Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Véget ért a vándorlásuk - Hol a káosz-holokauszt börtön
  2014-02-27 08:32:40, csütörtök
 
  A káoszt a Neptun bolygó jelentette egykor Róbert atya hatalmas keresztjén hét vörös rózsával, mikor még kinn háborúztak az űrben. Ezzel is kezdtek születésemkor, a Jupiter lányával Erdélynek, így lettem én a rajz ábra szerint a fenyő. Semmi köze a jelenlegi vas fekete vonatos Erdélynek Fenyő állandó apokalipszis kezdővel a régi történelemhez, sem a zöld medeiának, sem Borsod megyének, hogy ezeket végrehajtotta rajtam folyamatosan a cserépkor többezer éves történelmével és ebből egyházakat állítottak fel, az egész sivatag a cserepeimet és írásaimat ismételte 1995. óta. A születésemkor nálunk lévő ufók a médiával együtt ismételték a gyerekkoromban énekelt operetteket, ennyire trágárok, s nem érdekli őket, hogy az embereket megtámadták születésem óta.

A főnixes apokalipszisre Erdős Péter szerint születésem óta váró Szentháromság egykori időivel, koraival, vallásaival, azok létrehozásával induló Omega Benkő Lajos meggyilkolásának Borsod általi ismétlőivel adventi berendezés Erdélyi utcai kezdetével egykori németeknek, Illés Első villamos ébredő vonat és játszótér egyházainak kezdetével magyar kislány jelmezemmel indultak a főnixes feketék, mint árnyékok, végig az összes együttes az én áldozásomat jelenti, így döbbentem arra rá, hogy a pán-európai Unió Unió egyettese 1972-es beállításakor egy menhelyi helyett gyilkoltak le minket, hogy Müller Péter a Bertalan utcai Pszichografológiával nyolcvan éve saját apokalipszisét hajtja végre. Presser Gábor Gábor Áron rézágyúja egykori Izraelnek ezúttal az én gyilkolásommal kezdett Pszichografológiai Bertalan utcával már ismétlésben. Magyar Bálint kiliáni börtönből ismételte a pataki támadást Lévaival, Orbán feleségével együtt a Pszichografológiából. A Képzelt riport legyei Almássi Évával együtt, mint magyar politika részei fekete madaraktól féltek, melyek halált hoznak rájuk. Ezért mentették meg őket, mint azt a legyet is, amelyiket halálra ítélte egy durva orvos, amelyiket ufók akarták elvinni a Vologda utcai lakótelepről ablakon keresztül. Mind helyett engem gyilkoltak le. Tanárnők Presser Gábor csapásai a Bertalan utcában megöregedve.

Még soha nem jött el Jézus az adventistáknak, mivel a feszületet a börtön találta ki, saját az összes római egyházba tett és vasrácsos vasbabilon korait végrehajtó Krisztus az Időjelekbeli Deák Bill Gyula féllábbbal létrehozott megmentett iszonyatával együtt Miskolcnak. Jézus zöld szemmel egykori sas időben élt, amiből a szirmabesenyői nácik az én áldozásommal kezdtek istálló Vénusz-Jézusként Gyarmati Tik sem vagytok magyarok egykori romániai indiai eredetű cigányteleppel.

