Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Villa Európa(i) Unió - SOS gyermekfalu 1972. - 1986.
  2014-04-30 07:38:26, szerda
 
  A közösségi oldalak szerint választásokra készül a romániai menhely Unió együttes 1972-es kezdetével a Rákóczi tér, a Bertalan utcai születési kezdetem határlezáróival, lábmegrántóival, nácijaival, Időjelekkel, vasfüggönyösökkel, de az arcuk nem lesz ismerős és semmik sem lehettek végével az Időjeleknek a Bermudás Szulákék mellett űrhajós sámánokkal, amik tágulnak-szűkülnek, emiatt a II-es elméje a megyei kórháznak megtámadott minket szintén.

A Bertalan utcai Ágnesek helyett anyám és senki sem szerethetett, engem sem nemi támadásuk óta, 1986. óta a gyerekeim. A menhelybe akartam menni ezért már 1972-ben, amikor anyám nem engedett gimnáziumba, engem, a legtehetségebb ének, zene, magyar tanulóját az országnak, egyetlen nyelvi tehetségként, mint kiderült. Végig gyilkoltak és csonkítottak a hangom miatt egy életen. Csak a reformátusok tanulhattak, mint adventi csapások Jézus élete című könyvből bolondokként.

Mint írtam, 1971-ben hangom elvételével emelkedett Friderikusz Sándor Vagyok, aki vagyok Anna felébredése rajtam végrehajtott daljátékból, melynek ellenségei az Észak-Magyarország szerinti bárány-ábraként fekete árnyékokkal gyalázott végig születésemtől világ végétől tartva Főnixként Csepregi Éva és Derláné Éva bárányok helyett. 1971-es a kezdete a sógornőmnek Keresztöltésként a Rákóczi térrel az én áldozásommal végtelen hosszabbításként Ágnes asszonyokkal, ismételt támadásával a Rákóczi terüknek, mert barna gyerek születik náluk, amelyik kiszedi az anyák fogait, így születtem én meg, ez van beállítva Ágnes Halak reformátussal, sorsát születésem óta hajtják végre, méhem gyalázásával húsz éve ismétlésben, valamit belém tettek az Idegosztályon, vagy a mentőben, amin nevetett az orvosa a Semmelweis kórháznak, nézte Tarcsi Csaba vállalkozási előadó, hogy a Föld-anyás cserép-kiállítás után mi van a méhemben. Mivel nyomorultakat szülnek, pókot állítottak be, feltételezés szerint légy-féle van belém téve, ez egyre nő bennem húsz éve már. Nekem egyik Főnixhez sem volt semmi közöm, bár a harcuk megvívása helyett a két Főnix békességben él egymással.

1972-es a Rákóczi téri hosszabbítása Dávid Mónikának, a Szörnyeteg koporsója ötágú emberszabású csillag Hagia Sophiás egykori római egyházas kék asszonyos jelenéssel összeötvözve, ami itt én voltam II. Jánossal visszament időben.

1972-es az Időjelek születési kezdetem Mákostésztás hintás magyar kislánnyal és a vallások ébredő játszótereivel, Szelep Talmudosok által rontott bal szemem tompalátása, a testenyészetek azóta nyomorultként mennek az Unióba, ugyanúgy, mint a többi Rákóczi téri hosszabbítás.

1971-es leértékelt áruk a Rózsaszín bombázók, Madonna és Puniella zöld-sárga magyar kislányként a Kex-Hobo szerint a születésem óta emelkedő termékenységi vastörzsek, Fejezetek a szexualitás történetében alapján létrehozott korok képviselői, köztük Enfantin utópista szocialista népe, a darwinisták, tűzugráló mezítelenkedői szlovákoknak, ahogyan az RTL klub végigment rajtuk emberek áldozásával, Púder a nudistákkal, jungisták, freudisták, szocialisták - ez volt Kata kocsmás szegfű jellel a vége ember torzulásból született elmeosztállyal, ez az Mszp.

Most kitették a villa jelet az uniós szavazásuk meghívójára azzal, hogy milyen finomakat esznek.

