Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél Judith Sargentini, az Európai Zöld Párt EP-képvi
  2018-12-27 22:31:02, csütörtök
 
 








NYÍLT LEVÉL JUDITH SARGENTINI, AZ EURÓPAI ZÖLD PÁRT EP-KÉPVISELŐJE RÉSZÉRE


Kedves Képviselő Hölgy!


Ön a minap azon javaslattal állt elő, hogy az Európai Parlament (EP) zöldpárti frakciója vitát kíván kezdeményezni ,,a magyar helyzetről" az Európai Parlament 2019. januári plenáris ülésén, mivel Önök szerint a legfrissebb magyar fejlemények komoly aggodalomra adnak okot.

Abban akár egyet is érthetnénk, hogy a legfrissebb hazai történések komoly aggodalomra adnak okot, csak éppen mi, patrióta lelkületű magyar civilek, bizonyára egészen más szemszögből nézve s egészen másban találjuk ezen aggodalmunk alapvető okait. Hogy világosabb legyen Önnek: mi a barikád másik oldalán állunk!

Ön az újabb akciójával most azok oldalára állt, akik Magyarországon a jogállamiság működését nehezítő cselekmények sorát hajtották végre. Olyan felelőtlen, becstelen cselekmények sorozatát, amelyek akár ösztönzésül, bátorításul is szolgálhattak az utcai zavargók és erőszakos rendbontók számára. Ön a népszuverenitás legfőbb letéteményesének, az Országgyűlésnek a demokratikus működését ellehetetlenítő akaró - vagy a jogállami rendőrséggel s az egyes közintézmények dolgozóival szemben erőszakosan fellépő - szereplők oldalára állt. Ön a 2018. december 12-én, a magyar parlament ellenzéki performanszaiban megnyilvánuló, alkotmányos bunkóság oldalára állt!

Az Ön által jelszavakban rendszeresen védett jogállamnak éppen az a lényege, hogy a közhatalmat a jogszabályokban meghatározott eljárások keretében, arra feljogosított szervezetek és személyek gyakorolják. A közhatalom jogcím, amelynek alapján az arra felhatalmazottak törvényeket hoznak; Ön, ha valóban a demokratikus jogállam elkötelezettje, bizonyára tisztában lehet azzal, hogy törvényeket, jogszabályokat mindig a többség hoz: a jogállam így, egyben a békés többség uralmát is jelenti, nem pedig egy erőszakos kisebbségét, akiket most Ön is bátorít!

A 2018 áprilisában tartott demokratikus választáson ismét felhatalmazást nyerő kormányerő - a törvényalkotó - jogában áll, hogy törvényeket hozzon, és egyben kötelessége, hogy fenntartsa a jogállami rendet. Az ellenzéknek pedig joga, hogy részt vegyen a kulturált keretek között zajló, s meghatározott eljárások keretében történő jogalkotási vitákban, s ilyen módon a véleményének is hangot adhat. Az ellenzéknek azonban nem joga, hogy erőszakosan lépjen fel az alkotmányos intézmények működése ellen, s hogy ezáltal aláássa az ezen demokratikus intézményekbe vetett közbizalmat! Nem áll jogában, hogy veszélybe sodorja egy demokratikus jogállam működését, s hogy anarchikus állapotok előidézésével kísérletet tegyen a jogállam felszámolására!

Ön, akinek egyébként semmi köze ahhoz, hogy a magyar nép kiket ruház fel közhatalommal és a kormányzási felelősség gyakorlásának jogával, semmilyen jogon nem állhat a törvényalkotás rendbontóinak és az utcák zavargóinak oldalára! Semmilyen jogon nem bátoríthatja a társadalom szereplőit a demokratikus normák sárba tiprására, és semmilyen jogon nem uszíthat a közrendet és a jogállami működés céljait biztosító közhatalmat gyakorlók ellen!

Ön, miként azt az Európai Parlament szeptember 12-i ülésén elfogadott különjelentésben és annak vitái során is megmutatta, csak akkor érzi fontos védendő értéknek a demokratikus jogállam doktrínáját, s a többségi elven működő parlamentarizmust, amikor az Önök politikai ízlésének és céljainak megfelelő agendát képviselő kormányok vannak éppen hatalmon. Vagyis Ön valójában nem képvisel semmilyen hiteles és elvszerű meggyőződést, s nem az európai polgárok érdekeit tartja szem előtt! Önnek semmi köze Magyarországhoz, Ön csupán egy nemzetek felett álló s az egész világon működő hálózat, a Soros-birodalom érdekeit védi! Követeljük, hogy Ön és EP-beli elvtársai fejezzék be ezt a hazánk elleni támadássorozatot, s egyúttal követeljük, hogy Soros György azonnali utasítással hívja vissza politikai megbízottjait!

Az Ön dicstelen munkája azonban valójában már szeptember 12-én véget ért, amikor elfogadtatta a Magyarországot és kormányát nyíltan támadó EP-határozatot. Akkor, amikor afölötti örömét fejezte ki az Önök számára kedvezően zárult szavazás pillanatában, hogy egy ország demokratikus többsége ellen sikeres támadást végrehajtva, fontos csatát nyerhettek meg. Ön tulajdonképpen ugyanezt teszi most is: örömmel és látszólagos meggyőződéssel, egy demokratikus módon sohasem felhatalmazott hálózat nevében támad meg egy demokratikus országot, s akar és akarnak dicstelen eszközökkel újabb csatát nyerni.