A művelődési házak vezetői valamennyien apokaliptikus gyilkosokat jelentenek 130 éve, köztük van Hobo és Jankovics Marcell állapokalipszis létrehozóival. Most Újhelyben Rónayval kezdtek a népi táncosok a hivatalsegédekkel, mint nácikkal, tanárnővé emelve őket a Bestia szövetségében a hangom elvételével az országos népdalfesztiválon 1971-ben Béres Ferenc zsűri elnöksége alatt, ezért megölték, már akkor négy éve emelték a jövő Nyomorult népét átcserélni a világot ismétlésben, mivel Benkő Dánielék rima Jeruzsálemből pervezként, amiért engem pinázással megaláztak, amik megtámadták a magyarokat már Nyomorultak voltak a Zöld Medeiával, ami itt van puffasztással bennem, viszi el a karmikus reformátusokat, mint ahogyan megmentette a debreceni Biblia kék és vörös elektromos csapásait is 1995. óta, így mentek ki az országból. Mindenkit megmentett Zoltán Erika engem puffasztó, deformáló suttogó szörnyege, így léptek át nyolcvan éve a csapások a Pszichografológiából a jövőbe emberek megáldozásával. A Rákóczi téri Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Szelep kávésokkal és a Keresztöltés fogkiszedőivel Keresztes Ildikónak a jövő népét jelenti már új emberekként a börtönnel, amelyiknek holocaustjának kellene lennie helyettem, mert én nem hoztam létre apokalipszist.

Rónay Turcsányi Éva hivatalsegéd kezdetével az elmeosztályoknak indult a cigányság és keleti népek felemelésével, bejárták egész Európát a cigányság nemzetiségi népi táncával az én áldozásommal, amit Hédi és Tálas Julianna ének tanárnő is tudott, mert Farkas Zsuzsa református egyház emelkedő nyerte a népdalfesztivált nyávogó hangjával, mert itt tilos volt szívől énekelni, Pszichografológiába állítva. A Ki Mit tud-os börtön tudta ezt, hiszen ember gyilkosok valamennyien, az egyik szereplőnek elment a hangja, őt tették meg ezután győztesnek. Sass Szilvia, Sass József, Sasvári és társaik ebből emelkedtek, mint a Vasváriak a vas kor előttől maradtak meg a pszichografológiai történelem írók közül.

Már a Johannás karmikus református - minden református kiválasztott, valamennyi sorsát hajtották végre, mint karmikusokét hatalmas nagy adventi seregével a Jézus élete könyvnek Utolsó küzdelemig, miután Jézus eljön az Olajfák hegyén a filmbeli szembesítés után -Sátán népe kezdetem is, melyet elégettek, mint bizonyítékot - mutatta, hogy a szerepjátékosok ezer éves állandó apokalipszisből akartak megszabadulni Busta megmaradt fordításai szerint, melyet itt japánok helyetti gyalázatommal a Zöld Medeia hajtott végre 1998-ban ismétlésben, kivitelével a Vörös Oroszlános fekete világ reformátusait, könyveiket ismételve az egész világban és rajtam.

A cserépkorok szerint, melyeket szintén rajtunk hajtottak végre Cserép Imre és börtön társai kívül állóként szemlélik nyaralgatva a kommunista Vörös Oroszlánosokkal együtt az emberek és magyarok felszámolását, mint Jeruzsálem csapásai. Vasbabilon egy cserepet jelent, a varjút viszi mindig fogságba, mert felhalmozza kincsként a világ könyveit, bibliákkal együtt, ezeket felolvassák, darabokra hullik minden, így van vége teleszórt papírokkal az apokalipszisnek. Ezért a zsidóknak nincsen hol a káoszuk egykori Neptun vallási káoszából vett névvel, amit ideérve az utcai berendezés szerint Orbán Viktor létrehozott, sem a vas nemeseknek nincsen kommunista terror házuk. A vallási Neptun káosz holokasztosait jelenteg az összes vallás képviselője jelenti a darabokra hullott könyvei után Müller Péternek és a Tik sem vagytok magyar Gyarmati romániai egykori cigánytelepének, amik már nyugdíjba mennek kitermelésük óta.

Ildikók és Erikák főképp a Bestiához tartoznak Rima Jeruzsálemből adventista berendezés szerint, ők lelki betegei a Pszichografológiának, ezért kiabálja nekem az asszisztensnője a gyerek orvosi pályafutásából emelkedők hatalmas elmebeteg seregével az utcából is, hogy én vagyok a lelki beteg, így választották ki őket boszorkány Molnár Babi kezdetével egykori Rózsák után, azok is idetartoznak,Rózsavölgyiként. Romániai boszorkányok helyett gyilkolta le a menhely a Nyírő Gyula jégesőt végrehajtó zsidóival nagymamámat 1971-ben, hatalmas erővel, ami ellen nem tudtunk védekezni.

