Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megállíthatatlan mélyrepülés, így tették tönkre magukat az e
  2018-10-07 13:45:08, vasárnap
 
 







MEGÁLLÍTHATATLAN MÉLYREPÜLÉS, ÍGY TETTÉK TÖNKRE MAGUKAT AZ ELLENZÉKI PÁRTOK


Az ellenzéki zuhanás megállíthatatlannak tűnik. Jól látszik, hogy az áprilisi választás méretes buktája és az azt megelőző és követő összefogás körüli huzavonák tovább mélyítették a felszín alatti nézeteltéréseket a pártokon belül. Olyannyira, hogy ez már lassan az egyes pártok létét is fenyegeti. És még ezek a politikusok akarták az országot, egymással összefogva kormányozni. Nagy szerencséje a magyar népnek, hogy ez nem sikerült nekik. Alábbi cikkünkben összefoglaljuk, hogy mi történt az ellenzéki pártokkal, így az MSZP-vel, a Jobbikkal és az LMP-vel a választást követően, és hogy jutottak el a jelenlegi katasztrofális állapotukhoz.

A 2018-as választás éjszakája végképp összetörte az addig dédelgetett hiú ellenzéki ábrándokat, és visszahozta a hataloméhségébe belebetegedett pártvezéreket a földre. Ugyanis azt hitték ezek a fiúk és lányok, hogy a választópolgárok értékelni fogják azt a kutyakomédiát, amit hónapokon keresztül előadtak. Ez pedig arról szólt, hogy ki kivel és hogyan, és mennyire fog összefogni, ki kinek a javára fog visszalépni. Természetesen időközben előjöttek a régi ellentétek, és összefogás helyett inkább azzal voltak elfoglalva, hogy ki, hogyan döfi hátba a másikat.



Budapest, 2018. március 12. Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd (b), Szél Bernadett, az LMP (b2) és Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje a Független Diákparlament oktatásról rendezett miniszterelnök-jelölti vitáján a VI. kerületi Gödör Klubban 2018. március 12-énForrás: MTI/Kovács Tamás





Nos, a magyar emberek ezt nem értékelték, és kinyilvánították, hogy sokkal inkább megbízzák újra a Fidesz-KDNP-t a kormányzással, minthogy ezt a csélcsap, viszálykodó bandát támogassák.

A döntés egyértelmű, elsöprő erejű, egészen pontosan kétharmados erejű volt.

Ennek már a választás éjszakáján meglett a következménye, mivel az MSZP teljes elnöksége lemondott. De tartotta a szavát, és visszalépett a politikától Vona Gábor, a Jobbik elnöke is, aki azóta videobloggerként zaklatja a jobboldali újságírókat.



Vona Gábor, választás 2018Fotó: Szabó Gábor - Origo





A kisebb pártok közül az Együtt megszűnt, a Momentum elnöksége pedig, mivel nem jutottak be a Parlamentbe, szintén elbúcsúzott.

Ekkor még viszonylag egységesnek tűnt az LMP is, azonban hamarosan kiderült, hogy a mélyben bizony kibékíthetetlen ellentétek húzódnak, amik hamarosan olyannyira eszkalálódtak, hogy lassan a párt létét veszélyeztetik.

A szocik jó szokásuk szerint a legnagyobb bajban gyilkolták egymást

A már-már követhetetlen egyezkedést - és hát Botka közös erővel történő jégre tételét - követően jutott el az MSZP-Párbeszéd szövetség a választásokig, amely nem hozott túl szép eredményt a pártnak, az MSZP-Párbeszéd szövetség épphogy bejutott a maga 11,91 százalékával a parlamentbe.

És jó baloldali párthoz híven, nem tanulva a választás eredményéből, az új parlament felállásával ugyanott folytatták, ahol a választások előtt abbahagyták: maguk építése helyett egymás legyilkolásával voltak elfoglalva.



