Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Új kórokozó a beteg emberiségnek!
  2019-03-27 20:30:02, szerda
 
 







ÚJ KÓROKOZÓ A BETEG EMBERISÉGNEK!


A kisbabák ökológiai lábnyoma
Az amerikai Alexandria Ocasio-Cortez jelszava: Gyermektelenséggel a jövőért!


Link








,,Szembe megy az emberi természettel, a legfontosabb ösztönökkel és a halál kultúráját terjeszti"

olvashatjuk Alexandria Ocasio-Cortezről Szikra Levente írásában (A kisbabák ökológiai lábnyoma, Magyar Nemzet, 2019. március 21.)

Pontosabban és tömörebben nehéz volna megfogalmazni ,,az amerikai Demokrata Párt ifjú üdvöskéje" programjának

,,gyermektelenséggel a jövőért"

lényegét. Legszívesebben azt írnám, nem méltó arra, hogy hosszú nevét megjegyezzük, hiszen, ahogy Wass Albert egyik verse (Üzenet haza) mondja: ,,az idő lemarja a gyomokat".

Mégis, nem mehetünk el szó nélkül az ilyen eszmei szörnyszülemény mellett, hiszen az ős patkány, a meg nem gondolt gondolat sokféle kórt, embertelen téveszmét terjeszt, amelyek sajnos, könnyen találnak követőkre is. Nem spórolhatjuk meg a leleplezést.

Találhatunk-e valami mentséget erre a humánumnak álcázott mélyen antihumánus propagandára? Talán azt, hogy még mindig nem olyan embertelen, mint a Római Klub állásfoglalása, amely (Malthusra visszamenve) azt képviselte, hogy szükség van a járványokra és a háborúkra, az emberiség túlszaporodása miatt?

De a kilógó lólábat így sem lehet nem észrevenni. Miért az amúgy is fogyatkozó fehér civilizáció utánpótlásának próbál gátat vetni, és miért nem a világ azon részében hirdeti tanait, amely a túlszaporodásért felelős? Lehet, hogy azért, mert tudja, hogy hamarosan méltó válaszban lenne része?

Eszembe jut egy hiteles fültanútól eredő történet egy szülőszobából. Egy roma honfitársnőnket a szülészorvosa a tizedik rajkó megszületése előtt föl akarta világosítani, hogy nem muszáj megtartania. De annak nem volt szüksége semmiféle új ,,információra". Igen frappáns választ adott erre a ,,lehetőségre": ,,irtsa csak a doktor úr a saját fajtáját, ne az enyémet!"

Aligha kell attól tartanom, hogy a hölgyet a balliberális közvélemény előtt rasszista hírbe keverem, hiszen az ő számukra rasszista csak fehér bőrszínű ember lehet. Azt viszont remélem, hogy a fehér rasszból is minél többen fogják követendő példának tekinteni ezt a romlatlan és vitális ,,megközelítést".

Hadd emlékezzek ennek kapcsán Ady Endrére, halálának századik évfordulóján az Ének a Visztulán című (kevéssé ismert) verséből vett idézetekkel.

,,A Visztulánál hajdan s ma is/ Tréfás, dalos halászok ülnek/, S Polóniának asszonyai/ Új és új lengyelt egyre szülnek".

(Bár úgy lenne ma is, mint Ady korában!)

,,Nincs ott pokol és nincs ott halál,/ Ahol dalolni s szülni tudnak".

S végül a befejezés, amely rímel a magyar miniszterelnök bátran képviselt meggyőződésére, hogy nem a bajt kell Európába hozni, hanem a segítséget odavinni, ahol a baj van.







S amely különösen annak a ténynek a fényében kap meggyőző értelmet (a meddő vita helyett, hogy hány embert tud eltartani a föld), hogy javainak több mint fele hatvanegynéhány gazdag család kezében összpontosul.

,,Isten vidám úr a Föld fölött,/Minden fajzatnak üdvössége./ Az Isten: Élet - halleluja-/ S az Életnek nincs soha vége."







A KISBABÁK ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMA

Az amerikai Alexandria Ocasio-Cortez jelszava: Gyermektelenséggel a jövőért!
Szikra Levente


,,Még mindig rendben van, ha gyermeket vállalsz?" - tette fel a kérdést követőinek az amerikai Demokrata Párt ifjú üdvöskéje, New York állam 14. körzetének képviselője, Alexandria Ocasio-Cortez. Igen, jól olvasták. A képviselő asszony azt állítja, hogy nemcsak szükségtelen, hanem kifejezetten kínos is családot alapítani, amit azzal indokol, hogy a kisbabák növelik az ökológiai lábnyomot, azaz miattuk erősödik a globális felmelegedés folyamata.