Weiser Mari egykori libiai zsidó fuvaros lánya volt, ismétlésben a fuvaros meghalt. Asztalán táncolt mezítelenül Tátrai Mari Amerikába mentett. Valamennyi történelmi kezdet elhagyta Sátoraljaújhelyt, mikor jöttek a zöld Medeiával embereket gyilkolni. Még M-né a Kiss tábornok utcára rendezett Erika asszisztesnő továbbvitt nyomorult fiával diplomásként nevével mondta, hogy menjek el jó messzire, mert össze akarnak zúzni a Révész utcán.
A zsidók ilyen erkölcstelenek, mint rima Jeruzsálem népei, a világ összes börtöne hozzájuk tartozik minden maffiával, amint látható a médiában, ők kínáltak fel nekik kiskoromban, születésem után, így jöttek ide a maffiázók, ez volt a kezdete Szép Pálnak, Paliként kiválasztottnak Esztergályos gyári munkásaival,a magas vérnyomással, ami itt az összes vénasszonyát jelenti az árnyékorkertnek, valamennyien ember gyilkosságból vannak itt születésem óta, őket védi az ember gyilkos egészségügy, most nekem van magas vérnyomásom a gyilkosaim helyett.
A Familia Kft a rendőrséggel kezdett, ezeknek természetes volt az ember gyilkosság, előzetes magyarok támadása ismétlésében, , az ikrekkel, ami kettős haladást jelentette egykor Miskolcra érkezett amerikai népnek Iker csillagképből, ugyanis ez amerikai csillag volt egykor, így volt Fecske Csaba vasbabilonos lírai zsidó csapás és dr. Szlivka idegbeteg körzeti orvos is beállítva, ezért kaptam két Taj kártyát a tb-től 1991-es rokkantosításom Bertalan utcai Zöld Medeia Benkő Dániel anyám apja támadói és az utcai legyilkolás után, amit folytattak az elmével mai napig csapásaikkal és a börtönnel, majd a végleges megtámadásommal Nagy Anna helyett. Ezt követték a pincések, zöldek a pincéből ismétlésben valamennyi ufós megyei csapásával Csiba Gábornak.

Weiser Marit Piroska vette el feleségül, egy vörös hajú férfi. Ezt rendezte be a németben dolgozó Piroskával Benedek Éva halakja a Kőporos utcának és a Hegyalja Mgtsz meggyalázásommal Juhász Istvánnal.Juhász Gábor református Gábor Áron rézágyújával, amelyik csodálatos költői életet él a Vörös Oroszlánosokkal együtt. Szakács szintén iderendezett, minden ellenszenves színész innen eredt, mióta világ a világ, ez Cserhalmi György is mirigyes arcúakkal az egykori Talmudból. Nagy Karola nemesei miatt, amik Erdős Anna lámával és inidiai cigányteleppel kezdtek Joshé beállításával ismétlésben 1995. óta impotenseket küldtek hozzám, nem tudtam őket lerázni, mint ebbe az utcába rendezett Hubner Katalin református karmikus New Yorkba vándorolt belőlem élt Tóth rokonságát a megyének. A Huber és Hubner náluk összefügg a keresztes itallal, ennek is van történelme, a Hubertusnak, az Árpád utcában kezdték el Szabó László börtön szülött és sánta Begala Irén Talmudos nevével.

Most holocauszt felelős Göncz Árpád volt 1956-os könyv felhalmozókkal, a börtön felelős egyedül, aminek a könyveit az elmeosztályok Imrékkel együtt folyamatosan rajtunk hajtanak végre. Göncz Árpád nevében az orvosi bizottság nyomorba küldött teljesen 1998-ban, rá hivatkozva, majd jöttek az utcai Pszichografológiai Demjén bíróval engem elítélni Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Bertalan utcai születési kezdetem skizopren refrénjeiként végrehajtott könyv világ-könyvtár berendezést jelentők helyett.

