, apokalipszisre, olvastatásával, magyarországot, berendezésével, végrehajtották, értelmiségként, primadonnáival, megmentésükért, feszületeseket, emelkedetteket, történelemben, gyilkolásával, kommunistákat, nyugdíjasként, vasbabilonnak, beállításával, elmebegetezte, apokalipszist, vastrágyaként, végrehajtotta, sátoraljaújhelyi Révész, miskolci utcai, szlovák történelem, orosz pusztítóval, városból 1998-as, egész város, árnyékoskert fekete, fekete várostól, média beállította, vesztesége volt, összes csapása, vasbabilonnak Soltészné, családomat végig, szerepjátékoshoz érve, református karmikusokat, börtön buzikat, Zöld Medeiával, Vass Tibor, Szerencsi Éva, Soltészné Pszichografológiai Jehova, Szepes Mária Pszichografológiájából, Presser Pici, Nagy Feróék, Német Lehel, NÉMET LEHEL, Posta Gusztáv, Dobos Arttila, Bestiája Miskolcnak, Dávid Mónika, Jelenleg Miskolc, Müller Péter Sziámi, Csepregi Éva, Erika Kiss, Garas Dezső, Müller Péter, Vörös Oroszlán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Paul David Tripp Április 20  Kövesd a cowboyt!  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Lóhere  Reménység és erő Krisztustól e...  Png telefon  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png kislány  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Még csak most kezdődik a nap  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nem számIt  Nagyi telefonál  Png virág  Hiányzik  Egy bizonyos határt  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  A kételkedés kezelése  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Elköszönt  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Németh László tollából  Hiányzik  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png nő  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Sose bánj semmit  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Csak a fogyatkozás látható  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akik bántanak téged  Julian Brass gondolata  Soha ne kedvezz...  Radikális szeretet  Akarat  Egy lelki imádság  Sose bánj semmit  Jó éjszakát  Szép napot kívánok  Csak a fogyatkozás látható  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  A sors  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Reménység és erő Krisztustól e...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png csokor  Nem tudhatod  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Png virág  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Garai Gábor - Takarítás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Éretlen vers  Még csak most kezdődik a nap  Szabolcska Mihály – Ákác...  Éretlen vers  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Régi emberek, akikre máig büsz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház 
Bejegyzés Címkék
sátoraljaújhelyi Révész, miskolci utcai, szlovák történelem, orosz pusztítóval, városból 1998-as, egész város, árnyékoskert fekete, fekete várostól, média beállította, vesztesége volt, összes csapása, vasbabilonnak Soltészné, családomat végig, szerepjátékoshoz érve, református karmikusokat, börtön buzikat, egész világon, kocsonya fesztivál, börtön Imre, mókus fenn, fánt énekelte, kommunizmust kísérve, református értelmiségként, sétapálcát Német, jelenlegi Holnap, egykori menhelynek, elmebetegek Európában, pálmás súly, lírai karám, elmeosztály cigánytelepe, medve koroknak, medve kommunista, karmikus börtön, megmentésükért jutalmat, börtönnel Debrecenből, okkultista vérfürdős, főnix apokalipszisre, forgószél Bertalan, náci Talmudja, engem maga, gyerek doktornői, azóta egyetemet, félig embernek, cigányság elmebegetezte, elmeosztálya tönkretesz, emberek megáldozását, vasfüggönyös média, egész médiát, vasfüggönyös kommunistákat, miskolci börtön, hunnia elmével, segítségemre levenni, sötét középkor, csapásokat Borsodba, hatalmas egyiptomi, szerepjátékoshoz, elmeosztályokkal, vasfüggönyösként, elmeosztályoknak, csillagmedveként, operafesztiválja, rózsakeresztesek, sátoraljaújhelyi, vasbabilonjának, keresztöltéssel, elmeosztályával, megmaradásukkal, végrehajtásával, elmeosztályként, hosszabbításban, reformátusokkal, apokalipszisre, olvastatásával, magyarországot, berendezésével, végrehajtották, értelmiségként, primadonnáival, megmentésükért, feszületeseket, emelkedetteket, történelemben, gyilkolásával, kommunistákat, nyugdíjasként, vasbabilonnak, beállításával, elmebegetezte, apokalipszist, vastrágyaként, végrehajtotta, gyilkossággal, megmaradjanak, folytatásával, árnyékoskert, karmikusokat, apokalipszis, művészetivel, boltfóbiával, gyilkosainak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 424
  • e Hét: 1573
  • e Hónap: 7814
  • e Év: 60080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.