Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nostradamus jóslata 2019-re- 27 évig tartó borzalom vár ránk
  2019-01-02 18:01:10, szerda
 
 







NOSTREDAMUS JÓSLATA 2019-RE - 27 ÉVIG TARTÓ BORZALOM VÁR RÁNK


A francia jövendőmondó szerint idén elszabadul a pokol a Földön.

A francia jövendőmondó 1555-ös könyve tele van rejtélyekkel, ám az a legijesztőbb benne, hogy egyesek szerint pontosan leírta a jövőt.

2019-re vonatkozó jóslatát olvasva azonban a legelszántabb hívei is azt kívánják, bárcsak kderülne, hogy tévedett.

Nostradamus ugyanis egy 27 éven át tartó, pusztító világháborúról ír, amely szerinte idén veszi kezdetét - olvasható a Mirror cikkében Link
. És mintha a 2046-ig tartó apokaliptikus öldöklés nem lenne elég, a jövendőmondó Európának árvizeket, Kanadának és Kaliforniának földrengéseket jósol, és szerinte a terrorizmus is újult erőre kap 2019-ben.

Persze a túlélőkre is gondol, jövendölésében az áll, hogy a világ vezetői végre közösen lépnek fel a klimaváltozás ellen, bár az nem tiszta. hogy erre miként szakítanak időt a háborúskodás közepette. De az mindenképpen jó hír, hogy idén megszületik a gyógyszer, amely révén 200 évig élhet az ember, már amennyiben megússza a világháborút.

Nostradamus szakmaiságát némileg megkérdőjelezi, hogy a jövendöléseit elemzők szerint 1999-ben egyszer már el kellett volna jönnie a világvégének, de hát mindenben neki sem lehet igaza.

Reméljük.







Ami ijesztő, hogy a "balkáni Nostradamus"-ként elhíresült Vanga, a vak asszony szintén hasonlókat jósolt. Ime:


A ,,BALKÁNI NOSTREDAMUS" JÓSLATAI 2019-RE: BORZALOM, AMI A VILÁGRA VÁR


A ,,balkáni Nostradamus", azaz Baba Vanga eddigi legtöbb jóslata megvalósult, így érdemes odafigyelni a jövőre vonatkozó állításaira.

Az 1996-ban elhunyt vak bolgár asszony korábban a New Yorki-i ikertornyok elleni terrortámadást is megjósolta, valamint az iszlám felemelkedését is, és a Brexitet is. Jóslatai szerint 2019 sem lesz unalmas: gazdasági válság lesz Európában, Vlagyimir Putyint megpróbálják megölni, Donald Trump titokzatos betegséget kap, amitől megsiketül ás agyi károsodást szenved, egy hatalmas cunamit lát Ázsiában, illetve meteorit csapódik Oroszországba.

Azt vizionálta, hogy Putyint saját biztonsági emberei közül támadja meg valaki, de az nem derül ki, hogy túléli-e.

Vanga, a vak asszony 1996-ban halt meg 85 évesen, nagy hírnevet szerzett Bulgáriában.

50 éves karrierje alatt számos jóslata volt, s azután lett világhírű, hogy megjósolta a Kurszk atom-tengeralattjáró tragédiáját.

Nyelvezete persze nem hétköznapi, vagy konkrét, az ikertornyok katasztrófáját így fogalmazta meg:

"Horror. horror! Az amerikai barátok elesnek, miután acélmadarak támadnak rájuk. A farkasok a bokrokban ordítanak, és ártatlanok vére folyik majd".

Állítólag jóslatainak 68 %-a bekövetkezett.

Forrás: Mirror







Nostradamus és Vanga megjósolta Hitler felemelkedését és a 9/11-es terrorcsapást. Az 1666-os londoni tűzvész, a nagy francia forradalom, a II. világháború, vagy a 2011. szeptember 11-i terrorcselekmények - csak néhány esemény azok közül, amelyeket előre megjósoltak. A 16. századi francia asztrológust már kortársai is igazi látnoknak tartották, ám az, hogy ezek megvalósult jóslatok, vagy véletlen egybeesések csupán, a mai napig nem bizonyított.

Én általában nem nagyon hiszek, hittem ezekben a jóslatokban, de sajnos úgy látom, sok mégis bekövetkezett, bekövetkezik. Én magam is írtam korábban, még 201o-ben a bolgár Vanga asszonyról, a "Van aki elhiszi, van aki nem" és a "A vak asszony látomásai" címmel egy-egy blogbejegyzést. Bizony most azt utólag elolvasva azt látom, mennyi minden igaz lett belőle alig 10 év alatt. Csak napjaink legnagyobb problémájára, az iszlám térhóditására gondoljunk, és egy háború esélyére a Krim félszigeten, amit szó szerint a jóslatok is tartalmaznak, a III. világháborúról már nem is beszélve. Mert akár tagadjuk, akár bevalljuk, ami a világ szinte minden részében van, az bizony még a háborúnál is rosszabb!!! Európától Afrikáig és Ázsiáig!!!