Nekik ez egy játék, embereket a Pszichografológiai berendezés óta támadtak meg, először a magyarokat, velük együtt már az embereket is, ez a Bertalan utcai árnyékoskerti beállítása a jövő népnek, mivel rima Jeruzsálem a börtönnel új emberekkel népesítette be Magyarországot, ez Zoltán Erika Zöld Medeiája, Hegyi Barbara és az új római egyháza a Vörös Oroszlánból, valamennyi vallási káoszával az összes vallási egyháznak, amit biblia olvastatásom után felállítottak emberek legyikolása után. A borsodi Hegyi családja a római egyháznak, mely felemelkedett a Vörös Oroszlánból az én hidegháborús legyilkolásommal és mindenkiével, aki szeretett róka rózsakeresztes Moldován Nóra helyetti kivégzésükkel, már a jövő svájci, svéd, Ír és többi ország jólétben élő kimentettjeik jelentik,hírességeit a földnek, mint zenész család. Itt egyedül a szívvel rendelkezőek nem lehettek művészek, az értelmiségek nem lehettek értelmiségek, csak az elmebetegek és a börtön.

Játék volt, ezt énekelték, de egyikük most kimaradt a játékból. Százból a másik apokalipszisnél, mely közül egy nem ártott. Ennyien jelentik Európát a jövőben, ha igazság egyszer is létezik.

A belőlem állított punk együttesek, amik műanyag kommunizmust hajtottak végre Leninvárosban is - vagyis nem az 1848-as Képes történelem leninistái - azt éneklik Nagy Feró Kata kocsmás népeként, hogy véget ért a vándorlásuk, véglegesre letelepedtek, házasodtak, a jövő értelmiségét nemzették meg fekélyes nemi szervükkel, melyekkel meggyalázták a lányokat, ezt jelentik a zenei csapások Beatles kezdetével Sükösdi szerint, bés és keresztes nemi csapásokat. Keresztes Ildikó jelenti a kereszteseket. F. már miskolci kommunita Kata kocsmás a vas dor módosítás, génjében szerepel a jövő új népe, a húsz éve hosszabbító szőke sátánisták által létrehozott egykori fogorvos.

A lírai karámja a vasbabilonnak Kelet néven befejezte vándorlását Rima Jeruzsálemből, többé nem hajtanak végre Furhmann és Horváth Gyula szerint apokalipszist, hiszen az inidiai 666 korláti fenevad népének Isten gyermekeiként megvannak a jogaik, emberségi bizottságokkal együtt, az ensz-szel, amit most a rima Jeruzsálemes Angelina Joli képvisel nyomorult Badd Prittel, ezek mind Miskolchoz tartoznak, azért jöttek Magyarországba.

Az elmeosztály és az orvosok beálltak az emberek gyilkosai közé az együttesekkel. Ez így is van, valamennyien börtönt és elmeosztályt jelentenek száz éve már.Az orvosok túszként való idehozatalom óta nagybátyámmal, akin Zorán perverzségét hajtották végre az apokalipszisből, s megölték tavaly a börtön által, elmentek a világ minden részébe, mint Magyarország felszámolói és az én gyilkosaim, így fogadják bárhol a magyarországi apokaliptikus gyilkosokat.

Az embereknek nem lehet hol o kausztjuk, bár halként születtem meg káoszos Neptunnal, valamennyi káoszos halat ez alapján választottak ki. A zsidók nem bírták elviselni a hangomat, a külsőmet, a tehetségeimet anyámmal együtt születésekor, ezt ismétli a két utcai berendezés a menhellyel és cigánysággal folyamatosan.
Anyámat már soha fogom szeretni, nem volt képes szeretetre, amikor megszülettem, a magyarok nem tudnak szeretni, én embernek születtem.

