Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Skizopren refrénnel ismételten megtisztított Ázsia kormánya
  2014-02-28 11:42:34, péntek
 
   
  Születésem óta gyilkol ismétlésben a skizopren refrénként világ összes könyvét végrehajtó Zöld Medeiája Benkő Dániel kezdetével a pusztítónak a Lila Kocsmás és Kata kocsmás berendezésű miskolci Kiss Tábornok utcai Ázsia centrumával a volt Marx térnek, amit átkereszteltek könyvek ismétlése közben, hogy eltüntessék a kommunista Vörös Oroszlános jeleket, maradt a Vörös Oroszlán, csak vallásokat alapító elmeosztályokkal Vas-Babilonos függönyösökkel együtt.

Mint írrtam, nagy Kína történelmét a Ritoók Zsigmond-féle könyvvel, lábam eldeformálásával kezdte el az elmeosztálya Borsodnak, mentek végig az ázsiai országokon, mint saját kommunista országaikon, Koreánál 2001-ben jártak ismétlésben. Tajvan a sajátja a Kiss Tábornok utcának, Taj kártya idején is itt jártak, innen kapta a nevét az egészsügytől.
1990. óta mentek el a Hírnök szerint elsőként a nőgyógyásza a megyei kórháznak azok, akik a világ négy égtája gyilkosságát végrehajtották a magyarok és emberek támadását is, könyveiket rajtam születésem óta az elmeosztály médiája végrehajtotta ismétlésben is itt 1998. óta bibliákkal együtt, minden szereplő megmentésével, mert jönnek a nyomorultak, mint maga a média a megreformált elmeosztályokkal.


Így hozták ide az én gyalázatommal tisztítva a Rákóczi térrel Dávid Mónika népével a kínai és keleti török szappantisztító sorozatait a Talmudnak, amelyik helyett rajtam kezdték el hét tojással, Taos jelével a zsidóknak a hetvenes években Gyarmati néven berendezett amerikai történelelemme, maffiákkal, amiért a Heti hetes, mint győztese az esernyővel magát védő skizopren refrén forgószeleseinek Staller Ilona szőke népével együtt egy forintot gyűjtött Isaorának, mert a maffiákkal jártak körben, azokkal maradtak meg emberiség felszámolása közben az Ensz-szel együtt, ami szintén emberiségi jogaival a borsodi kommunista csapásoknak rima Jeruzsálemet jelenti.
A szappantisztító sorozatokat az összeszedett, bezúzott, bizonyítéknak így átadni nem tudom, de nincs is kinek, mert a rendőrség viccesen kérdezte, hogy emberiség, vagy emberség ellenes bűntettet akarok-e bejelenteni - 1971-ben kezdték el új-mexikóiak Zöld-sárga Kex számával az én áldozásommal Madonnával és a narancssárga kesztyűjével a hatóságoknak. Mellette rengeteg könyv lett kiadva műanyag punkrációs kommunista Nagy Feró és társai leninvárosi és kazincbarcikai idejéből sárga és különféle színben született csapásokkal, mint a Kerékpáros könyv is mutatja, elő kell szedni az összest, minden országból, mert innen vannak a népek.

A Tik sem vagytok magyarok romániai cigánytelep beházasodott a falvakba már 130 éve folyamatosan, Szabó Istvánnal volt beállítva az utcába az ezer éve apokalipszist végrehajtók egyike, amiért szívemnél fogva odaszúrtak az ágyhoz 1984. körül, mert akkor állapította meg az apokaliptikus állandó református szereplőről a jó egészségügy, hogy lyukas a szíve. Ezután kezdték el a labirintusomat helyette Kata kocsmás alkoholistáival a tanácson még. A címer gyűjteményéből van az összes város címere felállítva, ezeken a Duna tévé ment végig.
Volt férjem a tatárdombi Braun ház elmeosztályáról eredt már Karcsán testvérével együtt. Anyósom tik sem vagytok magyarok volt a Révész utcára állított Szabó István volt uradalmi kocsis apjával, ugyanez a jólétbe tett, külsőm miatt engem legyikoló pácini Berta Erzsébet, amelyik nevét a pusztító felvette egyik szeretőjének nevével együtt. Fekete mágusi szertartásokat hajtott végre, amikor a gyerekének agyhártya gyulladása volt, köpködte, hogy megnézték és szenes vízet készített. Ezért szolgálta ki Erzsébetet a tik sem vagytok magyarok cigánytelep egykori Romániának. Ősmagyar parasztja csak volt férjem apja ágán maradt meg, ezeket bolond reformátusnak nevezte a pusztító. Úgyhogy így kell számolni a magyar helyzettel, ezer ember Dunántúlon. Ők nem adnak hangot, világ-Magyarország csapásaival egykori romániai cigánytelepével győzött a Vörös Oroszlános vallások és kommunisták főnixeseivel együtt.



