Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Negyven nap múlva megváltatol - római feszület 1998.
  2014-03-28 07:09:35, péntek
 
  Müllerék az elmeosztályokkal korláti központtal 1998-ban támadtak rám a Bertalan utcai 1991-es legyilkolásomat ismételve az álom apokalipszist átírva rajtam folytatásban végrehajtva az árnyékok helyett, az utcába állított Árnyékoskertiek helyetti kivégzéssel. II. Jánost hozták Magyarországra, vele együtt parkinson kórral végeztek ki azzal, hogy én megyek vele Rómába nászútra az Ottó katalógusáruház kék ruhájában. Ez lehetett a Hagia Sophiája Sárossy Katalinnak, innen lehet tudni, hogy a kiliáni tégla börtön is itt van, embergyilkos 130 éve, a Talmudosokkal együtt, mivel végigmentek az összes kiliáni bűnöző utcanép mentésén Jenei Viktória nyomorult futtatásával az egészségügyi pályája helyszínein, az Időjelek vastárgya Új Bekezdés népeinek elhelyezésével fontosabb állásokban.

Csiba Gábor 1998. óta engem gyilkoló elmeosztályát a Gábor Áron rézágyújának saját könyvével Csák Verásan, amit rajtam végrehajtottak ismételt emelésekor beiskolázása óta Csiba Katalin néven az orosz politikába rendezték be, ezért a börtöne húsz éve folytatta az ember csonkítását kínzásával Dávid Mónika Rákóczi terének az összes elmebeteg kommunista és egyházas fanatikussá engem nyilvánító elmeosztály egyházi képviseletével. Shwarzeneggert is innen emelték kormányzóvá a nyakamban lévő Sátán zsidójaként a 666 központból kiskunhalasi történelemmel.

Negyven nap múlva megváltatol - hangzott az egész bérházban a suttogó szörnyeteg hangja Zoltán Erika médiájának. Ekkor ismét a börtön egyik feszületét hajtották végre, mivel azt közölték, hogy sok kicsi feszülete után a börtönnek egy naggyal feszítenek a világ felé kék szemű ufó központjával a Bertalan utcának. A Lengyel névhez érve a Gulyással együtt kezdték a varsányi lábmegrántásommal a római egyház feszületét együtt II. Jánossal, aki Katalin név alapján került a Vatikánba. Együtt végeztek ki minket. Gulyás Jászapátitól kezdve minden részen be van rendezve az országban a börtönből, ők vezették be a gyogyó helyett a romák integrációját innen vett cigány képviselőkkel emberjogi bizottságokkal együtt. Minden emberjogi bizottság a börtöntől van, régen a hippik képviselték Amerikában. Hippik a hulla hopp karikából jöttek létre a börtönből. Én vagyok a hulla a halálnép helyett 1995. óta református halál népe kezdetével Nagy Annának, folytatva Jeruzsálem összes országával, Weiser Mari Juhász Piroskás Libiájával, Tátraiékkal, Rákóczi tér tisztulásával ismétlésben.

Frízer Zsolt börtön árnyék sorsa következett, Jenei Viktória semmihez sem értőn húsz éve futtatott leszbi Mucus tartósítva megöregített férfias lánya, akit vittek a rehabilitációra a denevér köpenyes orvoshoz, majd Ravaszné Raffai Csilla argentin börtön szereplőjéhez az Időjeleknek a szociális otthonba, ahol igazgatónő lett az ember gyilkos, jelenleg Felsőzsolcán él Hamarral és a többi Antal Jenő tömeggyalázóival Pusztai Lászlónak a kávésokkal az Új Hírnökből.
Frízer Zsoltnak izzadós, büdös gombás volt a lába, amiért engem támadtak meg fertőzéssel együtt, Az összes börtön bűnözőjén végigmentek a téglaházaknak, kezdtek Süvegesékkel, a Pandorás Porácsné Bodrogba fojtásommal előző élete vízbe fúlása miatt, mentek végig az összes orvosán a megyének, amiket belőlem tisztítottak emberré méltó életre, így csak Mariannák, Ildikók, Katalinok, Gabriellák, Gáborok, Imrék, Jánosok, Ágnesek, Piroskák, Gyulák, Palik,Gáborok, Gabriellák, Erikák, Margitok és szőke hajúak jelentik a szociális hálózatot a két utcai apokalipszissel, köztük Szabó István kommunizmust játszó igazságügyi elmeszakértővel a börtönnek 1981-es emelésével ismételten az összes Szabójával a városnak, akiket kivittek innen és a tégla házakból-Kisek és Nagyok szintén idetartoznak az egész országban. Romániát jelentik az ezeréves állandó szerepjátékosok, amik könyveit ismétlésben is végrehajtották skizopren refrénnel ufókkal együtt, ami a börtön Imréinek kíséretét jelenti. Ez Bajor Imre is az elmeosztályról Havas Henrikkel Hócipősként és Verebes Ivánjával a tüdőtámadóimnak Szenes Andrea Zizi Magazinos egykori Titus korát végrehajtóival. . A rendszerváltás, mint írtam a kiliáni taxissztrájk idején a Müller németek borsodi zsidóinak és a Horváth Pszichografológiai Horvátország zsidóinak szabadságát jelentette, mivel a vastrágya Kelet együtt indult Horvátországgal, ahová a Rákóczi téri Főnix központ a világgal nyaralni jár Uniós országként. Ott nem áldoztak embereket, mivel nem voltak, Pszichografológiai csapások a horvátok a németekkel együtt.