Molnár Gyula, MSZP, Választás 2018Fotó: Polyák Attila - Origo





Emlékezetes, hogy alig pár nappal az után, hogy megalakult az MSZP új szövetségesének, a Párbeszédnek a frakciója, máris távozott Bősz Anett, a frakció egyik tagja, ami miatt - ha a független és mindenre kész Mellár Tamás nem menti meg őket - már az első héten megszűnhetett volna a Párbeszéd-frakció.

Az ok az volt, hogy az amúgy a Fodor Gábor által fémjelzett liberálisokhoz tartozó Bősz Anett

nem látott garanciát a liberális értékek érvényesülésére.

A háttérben azonban csúnyább dolgok is húzódtak, hiszen kiderült, hogy Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Fodor Gábor fű alatt megegyeztek,

hogy az MSZP évi 60 millió forinttal támogatja a mérhetetlen Liberálisokat.

Persze erről az MSZP elnökségét, vezető testületeit elfelejtették tájékoztatni.

Nos a szocik ebben, a nem túl rózsás hangulatban mentek neki a júniusi tisztújításnak, ahol további érdekességek is borzolták a kedélyeket.

Eredetileg három elnökjelölt volt:

Mesterházy Attila, a párt volt elnöke,
Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, és
Kunhalmi Ágnes, a párt XVIII. kerületi képviselője.

Meg persze Szanyi Tibor negyedikként, aki jól megmondta a magáét, aztán mégsem indult el az elnökségért.



Budapest, 2016. október 23. Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt budapesti elnöke (b) és Molnár Gyula, az MSZP elnöke az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen Budapesten, a Nagy Imre Emlékház előtt a 2016. október 23-ánForrás: MTI/Kallos Bea





No, eddig minden szép és jó lenne, azonban a párton belül népszerű Kunhalmi valamilyen rejtélyes - talán csak szocialista logikával érthető - oknál fogva az utolsó pillanatban visszalépett.

Azonban a szociknak ezt sem sikerült szépen csinálni,

hiszen Kunhalmi egyik jelöltet sem támogatta visszalépésével, hanem rábízta a mögötte álló küldöttekre a döntést.

Végül a belháborúból Tóth Bertalan frakcióvezető jött ki győztesen, a hírek szerint nem túl nagy arányban, így nem kell nagy szakértőnek lenni, hogy megállapíthassuk, hogy mekkora az egység a szocialisták háza táján.

Ezután viszonylagos nyugalom volt az MSZP-nél egészen szeptember közepéig, amikor a párt korábbi középvezetője, a győri szervezet volt alelnöke kilépett a pártból, mivel nem értett egyet azzal,

hogy az MSZP hazaáruló EP-képviselői megszavazták hazánk megbüntetését, a Soros-Sargentini-jelentést.



A magyar EP-képviselők: az MSZP-s Ujhelyi István, Szanyi Tibor és a Demokratikus Koalíció (DK) képviselői, Niedermüller Péter, valamint Molnár CsabaForrás: MTI





A párt támogatottsága pedig időközben újabb mélypontot ért el, hiszen a legutóbbi közvélemény-kutatások szerint az egymás gyilkolásával elfoglalt MSZP-Párbeszéd szövetség jelen állás szerint be sem jutna már a Parlamentbe.

Pártszakadás után pártszakadás a Jobbiknál

A Jobbik háza táján sem volt konfliktusmentes a Vona lemondását követő tisztújítás. Két ellentétes csoport csapott itt egymásnak és harcolt az elnökségért: a Vona Gábor bábjaként funkcionáló, és a pártelnök baloldali fordulatát mindenben kiszolgáló Sneider-Gyöngyösi duó, valamint a Toroczkai László alelnök és Dúró Dóra által képviselt radikális jobboldali irányvonal.

Végül Sneider Tamás 298-256-ra győzte le Toroczkait, tehát itt sem volt meggyőző többség a Vona féle, nevezzük így, Spinozás irányzat mögött.

Mint utóbb kiderült, a delegáltak mozgósítása sem volt éppen tisztességes, hiszen kiszivárgott egy hangfelvétel,

amelyben Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei elnöke pénzt is ajánlott, hogy támogassák a küldöttek Sneidert.