Visítva mentek végig - a fórumokon megmaradt - a svéd történelmen Révész Szökőkút kezdettel, a kutyáival a vörös oroszlánnak, melyeket Puskással együtt kimenettek, mint Katijával egykori beesik az eső értelmiségé legyőzőknek felfelé álló orral, aki helyett nem tisztelhettek a gyerekeim, orvos áll felette, mint Isten, sorsát végrehajtották. A törökök történelmét folyamatosan hajtották végre, cserepeim között is ott vannak fehér csillaggal kék alapon, Egri csillagok forrázásal az elmeosztályoknak csak egy könyvét jelentették az elköltözött budapesti árnyékvilág képviselőjének, Visnyei Lászlónak, a Gondolatok a könyvtárban világ könyvtár végrehajtójának az egyetemvárosával együtt. Visítva közvetítették az amerikai könyvét egykori kutyáknak Üvöltő szelek címen, de már kutyákkal kezdték születésemkor a kivonulást Johannesburgba a Pszichografológiából.
A kutyák helyett nem tisztelhettek a gyerekeim, ezeknek van saját Istenük az egészségügyben.
A sötétkapus dögök kezdtek el gyilkolni, mely mai napig tart azzal, hogy mik vagytok ti Istenek, s megtámadták az összes orvost, majd ők helyezték az orvosokat húsz éve már, mind a saját elmebetegük.
Ezeké az elektromos autó az elme médiájával, ezek deformálnak, ezt jelenti Győzike, sötétkapus dög, amelyik a börönt jelenti az összes gyilkossal, könyveikkel együtt.

A törökök, mint írtam emberiség ellenes gyilkosok, együtt ismételtek a kormánnyal Törökvész utcai nagykövetségekkel.

Ázsia centrum teljes egészét jelenti az emberek gyilkosságából megmentett Ázsiának, mint Kiss Tábornok utcai kommunistáinak a rózsakeresztesenek emberszab ású ötágú csillag jelükkel, amik ismétlsét 1995-ben folytatták Viczián Halak szülöttjével egykori tatároknak, a tatárokat a Kelet lírai karámja is innen váltotta meg, megváltoztoztak tatárdombi berendezett névtár és lista alapján, amióta ide jöttek a kolóniával.

Tehetetlen báb voltam a kezükben, amikor mentek végig a könyvein az egész világnak, csak sejtettem, mi történik itt, nem értettem, hogy miért kell a megye összes börtön könyvét rajtam végrehajtani, ha csak céloztam rá, már az elmeorvosok engem tettek tönkre, mint a Nyírő Gyula Isekutz Béla könyve szerint több, mint száz éves állandó Pszichografológiai csapások képviseletében.

Az elmeosztályait a médiának és Borsodnak meg sem lehet büntetni, az orvosaikkal együtt, amiket a börtön feléjük tett, sem a börtönt, itt kezdődött, hogy nekem kell félni helyettük az orvosoktól és a rendőrségtől a börtön gyilkosok helyett.

