Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ápr.-i szellemi ir. Pusztai O.
  2011-04-01 21:52:50, péntek
 
   
 

2011. Április - a szellemi irányítás beengedése
2011.04.01

2011. Április - a szellemi irányítás beengedése

A hónap mantrája:

SZÍVEMBE ISTENI FÉNYEM BEFOGADOM
SZELLEMI ÉNEMNEK MAGAMBAN HELYT ADOK!


Ebben a hónapban megérthetjük, hogy magunk irányítjuk gondolatainkkal és érzéseinkkel utunkat, és ez az Út akkor lesz EGY az istenivel, ha elfogadjuk a Felsőbb Tudatosság Szív irányítását Bennünk!
Saját magunk vagyunk életünk irányítói!
Gondolataink meghatározzák érzelmi irányultságunkat. Cselekedeteink pedig hangot adnak akaratunknak. De honnan táplálkoznak ezek a motiváló erők? Milyen bizonyosság segíthet minket ebben? Annak felismerése, hogy minden bennünk születik. Nem külső tényezők, személyek vagy körülmények határoznak meg minket, hanem az, honnan szemléljük a Létezést! Ha külső támpontokon keresztül, akkor oda is kötjük a történéseket, és mindenek okát bennük látjuk. De létezik-e bármi is csak külső okokból? Miből születik meg minden külső körülmény? Ezen gondolatok elkezdenek egy belső bizonyosság felé irányítani minket: honnan és miből indul ki minden, amit világomnak érzek? Hol a központ, melyből mindez táplálkozik? Hol van mindennek az eredete?
Igen sokan rávágják: bennünk!

De Jézus azt kérdezi: belső bizonyosságodból jelented ezt ki? Hiteddel összekapcsoltad Önmagad Felsőbb Tudatod Fényével? Mikor kimondod a szót, honnan indul el? Fejedből, vagy a Szívedből? Hiszed vagy tudod mindezt? Ha tudod, e szerint is éled? Honnan indulsz el, mikor megnyilvánulsz? Benne állsz-e belső pontodban, isteni Tudatosságodban? Mindaddig nem válik belső bizonyossággá léted, míg igent nem mondasz Magadra!
Bizonyosságunk: a szellemi irányítás tudatos felismerése és elfogadása!

Április energiái világosan (ha eddig homályos lett volna ) megmutatják bennünk azokat a helytelen vagy felesleges dolgokat, melyek már nem tartoznak a tudatos fejlődés útjához életünkben.
Olyan belső letisztulás időszaka ez, ami kikíséri belőlünk a felesleges érzelmi és gondolati mintákat és helyüket isteni erényekkel tölti be. Most nem szabad helyt adnunk az elkeseredésnek, mert az ellenerők és az ego ezzel próbál bennünket utunkról letéríteni.
Ezen időszak már határozott lépéseket, hitet és elköteleződést vár tőlünk fejlődésünk útján.

A Szeretet Rendje már működésbe lépett és folyamatosan alakítja át világunkat, az Új Eszméknek megfelelően. Ezek az energiák magasan rezgő Fényben tündökölnek és áthatnak mindent.
Ezért az alacsonyabb rezgésű energiák tudatossági szintjéről feljebb kell lépnünk a lélekvezérelt, szellem által irányított szintekre.
A szellemi Bölcsesség időszaka ez, mikor elmélyedve Önmagunkban felfedezzük az isteni Tudást.

Az elmúlt hónapok erőteljes megtisztító és hangoló energiái megterhelték testünket, sokan fáradtnak, erőtlennek érezték magukat.
Nagy mennyiségű energiát áramoltattunk át az energiarendszerünkön, és ezek folyamatosan dolgoztak és dolgoznak bennünk.
A hangolások mintegy ,,előkészítették a talajt" az új eszmék kicsírázásához életünkben.
Az energiahangolások felásták és bevetették kertünket a Szeretet a Hit és a Bölcsesség isteni virágaival. Nekünk most ápolnunk és öntöznünk kell őket a szellemi Tudatosság energiáival, hogy kibújva és megerősödve kibonthassák pompázatos szirmaikat.
Így tudjuk majd magunkba szippantani a Szentlélek illatát!

