Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A tudatosság megélése - Május
  2011-05-01 20:48:42, vasárnap
 
   
 

2011. Május - a Tudatosság megéléseA hónap mantrája:
TEST, LÉLEK ÉS SZELLEM - MAGAM ELFOGADOM
TUDATOS LÉTEZÉS ÉRTE AJÁNDÉKOM!


Urunk erre a hónapra a tudatosodás erőit küldi el nekünk.

Május:
Felismerések sorozata segít ebben a hónapban megérteni, hogy energiarendszerünk általunk működik. Test-lélek és szellemi tudatosságunkba léphetünk, és bizonyosság tölt el Önnön létezésünk aspektusairól. Az ember létezésének titkai már nem kérdésként, hittételként, vagy elképzelésként, hanem megélésként és bizonyosságként vannak bennünk. Feltárulnak az összefüggések szellemi önvalónk irányítása, lelki tereink képei és emberi megnyilvánulásaink indíttatásai között. Egy mély, benső felismerés válik részünkké, mely tudatos Létünk minden részét magá(é)nak ismeri el. Érezhetjük magunkban lelkünk vezetését, szellemünk útmutatásait, és bizonyosság éled bennünk: mindezek emberként, fizikai valónkban teljesednek ki, általunk. Az Életet élni jöttünk ide, éppen most. Abban a formában, energiában, mely legjobban képviseli mindazt, mit megélni vágyunk! Mi Magunk vagyunk a tiszta energia, a Fény emberi aspektusa. Létünknek nem kell más bizonyság, csak az, hogy bensőnkből értsük meg mindezt, tudatossá váljunk benne!
Bizonyosságunk: tudatos létezésünk alakítja formánkat és életminőségünket!Ebben a hónapban még erősebb energiák érkeznek hozzánk, melyek még mélyebb Önismeretre késztetnek bennünket.
Legfontosabb felismerésünk, a felelősség felvállalása minden gondolatunkért, szavunkért, cselekedetünkért. Ettől válunk méltóvá az érkező beavatásokra.
Hiába próbál az ego harsányan minden felelősséget a körülményekre vagy másokra áthárítani, belső hangunk, lelkiismeretünk, mely szellemünk útmutató üzenete lelkünkön át, jelzi a dolgok igazságtartalmát és a helyes utat bennünk. Meghallásukhoz azonban belülre kell figyelnünk és törekednünk a krisztusi vezetést követni.
Ha tudatos létezőként szeretnénk az emelkedésben részt venni, nem várhatjuk, hogy majd más tesz helyettünk. Nekünk kell cselekednünk és fizikai valóságunkban megteremtenünk a lehetőséget lelkünknek, hogy vezethessen bennünket.
Szellemi aspektusaink csak arra várnak, hogy kaput nyissunk magunkban a Fény tanításaira.

Univerzális törvény: ha megszólítasz egy magasabb tudatosságban (dimenzióban) élőt és segítséget kérsz, akkor úgy, ahogy tud, a Szeretet és a Fejlődés Törvénye nevében segítenie kell.

Éppen ezért, ha megszólítod Önmagad szellemi szintjeit, mint Léted felső aspektusait, a Felső Én boldogan lesz segítségedre, hiszen ezzel önmaga fejlődését is szolgálja.
De neked, embernek kell megtenned az első lépést, hiszen saját tudatosságodból kinézve és a felsőbb irányítás létét elfogadva, szabad akaratod okán kell kérned.
Emberként tanulni, fejlődni jöttünk. Szellemünk, lelkünk és emberünk nélkül ugyanúgy képtelen a megélésre a földi világban, ahogyan az ember is képtelen az isteni Világokat felfedezni a lelki és szellemi útmutatások nélkül.

