Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A börtön gyilkosok nem tudnak sírni
  2014-02-25 13:31:47, kedd
 
   
  Mivel a börtön gyilkosok nem tudnak sírni, 1998. óta a szívemet nyomogató sátánisták hajtják végre Győzike népével már ismétlésben, mert nyolcvan éve ők támadták meg az embereket, nagyapát és apát is - én nem tudok sírni 1998-as végleges legyikolásom óta a megyei kórház Csiba Gábor fogkiszedő dögökkel gyilkolókkal, Pintér Margit helyetti támadásom óta, mert erkölcstelen volt, ezért az elmeosztály megtámadott miatta, meg hurkot tett a szemfogamra, ahol a menhely rontása volt, mely a bal szemembe megy fel. Erre mondta dr. Csépányi Eszter, hogy földrengés van a számban, nem cseréli át a tokokat, bűz árad a bal szemfogamból, ezért rendezte be Ózd halál mágusaival az inyfelhúzóval együtt a Csépányi utcát már majdnem húsz éve.

Csépányi Eszter már megöregedett, magán praxist folytat az elmebetegeinek a Győri kapuban.

Mivel a börtön Imrék könyveivel kezdtek születésemkor, ez volt Jakab Jutka is a Révész utcában a késsel, amit férjére emelt, sorsát ismételték akkor a könyvével együtt rajtam. Jutka elmondta, hogy még soha nem sírt. Az üres szív avonos kurvái után a börtön következett itt már a nyolcvanas években ismétlésben, hiszen Havas Henrik börtön szülött unokatestvére helyett nemcsak itt égették a végbelemet, hanem a hetvenes években hajtották végre a sorsát könyvével együtt az ózdi börtönnel. Vagyis Ózd végig ott volt az emberekkel, velünk minden helyszínen, a lyuggatóival együtt Izraelnek. Írtam pár éve a gyomaendrődi ufó vizsgálóknak, leírtam az újhelyi és miskolci lyuggatásokat, holott ők pontosan tudták, mint elmeosztály képviselői a debreceni Ufó vizsgálók felszámolása után, hogy mik ezek a lyuggatók, innen kerülnek ki a skizopren előadóik.

Jakab Jutka társaival most vérhigítót szed, ennek volt köszönhető a múlt heti rosszullétem, a másik, hogy ők támadtak meg 1986-ban hajkihullást okozó fehérvévűréget létrohozó baszógépeivel a börtönnek.
Liptaiék iderendezett fogászati asszisztensnővel, amik fogmegőrzést hajtanak végre a fogkiszedőknek nyomorultakkal hosszabbító szőke sátánistáktól eredető doktornővel, már két gyerekkel húsz éve tartja magát, dobáltak az ágyon a mókus rendi iderendezett Branyiczky Mihály brazil füves maffia képviseletében, aki már elköltözött vidékre füves lányát férjhez adva, elválasztva férjétől romániaiak által.

Ekkor hajtották végre az én hajkiszedőim megmentését a súlyos elmebetegek közül, amik a hajukat tépik, ember gyilkossából születtek meg.

A skizoprenek nem tisztálkodnak rendesen, ez volt Ganxta és Malek is, ezért támadtak meg helyettük.
Az elmeosztály áldozott meg helyettük a korláti 666 vadállati népével, mint Bródy apokalipszissel, az a Bródy, amelyik az utolsó dalnok a Bertalan utcai holnapba sorsa végrehajtásával lépett skizoprenek szerint. Vörös Oroszlános Illés apokalipszist kezdett el egykori romániai történelem szerint Mákostésztás hintás magyar kislányként való emberként történő megáldozásommal 1962-ben, meg kell nézni az összes dalát Koncz pisiszaga miatt kiválasztott elmebetegével együtt. Ők a skizopren refrénjei a börtönnek.

Keresztes Ildikó karmikus kurvája a Kereszöltésnek, ami hosszabbít 1971. óta, azért tud sírni, mert tisztul, ráér tisztulni, mire megöregszik, talán megtisztul a Rákóczi téri tetteiből Pázsit e Mese helyszínről eredve.


Azt hiszem, nincs több mondanivalóm, a gyerekeimről nem beszélek, mert az emberek a sérelmeiket nem szokták kibeszélni, még akkor sem, ha meghalnak, amivel szintén visszaélnek már nyolcvan éve a médiával.

A kiliáni Porács Józsefné Dóra néni már nyolcvan évese a börtönnek. Érthetetlen, hogy a gátlástalan asszony miatt pár évesen a börtön a Bodrogba akart fojtani, s ezt a magyar romániai parasztokon ismételte hatalmas árvízzel. Románia a halálnéppel szégyellheti magát, felszámolta Magyarországot, megtámadta, megölte az embereket a borsodi Rákóczi terével és a börtön bűnözőkkel, a Pszichografológiájával. Dóra néni börtöne 1989-es Kiliáni tégla börtön Benedek utcájába való költözésem idején az idon-dór oszlopos idejében járt egykori Rómának a kereskedelemmel együtt, amik végig kísérik mindig az apokalipszist a divatcégekkel.