Budapest, 2018. szeptember 29. Sneider Tamás, a Jobbik elnöke (j) és Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője a párt kongresszusáról tartott sajtótájékoztatón a budapesti Dürer Rendezvényházban 2018. szeptember 29-én. MTI Fotó: Bruzák NoémiForrás: MTI/Bruzák Noémi





Nos, ezek után azt gondolta volna az ember, hogy nyugvópontra jutnak a dolgok, és megkezdik a közös munkát az ellenérdekű felek. Ehelyett nem épp ez történt. Toroczkai és Dúró Dóra egy párton belüli platformot kívánt létrehozni, amelyet a párt új, a vloggerként újságírókat zaklató Vona meghosszabbított kezeként funkcionáló vezetése alapszabály-ellenesnek minősített - holott korábban volt már platform a pártban -, és kizárta Toroczkait a pártból, Dúrót pedig a Jobbik frakciójából.

Az új vezetés véres leszámolása azonban nem maradt következmény nélkül. Dúró és Toroczkai, kiegészülve a korábban kiebrudalt Novák Előddel, pártot alapított Mi Hazánk néven, ahova tömegesen léptek és lépnek a mai napig át komplett alapszervezetek, Jobbikos tisztségviselők.

Akiknek elegük van az egykor jobboldali párt cikkcakkjaiból, és a liberálisok felé tett egyre gyakoribb gesztusaiból.



Dúró DóraForrás: MTI/Máthé Zoltán





Ekkor újra azt gondoltuk, hogy a Simicskának és Vonának köszönhetően morálisan és anyagilag is csődbe juttatott a Jobbik, elérte a mélypontot, és innen már csak felfele lehet elindulni,

azonban az elmúlt napok eseményei bebizonyították, hogy még mindig van lejjebb.

Ahogy arról elsőként az Origo számolt be, néhány napja Vona keresztfia, Szotyori-Lázár Zoltán szolnoki jobbikos képviselő lényegében felvázolta a baloldallal való összefogás hétpontos forgatókönyvét az önkormányzati választásokra.

Szotyori keresztapját megszégyenítő gerinctelenséggel odáig jutott eszmefuttatásában, hogy nekik kellenek a Gyurcsány-párti - hordópüfölő - szavazatok is, de az LMP-vel és a Momentummal való teljes összeborulást ki is emelte.

Ha azt gondolhattuk volna, hogy ez valami vicc, a néhány napja a birtokunkba jutott levél igazolta, hogy a helyzet nagyon is komoly. Ebben Volner János a párt alelnöke a választókerületi elnökökhöz szól, és kezdeményezi a párt elnökségének feloszlatását és tisztújító kongresszus összehívását.

Ennek oka pedig az volt, hogy Volner erősen kifogásolta az LMP-vel való fúzió tervét, valamint felemelte a szavát az ellen is, hogy a fővárosban a DK-s jelöltet támogatta a párt.

A helyzet tehát véresen komoly.



Hódmezővásárhely, 2018. március 11. Volner János, a Jobbik alelnöke sajtótájékoztatót tart hódmezővásárhelyi kampányútja keretében 2018. március 11-énForrás: MTI/Rosta Tibor





Hamar megjött a teljesen eszeveszett, és a baloldali fordulat irányába úgy tűnik, maximálisan elkötelezett frakcióvezetés válasza, és

pénteken kizárták a frakcióból Volner Jánost,

akit másik két jobbikos képviselő, Apáti István és Fülöp Erik is követett.

Hogy mi lesz ennek a következménye, azt még senki sem látja pontosan előre, de vélhetően a Volner mögött álló erők is faképnél hagyják a már végletekig kifordult, és lassan már mindenkinek lefekvő, teljesen gallyra vágott pártot.

Az LMP mindkét társelnökét elkergette

A zöldpárt háza táján is talán csak egy fokkal rózsásabb a helyzet. Alig zajlott le az áprilisi választás, máris nekiláttak egymás kinyírásának a párt tagjai. A hóhér szerepét pedig a párt Etikai Bizottsága játszotta, aki először Hadházy Ákost büntette meg, amely következtében Hadházy otthagyta a pártot, megelőzve a borítékolható kizárását.