Most jött a családvédelmibe egy asszony ebből az utcából, melynek apokalipszise eredettileg a menhely és a pusztító ellen íródott, a Lila kocsmai ellen, anyám apjának támadójaként és ember gyilkosságból már 84 éves, megmentették az álom apokalipszis alapján a többi utcabeli Rákóczi térivel együtt, szerető családban él, hatalmas unoka sereggel, tiszteletben, szeretetben, megtisztulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, eldeformálásával, egyetemvárosával, forgószeleseinek, elmeosztályoknak, elmeosztályáról, alkoholistáival, cigánytelepével, szappantisztító, végrehajtójának, családvédelmibe, megváltoztoztak, elmeosztályait, végrehajtották, függönyösökkel, szertartásokat, átkereszteltek, kazincbarcikai, történelelemme, képviselőjének, gyilkosságából, kommunistáinak, egészségügyben, johannesburgba, gyűjteményéből, képviseletében, labirintusomat, végrehajtotta, tisztelhettek, apokalipszise, gyalázatommal, gyilkosságból, reformátusnak, bizonyítéknak, születésemkor, apokalipszist, skizopren refrénként, volt Marx, kommunista Vörös, elmeosztálya Borsodnak, ázsiai országokon, megyei kórháznak, világ négy, elmeosztály médiája, megreformált elmeosztályokkal, hetvenes években, esernyővel magát, forintot gyűjtött, maffiákkal jártak, borsodi kommunista, szappantisztító sorozatokat, rendőrség viccesen, Zöld Medeiája Benkő Dániel, Lila Kocsmás, Kiss Tábornok, Vörös Oroszlános, Vörös Oroszlán, Ritoók Zsigmond-féle, Dávid Mónika, Staller Ilona, Zöld-sárga Kex, Nagy Feró, Szabó Istvánnal, Szabó István, Berta Erzsébet, Révész Szökőkút, Visnyei Lászlónak, Viczián Halak, Nyírő Gyula Isekutz Béla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Szép napot kívánok  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alázat  Facebookon kaptam  Png csokor  Minden harmadik...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png fotel  Akarat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Png virág  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png csokor  Sose bánj semmit  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  A televizió nem a kultúrát kép...  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Alázat  Png csokor  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Esti kép  Nagyon különös  Soha ne kedvezz...  Leonardo da Vinci gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Paul David Tripp Április 21  Fehér virág  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Reménység és erő Krisztustól e...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Erdőn  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 21  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Próbálj meg ...  Neked tudnod kell  Hazára minden embernek szükség...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Reggel van  Albert Einsteinről  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Png csokor  Mindig jusson idő nevetni  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png kislány  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Próbálj meg ... 
Bejegyzés Címkék
skizopren refrénként, volt Marx, kommunista Vörös, elmeosztálya Borsodnak, ázsiai országokon, megyei kórháznak, világ négy, elmeosztály médiája, megreformált elmeosztályokkal, hetvenes években, esernyővel magát, forintot gyűjtött, maffiákkal jártak, borsodi kommunista, szappantisztító sorozatokat, rendőrség viccesen, narancssárga kesztyűjével, ágyhoz 1984, apokaliptikus állandó, labirintusomat helyette, címer gyűjteményéből, összes város, tatárdombi Braun, jólétbe tett, pusztító felvette, gyerekének agyhártya, magyar helyzettel, fórumokon megmaradt, svéd történelmen, vörös oroszlánnak, törökök történelmét, elmeosztályoknak csak, könyvét jelentették, elköltözött budapesti, könyvtárban világ, egyetemvárosával együtt, amerikai könyvét, kivonulást Johannesburgba, sötétkapus dögök, összes orvost, orvosokat húsz, saját elmebetegük, elektromos autó, elme médiájával, börönt jelenti, összes gyilkossal, kormánnyal Törökvész, emberek gyilkosságából, egész világnak, megye összes, elmeorvosok engem, orvosaikkal együtt, börtön feléjük, börtön gyilkosok, asszony ebből, pusztító ellen, álom apokalipszis, többi utcabeli, elmeosztályokkal, eldeformálásával, egyetemvárosával, forgószeleseinek, elmeosztályoknak, elmeosztályáról, alkoholistáival, cigánytelepével, szappantisztító, végrehajtójának, családvédelmibe, megváltoztoztak, elmeosztályait, végrehajtották, függönyösökkel, szertartásokat, átkereszteltek, kazincbarcikai, történelelemme, képviselőjének, gyilkosságából, kommunistáinak, egészségügyben, johannesburgba, gyűjteményéből, képviseletében, labirintusomat, végrehajtotta, tisztelhettek, apokalipszise, gyalázatommal, gyilkosságból, reformátusnak, bizonyítéknak, születésemkor, apokalipszist, apokaliptikus, közvetítették, megmentésével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1903
  • e Hét: 4225
  • e Hónap: 10466
  • e Év: 62732
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.