Lelkünk folyamatosan dalol bennünk, hogy emlékeztessen a Boldogságra, melyet megélni jöttünk a Földre.
Mielőtt tiltakoznál, elmondom, hogy minden pillanatban benne van a Boldogság. Lehet, hogy rejtőzködik, de ott van! Nekünk csak meg kell látnunk. De a látásunkat most már testi szintről Szív szintünkre kell áthelyeznünk.
Ha egy pillanatra magadba nézel és megkérdezed: itt és most, ebben a pillanatban boldog vagyok-e? - megkapod a választ.

Mielőtt az agyad bekapcsolna egy érzés szalad át rajtad a szíved központjából kiindulva, ami ennek a pillanatnak szól. De ezt csak akkor érzed, ha benne vagy tudatosan a pillanatban.
Ha nem ment, próbáld újra! Érezd meg a pillanat boldogságát! Az itt és most-ban minden rendben van! Mindened megvan és semmi másra nincs szükséged, mint a Lét-re.
Ez a LÉTezés tiszta tudata, mely megéli az ÉLET boldogságát, pillanatról-pillanatra.
Ez a Szív-szint!
Ahogyan az alsó 3 energiatest és csakra működése is szépen lassan átalakul bennünk, és az irányítás magasabb aspektusokba emelkedik, úgy lép tudatosságunk is feljebb a Fény szintjein.

A Szellemi Tudatosság az isteni FÉNYTUDAT!

De ennek a Tudatosságnak az elérése biztos alapokat kíván. Ha nincs egy olyan tiszta, szeretetteli tér bennünk, amit kitöltsön, nem tud kapcsolódni hozzánk. Hiába vágyakozunk, ha nem teszünk semmit vágyaink elérése érdekében.
Érzelmeinket és gondolatainkat tisztába kell tennünk magunkban, hogy megérthessük a magasabb tudatosság irányultságát.
El kell fogadnunk a szellemi tudat vezérlő erejét és minden akaratunkat szívünkbe kell helyeznünk. A Szív tartja harmóniában érzelmi, gondolati és cselekedeti energiáinkat.

Csörgött az óra: ÉBRESZTŐ!

Ébredj Tudatodra! Nincs már idő szunyókálni, tessék ,,kezedbe venni" Tudatosságodat és Élni vele!
Engedd, hogy lépéseid ezentúl ez az erő vezesse. Kezdj el szívből gondolkodni, érezni és cselekedni, meglátod, hogyan alakul át az életed és borul virágba lelked.


Attól, hogy magasabb tudatossági szintre lépünk, pontosan érteni fogjuk kik is vagyunk, és miért jöttünk a Földre.
Emberként ugyanúgy meg kell élnünk magunkat, ahogyan szellemként tesszük.
A Létezés aspektusai összeköttetésben állnak egymással és a közöttük áramló fényinformációk mindkét irányba mozognak.
Ez azt jelenti, hogy szellemünk lelkünkön át emberünknek küldi tudatosságunk által útmutatásait és a Fényt, de emberi megéléseink ugyanúgy lelkünkbe íródva szellemünk felé közvetítik tapasztalatainkat, mely által ő is fejlődik. Ez egy oda-vissza Tudatossági csatorna.
Ezért egyik aspektusunkat se becsüljük alá. Minden részünk Létezésünk szerves és fontos eleme.

Most ezeket az elemeket hozzuk összhangba és emeljük az egész rendszert magasabb rezgésekbe. Minden folyamatot, ami tudatosodásunkat segíti Felsőbb Énünk irányítja. De a sikeres fejlődéshez emberünk is kell! Nekünk kell önszántunkból átengedni az irányítást és ezzel megnyerni az Irányítást!

Kicsit zavaros?