Ocasio-Cortezről egyébként annyit érdemes még tudni, hogy amikor megválasztása után egy gálavacsorán véletlenül a képviselők házastársainak fenntartott részbe vezették, azt is az elnyomó szexizmus és rassziz­mus megnyilvánulásaként értékelte. Azóta a liberális média nagy kedvence, hiszen radikálisnál radikálisabb ötleteivel házal, olyanokkal, mint a kapitalizmus teljes eltörlése (milyen jól bejött Venezuelának is, ugye?) vagy az amerikai bevándorlási hatóság megszüntetése. A korlátlan migráció, a szocializmus és persze az abortusz feltétlen támogatójaként legújabb célpontjának most a családokat választotta.

Nem ő az első persze, aki az emberek egyik legalapvetőbb ösztöne, a gyermekvállalás iránti igény felszámolását propagálja. Már 1968-ban is megjelent egy könyv az Egyesült Államokban A népesedési bomba címmel. Szerzői az abortuszhoz való korlátlan jogot és a gyermekneveléshez szükséges termékek adójának drasztikus megnövelését javasolták. A baloldalon azóta népszerű hozzáállás a családok és a gyermeket vállalók gyűlölete, kirekesztése. A feministák elhitették a társadalommal, hogy az a nő, aki gyermeket vállal, kevesebbet ér, mint az, aki csak a karrierjét építi. Egész kultúra épül a szingli létformára, az abortusz szabályainak végletekig történő lazítása pedig sok gyermek megszületését megakadályozza.

A kezdeményezés nem is volt eredménytelen, Európában és Észak-Amerikában csökkent a születésszám, majd maga a népesség is. Németországban egy nő átlagosan már alig több mint egy gyermeknek ad életet, azaz elsöprő többségben vannak az egygyermekes családok. Abban világnézettől és politikai oldaltól függetlenül széles körű egyetértés van, hogy a népességfogyás problémát jelent, azonban merőben eltérő megoldási javaslatokat láthatunk.

Nyugaton vannak, akik a bevándorlást választják. Amennyivel csökken a munkavállalók száma, annyi bevándorló befogadását javasolják, és máris megoldottnak látják a helyzetet. Ennek persze súlyos válság a következménye, ahol ugyanis ezt az utat járják, ott a nagyvárosokban no-go zónák jöttek létre, és az újonnan érkezők egyre kevésbé próbálnak integrálódni a fogadó ország szokásaihoz. A biztonsági helyzet ezekben az országokban drasztikusan romlott, és a keresztény kultúra teljes visszaszorítása lett a trend.

Ha valaki azt hinné, hogy mindezek a következmények csak konzervatív szemszögből károsak, erősen téved. A muszlim bevándorlók ugyanis fellépnek a liberális értékek ellen is, így például a nőket másodrendű polgárnak tekintik, miközben rég nem látott erejű antiszemitizmust hoztak magukkal. A bevándorlás elleni fellépés tehát az az ügy, amelyben liberálisoknak és konzervatívoknak, jobboldaliaknak és baloldaliaknak együtt kellene fellépni. A nemzetek egységesen küzdhetnének a migráció ellen, mert az minden világnézet követőire nézve hátrányos következményekkel jár. A magyar emberek elsöprő többsége ezt meg is értette, és támogatja a kormány migrációs politikáját. A baloldal azonban sajnos hazánkban is Ocasio-Cortez nyomdokaiba lépett, és inkább a migránsok betelepítését segítené.

A szavazók támogatásának köszönhetően azonban Magyarország a demográfiai válság kezelésének másik megoldását választotta. Hazánkban a családok és a gyermekvállalás támogatása a népességfogyás megállításának eszköze, amely kétségtelenül a nehezebb út, de messze nem reménytelen. A termékenységi rátát máris sikerült feltornászni, és ugyan messze van még az ideálistól, de a tendencia javuló.

Alexandria Ocasio-Corteznek pedig be kellene látnia, hogy bár lehetnek vitáink, láthatjuk másképp a dolgokat, de semmilyen esetben sem elfogadható mások megbélyegzése. Különösen akkor nem, ha a ,,bűnük" annyi, hogy gyermeket vállalnak. A demokrata politikus szégyenérzetet akar kelteni az anyákban és apákban, ellenük akarja irányítani a globális felmelegedés miatti félelmeket, aggodalmakat. A klímaváltozás valóban probléma - éppen azért, mert az emberiség élőhelye kerül miatta veszélybe. Ha pedig ez igaz, akkor nem lehet ellene úgy küzdeni, hogy megadjuk magunkat és nem vállalunk utódot, hiszen akkor kinek mentenénk meg a Földet? A képviselő logikája kifordított és emberellenes, rá­adásul egy magát katolikusnak valló személytől különösen szomorú is, hiszen Isten azzal engedte útjára Ádámot és Évát: ,,Szaporodjatok, sokasodjatok, népesítsétek be a Földet!"