Demjén Rózsi Miskolc perverz dögje kezdte a vándorok elvitelét a Vándor utcai berendezés alapján, majd jött a hosszú tél, mentek az orosz történelmet és gyilkosságaikat környezetellenes csapásaival a Duna tévének végrehajtani ott is, Putyin a börtönből a Pszichografológiát jelentette, valamennyi szerepjátékosával a zsidóknak és a médiának. Minden vics végű azt jelenti, hogy nincsen Szerbia. Milosevits és Jarosevits a Pázsitra téve befejezte a szerbiai történelmet, ezért ment neki Milosevtis a zsidó orvosoknak.
Demjén Rózsit ismételte itt a börtön a bírósággal, mikor elvették végleg árnyékoskertiek helyetti puffadással és bénítással a hangomat, legyikoltak teljesen a nálunk születésemkor lévő csapások miatt.

Rima Jeruzsálemet kellett volna körbe venni és megtámadni 1995-ben a borsodiakkal együtt, már nyolcvan évvel ezelőtt.

Nagy Feró csótányként beírta magát az István király történelembe az Időjelek jeruzsálemi csapás Deák Bill Gyulával együtt, ezt vitte tovább az egészségügy Tűzkő Judittal menhellyel, sátánistákkal, alkoholistákkal Dávid Mónika 1972-es kivégzőimmel, a Rákóczi térrel, mely mai napig tart. Nem emberhez méltóan élnek, mert az embereket Miskolc nyomorban tartotta több, mint 130 éve, emberi feltételek nélkül, ember feletti, amit Korda és Balázs Klári szövetsége mutat a börtönnel és a Rákóczi térrel, Nagy Feró és Demjén deformáló a szárnyas betétek védelmében az alkoholistáival együtt Borsodnak a tanyájával. Övé az összes alkoholista Meni ital démon népe Jeruzsálemből.

Nem lehet alábecsülni azt a Vörös Oroszlánt, amelyik Románia miatt engem tett meg áldozatul Johannaként és minden kommunistája, vallása helyett, mivel a Vörös Oroszlános pusztítók parancsolnak az ördögöknek is, így énekelték meg Harangozó Teréz indiai cigányával az apokalipszisnek, hogy kezdődik az ördögi felvonulás, a pokoltánca a kommunistáknak Soós kezdetével a Révész utcai újhelyi beállításnak, amik ezután Ausztráliába mentek, jólétbe. Elhangzott, hogy a kihízott Japán ellenes Gó végű egykori világgyilkos énekesnő a Pszichografológiából ember gyilkosként, amelyik unokája már házasodott, Bangó Margit magyarok és emberek gyilkosaként ide lett beállítva, Bangó Margit nagymamaként már ismétlésben is folytatta egykori Romániából az apokalipszist. Így történik ez meg, hogy az apokalipszist író Radnóti Miklóst a felesége, ide állított Gyarmati Pszichografológiai náci elviteti.

Én nem vagyok rasszista, az igazságot írom arról, ami velem történt, iszonyat, nem lehet elviselni, hogy könnyekkel tisztul az egész világ, emberek megölésével születésem óta a gyilkosok saját maguk védelmében végrehajtott apokalipszisével Miskolcnak.

Mivel a pszichografológiai bárányuk félig nemes, félig cigány dr. báró B. Egon leánya, Ágnes lett volna, feltételezés szerint valamennyi perverz Rima Jeruzsálemből ered, így rendezte a borsodi elmeosztály valamennyi Ágnes kiválasztottja helyetti zsidó gyilkolásomat születésem óta Ágnes bútorboltjával a városnak. Ugyanezek a Mariannák, Katik az egész világon és Jánosok. Minden vallása a világnak Jeruzsálemből ered valamennyi izmussal, így kerültek be közösen a Vörös Oroszlánba, valamennyi karmikus néppel. Erről szól a világ film szembesítése egykori történelemként az adventista infantilisoktól állandó beállításban, melyek most ember gyilkosok Tóth néven kezdtek a Pszichografológiában, ezért zárták le a határokat is a Táncdalfesztiválosokkal, mert a világ csapásai itt akarták az emberek legyilkolását titokban megoldani Müller Péter sziámi börtön döglegyével.