Gondold el, hogy van egy emeletes busz. Aki járt Angliában láthatott szép számmal ilyen buszokat .
De ez a busz most 3 emeletes és minden emeleten van egy vezetőfülke. A 3 emelet szellemi-lelki és testi tereidet és tudatosságodat jelképezi.
Kicsit sántít a példa, de most csak elmélkedünk...
Minden vezetőfülkében van egy kormány, ami felülről vezérelt, de minden vezető maga is tudja irányítani a saját szintjén. Ha gondolatban belehelyezkedsz az egyes vezetők nézőpontjaiba, megértheted mi a különbség a rálátások között.
Az alsó csak az út szintjét látja, a magasabban ülő már átlátja a környező utcákat. A felső szintről pedig az egész forgalmat. Te utasként kire bíznád a vezetést?
Ez nem azt jelenti, hogy te a saját szinteden nem fogod a kormányt és nem figyelsz az útra, hiszen minden figyelmedre szükség van az út felismeréséhez, csak azt, ha érzed, finoman jobbra fordítana a magasabban ülő (mert mondjuk ő már lát egy akadályt 3 utcával tovább) akkor megfontolod, hogy elfogadod- e a jelzést, vagy továbbra is saját akaratoddal egyenesben tartod a buszt.
Ehhez azonban minden vezetőnek kapcsolatban kell lennie a többivel (akár megérzés szinten is), kell legyen közöttük egy érthető jelzésrendszer (SZÍV).


Az Irányítás elfogadása nem jelenti azt, hogy sorsod kiveszik a kezedből, csak azt, hogy segítséget nyújtanak a lépések megtételére és szükségességük megértésére.
A Magasabb Tudat nem utasítani, hanem segíteni szeretne. Minden amit a javadra tesz(el), utadat segíti.
Rajtad áll, van-e benned annyi alázat Önmagad iránt, hogy képes vagy a segítséget elfogadni?
Légy tudatos minden lényedben és megérted, Mag-ad irányítod Életed, csak engedned kell az Útmutatásnak.

A hónap fontosabb napjai:


Április 1. - A Lépés napja! Elindító, megújító energiák érkeznek lelkünkbe, hogy megtehessük az első lépéseket a szellemi tudatossággal átitatott létezés felé. Ez az ÚT az emelkedés Útja, az isteni Rendben.
Ez a Rend pedig minden igaztalan dolgot lebomlaszt, hogy újjáépíthessen. Nekünk csak szívünk szavát követve, a jézusi úton járva kell lépnünk előre. Ha hittel tesszük, minden segítséget megkapunk a fejlődéshez. Legyen ma a Remény Sugara, mi ébreszt bennünket és engedjük, hogy Önmagunknak is tudatára ébredhessünk. Szólítsuk meg Felsőbb Énünket és kérjük meg a vezetésre és a szükséges lépések megtételének segítésére.


Április 3. - Olyan szellemi és bolygóenergiák érkeznek, melyek a befogadást erősítik bennünk. Az Univerzum egy olyan Fénypalástba fogja a Föld energiaterét, mely a szívek megnyílását segíti, így teremtve helyet az EGY ISTENI SZÍV erejének mindenkiben. Ezek az erők a tiszta, feltétlen Szeretet rezgéseit szórják szét és így kapcsolnak bele minket a szellemi áramlatba. A krisztusi dimenziókból érkező Fény-esszencia először a Föld körül a krisztushálón keresztül fejti ki a kollektív tudatban a hatását. Nagyon sok emberben felmerül a gondolat, hogy változtatni szeretne. Ez is egy új, tudatos lépés megtételére ösztönöz. Ezután szépen folyamatosan ez a Fényerő leáramlik egy hullámzó, lágy mozgással és beborít mindent, így az emberi aurateret is. Ennek hatása olyan érzés, mintha egy lebegő álomszerű tudati tér lenne körülöttünk, de ha belemegyünk ebbe az erőtérbe, rájövünk, hogy igenis tudatos és határozott energia, ami az isteni Szeretet Útjára hangol bennünket. Meditáljunk rá bensőnkben az isteni Szeretet lakhelyére, és lássuk meg, van-e gátja annak, hogy megtaláljuk magunkban? Tisztítsuk meg a szívünkhöz vezető utat, hogy a Szeretet akadálytalanul ,,közlekedhessen" bennünk és rajtunk keresztül.


