Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szexis New York Iker lábbal és toronnyal
  2014-03-23 05:57:26, vasárnap
 
  Szexis New York összetétele nemcsak a borsodi Vándor Sándor utcai Demjénék világ végékkel végrehajtott elvitt vándorait jelentik, hanem a most berendezett Kelet sorozat Királyait. Régebbi királyuk volt Martin Luther King, az indiai cigányság felemelője, eredetileg néger volt, né germán összetételéből az Isaora egy forintos maffiával emelt nyomorultjainak. Elbúcsúztok a germánoktól Pá-ger névvel, utána lett né-ger.
Így cserélik ki az egész világot a borsodiak a zsidókkal ezer esztendeje, Európát 130 éve, azóta kerültek az emberek nyomorba Újhelyben, ezért dicsekedett húsz éve a borsodi elmeosztály autós felvonulós vigyorgóival, hogy az elmebetegek autót vezetnek, sőt elektromos autót is létrehozták Magyarország nevében a börtönnel.

Az Iker háza Amerikának kezdetben Braun-Viczián volt Időjelek spanyol, görög, fekete sárkány, úttörők általi létrehozásában a Józsefvárosnak, amelyiknek most kézzel kellett volna mosnia. Mikor a Viczián összekötött lábaihoz értek 1995-ben az Időjelekből, a lila kocsmai cseremisz pusztító rajtam hajtotta végre Viczián Sándor sorsát, a borsodi egészségügy, akár, mint Deák Bill Gyula újhelyi nevet felvevő kutya testenyészet féllábát vizsgálgatta, hogyan hozták létre, tudják, hogy Deák miatt soknak levágták a lábait, mint egykori Titonak, támad a menhely elmeosztálya az elmeosztály csapásai miatt, minden deformáció és betegség miatt, amivel létrehozták őket, mint a szőkéket. A fejemben nemcsak a zsidók sátánja van, meg a nyakamban a nyolcvanas években berendezett két utcai kommunisták és egyházak gyilkosságában, hanem a szőkék helyetti egyensúlyzavart okozó felejtést jelentő gondolkozást bénító csapása a börtönnek, maga helyett gyilkol az elmeosztályával születésemtől. Mondja ezután valaki, hogy nyaralnia kell a börtönben nekik, s nem jár nekik a könyvek begyűjtése és végrehajtása miatt holokauszt?

Szabó István ezer éves református szerepjátékos lyukas szíve miatti támadásommal kezdtek a Kiss Tábornok utcai szerepjátékosokkal 1983-ban, a szívemnél fogva odaszegeztek az ágyhoz egy teljes napig. Én lettem a labirintus járó is helyette, míg ő főtanácsnokként végig mulatta az életét, ami miatt a körzeti orvosuk engem támadott az elmeosztályával ismétlésben is, majd a Lila kocsmai pusztító népe támadott rám a fia, Szelep tompalátása miatt az Időjeleknek húsz éve ismétlésben, 1972-es születési kezdete óta az én emberi sorsomat élte elvéve tőlünk az ennivalót is a Kiss Tábornok utcával, amik nagyrésze elköltözött a városból a Zizi Magazin népével, Bukovszkyékkal együtt. A szemem rontását 1998-ban is ismételte a 666 korláti népe orvosoknak kiabálva a lakásban társaival, mint pusztítókkal. Az Időjelek világ végét megadó csapásai lettek volna a szembe támadók is a Szemetekbe bújok könyve alapján az Új Bekezdésnek, mint apokalipszis folytatásának Miskolcon spanyol puszító védelmében Spanyolnáthával.
A mi szemünket tették tönkre maguk helyett Müllerékkel, mint döglegyei és sátánista cigányaival fogaimba téve a betokozódott fogkiszedő csapásait Oláh Ibolya korláti sátánistáinak, az ózdi inysorvadás baktérium csapása után. Ez mind a médiában van. Az Időjelek félt az orvosoktól, mint a vasbabilon a börtöntől.
Az újhelyi Révész utcai Szabó István elzettes mini párttitkárnak szőke leánya már diplomás, már Tokajba járt tanulni a nyolcvanas években, már a Révész utcát az én gyilkosaimból, apa, nagymama, emberek gyilkosaiból állították össze 1983-ban, majd végrehajtották sorsukat rajtunk.

