Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aranykolloid
  2008-08-22 11:14:34, péntek
 
 


Link


Az arany másik fő hatása, hogy mind az akut, mind a krónikus izületi gyulladások, degenerációk esetén csökkenti a fájdalmat, javítja az izület mozgását. Ez a jelenség az arany általános gyulladáscsökkentő hatásán alapszik.

Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését harmonizálja, így jótékony hatást gyakorol az egész csontrendszerre.

Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat iszákosság kezeléséra, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat. Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Dr. Nilo Caireo és Dr. A. Brinckmann sikerkönyvében a Materia Medica-ban (1956., Brazilia, Sao Paulo, 19. kiadás) az aranykolloidot a legjobb elhízás elleni szernek tartják.
Az 1900-as évek elején gyakran ültettek a bőr alá arany lemezkéket a gyulladt könyök- vagy térdizületekhez. Hatására a fájdalom enyhült, ill. teljesen megszűnt. Az izületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.

Egy másik tanulmányukban kimutatták, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét: 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet, és élesíti az elmét. Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és a központi idegrendszerben lévő idegvégződések vezetőképességét, ezáltal javítja a fizikai és szellemi teljesítményt. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, mely szerint az arany segít újjáépíteni az idegrendszert. Cayce leirta, hogy: ,, az arany és az ezüst megfelelően adagolva majdnem duplájára növelheti az élettartamot".
2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket késztettek, amelyek egerek méhében hatékonyan pusztították el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna!

Biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben. Bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák. Az injekcióban beadott mikroszkopikus arany lemezkék megállítják a prosztatarák terjedését, petefészekrákot kezelnek kolloid arannyal, az arany gőzlézer pedig szintén megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja.

Kolloid ezüsttel naponta használva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. A jobb felszívódás érdekében az ezüst- és aranykolloid szedése között min. fél órának kell eltelnie!

Amint a modern tudósok és orvosok felfedezik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra megtapasztalhatjuk arany csodálatos gyógyító tulajdonságait. A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

A maximális felszívódás érdekében evés előtt 5-10 perccel vegyük be. Felnőttek napi adagja 2 x 1 teáskanálnyi, gyerekeké: 1 x 1 teáskanálnyi (5ml).




A jó minőségű aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő. Ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását. Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agymûködést és megújítja az idegrendszert. Rendszeres fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét. Élesíti az elmét, javítja a koncentráló képességet. Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót. Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket . 100 ml-es kiszerelésben

http://www.biodepo.hu/product_info.php?products_id=141


Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkért  
Címkék: felhasználásával, rendszerességgel, vezetőképességét, petefészekrákot, térdizületekhez, csontrendszerre, idegrendszerben, sikerkönyvében, kölcsönhatásba, gyógyszerekkel, mikroszkopikus, tulajdonságait, tanulmányukban, aranykolloidot, immunrendszert, idegvégződések, energiaszintet, hiperaktivitás, teljesítményét, optimalizálja, aranyvegyület, gyógyszereket, mellékhatását, rákbetegségek, csökkentésére, kiszerelésben, figyelemhiány, idegrendszert, teljesítményt, gyógyításában, eredményesen, megnövelheti, véleményével, tapasztalták, befolyásolja, teáskanálnyi, arany másik, krónikus izületi, izület mozgását, arany általános, atomszerkezetéből adódó, mellékpajzsmirigy szerkezetét, egész csontrendszerre, kolloid aranyat, alkohol iránti, legjobb elhízás, 1900-as évek, gyulladt könyök-, fájdalom enyhült, izületi gyulladás, másik tanulmányukban, kolloid arany, Nilo Caireo, Materia Medica-ban, Edgar Cayce,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Horváth Szilvia tollából  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  39 ígéret  Robert Merle tollából  Hamvas Béla  A hagyma antibakteriális hatás...  Paul David Tripp Április 12  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Martin Buber, A haszidim meséi  Bornyi Veronika haiku verse  Erdei gyöngyvirág  Az ember emlékekből áll  képre írva  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Bársony székben  A sorsod  Különleges  Facebookon kaptam Krisztina b...  Vannak emberek  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Ott van  40 felett  Alvó kislány  Reményik Sándor: Pierrot &...  Bornyi Veronika haiku verse  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Mindig lesz olyan  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Szép estét  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  A pitypang legendája  Szép estét  Robert Merle tollából  Jó éjszakát  képre írva  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Zilahy Lajos mondta  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Egy barátság története  A hagyma antibakteriális hatás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Nem kell hozzá fürdőruhás  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Martin Buber, A haszidim meséi  Pitypang szökőkút  Bornyi Veronika haiku verse  Sorsunk miatt...  Otthon  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Ott van  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Nagy és kis csodák  József Attila - Kopogtatás nél...  Segíts neki dicsérni Téged  Emlékezz  A pitypang legendája  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
arany másik, krónikus izületi, izület mozgását, arany általános, atomszerkezetéből adódó, mellékpajzsmirigy szerkezetét, egész csontrendszerre, kolloid aranyat, alkohol iránti, legjobb elhízás, 1900-as évek, gyulladt könyök-, fájdalom enyhült, izületi gyulladás, másik tanulmányukban, kolloid arany, aranykolloid akár, koncentráló képességet, központi idegrendszerben, arany segít, ezüst megfelelően, rákos sejteket, egészséges sejteket, vírusok szaporodását, fertőzött sejtekben, injekcióban beadott, prosztatarák terjedését, arany gőzlézer, szervezet természetes, jobb felszívódás, modern tudósok, maximális felszívódás, ízületek mozgását, stressz káros, betegek általános, euforizáló hatás, beteg gyógyulásba, asztmatikus tüneteket, felhasználásával, rendszerességgel, vezetőképességét, petefészekrákot, térdizületekhez, csontrendszerre, idegrendszerben, sikerkönyvében, kölcsönhatásba, gyógyszerekkel, mikroszkopikus, tulajdonságait, tanulmányukban, aranykolloidot, immunrendszert, idegvégződések, energiaszintet, hiperaktivitás, teljesítményét, optimalizálja, aranyvegyület, gyógyszereket, mellékhatását, rákbetegségek, csökkentésére, kiszerelésben, figyelemhiány, idegrendszert, teljesítményt, gyógyításában, eredményesen, megnövelheti, véleményével, tapasztalták, befolyásolja, teáskanálnyi, élettartamot, aranykolloid, biokémikusok, harmonizálja, prosztatarák, folyamatosan, szaporodását, pusztították, vérkeringést, degenerációk, injekcióban, alkalmazzák, felszívódás, megállítják, koncentráló, természetes, ausztráliai, megtámadták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 235
  • e Hét: 1649
  • e Hónap: 3262
  • e Év: 41752
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.