Április 4. - Nagyon erőteljes energianap. A 4-4-4 erői dolgoznak egy égi kapun keresztül. Amikor az év a hónap és a nap száma is megegyezik, olyan együttállások következnek be a szellemi, lelki és fizikai terekben, melyek erőteljes hangolásokat eredményeznek. Ilyenkor az együttes kód megnyitja azt az energiakaput, melyből leáradhatnak azok a segítő erők, amikkel újabb fejlődési szakaszba léphetünk mind egyéni, mind kollektív szinten. Ilyenkor az az időkód is megnyílik, mely a Föld és az emberiség fejlődésének újabb periódusát indítja el.
A ,,4" a megvalósítás száma, segíti az Ideát a fizikai világban megtestesülni. A most érkező energiák az Isteni Rend, a Szeretet Törvényének beiktatását hozzák el. Ennek eredményeképpen elkezdenek feloszlani az igaztalan és a Rend ellen ható szerveződések, és bár ez az elején egy káoszszerű állapotot eredményez, de mint ahogy egyesek mondják, az Őskáoszból is isteni Rend született, itt is minden a helyére áll az isteni Törvények szerint, csak türelmesnek kell lennünk . Nem kell mást tennünk, csak Isten Akaratának beteljesülését kívánnunk. Engedjük el a saját életünkből is a gátló, hátráltató energiacsomagokat, és fogadjunk minden Újat szeretettel. Felsőbb Énünk ismeri a fejlődés minden szakaszát bennünk, így ha kérjük, mindent elrendez a Terv szerint.


Április 9-10. - Ennek a hétnek a két utolsó napja energetikailag összekapcsolódik. Egyfajta számadás, mérlegelés történik a lelkünkben. Olyan, mintha levonnánk eddigi életünk tapasztalatait, és azt, ami segítő beépítjük, ami hátráltató felajánljuk és elengedjük. Ne ragaszkodjunk semmihez, mert beleköthetjük magunkat a régibe, ezzel hátráltatva az Új befogadását. Lelkünk ma rendet rak lélekkamránkban és lomtalanítást végez . A szellemi úton való lépésekhez tiszta tudati energiákra és pozitív gondolati, érzelmi töltésre van szükségünk.
Fontos, hogy ma tudatosan csatlakozzunk Földanyához. Ő az, aki felruház minket azokkal az emberi tulajdonságokkal, melyek életünk során tanítanak minket. Ezt születési képletünk alapján kapjuk, hogy erősségeink és gyengeségeink felismerése okán fejlődhessünk. Mikor tudatosodunk, ezek a tulajdonságok már nem mindig segítenek, van, hogy kinőjük, túlhaladjuk őket. Ilyenkor Földanya elveszi ezeket, ha tudatos kapcsolatban vagyunk vele, vagy ha kérjük Őt. Ezek helyét pedig megtölthetik az isteni erények és tiszta, szeretetteljes tulajdonságok. Bármi is emelkedik ki a mélyből, ne tagadjuk le, hanem fogadjuk el és szívünkkel lássuk segíthet-e még minket, tanulhatunk-e általa, vagy csak cipeljük magunkkal és ideje megválnunk tőle.
Sokszor olyan sérelmeket hordozunk magunkban, melyek feleslegesen generálnak lehúzó rezgéseket bennünk. Sok ilyen érzés régen elengedhető lenne, ha a makacsság vagy a sértődés nem ragaszkodna ezekhez a fájdalmakhoz. Nézzük meg miért ragaszkodunk, és engedjük el az ego felesleges kötelékeit, amivel fájdalomtestünket táplálja ezekből az emlékekből.


Április 11. - Újabb lehetőség az elindulásra! Ma egy újabb energiában támogató nap a szellemi vezetés elfogadására (bár ez minden pillanatban nyitva áll nekünk). A ma leáradó és szétáramló energiák megláttatják velünk a minden fizikai dologban benne rejlő szellemiséget. Ha képesek vagyunk ennek a vezérlő erőnek a felismerésére, és hajlandóságot mutatunk a Kegyelem befogadására, egy olyan belső erőt kapunk lelkünktől, mely célirányosan vezet rá isteni utunkra. A belső késztetés egy olyan isteni megelégedettséget teremt, mely lelkünk tiszta vágyaira fókuszál. Így lesz elég bátorságunk, hogy felvállaljuk Önmagunkat magunk előtt!


