Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi van ezekkel a vádakkal? Már
  2011-09-30 21:57:57, péntek
 
  Mi van ezekkel a vádakkal? Már nem érdekes? Gyurcsány végre legyen fegyenc!
"Vádolom Gyurcsány Ferencet" - olvassa el a Fidesz vádpontjait!


gondola 2006. október 7. 20:19

A Fidesz tegnap elindított demonstráció-sorozatának második napján Áder János mondott beszédet.


A politikus bejelentette: közérdekű adatok visszatartásának és meghamisításának gyanúja miatt büntetőjogi eljárást kezdeményeznek a miniszterelnök ellen.

A Fidesz parlamenti alelnöke hangsúlyozta: "hiába a kérés, hiába a választásokon megmutatkozó népakarat, Gyurcsány Ferenc újra megkerülte az alapkérdést, ezért nekünk kötelességünk újra és újra beszélni Gyurcsány morális és jogi felelősségéről".

A politikus ezután felolvasta a Gyurcsány Ferenc elleni vádiratot, amelyben egyebek mellett azzal vádolja a miniszterelnököt, hogy felelőtlen magatartásával morális válságot okozott, hogy új munkahelyek helyett drámai munkanélküliség van, hogy minden korábbinál nagyobb az államadósság, hogy kétszámjegyűre hízlalta a költségvetési hiányt és elherdált 1400 milliárd állami vagyont. Mint mondta, a kormányfő sem ezzel, sem a hitelekkel nem tud elszámolni.

Áder János végül bejelentette, hogy a Fidesz büntetőjogi eljárást kezdeményez közérdekű adatok visszatartásának és meghamisításának gyanúja miatt Gyurcsány Ferenc ellen.

Az alábbiakban közöljük a 25 pontos vádirat teljes szövegét:

1. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy felelőtlen magatartásával morális válságot okozott Magyarországon, amit az elmúlt két hét minden újabb hazug és cinikus mondatával tovább mélyített.

2. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben 400 ezer új munkahelyet ígért, az elmúlt években drámai mértékben növelte a munkanélküliséget.

3. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy minden korábbit meghaladó mértékre duzzasztotta az államadósságot. 2002-ben, miután az Orbán-kormánytól átvették az ország irányítását, az államadósság mértéke a nemzeti jövedelemhez viszonyítva 53,6 százalék volt, ma ez a mérték 66-67 százalékos, és az elmúlt négy évben 6200 milliárd forintnyi hitelt vettek fel.

4. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy kétszámjegyűre hízlalta a költségvetés hiányát.

5. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy elherdált több mint 1400 milliárd forintnyi állami vagyont.

6. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy sem az állami vagyon eladásából befolyt összeggel, sem a több mint 6000 milliárd forintnyi hitellel nem tud elszámolni.

7. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben úton-útfélen adócsökkentésről beszél - sőt, egy törvényt fogadtatott el az országgyűléssel, amelyet a hatalom megszerzése után hatályon kívül helyeztetett -, egy adóemelési csomagot kényszerített az országra.

8. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben dübörgő gazdaságról, nagy jólétről, sikeres országról, a bérek európai uniós felzárkóztatásáról hadovált, az új kormány megalakulását követően olyan intézkedéseket hozott, amelyek minden bérből és fizetésből élőnek október 1-től csökkentette a fizetését. Közel négymillió ember tapasztalhatta meg ezt az elmúlt héten.

9. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben 650 milliárd forintos támogatást ígért a kis- és középvállalkozóknak, a csalárd módon megszerzett hatalom birtokában olyan döntéseket hozott, amelyek a hazai vállalkozások sokaságának ellehetetlenülését eredményezi.

10. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy szétverte a Széchenyi-tervet, megsemmisítette az otthonteremtési programot, megszüntette a gyermekek után járó adókedvezményt. Tettét súlyosbítja, hogy mindhárom program folytatását és bővítését ígérték korábban.

11. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben takarékos államról papolt, százmilliókat fizetett ki nem létező tanulmányokra, milliárdokat új irodabútorokra és új mobiltelefonokra.

12. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy míg áprilisban Orbán Viktort arra szólította fel, hogy vonja vissza azon állítását, miszerint a második Gyurcsány-kormány vizitdíjat akar bevezetni, ma már nem az a kérdés, lesz-e vizitdíj, hanem az, hogy annak mekkora lesz a mértéke.

13. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy annak ellenére, hogy a választóknak épp az ellenkezőjét ígérte, valódi programjában már az szerepel, hogy a következő években növeli az államadósságot, az inflációt, a munkanélküliséget, az adókat, ugyanakkor csökkenti a reálkereseteket és a reálbért, csökkenti az életszínvonalat.

14. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy ha programját megvalósítja, akkor nyolc évnyi szocialista-szabaddemokrata kormányzás után Magyarország 2010-ben az államadósság és a munkanélküliség tekintetében rosszabb helyzetben lesz, mint 2002-ben volt.

15. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy négy év semmittevésének, két év hazudozásának az árát Magyarország polgáraival akarja megfizettetni, miközben őmaga, a válság elsőszámú felelőseként sem politikai, sem anyagi felelősséget nem kíván vállalni a saját maga által is botrányosnak minősített kormányzati teljesítményért.

16. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben a Fidesz által létrehozott árnyékállamról vizionált, valójában ő volt az, aki az Orbán-kormány megbuktatására köztisztviselőket akart megnyerni.

17. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy trükkök százaival terelte el az ország valós helyzetéről a figyelmet, és annak érdekében, hogy a mutatvány sikeres legyen, törvénysértő módon távolították el a PSZÁF elnökét és a KSH vezetőjét.

18. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy dilettáns politikájának következtében Magyarország az Európai Unióhoz velünk együtt csatlakozott országok közül az élbolyból a végére került.

19. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy diplomáciai botránnyal, a külpolitikában "böszmeként" való viselkedésével súlyos károkat okozott Magyarországnak. Emlékezzünk a pápalátogatásra, a Bushnál tett látogatás kínos incidenseire, az arab terroristázásra, vagy legutóbb az Angela Merkellel folytatott tárgyalások kínos diplomáciai botrányára.

20. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy 2004. december 5-én aljas politikai számításból állított szembe magyart a magyarral. Hazug szociális demagógiája máig nem gyógyuló sebeket okozott a határon túliakban és folyamatos szégyenérzetet a jóérzésű anyaországi magyarokban.

21. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy aljas lejárató kampányokat szervezett politikai ellenfelei ellen. Emlékezhetünk a 23 millió románra, a kötelezésre, Orbán Viktor folyamatos démonizálására, vagy arra a szlogenre, hogy "állítsuk le a Fidesz hazugsággyárát".

22. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy ártatlan, becsületes, jóravaló embereket rágalmaztak, hatósági eszközökkel vegzáltak, velük szemben sok esetben büntetőeljárásokat indítottak. A politikai koncepciós perek ártatlan áldozatainak egyetlen bűnük volt: segítették az Orbán-kormány munkáját.

23. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy hazug propagandájával elvitatja alkotmányban rögzített alapvető jogainkat, így a gyülekezéshez és a szóláshoz való jogot. Teszi ezt annak ellenére, hogy idáig egyetlen Fidesz-rendezvényen sem volt rendbontás és a jövőben sem lesz.

24. Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy kalandor politikájának eredményeként a hatalomhoz való eszelős ragaszkodásának következtében ma Magyarország egyetlen ember, Gyurcsány Ferenc foglyává vált, márpedig Gyurcsány Ferenc maga a politikai válság, Gyurcsány Ferenc maga a gazdasági válság, Gyurcsány Ferenc maga a morális válság. A helyzet tarthatatlanságát jól jellemzi, hogy ma már olyan baloldali politikai gondolkodók is a kormányfő távozását követeleik, mint Gazsó Ferenc, Lengyel László, vagy Tamás Gáspár Miklós.