Ezt jelenti a Teve utcai rendőrség is, ami fogadta a rám leszállított csapásait a világnak.

A nyomorultak 1967-es éhhalálra ítélve minket, csak a Bestia tartott életben engem és a testvéreimet, levegőből éltünk, amit berendeztek szintén a belőlem született gyerekeknél, hogy fényből egyenek, mint mi már a jövő Magyarországot és Izraelt jelentik, ezek tartanak zsidó ünnepet megtámadásom óta 1995-ben, húsz éve folytatta a nyomorultak Zöld Mediája Japán helyetti Zoltán Erika népével történő gyilkolásomat a j övő népe Szelep és Dávid Mónika iszonyatos Rákóczi terével bennem és rajtam körben misztikus csapásaikkal, hangom végleges elvételével az árnyékoskerti beállítások helyett, mert puffadásra voltak megszüntetésre megírva Káli Sándor népeként, amelyik Kata kártyát üzemeltetett a kommunista Medves erdő kezdetét ismételte az egész városban. Minden Katalin, Imre, Marianna, Ágnes, János, Imre, Király, Gábor, mint fogkiszedő egykori magyarországi felszámolók Halakkal együtt, mint okkultista vérfürdősökkal rima Jeruzsálemet jelentik, amelyiket Gergely száma alapján mentenek 1991-es csanyiki támadásom óta, mert az Emmanuelt énekelte, ezt játszották nekem a csanyiki szerepjátékosok. Hozzámentek a kiválasztottakhoz nagymama nevéből a Margitok, nagynéném nevéből a Piroskák. A Vaszily Mária börtön elme képviselete kezett alatt tisztuló nemesi menhely, cigányság, börtön bűnözők Végh Antal Egyedül a kastélyban kezdetét jelentik Rák Barnabásnénak Dévényi Erzsébet egykori főnixes zsidóval együtt a kommunisták ismétlőivel, a főnix és a kommunista ugyanazt jelenti. Dévényi a tükörben kezdte nézni ráncos arcát harminc évesen, mennyire szép, ekkor jöttek Kiszely Ottóék Soós Istvánnal körbe udvarolni, hozott nekem egy dalt Regi papa furulyatanárból felvett névvel Csepregi Évától, hogy Itt vagyok, újra itt vagyok, ekkor támadott meg a főnix Derláné bárányuk helyett 1983-ban, hatalmas erővel vett körbe, majd nem sokkal később beállítottak az ablakba Júliájaként az albán cigánytelepnek, Magyarország megszüntetőinek egy cigány férfit szembe, amelyik tudta, hogy miről van szó, hogy megtámadták az embereket. Erről szólnak a cigány háborúk. Nem minden cigány embergyilkos, ezért nem vagyok rasszista.