Nem csak ennyi gond van azonban Ocasio-Cortez megjegyzéseivel. Azt is kifejtette ugyanis, hogy Kína egykepolitikája milyen üdvös az emberiség szempontjából. Egy feministától erős tájékozatlanságra vall ez az álláspont, ugyanis ezen politika miatt a kínai szülők tömegesen abortálták, sőt ölték meg a lánymagzatokat, újszülötteket, hogy fiuk lehessen. Pozitív példaként hivatkozni egy kislányok tömeges halálát okozó gyakorlatra nehezen védhető megközelítés. Az egykepolitika ráadásul azt is magával hozta, hogy férfiak milliói­nak matematikai esélye sincs feleséget találni magának Kínában, mert annyival kevesebb a nő, mint a férfi.

Ocasio-Cortez tehát szereti az egykepolitikát, de maga nem azt támogatja. Ő radikálisabb, a ,,zéró gyermek" politikájának a híve. Szembemegy az emberi természettel, a legfontosabb ösztönökkel, és a halál kultúráját terjeszti. A csökkenő népesség pótlására elvtársaihoz hasonlóan a korlátlan bevándorlást támogatja, mert az egyes nemzeteket csereszabatosnak, eldobhatónak tartja. Az embert nem tekinti többnek egyszerű árunál, amit egyenletesen kell elosztani a világban, függetlenül az identitásától, kultúrájától, családjától. A politikus megalkotná a nagybetűs világpolgárt, aki nem kötődik sehova, nincs hazája, nincs nemzetisége, és nem tagja semmilyen közösségnek.

Ocasio-Cortez nem szeretne mást, mint megvalósítani Madách Az ember tragédiája című művének falanszterjelenetét. Mindenki ugyanolyan, mindenki egyforma, mindez megfűszerezve azzal, hogy senki sem vállal gyermeket, hiszen védeni kell a környezetet. A gyermektelenséggel felturbózott falanszterpolitika azonban olyan, mint a proletárdiktatúra: csak átmenetileg van rá szükség, a tökéletes világ beköszöntéig. Egy dolog azonban eltér itt: míg a kommunista diktatúrák végül sosem bizonyultak átmenetinek és a bukásig kitolták az elnyomás politikáját, ez a terv könnyebben megvalósítható. Ha megszégyenítéssel, kényszerrel eléri a baloldal, hogy ne szülessenek gyermekek, akkor tényleg csak átmeneti lesz a falanszter. Végül ugyanis nem lesz senki, aki elszenvedője lehetne.

Fontos kiemelni, hogy a terv ugyan Alexandria Ocasio-Cortez oldalán jelent meg, de korántsem egyedüliként képviseli. Amerikában a sajtó egy részének cinkos asszisztálásával népes, de szerencsére kisebbségben lévő tábora alakult ki a képviselő asszonynak, aki újdonsült barátaival együtt megkezdheti veszélyes tervének megvalósítását. Nehezen elképzelhető azonban, hogy sikerre viheti. Hiába a médiatámogatás és a nagy hangon kiabáló aktivistahálózatok, a csendes és józan többség a Föld védelmének hamis érveivel szemben Isten tervét választja, és családot alapít.

Magyarország már megmutatta, hogyan lehet fellépni a népességcsökkenés ellen, és Amerikában is ébredezik a liberális túlsúly jobboldali ellenzéke. Az emberek többsége pedig továbbra is örömöt lel a gyermekeiben, és nem szeretne lemondani arról a boldogságról, amit az anyaság, apaság jelent. A kormányok dolga ezért az, hogy ne üljenek fel az Ocasio-Cortez-félék nagyhangú követeléseinek, ellenben minden eszközzel segítsék a családok boldogulását. Ne törődjünk bele mi sem a népességfogyás folyamatába, és ne higgyük el azt sem, hogy a bevándorlás megállíthatatlan.