Puskás Katalint a buzi sátánisták selyemréti központtal vitték ki Budapestre szőke haja miatt megtámadva az embereket, mint egykori svédek elpusztítóinak értelmiség legyőzőjét. Valamennyi Süveges sorsán végig mentek, vannak egy páran a Halak atlantiszi börtön szülöttől, a legnagyobbik lány utcán bárkit leütőivel a Nyírő Gyula zsidó kórházhoz tartozik, ezért engem gyilkoltak le a TV2-jükkel, ahová Süvegest beállították Zsókákkal a cigánytelepi Vologdáról, Andó Mariannával, amit a szőke haja miatt mentettek, Antal Jenő thaiföldi szex vastrágya népével. A Vas babilon ruháiba öltöztettek be születésem óta, az egykori náci népét vitték ki a megyéből feszületre téve velük együtt, mivel szerepüket végrehajtatták Urbán Tibor szerint embereken, ez itt természetes volt. Szamosvölgyit innen vitték polgármesternek az elmeosztályával Újhelybe a börtön képviseletében. A Dobos-féle kommunizmust végrehajtó öreg vasfüggönyösök járják a falvakat pályázatokkal, így Bodrogközt is egykori népviseletbe öltözött vastrágyák emelésével, kisebbségekkel együtt. Dobos Attila vasfüggönyös nyugodtan öregedett meg Németországban, Svájc Markós balettes buzi központ svájci sapkával kezdődött a médiában Rajz Jánossal, rajzaival a médiának, amiből létrejöttek a megmentettek, végig emberek támadásával megmaradva. Svájc visszaadta a pénzét a náci központnak a világ vége idején, varjús cserépkorához érve Panninak, egykori történelemből, amit a Rákóczi tér hajtott végre a Zöld Medeiájával az lánya tartja el Romániának, amiknek koldulni kellett volna és visszamenni a két elmeosztályra. Minden miatt legyilkoltak, ami nem volt emberi tökéletes külső és belső, ami az elmét és a börtönt jelenti.
Így rendezték az egykori sivatagot a cserepeimen, könyveken való végighaladással a Pszichografológiából lett helyszíneken, a börtön nyaraló bűnözőit végig ember gyilkossággal tisztítva a bibliás csapásokat valamennyi jeruzsálemi csapással, mint a maffiákkal.