Április 17. - Isteni és istennői energiák összekapcsolódása. A mai napon olyan energia harmonizáció indul el, mely a kiegyenlítést ezeken az erőkön keresztül igyekszik megvalósítani. Az emberben lévő Fénytengely (KA csatorna), mely létezéseink aspektusait köti össze, folyamatosan áramoltatja azt a spirális duál-erőt bennünk, mely az isteni és istennői aspektust együtt tartalmazza ebben az ölelésben. Ha szellemi vagy lelki tereinkben ez az egyensúly megbomlik és bármelyik oldal erősebbé válik, akkor mi emberként nem tudjuk a női vagy férfi oldalunkat kellőképpen megélni, vagy éppen az a dominánsabb, amelyiknek nem kellene.
Ezen erők kiegyenlítése zajlik most szellemi tereinkből leáradóan, hogy identitástudatunk minden szinten a helyére kerüljön, és így minden aspektusunk támogathasson.


Április 20. - Ma a korábban elinduló hangolásnak és kiegyenlítésnek hatására lehetőségünk lesz a minket tanító kettősség segítő és hátráltató erejének felfedezésére. Nézőpontunkat kiszélesíthetjük és rálátásunk korlátozottságait ezzel elkezdhetjük feloldani. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal mindent megértünk, csak azt, hogy hajlandóak vagyunk a megértésre törekedni. Megszólal bennünk egy hang, ami a megítélés eddigi programjait kérdőjelezi meg, és az elfogadás erején keresztül egy másik képet is elénk tár.
Ismeritek azt a mondást: legjobb védekezés a támadás? Ez is egy ilyen példa. Pl. azt, hogy valaki goromba, otromba, nem kell helyeselnünk, de meg kell látnunk mi készteti erre. Legtöbbször a félelem, hogy nem fogadják el. Ezért ,,megelőzendő a megaláztatást", inkább ő aláz meg másokat. Ha ezt meglátjuk, rögtön értjük, ez az ember segítségért kiált. Szép lassan megtanuljuk felismerni ezeket a helyzeteket és a mögöttük megbújó okokat, ezzel azt is megértjük, mikor kell cselekednünk és mikor nem. A kettősség eggyé válik a Szeretet Rendjében!


Április 22. - Ma Nagypéntek van, Krisztus áldozatvállalásának beteljesülése. Az angyali kórusok ezen a napon énekkel Urunkat dicsőítik, és krisztusi fénnyel vonnak be minden szeretetteljes megnyilvánulást, felajánlást. Az imának ma százszoros ereje van, és minden önzetlen cselekedetünkért segítő energiát kapunk.
Ezen a napon Mária imádkozik a lelkekért, és nekünk magyaroknak ez különösen kedves, hiszen nemzetünk védelmezőjeként és Szent Koronánk őrzőjeként értünk ekképpen is imádkozik. Gábriel arkangyal és segítői ma elkísérik égi édesanyánkat arra az útra, amit értünk Ő tesz meg minden évben Isten felé, a megváltás beteljesedéséért. Ez az út a Földet és az Eget összekötő Fénylő Tejútrendszeren keresztül vezet a Mennyek kapujáig. Itt Istenanyánk leborul és Jézus Szent Szíve nevében kegyelmet kér ránk.
Ilyenkor ,,csillaghullás"-sal válaszol az ÉG és a csillagok is különleges kegyelmi erővel ajándékoznak meg, mert a csillagképek energiái rajzolódnak le a földi térbe. Ez azt jelenti, hogy születési képletünk segítő erői hozzánk áramlanak és feltöltenek. Ma meditáljunk rá ezekre a csillagenergiákra és a segítő bolygókra. Csodálatos tanításokat kaphatunk.