Az SOS gyermekfalu alapításával visszamentek időben hetven évet 1986-ban a Révész utcai összezúzásom értelmiségként miskolci elvittekkel és nemi gyalázatommal Erikák, babák, Ildikók, Ágnesek, Mariannák, Katalinok, Gabriellák és nyilvános háziak helyett, ekkor értek a Hócipőben a szőke magukat áruló menhelyiekhez. Már feltűnt a gyermekotthon pár éves koromban, nem értettem, mi lehet. Láttam a gyerekeket a kerítésnél, Bodnár Vera is örökbe fogadott jehova kutyásként egy margaréta szájú szőke kislányt, Évikét. Gyorsan elköltöztette a politika az otthont, majd egy másikat hoztak létre a Dohánygyár előtt, ezt többször felgyújtották. Már mentek végig egyesével az ott lakó gyermekek ember áldozásán, mint ahogyan a Mávval emelkedett Pogány Judit születési kezdetem a sötétkapusokkal és Időjelekkel, Balázs Fecó medúza zeneszerzőjével a Tűzoltóságnak, mentősöknek tükörírással. Születésem óta voltam a menhelyiek áldozata, legtöbb romániai csapás, űrhajóval választják ki őket, a Szulák-féle fekete Időjelek képviselői. Nyolcvan éve járnak végig az országon a kiadók könyveivel utcák és nevek szerint.
Kállayt a Révészen választották ki az én gyilkosságommal, amelyik azt hirdeti, hogy emberként élni egy állapot, magát annak tartja árnyként, mint az erdő népe Erdős kezdetével a Vörös Oroszlánnak Cseh Károllyal az élen vastrágyaként.

1986-ban hirdették meg az SOS gyermekfalu bővítését, kerestek anyákat a gyerekekhez, hogy szeretetben éljenek, miután már az emberektől 130 éve elvették a szeretetet a románai börtönnel, magányra ítélve őket.
Ekkor én is akartam jelentkezni hivatásos szülőnek, de már furcsán éreztem magam, hiszen legyilkoltak, nem tudtam az utcán közlekedni a fóbiások és árnyékoskertje helyett Miskolcnak nemi csapásként, ugyanekkor gyilkolták le az öcsémet nemi csapásként az egészségüggyel anyám közreműködésével nyilvánították nemi csapásnak. Anyám rosszabb volt, mint a mostohaanya, boszorkányok és Rákóczi tériek sorsát hajtották végre vele rajtunk.

1990-es kivégzésemkor Misztikus titkok pusztai pipás kezdetével az izraeli történelemnek, amik az Új Hírnököt jelentik miskolciakkal okkultistaként már berendezték a menhelyi képviseletet is, valamint 1991-es vaskrisztusos feszületemnél Cseh Károly helyett. A félmellű asszony azzal dicsekedett az Idegosztályán Fecske Csabának, aki helyett vitték tovább a sorsát, hogy mennyit segít neki a menhelyi gyerek. A Hócipő születésem utáni berendezés, 1986-ban Szilágyi János Rákóczi téri Katalin - semmi köze a kezdeti Katalin pusztai berendezéshez sem - megjelentetett egy cikket a menhelyi szőke utcalányról, amelyiknek remegett a keze, úgy szívta a cigarettát. Iszonyatot hajtanak végre azóta Müllerékkel. Magyarország romániai menhelyl ország lett az Unió együttes kezdete óta, Európai-Uniós képviseletével az emberiség felszámolóinak.

1958-as vége a születésemnek, amit 1995-től húsz éve ismételnek a cigányteleppel, sötétkapusaival Romániának és Borsodnak korláti 666 központjukkal, a Zöld Medeijájával Margittai Áginak, postás Katik szőke kiválasztott népeivel az összes postának, mint cigánytelepnek:

Első villamos kommunista margarétás Ringy-rongy királyos magyar teremtő pojáca népének egy tagjának, a távcsöves csillagásznak a dala:

Már csak néhány csillag ég, újságpapírt hord a szél, felébred az állomás és újra vár. Dűlöngél egy nagykabát, álmosan néz rá a lány, szemében még különös álma jár. Az első villamos már elindult felénk, csilingel amerre jár, az első villamosra vár a napsugár.

Hosszú volt az éjszaka, égen-földön folyt a tánc, a Korlát láncaira ült a csillagász.