Szép estét és jó éjt kívánok! Azért aludjatok jól és ne idegeskedjetek!


Van aki hiszi, van aki nem - 1970. 06. 20.

Link



A vak asszony látomásai... 2010.10.15.

Link



Nostredamus Hungaricus 2010.07.22

Link



Nostradamus Pannoniáról - 2010.11.17.

Link



Nostradamus előre láthatta, hogy az iszlám fogja felfalni Európát? Az elkövetkező 5-10 évre katasztrófát jósolt!

Link










 
 
0 komment , kategória:  Bölcsességek és gondolatok.   
Címkék: tengeralattjáró, megkérdőjelezi, idegeskedjetek, jövendölésében, földrengéseket, felemelkedését, világháborúról, katasztrófáját, blogbejegyzést, terrortámadást, kaliforniának, bekövetkezett, jövendöléseit, klimaváltozás, terrorcsapást, legelszántabb, oroszországba, apokaliptikus, térhóditására, világháborút, megpróbálják, világvégének, asztrológust, bekövetkezik, mindenképpen, szakmaiságát, tartalmaznak, problémájára, jövendőmondó, legijesztőbb, katasztrófát, háborúskodás, rejtélyekkel, nostredamus, nostradamus, megszületik, francia jövendőmondó, legelszántabb hívei, 2046-ig tartó, jövendőmondó Európának, világ vezetői, klimaváltozás ellen, háborúskodás közepette, jövendöléseit elemzők, jövőre vonatkozó, 1996-ban elhunyt, iszlám felemelkedését, hatalmas cunamit, ikertornyok katasztrófáját, amerikai barátok, bokrokban ordítanak, 1666-os londoni, NOSTREDAMUS JÓSLATA, ÉVIG TARTÓ BORZALOM VÁR RÁNK, BALKÁNI NOSTREDAMUS”, VILÁGRA VÁR, Baba Vanga, Vlagyimir Putyint, Donald Trump, Európától Afrikáig, Nostredamus Hungaricus, Nostradamus Pannoniáról,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péter: Harmonia c...  Hamvas Béla  Vidámság  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Egy barátság története  A felvilágosodás...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Különleges  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Pitypang szökőkút  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép estét  Bársony székben  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Magyar költészet napja  Van néhány kérdés, amin gondol...  Jó éjszakát  Müller Péter tollából  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  különleges  Gebhardt Nóra versei II.  Szép estét kedves látogatóimna...  Bársony székben  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Szép estét  Bornyi Veronika haiku verse  Tanmese  Latinovits Zoltán tollából  James Allen  Szép estét  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szép estét kedves látogatóimna...  különleges  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Borzasztó  Jó éjszakát  Tavaszi este  Baranyi Ferenc - N i n c s  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Müller Péter tollából  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Alvó kislány  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szép estét kedves látogatóimn...  Különleges  Andrássy Réka - A bolond Böske  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Tanmese  képre írva  képre írva 
Bejegyzés Címkék
francia jövendőmondó, legelszántabb hívei, 2046-ig tartó, jövendőmondó Európának, világ vezetői, klimaváltozás ellen, háborúskodás közepette, jövendöléseit elemzők, jövőre vonatkozó, 1996-ban elhunyt, iszlám felemelkedését, hatalmas cunamit, ikertornyok katasztrófáját, amerikai barátok, bokrokban ordítanak, 1666-os londoni, nagy francia, bolgár Vanga, iszlám térhóditására, háború esélyére, világ szinte, iszlám fogja, elkövetkező 5-10, tengeralattjáró, megkérdőjelezi, idegeskedjetek, jövendölésében, földrengéseket, felemelkedését, világháborúról, katasztrófáját, blogbejegyzést, terrortámadást, kaliforniának, bekövetkezett, jövendöléseit, klimaváltozás, terrorcsapást, legelszántabb, oroszországba, apokaliptikus, térhóditására, világháborút, megpróbálják, világvégének, asztrológust, bekövetkezik, mindenképpen, szakmaiságát, tartalmaznak, problémájára, jövendőmondó, legijesztőbb, katasztrófát, háborúskodás, rejtélyekkel, nostredamus, nostradamus, megszületik, terrorizmus, állításaira, acélmadarak, ikertornyok, tragédiáját, jóslatainak, megjósoltak, világháború, félszigeten, bulgáriában, megvalósult, jóslatokban, odafigyelni, egybeesések, bizonyított, pannoniáról, elkövetkező, megjósolta, szakítanak, ártatlanok, forradalom, gondoljunk, asszonyról, amennyiben, nyelvezete, biztonsági, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1083
  • e Hét: 15408
  • e Hónap: 37896
  • e Év: 215771
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.