Nagy Imre híres szavait ideidézve: azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék a törvényes magyar demokratikus kormányt. A mi csapataink azonban a hazai civilek támogatásával, harcra készek, a kormány a helyén van. Ha szükséges, megmutatjuk a békés többség erejét, mi ugyanis alkotmányos eszközökkel vívjuk harcunkat. Ezt közöljük most Önnel, a magyar néppel és a világ közvéleményével.

CÖF-CÖKA vezetősége


Aláírásokat a következőképpen várjuk:


Szellemi honvédők, egyéni támogatók
Link



Alapítványok, egyesületek

Link














 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: letéteményesének, performanszaiban, különjelentésben, támadássorozatot, felhatalmazottak, országgyűlésnek, népszuverenitás, közvéleményével, magyarországhoz, ellehetetlenítő, következőképpen, jogszabályokban, tulajdonképpen, meggyőződéssel, közintézmények, felhatalmazott, felszámolására, elkötelezettje, magyarországot, jogszabályokat, magyarországon, felhatalmazást, törvényalkotás, intézményekbe, megbízottjait, megnyilvánuló, közhatalommal, gyakorlásának, meghatározott, előidézésével, feljogosított, rendbontóinak, szolgálhattak, törvényalkotó, kezdeményezni, támogatásával, minap azon, magyar helyzetről”, legfrissebb magyar, legfrissebb hazai, barikád másik, újabb akciójával, jogállamiság működését, utcai zavargók, népszuverenitás legfőbb, demokratikus működését, jogállami rendőrséggel, egyes közintézmények, magyar parlament, jogszabályokban meghatározott, közhatalom jogcím, arra felhatalmazottak, Judith Sargentini, Európai Zöld Párt EP-képvi, NYÍLT LEVÉL JUDITH SARGENTINI, EURÓPAI ZÖLD PÁRT EP-KÉPVISELŐJE RÉSZÉRE, Kedves Képviselő Hölgy, Európai Parlament, Vagyis Ön, Soros György, Nagy Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem kell hozzá fürdőruhás  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Szép álmokat!  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  40 felett  James Allen  Borzasztó  Egy tavasz  képre írva  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szép estét kedves látogatóimn...  Otthon  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Paul David Tripp Április 14  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Hogyan válunk hűségesekké?  Andrássy Réka - A bolond Böske  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Anyámról való emlékek  képre írva  Erdei gyöngyvirág  Szép estét kedves látogatóimna...  IGEN így  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Egyszerű  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Csend  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Müller Péter tollából  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Paul David Tripp Április 12  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  különleges  Egyszerű  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Isten hűségének mértéke  Jó éjszakát  Hamvas Béla  Paul David Tripp Április 13  39 ígéret  Jó éjszakát  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Sorsunk miatt...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
minap azon, magyar helyzetről&#8221, legfrissebb magyar, legfrissebb hazai, barikád másik, újabb akciójával, jogállamiság működését, utcai zavargók, népszuverenitás legfőbb, demokratikus működését, jogállami rendőrséggel, egyes közintézmények, magyar parlament, jogszabályokban meghatározott, közhatalom jogcím, arra felhatalmazottak, demokratikus jogállam, békés többség, erőszakos kisebbségét, 2018 áprilisában, törvényalkotó &#8211, jogállami rendet, ellenzéknek pedig, kulturált keretek, ellenzéknek azonban, alkotmányos intézmények, ezen demokratikus, jogállam felszámolására, kormányzási felelősség, törvényalkotás rendbontóinak, utcák zavargóinak, társadalom szereplőit, demokratikus normák, jogállami működés, többségi elven, európai polgárok, nemzetek felett, egész világon, hazánk elleni, ország demokratikus, demokratikus módon, demokratikus országot, nyilvánvaló szándékkal, törvényes magyar, hazai civilek, magyar néppel, világ közvéleményével, következőképpen várjuk, letéteményesének, performanszaiban, különjelentésben, támadássorozatot, felhatalmazottak, országgyűlésnek, népszuverenitás, közvéleményével, magyarországhoz, ellehetetlenítő, következőképpen, jogszabályokban, tulajdonképpen, meggyőződéssel, közintézmények, felhatalmazott, felszámolására, elkötelezettje, magyarországot, jogszabályokat, magyarországon, felhatalmazást, törvényalkotás, intézményekbe, megbízottjait, megnyilvánuló, közhatalommal, gyakorlásának, meghatározott, előidézésével, feljogosított, rendbontóinak, szolgálhattak, törvényalkotó, kezdeményezni, támogatásával, cselekmények, jogállamiság, pillanatában, rendőrséggel, demokratikus, alapítványok, jelszavakban, rendszeresen, elfogadtatta, véleményének, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 618
  • e Hét: 14943
  • e Hónap: 37431
  • e Év: 215306
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.