A Korlát itt 666 Isten gyermekei lábaim tönkretevőivel van berendezve a Főnixes feketék Illés apokalipszise, Medúza zeneszerzője szerint is. A Távcsöves csillagász egyetlen szerepet Erich Fried szerelmes kötetébe tett melléklet szerint Villa Európára írták át, ezét a villámból lett villák kezdete miatt Villákat rendeznek be a börtönnel, amik ezer éves feszületesdit játszanak Jézusokkal, amiket kimentettek és engem tettek feszületre helyettük a két elmeosztályával a Szentpéteri kórháznak, Való Világgal, Édennel együtt jelentik az ember gyilkosokat, amik a távcsöves csillagász miatt rendezték be a villákat 666 csapásaival már születésemkor, mikor az előző égen-földön folyt a tánc szív küldi slágerekkel ment tovább Kovács Erzsi féltékenységi miatti család támadóival.

A csin-csin Csilla sárga villamost alakította a Sity taxi Csillája a Szentpéteri kórház mellett, amiből Szentpéteri Csilla lett ismétlésekor a Szentpéteri kórház környékén lakók helyetti ember gyilkosságnak, gyalázatnak, betegségeknek a Rákóczi tériekkel. Freit Tamás a Horváth Bercis boltja a Bertalan utcának jelenti a robot Bercit a kommunista erdőből, születésem óta gyilkolnak minket. A Dörmögőben megjelent a verse a Ringy-rongy királynak, aki helyett én voltam a Ringy-rongy király Kos-nőjével a spanyol pusztítónak, akkor lett Törőcsik Mari Igazgató füves Bencsik születési beállítás óta, amelyik a pénzét nem tudja beosztani. Az összes szerepet ránk osztották ki. A szereplők a két utcában vannak beállítva.

Még Szienai Katalin is én lettem, bár nem tudom, hogyan hajthatták végre.

Romániai Farkas börtön és Müller menhelyi jelenti Magyarországot a börtönnel és az elmeosztályokkal.

18 éve előlről kezdték a két utcai 666 apokalipszisének nyaralgatását szerte a világon, illetve folytatták. Dicsekszenek a velem egykorúak - Erikákkal az élen - tanári igazgatói diplomájukkal, már mind lassan nyugdíjba mennek, hatalmas fizetéssel. Diucsekszenek a karmikus Rákóczi tériek, hogy bejárták a világot, minden torzulásuk miatt, mint a kiálló fenék, megtámadtak engem.

Újvári és Újkovács, Új neveken kezdték előlről az újhelyi névtáron végighaladva az életemet és áldozóim emelését a börtönnel.

