Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért kommunikációsan és nemileg bénítottak az elme helyett?
  2014-05-25 18:30:15, vasárnap
 
  Születésem óta van velem kíséretként a kínzóm, a Szörnyeteg koporsója a sátoraljaújhelyi hegy Koporsóhegyéből lírai karám zöld toll teremtő által létrehozva a Mónika Shpwbam bemutatottak, Pogány Judit menhelyével, Papadimitrus sötétkapusokkal Miskolcról, melyek médiába mentek a teljes összezúzásom után végtelen református emelés közben és miatt, minden református sorsát születésem óta kivégzésünkkel végrehajtva adventi könyvsorozata alapján a bolondoknak. Égő tűzben járok a nyolcvanas évektől, ömlik rólam a víz állandóan, körben vannak köröttem a levegőben.

1983-ban már teljesen összezúztak kommunikációsan a vasfüggönyös 666 Vörös Oroszlános kommunistái, egyházai és parasztjai miatt, amik most futnak a neten helyesírás nélkül, ugyanis magyarok ellenes támadást ismételtek rajtunk.

Két éve megállított engem a neten a helyesírni nem tudással írók hatalmas tömege, kioktattak engem, hogy nem az számít, hogy nem tud helyesen írni, hanem hogy szép a vers. Nem szép, ha nem lehet olvasni, mert élvezhetetlen, de ezek adják ki a könyveiket a vastrágya kommunistákat, elmeosztályokat tartósítva, ember áldozással hetven éve, amiről még mindig nem beszélnek, miért kellett összezúzni, nemileg megtámadni az Ágnesek, Erikák és Ildikók romániai karmikus, 666 Rákóczi tere helyett?

Már Germain, a varázsló teljesen kiutált az egyik helyről, ahol megjelentem. Én nem futok, mert gondolkozásom meg van bénítva helyettük, ugyanis ismétlik a születésem óta tartó emelkedésüket, de az arcuk nem lesz ismerős és semmik sem lehetnek elmeosztályként romániai csapásként. Ezek a diplomások, már születésem előtt is a lírai karámot iskolázták be a pusztai helyekről is, mint Illyés Gyulát. Germain, francia focista szerint nekem minden írásom rossz és állandóan azt írja, hogy én rasszista vagyok és zsidóztam, amikor egyik versemben a lírai karámról írtam. Ismételt emelkedésüket a börtön hozta létre, a Három kívánság 1992-es Mária Duval amulettje alapján, gyerekek, munka, gyógyulás csak az elmeosztályé lehet, nekem a munkám a skizoprenia, könyvek végrehajtása közben 2001. óta, a gyógyulás is a skizopren refréné és a csapásoké.

A lírai karám azokat jelenti, akik létrehozták az Illés apokalipszis alapján az elmeosztályt folyamatosan és a könyvek szereplőit, mint a Mici mackósokat, Medveczky Ilona határozatlan halak ember áldozó II-es elméjével, ugyanaz Madonna és Zoltán Erika puffasztásos véggel megírva, 1986. óta hosszabbítással, ember árulással, szerelemre született utcalányként. A lírai karám folyamatosan hozza létre a csapásokat szerte a világon, Germain Gáborként a börtön által létrehozott Vargával és Gór Nagy Máriával, amelyik itt ismételte, hogy összeverekedett egy asszonnyal,amt 1986-ban hajtottak végre rajtam Illés doktorék az elmeosztályról, hogy inysorvadásom lesz inyevő baktériumával a médiának. Germain azt kiabálta, hogy én lírai karámnak neveztem őket, holott elmeosztályt jelentenek, születésem óta belőlünk élnek szerető életet, értelmiség legyőzéssel tudnak gondolkodni, akár az összes politikus.