A Familia KFt-re, mint újhelyi anyám hetvennyolc éves támadóinak kezdetére visszatérve, Szép Pál kiválasztott növénytermesztőre, a természetjáró szövetség tagjára, apa állítólagos barátjára, a munkásosztályra, melyet Esztergályos Cecilia képvisel, a Spar ikrekre, melyek nevéből ikrekkel is beállították az apokalipszist, kutyásokkal együtt a Brigitte Bardot Pszichografológiájából, a rendőrségre, mint hetvennyolc éves kezdetre, a Csonka toronyra, a nyomorultak kezdetére Csonka Picivel, az általam nem ismert baráti házaspár, mint ismeretlen média szülöttek beállítása, ezt nem tudom, miért, maffiázóval együtt. Ezekkel kezdtek, a filmek ismétlését Spar, Interspar, valamennyi üzlet, a menhely Sissy fogkiszedése miatt Müllerrel a Pennyvel, minden üzlettel a sötétkapus dögök végig mentek a filmeken és a könyveken, ezért is voltak megjelölve az egész országban. A multikat a szívemen lévő Íziszként egykori kor alapján Cseh Károllyal és Tusnádi László Keletjével megáldozó elmeosztály tett meg 1977-ben még, ezt dr. M-mel és velem ismételték 1995. óta, a cserepeken megvannak még gyalázatával a börtön buziknak Rákóczi térrel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyilkolásának, népdalfesztivált, apokalipszisével, sátoraljaújhelyt, környezetellenes, meggyalázásommal, legyilkolásommal, elmeosztályoknak, cigánytelepének, apokalipszisből, rokkantosításom, rózsavölgyiként, megtámadásommal, asszisztensnője, oroszlánosokkal, állapokalipszis, kiválasztottnak, szerepjátékosok, infantilisoktól, apokalipszisnek, megszüntetőinek, árnyékorkertnek, apokalipszisnél, árnyékoskertiek, furulyatanárból, alkoholistákkal, alkoholistáival, gyilkosságaikat, munkásosztályra, apokalipszisét, szirmabesenyői, kiválasztottja, történelemként, gyerekkoromban, felhalmozókkal, kommunistáknak, rajz ábra, régi történelemhez, zöld medeiának, cserépkor többezer, egész sivatag, születésemkor nálunk, médiával együtt, gyerekkoromban énekelt, embereket megtámadták, főnixes apokalipszisre, főnixes feketék, összes együttes, pán-európai Unió, menhelyi helyett, pataki támadást, durva orvos, Erdélynek Fenyő, Erdős Péter, Omega Benkő Lajos, Illés Első, Unió Unió, Müller Péter, Presser Gábor Gábor Áron, Pszichografológiai Bertalan, Magyar Bálint, Almássi Évával, Tanárnők Presser Gábor, Időjelekbeli Deák Bill Gyula, Vénusz-Jézusként Gyarmati Tik, Jankovics Marcell, Most Újhelyben Rónayval, Béres Ferenc, Benkő Dánielék, Zöld Medeiával, Zoltán Erika, Dávid Mónika Szörnyeteg, Keresztes Ildikónak, Rónay Turcsányi Éva, Tálas Julianna, Farkas Zsuzsa, Sass Szilvia, Sass József, Zöld Medeia, Vörös Oroszlános, Cserép Imre, Vörös Oroszlánosokkal, Orbán Viktor, Müller Péternek, Rima Jeruzsálemből, Molnár Babi, Nyírő Gyula, Weiser Mari, Tátrai Mari Amerikába, Szép Pálnak, Familia Kft, Fecske Csaba, Zöld Medeia Benkő Dániel, Nagy Anna, Csiba Gábornak, Weiser Marit Piroska, Piroskával Benedek Éva, Hegyalja Mgtsz, Juhász Istvánnal, Juhász Gábor, Gábor Áron, Cserhalmi György, Nagy Karola, Erdős Anna, Hubner Katalin, Szabó László, Begala Irén Talmudos, Göncz Árpád, Pszichografológiai Demjén, Zoltán Erika Zöld Medeiája, Hegyi Barbara, Vörös Oroszlánból, Moldován Nóra, Nagy Feró Kata, Keresztes Ildikó, Horváth Gyula, Jeruzsálemes Angelina Joli, Badd Prittel, Demjén Rózsi Miskolc, Demjén Rózsit, Rima Jeruzsálemet, Nagy Feró, Deák Bill Gyulával, Tűzkő Judittal, Dávid Mónika, Balázs Klári, Vörös Oroszlánt, Harangozó Teréz, Bangó Margit, Radnóti Miklóst, Gyarmati Pszichografológiai, Vörös Oroszlánba, Zöld Mediája Japán, Káli Sándor, Minden Katalin, Vaszily Mária, Végh Antal Egyedül, Barnabásnénak Dévényi Erzsébet, Kiszely Ottóék Soós Istvánnal, Csepregi Évától, Familia KFt-re, Szép Pál, Esztergályos Cecilia, Brigitte Bardot Pszichografológiájából, Csonka Picivel, Cseh Károllyal, Tusnádi László Keletjével,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Az élet  A halolaj és a hal még a migré...  