Az életem csonkítással és deformálásával a családnak bebizonyította, hogy minden deformáció és betegség apokaliptikus csapása a 666-nak a menhelyi rossz családból kikerült csecsemőkkel együtt, amiket születésem óta nálunk összezúzott szeretettel emelnek, beleértve a lincselő és megisztult Rákóczi tér teljes egészét. Valamennyien Müller által megmentve romániai apokaliptikus csapások értelmiségként nyugdíjba vonulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, közreműködésével, apokalipszisének, keresztöltésként, hosszabbításként, zeneszerzőjével, sötétkapusokkal, sötétkapusaival, határlezáróival, lábmegrántóival, gyilkosságommal, elmeosztályával, deformálásával, egészségüggyel, megjelentetett, értelmiségként, tönkretevőivel, magyarországot, elmeosztállyal, bebizonyította, árnyékoskertje, cigánytelepnek, okkultistaként, játszótereivel, felszámolóinak, képviseletével, legtehetségebb, nyilvánították, testenyészetek, mezítelenkedői, cigányteleppel, apokalipszise, feszületemnél, nyaralgatását, berendezéshez, idegosztályán, közösségi oldalak, romániai menhely, megyei kórháznak, menhelybe akartam, legtehetségebb ének, hangom miatt, reformátusok tanulhattak, sógornőmnek Keresztöltésként, anyák fogait, harcuk megvívása, vallások ébredő, testenyészetek azóta, többi Rákóczi, szexualitás történetében, vége ember, villa jelet, Villa Európa, Bermudás Szulákék, Friderikusz Sándor Vagyok, Főnixként Csepregi Éva, Derláné Éva, Ágnes Halak, Tarcsi Csaba, Dávid Mónikának, Hagia Sophiás, Szelep Talmudosok, Bodnár Vera, Pogány Judit, Balázs Fecó, Vörös Oroszlánnak Cseh Károllyal, Cseh Károly, Idegosztályán Fecske Csabának, Szilágyi János Rákóczi, Zöld Medeijájával Margittai Áginak, Erich Fried, Villa Európára, Való Világgal, Kovács Erzsi, Szentpéteri Csilla, Freit Tamás, Horváth Bercis, Törőcsik Mari Igazgató, Szienai Katalin, Romániai Farkas, Valamennyien Müller,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az ember  Szép estét kedves látogatóimna...  Idézetek a magányról  Facebookon kaptam  Az érelmeszesedés kockázatait ...  Reggel van  Idézetek a magányról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előled is hozzád  Facebookon kaptam  Molnár Ferenc: imádom!  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vicces reggeli  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó M. Gita A maradék idő  És van a rabság.  Paul David Tripp Április 8  Az ő hű vezetése  Erdei gyöngyvirág  A női sziv  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Tavaszi szél vizet áraszt  Folytasd tovább a befejezésig  Az ember  Folytasd tovább a befejezésig  Facebookon kaptam  Remy Bellau - Április  Facebookon kaptam  Tekintsd Őt hűnek  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szabó M. Gita A maradék idő  Facebookon kaptam  Szabó M. Gita A maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  És van a rabság.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Spenót fasírttal  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldás  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  A sorsod  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldás  Paul David Tripp Április 11  Egy valóban nagy örökség  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Osvát Erzsébet - Április...  Tekintsd Őt hűnek  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A bab gyógyhatásairól  Ég veled Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kitaszítva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó M. Gita A maradék idő  Facebookon kaptam Krisztinától  A húsvéti bárány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kun Magdolna.: Belső félelem  Szép estét  Az ő hű vezetése  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Laczkó Sándor - A bizalom.... 
Bejegyzés Címkék
közösségi oldalak, romániai menhely, megyei kórháznak, menhelybe akartam, legtehetségebb ének, hangom miatt, reformátusok tanulhattak, sógornőmnek Keresztöltésként, anyák fogait, harcuk megvívása, vallások ébredő, testenyészetek azóta, többi Rákóczi, szexualitás történetében, vége ember, villa jelet, uniós szavazásuk, szőke magukat, margaréta szájú, másikat hoztak, menhelyiek áldozata, kiadók könyveivel, erdő népe, élen vastrágyaként, románai börtönnel, utcán közlekedni, öcsémet nemi, egészségüggyel anyám, izraeli történelemnek, menhelyi képviseletet, félmellű asszony, menhelyi gyerek, kezdeti Katalin, menhelyi szőke, emberiség felszámolóinak, összes postának, távcsöves csillagásznak, első villamos, első villamosra, villámból lett, ember gyilkosokat, távcsöves csillagász, előző égen-földön, tánc szív, csin-csin Csilla, robot Bercit, kommunista erdőből, spanyol pusztítónak, összes szerepet, velem egykorúak, karmikus Rákóczi, kiálló fenék, újhelyi névtáron, életem csonkítással, családnak bebizonyította, menhelyi rossz, elmeosztályokkal, közreműködésével, apokalipszisének, keresztöltésként, hosszabbításként, zeneszerzőjével, sötétkapusokkal, sötétkapusaival, határlezáróival, lábmegrántóival, gyilkosságommal, elmeosztályával, deformálásával, egészségüggyel, megjelentetett, értelmiségként, tönkretevőivel, magyarországot, elmeosztállyal, bebizonyította, árnyékoskertje, cigánytelepnek, okkultistaként, játszótereivel, felszámolóinak, képviseletével, legtehetségebb, nyilvánították, testenyészetek, mezítelenkedői, cigányteleppel, apokalipszise, feszületemnél, nyaralgatását, berendezéshez, idegosztályán, tűzoltóságnak, vaskrisztusos, központjukkal, születésemtől, csillagásznak, születésemnek, vastrágyaként, miskolciakkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 65
  • e Hét: 223
  • e Hónap: 2582
  • e Év: 54848
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.