Végig mentek a diósgyőri Árpád és Kuruc utcai történelmeken, a börtön csapások szerepein, majd a Szentpéteri kórház hatalmas Katowices sátánistái következtek végig buzikkal, amik a görömbölyi pályaudvart jelentették, a város teljes egészével. Görömbölyi Lászlóval volt berendezve Görömböly, mint Tiszaival a miskolci Tisza menti lakosság Imrés könyvével. Ez végig Dávid Mónika halálra ítélt 1972-es ismétlése volt. Szepyk innen vannak a Virtus elektromos médiánál, meg szerte az országban focizóival a Ferencvárosnak. Minden focista akkor veszi fel a nevet, amikor ismétlésben odaérnek valamelyik ember gyilkoshoz, ilyen volt a madár Kozma Máltai szeretetszolgálat alapítójának megtartásakor odakozmált tejként erdő tisztuló kommunistájaként a vastrgyának a Révész utcából, akit az egész ország gyászolt, mint börtönt madárt a bibliás föld Keletjétől, akik helyett Cseh azt írta, hogy minden gally és ág az égre lázad és az erdő azt sem tudta, hogy létezett. Ez a lámás Erdős kommunista erdeje a vasfüggönyös Vörös Oroszlános nemeseinek a nyugatosoknak elmeosztályokkal, meg a börtönnel berendezve ismétlésben visszament időben, ahol jelenleg vannak a politikával. Árpád utcai Kati szőke miatt a kezeim dagadnak 18 éve már, az orvosok beutalták a kézdagadásával szanatóriumba, valamennyi betegségét így hajtják végre rajtunk. A megmentettek hatalmas börtön és skizopren serege a jelenlegi költőket jelenti az alkoholistáival az új-jungista Mária áldozó Kassai Csilla szlovák történelmének kassai központból, amivel a politikusok frigyet kötnek, mint Talmudos Meni italdémon csapásaival. Én volt vagyok Mülleréknél, a suttogóval a börtön és skizoprenek megöregedve már Farkas táncosnő kezdetével átléptek a jövőbe miskolci börtön Dévényi szervezésében valamennyi lapkiadóval és könyvkiadóval együtt, értelmiséggé tett börtön népével a Molnároknak a Rákóczi térről, amiket elvittek a városból, s már nyugdíjazva lesznek tanárnőként belőlem.

A taxisok a kiliáni börtönhöz kerültek berendezésre, amik a sztrájkkal szembe álltak 1989-ben a skizopren tolvajokkal és romániai csapásokkal, amik kormányra álltak a Révész utcai kivégzésemből, már Miskolcra hozva túszként Jakubcsek Gabriella elmeosztályával a Hegyalja Mgtsz-éhez a Vándor utcára, a belőlem tartósított Pszichografológiai gyilkosoknak, Salankó István állam deformációjával az alkoholista atlantiszi aranyhalnak, Orosszal, Barnával a Bíborszél Ki Mit Tud-os börtönből, Kalináné Katalin néven kiválasztott nemi csapásával Szirmabenyőnek, kiliáni leánya miatti nemi támadásommal, Némettel, Mátainé Katikával az én áldozásommal Katikaként sok Katikával együtt, Szendreivel, nemi csapásként, Molnár Ibolya elmeosztályával, Pálffyval, Tóth Bandival Bodrogközből hatalmas házzal, Juhász Istvánnal impotensként Weiser Mari Piroskája miatti gyalázatával a zsidóknak, végig a nemesi láma és lovagok miatt hozták Nagy Karola hasi érgörcsben meghalt fekete mágus mimóza könyve alapján az egykori Vörös Oroszlán nemeseit Balogh Tibor karcsai paraszttal összeverekedett indiai depressziós feleségének lányával és cigánytelepével az Idegosztálynak. Sokkal súlyosabb kivégzők tartoznak az Idegosztályokhoz, mint az elméihez a skizopreneknek. Ilyen a tatárdombi újságos, börtön férjével, akinek saját szerepe volt, amit rajtam hajtottak végre. Harcolnak a cukorbetegekért, lábukért, ezért dohányoztatnak engem is 18 éve folytatásban, de valamennyien nagymama támadóit jelentették még Gyula utcai börtönnel együtt.

1989-ben okirat hamisítával Barna Gabriella Csabai fehér mercedesét hozó Révész utcai náci ügyvéddé belőlem tett cigányságával kerültem a kiliáni tégla börtön házába a születési kezdetnek Porácsné Dóra nénihez, aki helyett árvízzel ismételték a Bodrogba fojtásomat a romániai parasztsággal. Bosznia-Hercegovina ózdi romániai csapásokat jelent magyarság felszámolót a Parabrutális romákkal együtt, mint a többi körben lévő ország is. Herceg névből lett Hercegovina a börtönből.

Barna Gabriella náci Gabi fogkrém Adamek Gábor zsidó népével szövetségben a Rákóczi térrel tartozik együtt a Révész utcai Dévényi Erzsébet szépségként csodált kezdetéhez a zsidóknak, comb deformációja miatt támadtak meg. Róla és férjéről írta Horváth Gyula német kitüntettje a Pszichografológiának a Furhman Imre börtönből, hogy irodisták rokonai az adminisztrátorok, a romániai Sütő András egykori szalagjába volt rendezve a Lantos ktsz kezdetével, ismétlésben AB aegonnal, lantjával a sárga könyves Bródy Jánosnak szöveggyűjteménye szerint, amit Müllerék bezúztak, mint bizonyítékokat, a hippik is ezt jelentik.