A szerző az Alapjogokért Központ munkatársa

magyarnemzet.hu
















 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: konzervatívoknak, asszisztálásával, túlszaporodásért, megállíthatatlan, antiszemitizmust, csereszabatosnak, megjegyzéseivel, visszaszorítása, honfitársnőnket, gyermekvállalás, egykepolitikája, hatvanegynéhány, szörnyszülemény, jobboldaliaknak, állásfoglalása, népességfogyás, megvalósítását, egykepolitikát, nagyvárosokban, baloldaliaknak, németországban, médiatámogatás, legszívesebben, miniszterelnök, liberálisoknak, meggyőződésére, támogatójaként, megállításának, megakadályozza, házastársainak, következmények, lánymagzatokat, megvalósítható, követeléseinek, túlszaporodása, utánpótlásának, kisbabák ökológiai, amerikai Alexandria, emberi természettel, legfontosabb ösztönökkel, halál kultúráját, amerikai Demokrata, ilyen eszmei, humánumnak álcázott, emberiség túlszaporodása, kilógó lólábat, világ azon, túlszaporodásért felelős, hiteles fültanútól, roma honfitársnőnket, tizedik rajkó, saját fajtáját, KÓROKOZÓ BETEG EMBERISÉGNEK, Alexandria Ocasio-Cortez, Alexandria Ocasio-Cortezről Szikra Levente, Magyar Nemzet, Demokrata Párt, Wass Albert, Római Klub, KISBABÁK ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMA, Szikra Levente, Egyesült Államokban, Alexandria Ocasio-Corteznek, Madách Az, Alapjogokért Központ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Áldás  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Hatványozott áldások  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Verlaine : Költészettan  Az időskori betegségeket is cs...  Ég veled Március  Facebookon kaptam  Kitaszítva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Egy rohanás az élet  Nagyi süt  Hatványozott áldások  Folytasd tovább a befejezésig  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ő hű vezetése  Reggeli kávé  Facebookon kaptam  Az érelmeszesedés kockázatait ...  Paul David Tripp Április 9  Spenót  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Mosoly  Cserépváralja  Áldások a terhekből  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  A haragos ember  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Az én Miatyánkom  Paul David Tripp Április 9  Facebookon kaptam  Az ideges katicabogár  Mókás uborka tál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Segíts neki dicsérni Téged  Az időskori betegségeket is cs...  jó reggelt  Áldás  különleges  Facebookon kaptam  Szabó M. Gita A maradék idő  Facebookon kaptam  Idézetek a magányról  Hálás vagyok  Molnár Ferenc: imádom!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy valóban nagy örökség  Jó éjszakát  A női sziv  Facebookon kaptam  Az érelmeszesedés kockázatait ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ma van a magyar költészet napj...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Tekintsd Őt hűnek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nézni  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 10  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kisbabák ökológiai, amerikai Alexandria, emberi természettel, legfontosabb ösztönökkel, halál kultúráját, amerikai Demokrata, ilyen eszmei, humánumnak álcázott, emberiség túlszaporodása, kilógó lólábat, világ azon, túlszaporodásért felelős, hiteles fültanútól, roma honfitársnőnket, tizedik rajkó, saját fajtáját, balliberális közvélemény, fehér rasszból, magyar miniszterelnök, bajt kell, segítséget odavinni, meddő vita, kérdést követőinek, képviselő asszony, kisbabák növelik, ökológiai lábnyomot, globális felmelegedés, gálavacsorán véletlenül, képviselők házastársainak, elnyomó szexizmus, liberális média, kapitalizmus teljes, amerikai bevándorlási, korlátlan migráció, abortusz feltétlen, családokat választotta, első persze, emberek egyik, gyermekvállalás iránti, népesedési bomba, abortuszhoz való, gyermekneveléshez szükséges, baloldalon azóta, gyermeket vállalók, feministák elhitették, karrierjét építi, szingli létformára, abortusz szabályainak, egygyermekes családok, népességfogyás problémát, bevándorlást választják, munkavállalók száma, utat járják, nagyvárosokban no-go, újonnan érkezők, fogadó ország, biztonsági helyzet, országokban drasztikusan, keresztény kultúra, következmények csak, muszlim bevándorlók, liberális értékek, nőket másodrendű, bevándorlás elleni, nemzetek egységesen, migráció ellen, minden világnézet, magyar emberek, kormány migrációs, baloldal azonban, migránsok betelepítését, szavazók támogatásának, demográfiai válság, gyermekvállalás támogatása, népességfogyás megállításának, termékenységi rátát, tendencia javuló, demokrata politikus, klímaváltozás valóban, emberiség élőhelye, képviselő logikája, magát katolikusnak, emberiség szempontjából, feministától erős, kínai szülők, kislányok tömeges, egykepolitika ráadásul, csökkenő népesség, korlátlan bevándorlást, egyes nemzeteket, politikus megalkotná, nagybetűs világpolgárt, ember tragédiája, tökéletes világ, dolog azonban, kommunista diktatúrák, bukásig kitolták, elnyomás politikáját, terv könnyebben, terv ugyan, részének cinkos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 76 db bejegyzés
Összes: 4837 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 506
  • e Hét: 3673
  • e Hónap: 26161
  • e Év: 204036
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.