Mindehhez azonban tudatos kapcsolat és hajlandóság (tiszta akarat) szükséges elsősorban emberi valónktól, mert nekünk kell keresnünk és felismernünk, hogy MAGunkra találjunk.
Ne feledd, mindezt bennünk az ego készakarva, mindenféle trükkös megoldásokkal meg akarja akadályozni. Neki nem jó az isteni irányítás, a tudatos REND. Neki a káosz és a tudatlanság kedvez.
A 'zavarosban jobb halászni" elvét vallja, hiszen akkor fejedet megtöltheti a kusza gondolatok kavalkádja (nem hallod a csendet), szívedet a zavaros érzések hada (nem tudsz szív szinteden, a bölcsességben lenni) és energiarendszeredet az általad teremtett hitrendszeredtől irányított képek sokasága (nem vagy harmóniában).
Na itt csinálj rendet!

Először is fel kell ismerned, hogy ami rendetlenséget te teremtettél, azt te is tudod csak igazából rendbe tenni. Kérhetsz segítséget, sőt kérj, hiszen ezzel segítesz az angyaloknak is.

Az angyali rendek éppen úgy fejlődnek, ahogyan minden más létező a Teremtésben. Elvégzett feladataik alapján kerülhetnek magasabb rendekbe és végezhetnek el nagyobb horderejű feladatokat. Ezért szívesen és szeretettel segítenek, mert minden elvégzett munka eredménye a "fejlődési lapjukra kerül", melyet meghatározott módon az angyalmesterek kiértékelnek és javaslatot tesznek az adott angyal új beosztására.
Minél ügyesebben és eredményesebben dolgozik egy-egy angyal, annál feljebb léphet a hierarchia szintjein.
Ugyanez nálunk, emberi lényeknél is megvan. Minél tudatosabban és szeretetteljesebben éljük az életünket, úgy léphetünk mi is a fejlettség magasabb szintjeire.


Ez a tudatosodás azonban a felelősség felismerését kívánja. Már túl kell lépnünk a körülményekbe való kapaszkodáson és az önsajnálaton. A felismerés, az elfogadás és a megértés isteni erényei kell vezessenek bennünket utunkon.
Az isteniesség felismerése nélkül az ember csak fizikai léte megélését irányító egós, emberi vágyai által vezetett test marad.
De miért is ne látnánk meg Önmagunkat többként, mint amit a fizikai szint érzékszervi tapasztalatai nyújthatnak. Miért hinnénk el a kábulatot, mikor egy tiszta hang egy benső, fizikai szinten megmagyarázhatatlan érzés mást súg?
Hiába játszunk vakot, hiszen fejünket már szinte "beleverjük" az előttünk (bennünk) lévő fizikai világon túlmutató Létezésünk határaiba. Dimenziónkkal már jócskán beleemelkedtünk a magasabban lévőbe, és ezek a változások már testi szinten is érezhetők.
A ragaszkodások, béklyók az emelkedés terében, a kötöttségek elnehezítik lelkünket és a meg nem bocsátás (elsősorban önmagunknak) nem engedi kinyílni szárnyainkat az elrugaszkodáskor.

Ne várd, hogy majd segítenek, ha te nem segítesz magadon. A segítség ereje a te hajlandóságodon múlik. Amit magadért teszel, azt sokszorosan megtámogatja az ÉG! Amit önzetlenül teszel, azt százszorosan hálálják meg a szellemi Világok.
Tegyél Önmagadért, tegyél a fejlődésedért, hiszen magadon keresztül a Világért teszel!

Környezeted Önmagad kivetülése. A dolgok benne, az általad kivetített gondolatok, érzések és vágyak képei. Ha belül szép vagy, világod is szép. Ha szeretetben vagy, környezeted is szeretetteljes.
Fókuszálj Önmagadban az isteni dolgokra és engedd, hogy figyelmed az isteniesség energiáira álljon be. Tanuld meglátni magadban a jót, hogy mindenben megláthasd. Tanulj meg hálásnak lenni és mindent megköszönni, hogy a világ is hálával tekinthessen rád.