Április 24-25. - HÚSVÉT napjai, a Feltámadás ünnepe, a Megváltás misztériuma. Ezen a két napon krisztusi Énünk összekapcsolódik szívünkön át velünk, hogy átérezhessük ennek az isteni ajándéknak a csodáját bennünk. Megszólít minket létezésünk okán és mindenhol, fizikai, leli és szellemi tereinkben is kitölt a mindent jóváíró megváltás és felszabadulás! Lelkünk meghajol az isteni Akarat és a krisztusi Kegyelem fényei előtt, és megnyitva minden részét befogadja azok tisztító, segítő és beteljesítő erőit. Minden Fénylény együtt ünnepel a lelkekkel, és a szellemi terek különleges fényeket küldenek le az alsóbb régiókba, melyek a tudatos megnyílást és befogadást segítik. Ma olyan elnézőek tudunk lenni ...
A Szentlélek energiái most mindenkihez egyenként csatlakoznak, szellemi, lelki és fizikai szívünkön át egyszerre. Hitünk és lelki bátorságunk ezeken a napokon hozzásegít bennünket a gyógyuláshoz, mert e két nap energetikai csodája lehetővé teszi a felismert karmikus minták elengedését.
Nem kell mást tennünk csak szívünk szeretet teli jelzéseire figyelnünk. Tudatosítanunk magunkban krisztusi valónkat és Őt saját lényünk aspektusaként befogadnunk!
Ebben az évben Húsvét szent Ünnepe különleges lélekújító ajándékot hoz nekünk. A mi feladatunk csak az, hogy mint izgatott gyermekek, szívünk terén megkeressük a számunkra elrejtett ,,aranytojást".
A tojás, mint szimbólum a születésnek, a kibontakozásnak, a teremtésnek az energiáit hordozza. Ne felejtsük el, hogy régen az aranytojást tojó tyúkot a gazdagság jelképeként ismerték. Mi is gazdagodunk, hiszen most valami új születik, jön létre bennünk. Egy olyan belső tiszta Fény bontakozik ki, mely az isteni Rend, a Szeretet Törvénye, az Igazság és Bölcsesség hatalma bennünk.
Ha megtaláljuk ezt az ajándékot a szívünkben, rájövünk, hol is vannak azok a kincsek, amikre szükségünk van, hogy bőségben, boldogságban éljünk.
Tegyünk mi is belső felajánlást Urunknak és életünket helyezzük az Ő kezeibe, hogy megváltása, mivel terheinket magára vette, beteljesülhessen általunk. Ha elfogadjuk Őt megváltónknak, minden gondunkat lábai elé helyezve, lelkünk megkönnyebbül, szívünk kitárul!


Április 29. - Egyfolyamat szakasza zárul most. A Központi Nap tengelye befejezi azt az elmozdulást mellyel beállította, hogy a spirális fejlődés magasabb útjára mutasson, így a Galaxis és a Földtengely is alkalmazkodik az új rezgéstartományhoz. Testünkben kis belső feszültséggel járhat ez a hangolás, mert a bennünk lévő létkódokat tartalmazó Fénykristályok is az új rezgésmintákra állnak át. A Ka csatornánkban futó Fény-DNS elkezdi átírni a fizikai testben lévő DNS információkat, hogy testünk alkalmazkodhasson a tudati változásokhoz és az új energia-hatásokhoz. Sokan erre enyhe rosszulléttel és megmagyarázhatatlan furcsa érzetekkel reagálnak. Tudatosítsuk a bennünk zajló folyamatokat és fogadjuk el, mint fejlődésünk szerves részét.
Végezzünk test-lélek és szellem összehangoló gyakorlatokat és áramoltassuk a Fényt tudatosan minden terünkön keresztül: kapcsolódjunk be a Szeretet Fény áramlatába.


Április 30. - Kegyelem napja. Isten gyermekeként szólít meg minket szívünkön keresztül. Szellemünk kitárja karját felénk, hogy összeolvadjunk az isteni ölelésben. Ez isteni hovatartozásunk kinyilatkoztatása, de csak akkor lehet igazán a miénk, ha bennünk is megvan ez a tiszta, feltétlen elfogadás az istenivel, szellemünkkel szemben. Ez a nap különlegesen erős. Egyrészt a szellemi tudatosság fényei áramlanak dimenzió csakráinkon át, új kristálykódokat hozva létezésünknek, másrészt összekötőként szerepel május első napjával, ami ugyancsak erős hangolásokat tartogat számunkra.
Ma engedjünk a szellemi befogadásnak, és csak hagyjuk, hogy Isten ölelő karjába emeljen bennünket.