De a párt másik társelnökét is elővették, Szél Bernadett is súlyos büntetéseket kapott az Etikai Bizottságtól, amely olyan faramuci helyzetbe juttatta a párt korábbi miniszterelnök-jelöltjét, hogy augusztusban inkább lemondott a párt elnökségéről.



Budapest, 2018. január 25. Szél Bernadett, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának LMP-s tagja érkezik a bizottság ülésére a Képviselői Irodaházban 2018. január 25-én. A kormánypárti képviselők távoztak az ülésről, ezért az határozatképtelenné vált. MTI Fotó: Kovács TamásForrás: MTI/Kovács Tamás





Majd miután újabb eljárást kezdeményeztek vele szemben, néhány napja kilépett a pártból is.

Az LMP-ben uralkodó "kiváló" hangulatról már beszámoltunk, és az kiderült Sallai Róbert Benedek múlt héten kiszivárgott leveléből. Sallai a maga szokott stílusában válaszolta meg a párttársai vele szembeni kritikáját, és úgy fogalmazott:

Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék.

Majd végezetül a folytonos szivárogtatáson feldühödve kifejtette: ,,aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán".

Sallainak azért estek neki a párttársai, mert ő volt, aki újabb etikai eljárást kezdeményezett Szél Bernadettel szemben. Tehát nagy lehet a "szerelem" köztük..

Sallai története is szép, mivel őt, szintén az Etikai Bizottság döntése alapján kizárták a pártból,

mert korábban összeverekedett Hadházy Ákossal, majd mégis visszavették a pártba. Szép kis csapat ez is.

Így megállapítható, hogy az ellenzék "kiváló" állapotban vág neki a közelgő európai parlamenti választásoknak, és nagy szerencséje Magyarországnak és a magyar embereknek, hogy nem ők vezetik az országot, mivel még magukat sem tudják.

A DK-ról azért nem ejtünk szót, mivel az egy egyszemélyes párt, amelyben pont emiatt nehéz lenne elképzelni belviszályokat, de lehetséges, hogy Gyurcsány Ferencnek még ez is sikerülhet.