Csak azt tudod mutatni és adni, ami benned van, ami Te Magad Vagy!
Szépítsd meg magad a Szeretet Fényével, tedd boldoggá magad a Tudatosság erejével és mondd ki minden nap többször:

Olyan vagyok amilyen, és szeretettel elfogadom magam!

A Tudatosság isteni Fényei vezessenek utadon!


A hónap fontosabb napjai:


Május 1. - Az Ember napja. Az univerzális Istenember ünnepe. Isten és ember SZERelemben való EGYesülésének erői hatják át e napot. Ez a Szerelem a mindent elfogadó és egyesítő teremtő erő. Ezen a napon a szívcsakránkat nyitogató erők áramlanak hozzánk és mindent szeretetfénybe öltöztetve mutatnak meg nekünk. Az isteni Szerelem összekapcsolja a tiszta vágyat és a kielégülést, az elfogadás és odaadás erőit, melyek nem mérhetők a testi érzetek szintjén, csak belső, felsőbbrendű megélések által találhatóak és érthetőek meg. A felismerés és megértés aztán a fizikai ember megelégedettségét is szolgálja, ha képes átadni magát ennek a felsőbb irányító erőnek. Engedjük magunkba teremtő erőnk aspektusait és éljük át a benső boldogság mindent felemelő érzését.


Május 3. - Ez a nap egy átfordító energiát hoz el a Föld asztrális terébe. A természet szellemei ezeket az erőket a megfelelő helyekre bekötik, hogy segítse a negatív energiák kioldódását a térből. Ez az erő olyan érzés, mintha kifordítanál és kiráznál mondjuk egy zsákot, hogy minden, ami még benne van, jöjjön ki belőle. Erre azért van szükség, mert a Föld asztrális terét olyan energiák szennyezik, amik nem engednek bekötődni bizonyos megújító Fényeket. Emberi szintünkön is érezhető lesz ez a felkavaró energia, hiszen Földanyával szerves egységben élve, minden tisztítás közvetve ránk is hat. Asztrál köpenyünket nekünk is megrázza ez a Fényerő és bizony kihullanak az elrejtett dolgok. Azokat fogjuk felismerni, melyekkel már képesek vagyunk szembenézni és megoldani őket. Ne rejtsünk vissza semmit, hiszen akkor majd később újra szembesít vele lelkünk. Itt és most ismerjük fel és ha kell, kérjünk segítséget a megoldásukhoz a szellemi világoktól és önmagunk magasabb aspektusaitól. Ha ezt felelősséggel megtesszük az ember és lélek kapcsolata harmonizálódik, és bennünk teljesen új lehetőségeket tár fel. Mai napon újhold van. Ez az energia segít minket abban az újrakezdésben (átfordulásban), amire szükségünk van, hogy most már tudatos, tiszta léptekkel haladhassunk vállalt utunkon.


Május 5. - Fénytudati hangolás kezdődik Felsőbb Énünkön keresztül a hármas egységben.A szellem tiszta, isteni fényei leáradnak a lelki térbe, hogy "rendet tegyenek". Ezek a magasrezgésű isteni energiák átírják az alacsonyabb minőségű programokat, melyek elhangolták a kapcsolatot lélek és szellem között. A lélekben olyan terek szabadulnak fel, melyeket eddig feleslegesen "töltelék energiák" foglaltak el. Ezek magunkban tartogatott, legtöbbször lelkiismeret furdalásból és önhibáztatásból származó érzések és képek, melyek folyamatosan az agyban ingerületként létrehozott gondolatmintákat futtattak át rajtunk (nem merünk valamit megtenni, felvállalni, mert "cikinek" érezzük, mivel régebben hasonló eset kapcsán ezt az érzést magunkban eltároltuk). A szellem megnyitja bennünk azt a kaput, melyen át a Megbocsátás erői érnek el. Ez a felszabadulás megkönnyíti lelkünket, és testünkben olyan sejtmegújító erők felszabadulását indítja el, melyek a testi regenerációt (fiatalodást) segítik. Ehhez azonban mi is kellünk, hiszen az elfogadás nélkül nem engedjük be ezeket a hangolásokat. Gondoljunk szeretettel testünk-lelkünk és szellemünk hármas egységére és érezzük, mind egyként mi magunk Vagyunk! Ha önmagunknak elismerjük minden részünket, ezzel utat engedünk akaratunkkal a Fényerőknek.