2011. március vége
Pusztai Orsi

 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
Címkék: bizonyosságodból, összekapcsolódik, cselekedetünkért, tulajdonságokkal, beteljesedéséért, irányultságunkat, összeköttetésben, kiszélesíthetjük, tudatosodásunkat, beteljesülhessen, kibontakozásnak, kristálykódokat, belehelyezkedsz, védelmezőjeként, tudatosságodban, fényinformációk, tejútrendszeren, összekapcsoltad, eredményeképpen, kiegyenlítésnek, megnyilvánulást, hovatartozásunk, lélekkamránkban, gondolatainkkal, elköteleződést, bizonyosságunk, bolygóenergiák, összeolvadjunk, újjáépíthessen, beteljesülését, gondolatainkat, rezgésmintákra, energetikailag, fénykristályok, tudatosságodat, szükségességük, szellemi irányítás, hónap mantrája, hónapban megérthetjük, motiváló erők, belső bizonyosság, helytelen vagy, tudatos fejlődés, felesleges érzelmi, energiák magasan, alacsonyabb rezgésű, szellemi Bölcsesség, isteni Tudást, elmúlt hónapok, hangolások mintegy, energiahangolások felásták, szellemi Tudatosság, Pusztai, SZÍVEMBE ISTENI FÉNYEM BEFOGADOM, SZELLEMI ÉNEMNEK MAGAMBAN HELYT ADOK, Felsőbb Tudatosság Szív, Önmagad Felsőbb Tudatod Fényével, Szeretet Rendje, Szellemi Tudatosság, Ébredj Tudatodra, Felsőbb Énünk, Magasabb Tudat, Remény Sugara, Felsőbb Énünket, ISTENI SZÍV, Szeretet Útjára, Isteni Rend, Szeretet Törvényének, Isten Akaratának, Ilyenkor Földanya, Szeretet Rendjében, Szent Koronánk, Fénylő Tejútrendszeren, Jézus Szent Szíve, Minden Fénylény, Szeretet Törvénye, Központi Nap, Szeretet Fény, Pusztai Orsi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.21. 23:03 Az indianai Notre Dame egyetem letakarja a Kolumbusz Kristófot ábrázoló fal...
01.21. 22:33 Férfi kézilabda-vb - A dánok legyőzték Egyiptomot és elődöntősök
01.21. 22:03 Hosszabb ideig tart, mire helyreállítják Rákoson a felsővezetéket
01.21. 22:03 Férfi röplabda MK - Előnyben a Pénzügyőr az elődöntőben
01.21. 22:02 Szíriai nuncius: a szíriai konfliktus legfőbb áldozatai a gyermekek
01.21. 21:02 PwC: megingott a globális gazdasági növekedésbe vetett bizalom
01.21. 20:52 Az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség betartását ellenőrzi a NAV
01.21. 20:52 Hitelminősítés - Felminősítette a Takarék Jelzálogbankot a Moody's
01.21. 20:42 WSJ: Washington és Phenjan hírszerzése egy évtizeden keresztül titkos kapcs...
01.21. 20:32 Rendkívül nehéz körülmények lassítják a több mint 100 méter mély kútba zuha...
Tudjátok ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
még több kérdés
Blog Címkék
DoomPowerMetal - Doom VFR Soun...  Facebookon kaptam  Szánkkózás - téli szórakozás  Érezd magad kellemesen - Gita  Szép napot  Facebookon kaptam  Jeges macik  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kedves, szép napot  Facebookon kaptam  ccCcc  Mókus  Kellemes délutánt!  ooOoo  Az ember mint a teremtő [...]  Szép látvány a hóesés  Facebookon kaptam  Mókus  Kivárás......  Ferenc Pápa: A teremtót atyána...  Cica szeretet !  ooOoo  Szép estét  Png rózsa  Rózsás torta  Rózsaszín rózsa  Szép estét, jó éjt!  Mókus ebédel ...  Szép napot  ooOoo  Szerelem  Cserveni Gábor: Esti ima  Angyal gyertyával  Vidám hétvégét!  Facebookon kaptam  ooOoo  Szép napot  ooOoo  Facebookon kaptam  Szép napot  Facebookon kaptam  Lélekemelő - békés szép napot ...  