Szexis New York-ra visszatérve, nemcsak Braun-náci, hanem hozzáment a miskolci Rákóczi tér is, másik része az Időjelek és az ufós római egyház miskolci berendezéssel, amik külföldön is betöltik szerepüket, hiába mentek el Ágnes asszonyokkal a börtönből, mint születési kurvák kezdetével a Pszichografológiából.

A Pszichografológiai pusztítók mentek New Yorkba még, Király Linda Katalin névmagyarázóból emberré váltan Ketten a kertben Kelet emberré nemesedett ember gyilkosai közül ott született, családja már ismételte a magyarság és emberek elleni gyilkosságát.

Perecest 1989. óta tisztítják, mint Rákóczi téri árnyékokat a kolóniás pusztító népétől, először az én megáldozásommal, Királyokhoz az Imrék jöttek, miután elválasztották a szőkéket a pusztító és mexikói férjektől. Húsz éve folytatták Kati és a kerek perec főnix feketéinek tisztítását a gyerek tönkre tevésével a bankokkal együtt Pataki Attila tolvaja helyett a Herman csapásoknak Katalin néven átcserélt jövőjével az embereknek, kihalatásra ítéltettem az egészségügy és a cigánytelep Rákóczi tér végrehajtásában, meg folyamatos kínzásra a Lila kocsma pusztító babái, Svédország Puskás Katalin kutyanépe helyett, melyeknek az orrába beesik az eső, mint értelmiség legyőzőknek, szőke haja miatt sorsát családjának rajtunk hajtották végre, ők cserélték ki a Vörös Oroszlán főnixeseivel Svédországot, meg a Dávid Mónika minden területen berendezett Szörnyeteg koporsójával, melyek 1972-ben temettek el maguk helyett.

A Vénusz szobor Kelet lírai karám sorozatába került, oda üzengettek Akác Istvánnal kezdődően, ezeket a verseket ismételte a cigánytelep húsz esztendeje, azt is, hogy egyiküknek a cigányság kézzel adta az ennivalót, s húsos fazekaik fölött csapások lengedeznek, dicsekedve saját emberjogi bizottságaikkal 2001-es kihalatásakor nőiségemnek Nyírő Gyula elmeosztály zsidó csapásai és börtön orvosai által.
A Vénusz szobor a kommunizmus Kata gyümölcsei kezdetet jelentették a születésemnek hegyvidéki kisvárosban vénuszi alkattal, atlantiszi földrengés egykori történelme alapján,amiért a Rákóczi tér végig gyilkolt egy életen saját elmeosztályát téve énekesnek, beöltözve őket szép ruhába, az enyémeket összelyuggatta, lábaimmal együtt a 666 korláti cigánytelepével hat esztendeje már.

A szexis Ney Workhoz mentek a református karmikus újhelyi állandó szerepjátékosai a Hubertus pálinkának, mint jövő apokaliptikus népei a Lantos zsidó Ktsz-ből, saját református templomuk van a kinti magyaroknak.