Május 9-10. - Ezeken a napokon nagyon erős energiák érkeznek az 5. dimenzió Fényteréből. Az Új Föld energetikai teréből, a Szeretet Földjéről kapunk támogató fényeket.


Május 12-13. - A Remény Fényei érkeznek a Földre. Ez a Reménysugár a minden úgy jó, ahogy van elfogadásában segít minket. Ha bízunk az isteni Gondviselésben és Atyánk szeretetében, bármi is történik velünk, mindenben képessé válunk felismerni a tanulás és a fejlődés lehetőségét.
Ehhez azonban hittel és szeretettel ki kell jelentenünk: Istenhez tartozom, Ő gondoskodik rólam!

Ezzel a Reménység megtisztítja a Hit útját benned, hogy erőt adjon neked a mindennapokban.
Ezek a napok olyan lehetőséget kínálnak, melyekkel elfogadhatjuk isteni létezésünk minden ajándékát és ráléphetünk a mesteri útra.


Május 15. - Lélekmag hangolás. Újabb Isteni szikra lobban fel bennünk, hogy segítsen a tudatosodásban. Ma átszövik a teret az isteni Szeretet erői és az Összetartozás Fényei. Mélyen belülről olyan mesteri tanítások és igazságok bukkanhatnak fel, melyek a minden és mindenki EGY energiáit képviselik. Lássuk meg magunkban az isteni gyermeket és próbáljuk ugyanezt mindenkiben is felfedezni. Egy Tőről fakadunk, s bár nőhetünk jobbra vagy balra, attól még ugyanaz a FA táplál, éltet bennünket. Életfánkat az isteni teremtő Forrás táplálja! A belső kapcsolat, melyen keresztül magába a Teremtésbe léphetünk, csak Magunk által tárulhat fel. Nyissuk meg a Tudás Kapuit magunkban és engedjük Létezésünk Emlékeit felszínre!


Május 17. - 10 milliószoros nap és Telihold!Megsokszorozó, Istentől áldott Fények ölelik át a Földet és Univerzumunkat. Holdanyánk tiszta arcát mutatja nekünk, melyet Napapa boldog fényével ragyog be. Egyesül az atyai-anyai erő és általunk teljesedhet be, a mi elfogadásunkban válhat valóra a Kegyelem! Ma minden hatás sokkal erőteljesebben érvényesül, így belső kreativitásunk is fokozottabban tud minket segíteni. Tartsunk önismereti, feltáró perceket, és adjuk át a Holdnak azokat a dolgokat magunkból, melyek már hátráltatnak, vagy nem tudnak tanítani minket. Figyeljük magunkat érzelmileg és mentálisan is, hogy minden teremtésünket a Szeretetet hassa át.


Május 19. - Isten és Teljesség érzése bontakozik ki bennünk. A felismerés segítő erői hatják át a napot, hogy tudatosodásunk útján vezessenek minket. A belső, igaz felismerések időszaka ez, melyeket erős energiák kísérnek. Minden felismerés egyfajta energetikai változást indít el bennünk. Van, hogy bátrabbak, vagy éppen megfontoltabbak leszünk. Bármit is tapasztalsz, figyeld meg miben segít, hogyan teszi többé, teljesebbé az életed ez az újfajta érzés-, vagy gondolkodásmód.