Barna sógora dührohamokat kapott az elmeosztályról, az ő sorsát hajtották végre, ő Mályiban építkezett a szőke pusztító óvónő feleséggel, kiválasztott a testszaga miatt. Kőrössy Katalin sorsát 1995-ben hajtották végre, mint tüzelő nemi csapásként hozta létre az elmeosztály, a tűzoltósághoz járt, hogy oltsák. Ekkkor támadott meg a menhely, egy hétig jártam égő és viszkető nemi szervvel. Rendőr tette tisztességessé a gyermekváros képviselőjét az elméjéről.
Máté 1994-ben jött a Bertalan utcáról megvenni a kiliáni börtön lakását a náciknak, minden koszosnak és rendetlennek elmondva engem a szőke fasiszta feleségével és barátnőjével, mert évekig nem volt pénzem sem porszívóra, sem arra, hogy a wc-t megjavíttassam, nem lehetett lehúzni, meg nem is tudtam beeengedni senkit a lakásba, én sem kimenni az utcára. Ez volt a születési kezdetem börtöne a Benedek utcában. Az kevés volt, hogy az autisták és felsőzsolcaiak ember gyalázói eláztak, meg a kiliániak. A pincében az egykori tankönyvek teljesen tönkre mentek, mindent ki kellett dobni a szemétbe, de már a tatárdombi cigányok vitték el a megmaradt matek és fizika könyveket is, mert a börtön csapásokat tettek okossá, az összes tantárgy ellenes csapás a főnixes Csepregi Éva apokalipszisre váró népét jelenti a korláti 666 központból.

Mátéék Perecesen építettek hatalmas házat, Zörgő Zsolt a keleti sorozat alapján berendezett zörgő és száraz lesz egykor, mint végítéletkor a menny János jelenéseiből beperelt engem, mert Mátéék fel voltak írva nála, mint ingatlanosnál az elmeosztályról. Máté a romániai nyanya kezdet után a két utcán való végigmenés politikáját képviselte Romániának. Müllerék a Zöld Médiával jártak végig Korláttal születésem óta a Révész és Bertalan utcai anyám apjának gyilkosainak utcáin az emberek megáldozásával, ez jelentette az összes kommunizmust Ázsia hidegháborújával emberek ellen.

Svájc befogadta a Heves megyei Rózsa szülöttek leszármazottjait, akik az Alpok alján élnek csodálatos életet értelmiség legyőzőként a börtön kezdet Markó Ivánnal Borsodból. Most nem mennék bele a svájci Alpok történelmébe, mely ugyanolyan, mint az újhelyi nincsen Pszichografológia és Keresztöltés, meg Szörnyeteg koporsója, meg Jézus várás, Magas-hegy minikkel, mint kilátóval egykori bibliai történeteit jelentette, az utolsó emberekkel kezdve Jehova sárga focizó kutyával úgy, hogy már Miskolc be volt rendezve Jehovákkal és börtön feszületesekkel. Egyesével mentették meg őket, mint a Bábu vagy vasfüggönyös bábjait, festményeiket is elvitték külföldre a debreceni Krisztusok. Al-pok mutatja, hogy nem egy pók volt egykor, s hogy hányszor rendezték be a világon az ezeréves játékosok a bibliai apokalipszist, amik könyveiket végrehajtották rajtam.


A nagy fehér házat Lillafüreden rendezték be 1989-ben a sity taxis Gábornál, akivel gyalázatot hajtott végre az egyetemvárosi méhkivett gépírója dr. Balogh Gizella börtönének az Idegosztályról. Szentpéteri Csilla jelenti Csillát a Szentpéteri kapuból a Dörmögő Maszkabálosainak csin-csin sárga villamosaként az Illés apokalipszisnek gátlástalanul, szerelmes volt a sity taxi központ vezetőjébe. Rajtam hajtották végre a szerepüket margarétás szájú Törőcsik Mari füves kommunista kezdetével Törőcsik néven focista berendezéssel. Tehát Gábor néven van itt az amerikai nagy fehér ház, innen emelték a mindenkori politikusait. A nagy fehér ház ezek szerint fogkiszedő, ha Gáborral rendezték be.
Gábor el akart költözni, lehet, hogy sikerült neki.