Míg Kanada forgószél Idegenhangú Éva népe a vasfüggönyösöktől esernyővel védte magát a menhely értelmiség legyőzése közben Izraelnek és a korláti 666 központnak a roma börtönnel, addig a szexis New York a fehér ház ufóival védte magát a borsodi elmeosztálytól, ugyanis a két utcának ufó kísérete van, ezekkel gyilkoltak végig hatalmas hipnózisos erővel a nyolcvanas évektől.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályával, szerepjátékosai, cigánytelepével, megáldozásommal, spanyolnáthával, egyensúlyzavart, nyomorultjainak, névmagyarázóból, végrehajtásában, főtanácsnokként, bizottságaikkal, végrehajtották, összelyuggatta, összetételéből, gyilkosságában, létrehozásában, bukovszkyékkal, elválasztották, józsefvárosnak, elmeosztálytól, sátánistáinak, születésemnek, kihalatásakor, berendezéssel, gyilkosaimból, párttitkárnak, elmeosztályát, folytatásának, szerepjátékos, apokaliptikus, születésemtől, végrehajtott, vizsgálgatta, testenyészet, gondolkozást, támadásommal, borsodi Vándor, most berendezett, indiai cigányság, forintos maffiával, germánoktól Pá-ger, egész világot, zsidókkal ezer, emberek nyomorba, borsodi elmeosztály, elmebetegek autót, lila kocsmai, borsodi egészségügy, menhely elmeosztálya, elmeosztály csapásai, fejemben nemcsak, zsidók sátánja, Szexis New York Iker, Szexis New York, Vándor Sándor, Martin Luther King, Viczián Sándor, Deák Bill Gyula, Szabó István, Kiss Tábornok, Zizi Magazin, Oláh Ibolya, Szexis New York-ra, Király Linda Katalin, Pataki Attila, Svédország Puskás Katalin, Vörös Oroszlán, Dávid Mónika, Akác Istvánnal, Nyírő Gyula, Idegenhangú Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Minden kedves látogatómnak sze...  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Válaszok a halál után  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A szeretetről  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság  Nem látom őket  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Húsvéti üdvözlet !  Húsvéti üdvözlet !  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Kövesd a vezetőt  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Benedek Elek - Virágvasárnap  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Az erdőterápia egészségre gyak...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Szép estét  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Soli Deo gloria  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Virágvasárnap: az élet és a re...  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Esti kép  Sadhguru idézet  Virágvasárnap: az élet és a re...  Paul David Tripp Március 27  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  Óraállítás  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó baby  Haja van  A tavasz nem csak önmagában sz... 
Bejegyzés Címkék
borsodi Vándor, most berendezett, indiai cigányság, forintos maffiával, germánoktól Pá-ger, egész világot, zsidókkal ezer, emberek nyomorba, borsodi elmeosztály, elmebetegek autót, lila kocsmai, borsodi egészségügy, menhely elmeosztálya, elmeosztály csapásai, fejemben nemcsak, zsidók sátánja, nyolcvanas években, szőkék helyetti, elmeosztályával születésemtől, börtönben nekik, könyvek begyűjtése, szívemnél fogva, teljes napig, labirintus járó, körzeti orvosuk, elmeosztályával ismétlésben, szemem rontását, lakásban társaival, szembe támadók, betokozódott fogkiszedő, ózdi inysorvadás, újhelyi Révész, miskolci Rákóczi, ufós római, kertben Kelet, kolóniás pusztító, kerek perec, gyerek tönkre, bankokkal együtt, cigánytelep Rákóczi, orrába beesik, verseket ismételte, cigánytelep húsz, cigányság kézzel, kommunizmus Kata, születésemnek hegyvidéki, életen saját, enyémeket összelyuggatta, református karmikus, kinti magyaroknak, vasfüggönyösöktől esernyővel, menhely értelmiség, roma börtönnel, borsodi elmeosztálytól, nyolcvanas évektől, elmeosztályával, szerepjátékosai, cigánytelepével, megáldozásommal, spanyolnáthával, egyensúlyzavart, nyomorultjainak, névmagyarázóból, végrehajtásában, főtanácsnokként, bizottságaikkal, végrehajtották, összelyuggatta, összetételéből, gyilkosságában, létrehozásában, bukovszkyékkal, elválasztották, józsefvárosnak, elmeosztálytól, sátánistáinak, születésemnek, kihalatásakor, berendezéssel, gyilkosaimból, párttitkárnak, elmeosztályát, folytatásának, szerepjátékos, apokaliptikus, születésemtől, végrehajtott, vizsgálgatta, testenyészet, gondolkozást, támadásommal, odaszegeztek, koporsójával, vigyorgóival, svédországot, főnixeseivel, asszonyokkal, magyarország, végrehajtása, gyilkosságát, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 899
  • e Hónap: 12604
  • e Év: 51605
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.