Május 22. - A benső mester ébredése - Önmagunk mesterei vagyunk, csak fel kell ismernünk Önmagunk mesteri aspektusait. Ezt szellemünk megszólításával és a Vezetés rajta keresztül történő elfogadásával érthetjük meg. Olyan nagyok is vagyunk, amilyen kicsinek is érezzük néha magunkat. E kettő nem zárja ki egymást, hiszen határainkat próbálgatjuk, Önmagunk lehetőségeit éljük meg. Ha hallgatunk a bölcs benső hangra (szellemünk útmutatásaira) bennünk, akkor bárhol legyünk is a Teremtésben, Isten örömére és saját fejlődésünkért létezünk. Hallgatózzunk befelé és ismerjük fel szívünkkel a mesteri útmutatásokat. Tegyünk fel kérdéseket szívünkön át mesteri Énünknek és csak hagyjuk, hogy akár a legváratlanabb helyzetben jöjjön meg a válasz.


Május 27. - A felelősség felébredésének energiái áradnak a magasabb tudatosság szintjeiről, ébresztve ezzel minket a teremtés lehetőségeire és folyamatosságára. Az Univerzumból és a Napból férfi energiák megtermékenyítő erői hatják át a teret. Ma minden olyan könnyedén megy, mintha "megolajozták" volna, mintegy megmutatva a hit és a teremtőerő összekapcsolásának lehetőségeit. Ha nehézségekbe ütközöl, vizsgáld meg hited és szereteted mértékét magadban és figyeld meg, van-e hiányod férfi vagy női aspektusodban. Ha magad kiegyensúlyozatlannak érzed, akkor egy egyszerű gyakorlattal megvizsgálhatod, milyen energiában van hiányod. Meditatív állapotban emelkedj a szellemi Fénybe (vezetőd, angyalod segít, Felsőbb Éned vezet, ha kéred). Ott szólítsd magadhoz férfi és női aspektusodat és állítsd őket egymás mellé. Figyeld meg miként jelennek meg neked - Milyen ruhában vannak? Mekkorák egymáshoz viszonyítva?
Szeretettel tisztítsd meg őket és amelyik kisebb lenne, azt teremtő energiáddal tápláld fel. Bocsáss meg magadnak, ha bármelyik aspektusodat elhanyagoltad és tisztelettel tőlük is kérj bocsánatot. Öltöztesd őket isteni/istennői ruhába és kívánd, hogy EGYként segítsék utadat.


Május 29. - A női energiák befogadó hatása váltja fel a férfias energiákat. Holdanya elbújó arca még kedvesen ránk mosolyog, hogy aztán teret adjon a megújulás és összekapcsolódás energiáinak. Ma légy befogadó és engedd, hogy tiszta érzéseid és intuíciód vezessenek. Érzékenységed használd fel arra, hogy mindenben megmutassa az isteni csodát, hogy napról napra fedezhesd fel az isteni Igazságokat életedben. Ma csináld meg ugyanazt a gyakorlatot, mint 2 nappal ezelőtt és nézd meg, aspektusaid fénylenek-e?