25. Végül, vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy közérdekű adatokat nem hozott nyilvánosságra, hogy meghamisította azokat, és ezzel megvalósította a közérdekű adattal történő visszaélés büntetőtörvénykönyvi tényállását, ezért a Büntetőtörvénykönyv 177/B. paragrafusa alapján büntetőeljárást kezdeményezünk Gyurcsány Ferenc ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meghamisításának, miniszterelnököt, mobiltelefonokra, visszatartásának, adócsökkentésről, ragaszkodásának, reálkereseteket, szabaddemokrata, életszínvonalat, büntetőeljárást, megsemmisítette, teljesítményért, semmittevésének, terroristázásra, munkanélküliség, magyarországnak, otthonteremtési, pápalátogatásra, országgyűléssel, propagandájával, miniszterelnök, kezdeményeznek, kétszámjegyűre, szégyenérzetet, nyilvánosságra, magyarországon, intézkedéseket, államadósságot, felelősségéről, tapasztalhatta, magatartásával, megvalósította, árnyékállamról, démonizálására, megbuktatására, adókedvezményt, politikus bejelentette, miniszterelnök ellen, választásokon megmutatkozó, politikus ezután, költségvetési hiányt, alábbiakban közöljük, elmúlt években, ország irányítását, államadósság mértéke, nemzeti jövedelemhez, mérték 66-67, elmúlt négy, költségvetés hiányát, állami vagyon, több mint, törvényt fogadtatott, Vádolom Gyurcsány Ferencet, Áder János, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktort, Európai Unióhoz, Angela Merkellel, Orbán Viktor, Gazsó Ferenc, Lengyel László, Tamás Gáspár Miklós, Gyurcsány Ferencet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy gondolat  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Április 15  Jó nap volt  Nevelőszülőkhöz adták,  Szép estét kedves látogatóimn...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  39 ígéret  Pitypang szökőkút  Különleges  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  James Allen  Szép álmokat!  Bársony székben  "Ez egy csoda"  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Tanmese  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Különleges  Egy tavasz  Paul David Tripp Április 14  Andrássy Réka - A bolond Böske  Egy gondolat  Hogyan válunk hűségesekké?  Emlékezz  Zilahy Lajos mondta  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Minden tavaszból őrizz..  képre írva  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Azért kaptad  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam Krisztinától  James Allen  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Bársony székben  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Sorsunk miatt...  Anyámról való emlékek  A sorsod  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Alvó kislány  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Müller Péter tollából  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek 
Bejegyzés Címkék
politikus bejelentette, miniszterelnök ellen, választásokon megmutatkozó, politikus ezután, költségvetési hiányt, alábbiakban közöljük, elmúlt években, ország irányítását, államadósság mértéke, nemzeti jövedelemhez, mérték 66-67, elmúlt négy, költségvetés hiányát, állami vagyon, több mint, törvényt fogadtatott, hatalom megszerzése, adóemelési csomagot, bérek európai, elmúlt héten, csalárd módon, hazai vállalkozások, otthonteremtési programot, gyermekek után, második Gyurcsány-kormány, ellenkezőjét ígérte, következő években, munkanélküliség tekintetében, árát Magyarország, válság elsőszámú, saját maga, ország valós, mutatvány sikeres, végére került, arab terroristázásra, határon túliakban, jóérzésű anyaországi, politikai koncepciós, szóláshoz való, hatalomhoz való, politikai válság, gazdasági válság, morális válság, helyzet tarthatatlanságát, kormányfő távozását, közérdekű adattal, meghamisításának, miniszterelnököt, mobiltelefonokra, visszatartásának, adócsökkentésről, ragaszkodásának, reálkereseteket, szabaddemokrata, életszínvonalat, büntetőeljárást, megsemmisítette, teljesítményért, semmittevésének, terroristázásra, munkanélküliség, magyarországnak, otthonteremtési, pápalátogatásra, országgyűléssel, propagandájával, miniszterelnök, kezdeményeznek, kétszámjegyűre, szégyenérzetet, nyilvánosságra, magyarországon, intézkedéseket, államadósságot, felelősségéről, tapasztalhatta, magatartásával, megvalósította, árnyékállamról, démonizálására, megbuktatására, adókedvezményt, külpolitikában, hazugsággyárát, viselkedésével, meghamisította, kezdeményezünk, irodabútorokra, kötelességünk, politikájának, következtében, gyülekezéshez, megfizettetni, hazudozásának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 576
  • e Hét: 4340
  • e Hónap: 8085
  • e Év: 161581
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.