A Metrot a pokol angyalai kezdték építeni, kiosztották a csajokra a verseket és könyveket, amiket rajtam hajtottak végre, mint a Bársony János utcai tanítónő Harsányiné Lőrincz Gabriella nyomorultként nagyon szép egyetemvárosba tett ismétlésben Mondd mit érlel annak a sorsa című versét. Virág Ödön volt az igazgató virág kezdetével az azték horoszkópnak, aki segíteni akart a gyereknek angolból, azt elküldték munkanélkülire, de ez a város jutalmazza az értelmiség legyőző tanárokat az egész országgal együtt, a főnixes szívre támadó 666 központ ál-művészeivel. Magyarország gyilkos már kilencven éve, ember gyilkos a borsodi jeruzsálemi csapásokkal, valamennyi Új Bekezdés vastrágya hosszabbítójának a Kos pusztítónak a római egyházban. Az autisták embergyilkosok a többi csapással együtt, mint a parákkal, el kell olvasni az adventista sorozatát a Tóth Pszichografológiai csapásoknak Kelet vastrágya sorozatból a miskolciaknál. Törökország teljes egésze a római egyház cserepeihez tette magát indiai cigánytelepként. India az egész világot járta el Romániával, belőlük vannak az amerikai alvilág népei is, nemzetközi testvériségként a Dental Softtól és az új missziósoktól.