Május 30-31. - A hónap két utolsó napja a krisztusi megszentelődés erőivel áldd meg bennünket. Amire rádöbbentünk és felismertünk, az krisztusi utunk részévé válva a megváltás és újjászületés erőivel táplál. Tárjuk ki magunkat e két nap csodás tanításainak, hogy az eljövendő próbákra és tanításokra felkészíthessen. Nagyon erőteljes megigazító energiák érintenek és a Föld egy újabb tisztulás kezdeti szakaszába lép. Földanyánk szeretete már egy új aspektusunkat táplálja bennünk, mely az Új Tudatosságú Istenembert hivatott felnevelni.
2011. április vége
PuszO
 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
Címkék: gondolatmintákat, összekapcsolódás, igazságtartalmát, elrugaszkodáskor, folyamatosságára, hitrendszeredtől, életminőségünket, cselekedetünkért, eredményesebben, megszólításával, elfogadásunkban, felszabadulását, beleemelkedtünk, hajlandóságodon, bizonyosságként, megfontoltabbak, tudatosságodból, megtermékenyítő, lelkiismeretünk, önhibáztatásból, felkészíthessen, megvizsgálhatod, tudatosságunkba, tudatosodásban, angyalmesterek, kreativitásunk, tudatosodásunk, fejlődésünkért, gondolkodásmód, legváratlanabb, elképzelésként, megteremtenünk, felébredésének, erőteljesebben, univerzumunkat, szeretetteljes, hónap mantrája, tudatosodás erőit, hónapban megérteni, ember létezésének, összefüggések szellemi, tiszta energia, felelősség felvállalása, érkező beavatásokra, körülményekre vagy, dolgok igazságtartalmát, helyes utat, krisztusi vezetést, emelkedésben részt, lehetőséget lelkünknek, magasabb tudatosságban, első lépést, LÉLEK ÉS SZELLEM, MAGAM ELFOGADOM, TUDATOS LÉTEZÉS ÉRTE AJÁNDÉKOM, Fejlődés Törvénye, Felső Én, Tegyél Önmagadért, Környezeted Önmagad, Fókuszálj Önmagadban, Magad Vagy, Szeretet Fényével, Felsőbb Énünkön, Szeretet Földjéről, Remény Fényei, Újabb Isteni, Összetartozás Fényei, Tudás Kapuit, Létezésünk Emlékeit, Felsőbb Éned, Tudatosságú Istenembert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.15. 16:42 Hat embert tüntetett ki Lickl-díjjal a Pannon Filharmonikusok zenekar
12.15. 16:41 EKF - Porga Gyula: komoly Veszprém programjának társadalmi támogatottsága
12.15. 16:31 MVM: tízmilliós bírságot kockáztatnak az energiapazarló nagyvállalatok
12.15. 15:41 Férfi vízilabda Magyar Kupa - Az FTC az első döntős
12.15. 15:31 Átalakítják az európai kézilabdakupák rendszerét, jön az Európa Liga
12.15. 15:21 Jégkorong Négy Nemzet Torna - A magyar válogatott súlyos vereséget szenvede...
12.15. 15:11 Megszüntette Czeglédy Csaba letartóztatását a bíróság
12.15. 14:52 MÖSZ: megbízott pénzügyi biztos a szövetségnél
12.15. 14:51 A Hagyományok Házában mutatja be legújabb albumának dalait Herczku Ágnes
12.15. 14:51 Jónak lenni jó! - Vasárnap egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásoka...
Tudjátok ?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
Mennyi ideig élhet egy benti macska?
Mennyire káros a szervezetre a dohányzás?
Milyen sorozatokat lenne érdemes néznem?
még több kérdés
Blog Címkék
Karácsony  Facebookon kaptam  Karácsony fa  Gyertyák  2018. December 10., hétfői Nap...  A világ legmagasabb karácsonyf...  Mikulás lány  A karácsony a szeretet, és adv...  Gömb kalitkában egy madár  Jó reggelt , szép napot  Könyvmoly  Adventi koszorún  Igent mondtam  Kellemes kávézást  Maroka barátnőmtől  2018. December 10., hétfői Nap...  Szép napot mindenkinek!  Gyertyák  Püspökké szentelték Mohos Gáb...  Advent 2. vasárnapja 12.09  Facebookon kaptam  Futunk, sietünk ajándékokkal t...  téli kép, lovasokkal  Advent 2. gyertyája  Evangelikus adventi naptár  Facebookon kaptam  A Missziós kereszt szentjei: A...  Gondolj arra!  Karácsonyi keret  Szèp napot és hetet kíván...  