Link








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: választópolgárok, kinyilvánították, hódmezővásárhely, választókerületi, videobloggerként, nézeteltéréseket, konfliktusmentes, megállíthatatlan, rendezvényházban, megállapíthassuk, meghosszabbított, nemzetbiztonsági, kibékíthetetlen, legyilkolásával, összeverekedett, kongresszusáról, tisztségviselők, szövetségesének, alapszervezetek, szivárogtatáson, érvényesülésére, bebizonyították, hataloméhségébe, frakcióvezetője, magyarországnak, visszalépésével, támogatottsága, tisztújításnak, megemlékezésen, miniszterelnök, forgatókönyvét, belebetegedett, választásoknak, veszélyeztetik, liberálisokhoz, kezdeményezett, ellenzéki zuhanás, áprilisi választás, felszín alatti, pártokon belül, egyes pártok, politikusok akarták, magyar népnek, ellenzéki pártokkal, választást követően, jelenlegi katasztrofális, 2018-as választás, addig dédelgetett, hataloméhségébe belebetegedett, választópolgárok értékelni, régi ellentétek, magyar emberek, MEGÁLLÍTHATATLAN MÉLYREPÜLÉS, TETTÉK TÖNKRE MAGUKAT AZ ELLENZÉKI PÁRTOK, Karácsony Gergely, Szél Bernadett, Vona Gábor, Független Diákparlament, Gödör Klubban, Kovács Tamás, Szabó Gábor, Molnár Gyula, Polyák Attila, Bősz Anett, Mellár Tamás, Fodor Gábor, Mesterházy Attila, Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes, Szanyi Tibor, Magyar Szocialista Párt, Nagy Imre Emlékház, Kallos Bea, MSZP-s Ujhelyi István, Demokratikus Koalíció, Niedermüller Péter, Molnár CsabaForrás, Toroczkai László, Dúró Dóra, Végül Sneider Tamás, Tóth Péter, Jobbik Csongrád, Sneider Tamás, Gyöngyösi Márton, Dürer Rendezvényházban, Bruzák NoémiForrás, Bruzák Noémi, Novák Előddel, Dúró DóraForrás, Máthé Zoltán, Szotyori-Lázár Zoltán, Ebben Volner János, Volner János, Rosta Tibor, Volner Jánost, Apáti István, Fülöp Erik, Etikai Bizottsága, Hadházy Ákost, Etikai Bizottságtól, Képviselői Irodaházban, Kovács TamásForrás, Sallai Róbert Benedek, Szél Bernadettel, Etikai Bizottság, Hadházy Ákossal, Gyurcsány Ferencnek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy barátság története  Szép estét  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Az ember  Reményik Sándor: Pierrot &...  Nagy és kis csodák  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Krisztinától  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Spenót fasírttal  Pitypang szökőkút  Borzasztó  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Egy párkányon  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Egy barátság története  különleges  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jan Twardowski - Siessünk  Az ember  Jan Twardowski - Siessünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Vidámság  Ott van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Csend  Ott van  Nagy és kis csodák  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  jó reggelt  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Mindig lesz olyan  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Hogyan válunk hűségesekké?  Otthon  Van néhány kérdés, amin gondol...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Vannak emberek  Nagy és kis csodák  Martin Buber, A haszidim meséi  Különleges  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  ajándék, mellyel meglepem  Nagy és kis csodák  Paul David Tripp Április 13  Ma van a magyar költészet napj...  Szép estét kedves látogatóimn...  Vannak emberek  jó reggelt  Facebookon kaptam  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Latinovits Zoltán tollából 
Bejegyzés Címkék
ellenzéki zuhanás, áprilisi választás, felszín alatti, pártokon belül, egyes pártok, politikusok akarták, magyar népnek, ellenzéki pártokkal, választást követően, jelenlegi katasztrofális, 2018-as választás, addig dédelgetett, hataloméhségébe belebetegedett, választópolgárok értékelni, régi ellentétek, magyar emberek, döntés egyértelmű, választás éjszakáján, politikától Vona, jobboldali újságírókat, kisebb pártok, mélyben bizony, párt létét, legnagyobb bajban, már-már követhetetlen, választás eredményéből, választások előtt, frakció egyik, első héten, liberális értékek, háttérben azonban, mérhetetlen Liberálisokat, szocik ebben, júniusi tisztújításnak, párt volt, párt XVIII, 1956-os forradalom, párton belül, utolsó pillanatban, mögötte álló, belháborúból Tóth, hírek szerint, szocialisták háza, párt korábbi, győri szervezet, magyar EP-képviselők, párt támogatottsága, egymás gyilkolásával, pártelnök baloldali, delegáltak mozgósítása, küldöttek Sneidert, párt kongresszusáról, budapesti Dürer, közös munkát, ellenérdekű felek, párton belüli, vloggerként újságírókat, korábban kiebrudalt, egykor jobboldali, liberálisok felé, elmúlt napok, baloldallal való, önkormányzati választásokra, néhány napja, birtokunkba jutott, helyzet nagyon, párt alelnöke, választókerületi elnökökhöz, párt elnökségének, helyzet tehát, teljesen eszeveszett, baloldali fordulat, frakcióból Volner, zöldpárt háza, fokkal rózsásabb, párt tagjai, hóhér szerepét, párt Etikai, borítékolható kizárását, párt másik, párt elnökségéről, bizottság ülésére, kormánypárti képviselők, kiderült Sallai, maga szokott, párttársai vele, folytonos szivárogtatáson, közelgő európai, magyar embereknek, választópolgárok, kinyilvánították, hódmezővásárhely, választókerületi, videobloggerként, nézeteltéréseket, konfliktusmentes, megállíthatatlan, rendezvényházban, megállapíthassuk, meghosszabbított, nemzetbiztonsági, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 453
  • e Hét: 14778
  • e Hónap: 37266
  • e Év: 215141
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.