Most kiábrándult lettem, nincsen ember, akivel beszélgethetnék, aki megértené azt, hogy miért nem mentem el választani azokra a skizoprenekre, amiket belőlünk állítottak fel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, beszélgethetnék, koporsóhegyéből, elmeosztályként, összeverekedett, sötétkapusokkal, hosszabbítással, elmeosztályokat, kommunikációsan, elmeosztályról, kivégzésünkkel, élvezhetetlen, emelkedésüket, kommunistákat, könyvsorozata, gondolkozásom, inysorvadásom, baktériumával, skizoprenekre, folyamatosan, vasfüggönyös, elmeosztályt, összezúzásom, elmeosztályé, utcalányként, határozatlan, puffasztásos, papadimitrus, apokalipszis, bemutatottak, végrehajtása, összezúztak, megállított, bolondoknak, gondolkodni, legyőzéssel, sátoraljaújhelyi hegy, teljes összezúzásom, nyolcvanas évektől, neten helyesírás, vastrágya kommunistákat, varázsló teljesen, egyik helyről, lírai karámot, pusztai helyekről, lírai karámról, börtön hozta, elmeosztályé lehet, skizopren refréné, lírai karám, elmeosztályt folyamatosan, könyvek szereplőit, Mónika Shpwbam, Pogány Judit, Vörös Oroszlános, Illyés Gyulát, Mária Duval, Medveczky Ilona, Zoltán Erika, Germain Gáborként, Nagy Máriával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy bizonyos határt  Radikális szeretet  A másik dolog,  Png telefon  Szívem  Albert Einstein gondolata  Nagyon különös  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Ami embereknek lehetetlen, az...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Adakozás  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Minden harmadik...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy maradéktalanul uralt világ  Sose bánj semmit  Hiányzik  Hiányzik  Bounty krémes  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Bounty krémes  Tavaszi kép  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  A másik dolog,  Radikális szeretet  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A másik dolog,  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Bertolt Brecht -től idézet  Az engedelmesség miért nem vál...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Radikális szeretet  Minden harmadik...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png cica  Alázat  Szép napot kívánok  Popper Péter szavai  Png rózsa csokor  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png fotel  Png kutya  Nagyon különös  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Radikális szeretet 
Bejegyzés Címkék
sátoraljaújhelyi hegy, teljes összezúzásom, nyolcvanas évektől, neten helyesírás, vastrágya kommunistákat, varázsló teljesen, egyik helyről, lírai karámot, pusztai helyekről, lírai karámról, börtön hozta, elmeosztályé lehet, skizopren refréné, lírai karám, elmeosztályt folyamatosan, könyvek szereplőit, csapásokat szerte, börtön által, összes politikus, sátoraljaújhelyi, beszélgethetnék, koporsóhegyéből, elmeosztályként, összeverekedett, sötétkapusokkal, hosszabbítással, elmeosztályokat, kommunikációsan, elmeosztályról, kivégzésünkkel, élvezhetetlen, emelkedésüket, kommunistákat, könyvsorozata, gondolkozásom, inysorvadásom, baktériumával, skizoprenekre, folyamatosan, vasfüggönyös, elmeosztályt, összezúzásom, elmeosztályé, utcalányként, határozatlan, puffasztásos, papadimitrus, apokalipszis, bemutatottak, végrehajtása, összezúztak, megállított, bolondoknak, gondolkodni, legyőzéssel, kommunistái, végrehajtva, létrehozott, kiábrándult, megjelentem, menhelyével, skizoprenia, kíséretként, létrehozták, diplomások, ismételtek, csapásként, helyesírás, parasztjai, iskolázták, oroszlános, születésem, összezúzni, áldozással, tartósítva, könyveiket, kioktattak, megtámadni, szerelemre, szereplőit, asszonnyal, mackósokat, helyesírni, csapásokat, választani, református, miskolcról, létrehozva, nyolcvanas, jelentenek, szörnyeteg, értelmiség, állítottak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 571
  • e Hét: 939
  • e Hónap: 7180
  • e Év: 59446
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.