Facebookon kaptam  Könnyű és nyugodt napot  Két gyertya - Adventre  Bényei József : Idegen csodák  Bódai-Soós Judit: Ajándék újra  Meggyes csigatekercs bögrésen  Sírás  Szárnyal a képzelet  Cseri Kálmán gondolatai a KARÁ...  Facebookon kaptam  Engedjetek el a héten mindent,...  A Missziós kereszt szentjei: A...  Mit rejt a szív  Gyönyörű kép gyertyákkal  Karácsonyfa  Szèp napot és hetet kíván...  Facebookon kaptam  Szerelem - romantika  Facebookon kaptam  Könnyű és nyugodt napot  Jó reggelt , szép napot  Egy jegesmedve és a gyerekek  tél  Tekints fel!  Advent 2  Ébredés  A hölgy túl díszítette magát  Áldott ADVENT második vasárnap...  Facebookon kaptam  Keleti hölgy  Facebookon kaptam  Szèp napot és hetet kíván...  Adventi koszorún  Fantasztikus új napot  Aranyosi Ervin: Gyújts tüzet l...  Könyvmoly  Teréz anya adventi intelme  Gyertyák  Őrizkedni kell a bizalmas bará...  Lovagoló cigány  Sírás  Első adventi koszorú a 19. szá...  Könnyű és nyugodt napot  Kellemes délutánt  Ani barátnőmtől  Szárnyal a képzelet  Facebookon kaptam  Szerelem - romantika  Mit mond a Biblia a karácsonyr...  Imádság  Mit mond a Biblia a karácsonyr...  Hóember és a kutyák  Szèp estét kedves látoga...  Facebookon kaptam  Egy jegesmedve és a gyerekek  Advent 2 Két gyertya ég  Harangok  Könny  Maroka barátnőmtől  Facebookon kaptam  Advent 2. vasárnapi szentmise ...  Szèp napot és hetet kíván...  Esernyő  Manyákné, Kati angyalkás képe  téli kép, lovasokkal  Jó reggelt kedves látogatóim...  Két gyertya - Adventre  A Missziós kereszt szentjei: A...  Átadták a felújított esztergom...  Kellemes Adventi várakozást! 
Bejegyzés Címkék
hónap mantrája, tudatosodás erőit, hónapban megérteni, ember létezésének, összefüggések szellemi, tiszta energia, felelősség felvállalása, érkező beavatásokra, körülményekre vagy, dolgok igazságtartalmát, helyes utat, krisztusi vezetést, emelkedésben részt, lehetőséget lelkünknek, magasabb tudatosságban, első lépést, felsőbb irányítás, földi világban, isteni Világokat, isteni irányítás, tudatos REND, tudatlanság kedvez, kusza gondolatok, zavaros érzések, bölcsességben lenni, általad teremtett, angyali rendek, angyalmesterek kiértékelnek, adott angyal, hierarchia szintjein, fejlettség magasabb, tudatosodás azonban, felelősség felismerését, körülményekbe való, megértés isteni, isteniesség felismerése, ember csak, fizikai szint, tiszta hang, magasabban lévőbe, emelkedés terében, kötöttségek elnehezítik, segítség ereje, szellemi Világok, dolgok benne, általad kivetített, isteni dolgokra, isteniesség energiáira, hónap fontosabb, univerzális Istenember, mindent elfogadó, szívcsakránkat nyitogató, isteni Szerelem, tiszta vágyat, testi érzetek, fizikai ember, felsőbb irányító, benső boldogság, átfordító energiát, természet szellemei, megfelelő helyekre, negatív energiák, felkavaró energia, elrejtett dolgok, szellemi világoktól, energia segít, hármas egységben, szellem tiszta, lelki térbe, magasrezgésű isteni, alacsonyabb minőségű, kapcsolatot lélek, lélekben olyan, agyban ingerületként, érzést magunkban, szellem megnyitja, felszabadulás megkönnyíti, testi regenerációt, elfogadás nélkül, napokon nagyon, isteni Gondviselésben, fejlődés lehetőségét, napok olyan, mesteri útra, isteni Szeretet, isteni gyermeket, isteni teremtő, belső kapcsolat, dolgokat magunkból, felismerés segítő, újfajta érzés-, benső mester, bölcs benső, mesteri útmutatásokat, legváratlanabb helyzetben, felelősség felébredésének, magasabb tudatosság, teremtés lehetőségeire, egyszerű gyakorlattal, szellemi Fénybe, férfias energiákat, , ,
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 33
  • e Hét: 464
  • e Hónap: 1246
  • e Év: 60576
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.