Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Talmud hatvanas években bal szemem - Darnyi Tamás
  2014-03-25 20:03:16, kedd
 
  A zsidók kezdtek születésemkor Ágnes helyetti kurvázásommal, bal lábam megrántásával Hitler népével Istálló-Jézus-Vénuszt, mely már sas lett Jézus zöld szemével az én áldozásommal miskolci cserépkorral 1995-ben, Igazi gazdagság című egykori egri Isten elmélete alapján, melyből meggazdagodtak a reformátusok, bár Hitler népe van a római egyházban Braun ház és római ufós ikerház összeépítésével a Tatárdombról.

A hatvanas évek elején akarták kiszúrni a bal szememet Peter Falk elmeosztály szülött miatt, majd kaptam egy olyan rontást, melytől tompalátó lett a bal szemem Darnyi Tamás úszómester apokaliptikus csapás és Egerszegi egér Talmudos páros ismétlése alapján Kilián telep börtönével az ezeréves Talmudos Ízisz áldozó Kiss Tábornokra is költözött Kata kocsmás alkoholista kommunista labirintusos, minden címer berendezője népétől, az ezer éves Busta írása szerinti szerepjátékosok valamennyi könyvét rajtam végrehajtva, míg ők ittak és ették a mi ennivalónkat Miskolc teljes egészével és a falvakkal folytatták a zabálást és tivornyát magyar kislánynak történő Időjelek Új Bekezdés medúzás kezdetével történő legyilkolásom óta a parasztság helyett, ami szív ellenes énekekkel kezdődött Pogány judittal a menhellyel és a főnixes feketékkel, Balázs Fecóval, Kupa Mihállyal. Mivel az Új bekezdés Időjelek világ végét megadói már ismételtek a bermudásokkal a végén Xénia lázzal, csak most véget ért a vándorlásuk, űrhajóval leszálltak a földre, így került a bal szemem megrontásra a még meg sem született Szabó Szelep helyett az apja Talmudos ezer éves állandó világ berendezői és szerepjátékosai részéről.

1972-ben született meg Szelep, már 42 éve éli az életemet testenyészetként, miután hozzáértek 1995-ben dr. M. kórházában, ismét megtámadott a Talmud, így mentem az orvosához az Illés apokalipszisnek, melyre 1972. óta készültek, hogy felcsúszott az orromon előtte, kicsapott hatalmas lángként a bal szememből dr. Melion József jungista pszichiáterre, aki állta a csapást. Szelep coca-colásai ekkor Müller Szigetével ünnepelni kezdték az emberek legyilkolását, ami húsz éve tart, miközben a menhely ismételte a sötétkapus református dögjeivel Szelep anyjának az összes média anyám ellen elkövetett tettét az egész város világ minden országával, melyet Miskolc jelent. 1961-ben ölték meg nagyapámat az anya népével tüdőrákban, mert énekes volt. Szelep támad engem, mert párszor céloztam arra, hogy összefügg az én életemmel a családja, szent a családja, az emberek nem azok a coca-colásoknak, melyek be vannak rendezve az egész országban 1972-es Rákóczi téri hosszabbításként maffiákkal együtt, ez a Lila kocsmai jelzés is a bal szememet oldalra vívő Keresztöltés hosszabbítójával a sógornőmnek, aki jelmezét 1971-ben kaptam meg, azóta élem a Rákóczi téri sorsát, így lett a bátyám három gyerekesként kihalatva a Keresztöltéstől a Pszichografológiából.

A Vörösmarty művelődési házba 1995-ben jött orosz természetgyógyász körbeégette a bal szememet füstőlővel és parancsolt a benne lévő csapásnak, azóta sem történt semmi, csak egyre több csapást kaptam a két utcai és az ezer éves játékosok reformátusainak népétől és a szőkék miatti puffasztómtól, Szulák Andrea táguló elmeosztályától, ahol megszülettek belőlem - ezek voltak berendezve 2004-ben - a születésemkor minket láthatatlan világban gyilkoló Talmudos csapások, ekkor mindegyik helyett a börtön és a menhely ismét engem gyilkolt le, megcsonkított véglegesen az ózdiak inyevő baktériuma után.