Elnézést kérek a kurvázásért, ezt a szót én soha ejtettem ki a számból, nem ismertem a csúnya szavakat, amivel a Zöld Medeia folyamatosan visszaélt, végig csonkítottak egy életen a menhellyel. Először Kovács Csaba újhelyi tanárt küldték az elméről, hogy lehülyézzen minket az osztályban. A csinál, pucol, izé és ehhez hasonló szavakat sem használtam soha, ez a média azóta a színészekkel együtt. Nem tudtam, hogy magyarok ellenes apokalipszist jelent egész Borsod megye, s hogy ezért már előzőleg Patakot és Újhelyet a média megtámadta, majd felvették a neveiket, mint Benkő Dániel, aki pervezsége miatt végig a b örtön és az elmeosztályok minket támadtak születésem óta. Tudták, hogy embereket gyilkolnak, ezzel is fogadott Miskolc városa végig kurvázva a megisztult, szeretetben élő Rákóczi tere tettei miatt a nyolcvanas évektől. Én ezt a szót, hogy kurva soha nem ejtettem volna ki, mindig azt mondtam, hogy vannak jogaik a kurváknak is. Nekik nincsen, 130 éve Magyaroszág felszámolóiként vannak Miskolcról szerte a világban születésem óta nyaralva a kommunista elmebetegekkel, amik átlépnek a holnapba és nem értenek engem a húsz éves világ végéjével Nagy Anna halott helyetti teljes begyűjtéssel, azt követő elmeosztályok helyetti gyilkossággal, reformálásukkal az állandó 130 éves Bi aranyketreces bolondoknak, idegosztály csapásainak, skizopreneknek, ez skizopren refrénje Hegyi Barbara Zöld Medeiásnak, születésem óta hajtják végre a börtön könyveit a karmikus Sátán református népével kimentésével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: asszisztensnővel, reformálásukkal, végrehajtásával, felszámolóiként, apokalipszissel, megáldozásommal, kereskedelemmel, magyarországot, elmebetegeinek, skizopreneknek, kereszöltésnek, nyomorultakkal, fogkiszedőknek, elmebetegekkel, fehérvévűréget, képviseletében, inyfelhúzóval, apokalipszist, elmeosztályok, sátánistáktól, aranyketreces, tisztálkodnak, unokatestvére, divatcégekkel, gyilkossággal, születésemkor, baszógépeivel, lyuggatásokat, elmebetegével, szégyellheti, fogmegőrzést, kimentésével, gyomaendrődi, kiválasztott, erkölcstelen, felszámolása, börtön gyilkosok, szívemet nyomogató, megyei kórház, elmeosztály megtámadott, menhely rontása, inyfelhúzóval együtt, börtön Imrék, könyvével együtt, üres szív, börtön következett, nyolcvanas években, hetvenes években, sorsát könyvével, ózdi börtönnel, lyuggatóival együtt, skizopren előadóik, Csiba Gábor, Pintér Margit, Csépányi Eszter, Jakab Jutka, Havas Henrik, Vagyis Ózd, Branyiczky Mihály, Vörös Oroszlános Illés, Keresztes Ildikó, Porács Józsefné Dóra, Zöld Medeia, Először Kovács Csaba, Benkő Dániel, Nagy Anna, Hegyi Barbara Zöld Medeiásnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Png férfi  Png rózsa csokor  Nem méltó hozzád  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Png lepke  Jó éjszakát  A boldog családok mind hasonló...  Lóhere  Szép álmokat!  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mi lenne ha  Ágai Ágnes – Csendélet  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Nem számIt  Szép estét kedves látogatóimna...  Erdőn  Png kislány  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png csokor  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Neked tudnod kell  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes délutánt kívánok  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A televizió nem a kultúrát kép...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Alázat  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Bertolt Brecht -től idézet  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Esti kép  Akarat  Erdőn  képre írva  Sokan azt tartják  Rátalálsz  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A sors  Sokan azt tartják  Rátalálsz  Szívem  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Hiányzik  A kételkedés kezelése  Akarat  Adakozás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
börtön gyilkosok, szívemet nyomogató, megyei kórház, elmeosztály megtámadott, menhely rontása, inyfelhúzóval együtt, börtön Imrék, könyvével együtt, üres szív, börtön következett, nyolcvanas években, hetvenes években, sorsát könyvével, ózdi börtönnel, lyuggatóival együtt, skizopren előadóik, múlt heti, fogkiszedőknek nyomorultakkal, mókus rendi, súlyos elmebetegek, hajukat tépik, elmeosztály áldozott, utolsó dalnok, összes dalát, skizopren refrénjei, kiliáni Porács, gátlástalan asszony, magyar romániai, halálnéppel szégyellheti, borsodi Rákóczi, börtön bűnözőkkel, idon-dór oszlopos, kereskedelemmel együtt, csúnya szavakat, média azóta, színészekkel együtt, média megtámadta, elmeosztályok minket, nyolcvanas évektől, világban születésem, kommunista elmebetegekkel, húsz éves, börtön könyveit, karmikus Sátán, asszisztensnővel, reformálásukkal, végrehajtásával, felszámolóiként, apokalipszissel, megáldozásommal, kereskedelemmel, magyarországot, elmebetegeinek, skizopreneknek, kereszöltésnek, nyomorultakkal, fogkiszedőknek, elmebetegekkel, fehérvévűréget, képviseletében, inyfelhúzóval, apokalipszist, elmeosztályok, sátánistáktól, aranyketreces, tisztálkodnak, unokatestvére, divatcégekkel, gyilkossággal, születésemkor, baszógépeivel, lyuggatásokat, elmebetegével, szégyellheti, fogmegőrzést, kimentésével, gyomaendrődi, kiválasztott, erkölcstelen, felszámolása, lyuggatóival, iderendezett, vizsgálóknak, megöregedett, gyilkossából, szemfogamból, gyerekeimről, csonkítottak, mondanivalóm, mákostésztás, hajkiszedőim, színészekkel, folyamatosan, hajkihullást, gyilkolókkal, legyikolásom, begyűjtéssel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 5001
  • e Hónap: 11242
  • e Év: 63508
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.