A Honvédkórházban folytatja  Az Orioni száműzetés - Rahma 1...  Facebookon kaptam  Álmos cica  Deres levelek  Szép téli kép - szöveggel  Png nő  Png nő  Jeges macik  Karnevál  Az ember mint a teremtő [...]  Kellemes délutánt!  Az ember mint a teremtő [...]  Kellemes délutánt  Angyal gyertyával  Facebookon kaptam  ooOoo  Facebookon kaptam  Harmonia.......  Malac csokorral  Kellemes délutáni kávézást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Üdvözlet -  Nem az a kérdés...  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  ooOoo  Az Orioni száműzetés - Rahma 1...  Vidám hétvégét!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sun Belle : Miért..  Deres levelek  Egyúttal fölkél valahol  Az ember mint a teremtő [...]  A Honvédkórházban folytatja  Mókus ebédel ...  Szép estét, jó éjt!  Seregély István: Útravaló R...  ooOoo  Jégkunyhó  Ferenc Pápa: A teremtót atyána...  Png virág  Az ember mint a teremtő [...]  Kellemes estét  A Honvédkórházban folytatja  ccOcc  Mókus és asütőtök  Facebookon kaptam  Cserveni Gábor: Esti ima  ooOoo  Esti mese.......  Csodaszép napot kívánok!  Szép estét  ccCcc  Kellemes délutánt  Az Orioni száműzetés - Rahma 1... 
Bejegyzés Címkék
szellemi irányítás, hónap mantrája, hónapban megérthetjük, motiváló erők, belső bizonyosság, helytelen vagy, tudatos fejlődés, felesleges érzelmi, energiák magasan, alacsonyabb rezgésű, szellemi Bölcsesség, isteni Tudást, elmúlt hónapok, hangolások mintegy, energiahangolások felásták, szellemi Tudatosság, látásunkat most, pillanatra magadba, pillanatban boldog, agyad bekapcsolna, érzés szalad, szíved központjából, pillanatnak szól, pillanat boldogságát, irányítás magasabb, isteni FÉNYTUDAT, elérése biztos, olyan tiszta, magasabb tudatosság, szellemi tudat, közöttük áramló, oda-vissza Tudatossági, elemeket hozzuk, egész rendszert, sikeres fejlődéshez, emeletes busz, busz most, saját szintjén, egyes vezetők, rálátások között, alsó csak, környező utcákat, felső szintről, egész forgalmat, saját szinteden, érthető jelzésrendszer, lépések megtételére, javadra tesz, segítséget elfogadni, hónap fontosabb, első lépéseket, szellemi tudatossággal, emelkedés Útja, isteni Rendben, jézusi úton, szükséges lépések, befogadást erősítik, olyan Fénypalástba, szívek megnyílását, szellemi áramlatba, krisztusi dimenziókból, krisztushálón keresztül, kollektív tudatban, emberi aurateret, lebegő álomszerű, isteni Szeretet, szívünkhöz vezető, 4-4-4 erői, segítő erők, emberiség fejlődésének, megvalósítás száma, fizikai világban, most érkező, káoszszerű állapotot, isteni Törvények, saját életünkből, fejlődés minden, szellemi úton, emberi tulajdonságokkal, isteni erények, makacsság vagy, újabb energiában, szellemi vezetés, minden fizikai, vezérlő erőnek, olyan belső, belső késztetés, olyan isteni, kiegyenlítést ezeken, erőkön keresztül, emberben lévő, spirális duál-erőt, egyensúly megbomlik, helyére kerüljön, korábban elinduló, minket tanító, megértésre törekedni, megítélés eddigi, elfogadás erején, másik képet, ilyen példa, , ,
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 90
  • e Hét: 130
  • e Hónap: 1080
  • e Év: 1080
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.