A Talmud, amelyik tégla beállítás bizonyításával a vipera Bodrogi újhelyi névvel berendezett autója alá Voith Ági malac kiválasztottal a tisztátalan állatok közül és és anyja, Mészáros Ági kezdetével a Kata kocsmának ismételt megint a Pszichografológiából, együtt védték meg születésem óta az Időjelek állandó megadóit, mint a száz tagú cigányzenakart, vastrágya folytatását Új Bekezdés apokalipszisként a biblia alapján.

A Talmud Zorobabel sánta vörös botos könyvét a Braun háznak Szeleptől kaptam, amit bemásoltam ide is a démonjaikkal és dögjeikkel együtt a kutyás Máriájukkal, Mária Magdalénával, akiben hét gonosz volt, valamint a születési kezdetem, Jézus megszületett? kérdéssel induló kék asszonyos játékukkal, szamárral, bikával.....1989-ben Kosutány István kézanalízisét végeztem el a Kőporos utcai albérletében Miskolcnak, mely szerint Ízisz vonal van a tenyeremben a rengeteg tehetség mellett és csodálatos életemnek kellett volna lennie. A Szelep által adott Talmudba bele lett téve az ezer éves lyukas szívű Talmudos szerepjátékos kézlenyomata ezelőtt 18 évvel. Azóta is mentik a reformátusokat, az újhelyi temetőt is felforgatták teljesen, nagyapa sírján a születési dátumát a holt tengeri tekercses szakállas, kalapos zsidói miatt Kun könyv pléhkrisztos reformátusainak átírták. Feltehetően nemcsak a hullaboncolók vettek részt az ember gyilkosságban, amelyikük egyike nevetett az öcsém halálán 2007-ben, hanem az újhelyi temetkezési vállalat is, nemcsak a borsodivánkai kommunista elmebetegek, amik engem kurváztak Kovács Ildikó pszichiáter helyett 1988. körül, hanem az összes elmeosztálya az országnak, mint Ráczé Dávid Ibolya borsodi-olasz Rákóczi terével a magyarországi csapásoknak, melyek mint írtam a Dávid Mónika nyomorultjaival Szörnyeteg koporsója néven a Koporsóhegyből Weöres szervezésében a Magyar Irodalom történetéből, Szelep coca-colásaival 1972. óta, a Keresztesi családból a sógörnőmmel 1971. óta hosszabbítanak, cigányság állandó kíséretével.

A szomszéd atlantiszi Halakként kiválasztott Ágnes sorsát születésem óta hajtják végre rajtam, velem kezdték a pók termékenységi nép lányának sorsát fogkiszedésével anyámnak. 1995. óta miatta belém döfték a katétert az idegosztályon, mert a Rákóczi tér levágta az asszonyok húgyhólyagjait, ez a népét jelenti a Kereszöltésével egykori Bodornak, amelyik az Okos Kati felmentő sereget hozta ide 1989-ben a cigánysággal ember gyilkosként már, azóta szaporodva Okos Kati hosszabbít a város a Bertalan utcával.
Egy öngyilkos miatt támadtak meg a Braun házban a menhellyel, amelyik minden hónapban benn van a kórházban öngyilkossággal, beletettek a szomszéd miatt valamit a méhembe, ami már hatalmas azért, mert ő a pókot szülte meg már húsz éve így járok, meggyaláztak, amit folyamatosan tesznek a Rákóczi terükkel.

Valamennyi Ágnes Ágnes asszonyból apokaliptikus csapása lett volna az országnak, itt az enyémek lettek ismétlésben is.