Keresd azt a valakit,...  Kokárda  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Könnyáztatta asszonysorsok  Dóró Sándor: Tétova lét  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Az ünnepről  mindent a népért...  Jó éjszakát  A csonk és a facsemete  Nemzeti  Mai harmónia kártyám  Fújjad márciusi szél . . .  A magukat nyílt és őszinte emb...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Alvó cica  Március 15-re emlékve  Ki volt valójában a rejtélyes ...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Amikor még rangja volt...  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Mi a különbség  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Esti kép  A magukat nyílt és őszinte emb...  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Szép estét kedves látogatóimna...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Mi a különbség  Március  Ne engedd el kezem!  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  William Shakespeare-től idéze...  Benned is ezerféle szín van  Könnyáztatta asszonysorsok  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó kislány  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Jó éjszakát  Könnyáztatta asszonysorsok  ...és mégis ráismersz  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Ibolya  Csendes éjszakán  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép estét kedves látogatóimna...  Atyám !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hernádkak  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Esti kép  Csendes éjszakán  Intelem  Szép estét kedves látogatóimna...  Mélységes szomorúsággal  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mélységes szomorúsággal  Por  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Könnyáztatta asszonysorsok  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Nem kellett volna!  Március 
Bejegyzés Címkék
rajz ábra, régi történelemhez, zöld medeiának, cserépkor többezer, egész sivatag, születésemkor nálunk, médiával együtt, gyerekkoromban énekelt, embereket megtámadták, főnixes apokalipszisre, főnixes feketék, összes együttes, pán-európai Unió, menhelyi helyett, pataki támadást, durva orvos, börtön találta, összes római, szirmabesenyői nácik, művelődési házak, népi táncosok, hangom elvételével, országos népdalfesztiválon, jövő Nyomorult, világot ismétlésben, karmikus reformátusokat, debreceni Biblia, jövőbe emberek, jövő népét, elmeosztályoknak indult, cigányság nemzetiségi, népdalfesztivált nyávogó, egyik szereplőnek, filmbeli szembesítés, szerepjátékosok ezer, egész világban, cserépkorok szerint, kommunista Vörös, cserepet jelent, varjút viszi, világ könyveit, zsidóknak nincsen, káoszuk egykori, utcai berendezés, vallási Neptun, összes vallás, darabokra hullott, gyerek orvosi, lelki beteg, fuvaros meghalt, zöld Medeiával, zsidók ilyen, világ összes, kezdete Szép, magas vérnyomással, összes vénasszonyát, ember gyilkos, gyilkosaim helyett, rendőrséggel kezdett, ember gyilkosság, tb-től 1991-es, utcai legyilkolás, végleges megtámadásommal, pincéből ismétlésben, vörös hajú, németben dolgozó, egykori Talmudból, utcába rendezett, keresztes itallal, börtön felelős, elmeosztályok Imrékkel, orvosi bizottság, jövő népnek, összes vallási, borsodi Hegyi, római egyháznak, jövő svájci, szívvel rendelkezőek, másik apokalipszisnél, belőlem állított, 1848-as Képes, jövő értelmiségét, zenei csapások, lírai karámja, vasbabilonnak Kelet, rima Jeruzsálemes, orvosok beálltak, emberek gyilkosai, orvosok túszként, börtön által, világ minden, magyarországi apokaliptikus, tehetségeimet anyámmal, vándorok elvitelét, orosz történelmet, szerbiai történelmet, zsidó orvosoknak, nálunk születésemkor, borsodiakkal együtt, egészségügy Tűzkő, embereket Miskolc, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 12230
  • e Év: 51231
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.