Annak ellenére, hogy én a kiindulási helyszínen születtem, ahol Vár-hegy jelenti Jézus várókat és Hecske a Pszichografológiai nagy-Pánt végig gyilkoltak az összes bibliai Jézus feszületesén az egykori vallásoknak főleg Indiából a cigánytelepével az elmeosztályoknak. Az összes csapást a bibliákból megtisztították.A jelenlegi értelmiség legyőzésből 56 éve megmaradt írogató nyugdíjba ment Rózsák Demjén deformáló kezdetével a Vargáknak, melyek lezárták a határokat, Titus kori ufókkal egri központtal Zizi Magazin ismétlésben nem is tudják, hogy ember gyilkosságban maradtak fenn, három gyermekkel és unokákkal szaporodva, vagy letagadják. Valamennyien születésem óta skizoprenek a Pszichografológiából. Lelkük van, fekete lelkük démonokkal. Azzal együtt alkotnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kommunistájaként, idegosztályokhoz, hosszabbítójának, hidegháborújával, leszármazottjait, elmeosztályokkal, elmeosztályoknak, maszkabálosainak, tömeggyalázóival, adminisztrátorok, tüdőtámadóimnak, cigánytelepével, elmeosztályával, deformációjával, elmeszakértővel, katalógusáruház, rehabilitációra, szerepjátékosok, összeverekedett, testvériségként, horvátországgal, árnyékoskertiek, végighaladással, megtisztították, cukorbetegekért, apokalipszissel, cigánytelepként, apokalipszisnek, feszületesekkel, legyilkolásomat, polgármesternek, alkoholistáival, dohányoztatnak, idegosztálynak, elhelyezésével, rendszerváltás, elmeosztályokkal korláti, álom apokalipszist, árnyékok helyett, utcába állított, kiliáni tégla, összes kiliáni, egészségügyi pályája, orosz politikába, ember csonkítását, összes elmebeteg, nyakamban lévő, egész bérházban, suttogó szörnyeteg, börtön egyik, naggyal feszítenek, világ felé, Hagia Sophiája Sárossy Katalinnak, Jenei Viktória, Csiba Gábor, Gábor Áron, Csák Verásan, Csiba Katalin, Dávid Mónika Rákóczi, Zoltán Erika, Gulyás Jászapátitól, Nagy Annának, Weiser Mari Juhász Piroskás Libiájával, Frízer Zsolt, Ravaszné Raffai Csilla, Antal Jenő, Pusztai Lászlónak, Frízer Zsoltnak, Pandorás Porácsné Bodrogba, Szabó István, Bajor Imre, Havas Henrikkel Hócipősként, Verebes Ivánjával, Szenes Andrea Zizi Magazinos, Horváth Pszichografológiai Horvátország, Puskás Katalint, Valamennyi Süveges, Nyírő Gyula, Andó Mariannával, Urbán Tibor, Dobos Attila, Svájc Markós, Rajz Jánossal, Zöld Medeiájával, Görömbölyi Lászlóval, Dávid Mónika, Kozma Máltai, Vörös Oroszlános, Kassai Csilla, Talmudos Meni, Jakubcsek Gabriella, Hegyalja Mgtsz-éhez, Salankó István, Bíborszél Ki Mit Tud-os, Kalináné Katalin, Mátainé Katikával, Molnár Ibolya, Tóth Bandival Bodrogközből, Juhász Istvánnal, Weiser Mari Piroskája, Nagy Karola, Vörös Oroszlán, Balogh Tibor, Barna Gabriella Csabai, Porácsné Dóra, Barna Gabriella, Adamek Gábor, Dévényi Erzsébet, Horváth Gyula, Furhman Imre, Sütő András, Bródy Jánosnak, Kőrössy Katalin, Csepregi Éva, Mátéék Perecesen, Zörgő Zsolt, Zöld Médiával, Markó Ivánnal Borsodból, Balogh Gizella, Szentpéteri Csilla, Dörmögő Maszkabálosainak, Törőcsik Mari, Tehát Gábor, Bársony János, Harsányiné Lőrincz Gabriella, Virág Ödön, Tóth Pszichografológiai, Dental Softtól, Rózsák Demjén, Zizi Magazin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Szívek  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Kertem  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Anyámról való emlékek  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Ady Endre - Mindegy átka  Eduardo Sacheri gondolata  Jázmin  József Attila – Keresek ...  A hagyma antibakteriális hatás...  Isten hűségének mértéke  Minden tavaszból őrizz..  Tanmese  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Ady Endre - Mindegy átka  Minden tavaszból őrizz..  Zilahy Lajos mondta  Jánosházy György: Fogd a kezem  Egyszerű  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Minden tavaszból őrizz..  Jó nap volt  Jázmin  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Ott van  Ott van  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Ott van  jó reggelt  József Attila - Kopogtatás nél...  Tavaszi este  Alvó cica  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy barátság története  Andrássy Réka - A bolond Böske  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Különleges  Egy párkányon  Tanmese  Robert Merle tollából  Egy gondolat  Müller Péter tollából  Vidámság  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Egy tavasz  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Nem kell hozzá fürdőruhás  A hagyma antibakteriális hatás...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  A felvilágosodás...  Ma van a magyar költészet napj...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Sík Sándor - Ha jő a perc  Andrássy Réka - A bolond Böske  Walter Chrysler mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul David Tripp Április 15  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek 
Bejegyzés Címkék
elmeosztályokkal korláti, álom apokalipszist, árnyékok helyett, utcába állított, kiliáni tégla, összes kiliáni, egészségügyi pályája, orosz politikába, ember csonkítását, összes elmebeteg, nyakamban lévő, egész bérházban, suttogó szörnyeteg, börtön egyik, naggyal feszítenek, világ felé, varsányi lábmegrántásommal, római egyház, gyogyó helyett, romák integrációját, hippik képviselték, hulla hopp, halálnép helyett, denevér köpenyes, szociális otthonba, ember gyilkos, többi Antal, összes börtön, összes orvosán, szociális hálózatot, börtönnek 1981-es, összes Szabójával, tégla házakból-Kisek, egész országban, ezeréves állandó, börtön Imréinek, elmeosztályról Havas, tüdőtámadóimnak Szenes, kiliáni taxissztrájk, vastrágya Kelet, világgal nyaralni, németekkel együtt, buzi sátánisták, legnagyobbik lány, cigánytelepi Vologdáról, szőke haja, egykori náci, megyéből feszületre, elmeosztályával Újhelybe, börtön képviseletében, falvakat pályázatokkal, médiában Rajz, náci központnak, világ vége, lánya tartja, börtönt jelenti, egykori sivatagot, börtön nyaraló, bibliás csapásokat, diósgyőri Árpád, börtön csapások, görömbölyi pályaudvart, város teljes, miskolci Tisza, országban focizóival, madár Kozma, egész ország, bibliás föld, égre lázad, lámás Erdős, vasfüggönyös Vörös, nyugatosoknak elmeosztályokkal, börtönnel berendezve, kezeim dagadnak, orvosok beutalták, kézdagadásával szanatóriumba, megmentettek hatalmas, jelenlegi költőket, új-jungista Mária, politikusok frigyet, jövőbe miskolci, kiliáni börtönhöz, sztrájkkal szembe, skizopren tolvajokkal, belőlem tartósított, alkoholista atlantiszi, nemesi láma, egykori Vörös, tatárdombi újságos, születési kezdetnek, romániai parasztsággal, többi körben, romániai Sütő, sárga könyves, szőke pusztító, testszaga miatt, tűzoltósághoz járt, hétig jártam, gyermekváros képviselőjét, kiliáni börtön, szőke fasiszta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 755
  • e Hét: 2642
  • e Hónap: 5001
  • e Év: 57267
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.