Még a pesti bérházakból is kidobták a Rákóczi téri tisztulás miatt az ágyukat az ablakból, mikor mentek végig a férjhez adásán a Pszichografológiának 1989. óta folyamatosan, ezt elnevezték rendszerváltásnak, hogy a zsidók már nyíltan Eperjesékkel médiába álltak szabadköműves kávés elmeosztállyal és a coca colásokkal a Rákóczi térről. Feltételezés szerint légy-féle van a méhemben, amin nevettek az orvosok hasi ultrahangon, a látók, de senki semmit nem tett értem húsz éve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: testenyészetként, hosszabbítójával, apokalipszisként, hosszabbításként, összeépítésével, kereszöltésével, öngyilkossággal, reformátusainak, fogkiszedésével, elmeosztályától, keresztöltéstől, szerepjátékosai, szerepjátékosok, apokalipszisnek, nyomorultjaival, kiválasztottal, reformátusokat, bizonyításával, cigányzenakart, meggazdagodtak, koporsóhegyből, húgyhólyagjait, elmeosztállyal, hosszabbítanak, termékenységi, gyilkosságban, legyilkolásom, magyarországi, hullaboncolók, apokaliptikus, borsodivánkai, szervezésében, puffasztómtól, megrántásával, szabadköműves, pszichiáterre, zsidók kezdtek, római egyházban, hatvanas évek, olyan rontást, ezeréves Talmudos, ezer éves, falvakkal folytatták, parasztság helyett, főnixes feketékkel, végén Xénia, apja Talmudos, életemet testenyészetként, orromon előtte, emberek legyilkolását, menhely ismételte, sötétkapus református, Darnyi Tamás, Peter Falk, Talmudos Ízisz, Kiss Tábornokra, Időjelek Új Bekezdés, Balázs Fecóval, Kupa Mihállyal, Szabó Szelep, Melion József, Müller Szigetével, Szulák Andrea, Voith Ági, Mészáros Ági, Talmud Zorobabel, Mária Magdalénával, Kosutány István, Kovács Ildikó, Ráczé Dávid Ibolya, Dávid Mónika, Koporsóhegyből Weöres, Magyar Irodalom, Okos Kati, Valamennyi Ágnes Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Nagyon különös  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png telefon  Nem tudhatod  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép álmokat!  Mindig jusson idő nevetni  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szívem tiéd  Png telefon  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kislány  Alázat  Akarat  Png fotel  Irgalom és ítélet  A másik dolog,  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Popper Péter szavai  Adakozás  képre írva  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép álmokat!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Rátalálsz  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Reggel van  Nem tudhatod  Hiányzik  Mai harmónia kártyám  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fehér virág  Albert Einstein gondolata  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Krisztinától  Kerüld el az evangélium örömén...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Png férfi  Ami embereknek lehetetlen, az...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Lóhere  A boldog családok mind hasonló...  Neked tudnod kell  A jó emberek mindig szépek mar...  Idő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Hogy lehet megtartani  Png virág  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Png telefon  Lóhere  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 19  Png ház  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Szívem tiéd  Boldog születésnapot a ma ünne...  Radikális szeretet  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga 
Bejegyzés Címkék
zsidók kezdtek, római egyházban, hatvanas évek, olyan rontást, ezeréves Talmudos, ezer éves, falvakkal folytatták, parasztság helyett, főnixes feketékkel, végén Xénia, apja Talmudos, életemet testenyészetként, orromon előtte, emberek legyilkolását, menhely ismételte, sötétkapus református, összes média, egész város, anya népével, egész országban, bátyám három, benne lévő, szőkék miatti, születésemkor minket, menhely ismét, ózdiak inyevő, vipera Bodrogi, tisztátalan állatok, száz tagú, biblia alapján, kutyás Máriájukkal, születési kezdetem, rengeteg tehetség, újhelyi temetőt, születési dátumát, holt tengeri, hullaboncolók vettek, ember gyilkosságban, öcsém halálán, újhelyi temetkezési, borsodivánkai kommunista, összes elmeosztálya, magyarországi csapásoknak, sógörnőmmel 1971, szomszéd atlantiszi, asszonyok húgyhólyagjait, népét jelenti, cigánysággal ember, öngyilkos miatt, kórházban öngyilkossággal, szomszéd miatt, pókot szülte, enyémek lettek, pesti bérházakból, férjhez adásán, coca colásokkal, orvosok hasi, testenyészetként, hosszabbítójával, apokalipszisként, hosszabbításként, összeépítésével, kereszöltésével, öngyilkossággal, reformátusainak, fogkiszedésével, elmeosztályától, keresztöltéstől, szerepjátékosai, szerepjátékosok, apokalipszisnek, nyomorultjaival, kiválasztottal, reformátusokat, bizonyításával, cigányzenakart, meggazdagodtak, koporsóhegyből, húgyhólyagjait, elmeosztállyal, hosszabbítanak, termékenységi, gyilkosságban, legyilkolásom, magyarországi, hullaboncolók, apokaliptikus, borsodivánkai, szervezésében, puffasztómtól, megrántásával, szabadköműves, pszichiáterre, kurvázásommal, születésemkor, bermudásokkal, kézanalízisét, szerepjátékos, idegosztályon, legyilkolását, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 211
  • e Hét: 579
  • e Hónap: 6820
  • e Év: 59086
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.