|
2012-07-31 12:24:47, kedd
|
|
|
Kevés sóval készítsük az ételeket, utólag ne sózzunk: a
mérsékelten sós ízt nagyon gyorsan meg lehet szokni.
Különösen kerüljük a sózást gyermekeknél, mert az ekkor
kialakult ízlés az egész életre kihat. A fogyasztásra kész
élelmiszerek közül válasszuk a kevésbé sózottakat.
Az ételek változatos ízesítésére sokféle fűszert
használhatunk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 2. |
|
Címkék: használhatunk, fogyasztásra, gyermekeknél, élelmiszerek, mérsékelten, ízesítésére, sózottakat, változatos, kialakult, különösen, válasszuk, készítsük, kerüljük, ételeket, sózzunk, kevésbé, sokféle, fűszert, gyorsan, utólag, nagyon, ételek, sózást, életre, szokni, kevés, kihat, sóval, közül, ekkor, lehet, ízlés, egész, sózást gyermekeknél, egész életre, fogyasztásra kész, kevésbé sózottakat, ételek változatos,
|
|
|
|
sózást gyermekeknél, egész életre, fogyasztásra kész, kevésbé sózottakat, ételek változatos, használhatunk, fogyasztásra, gyermekeknél, élelmiszerek, mérsékelten, ízesítésére, sózottakat, változatos, kialakult, különösen, válasszuk, készítsük, kerüljük, ételeket, sózzunk, kevésbé, sokféle, fűszert, gyorsan, utólag, nagyon, ételek, sózást, életre, szokni, kevés, kihat, sóval, közül, ekkor, lehet, ízlés, egész, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
3 db bejegyzés |
e hónap: |
74 db bejegyzés |
e év: |
581 db bejegyzés |
Összes: |
34592 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1523
- e Hét: 5601
- e Hónap: 27868
- e Év: 160422
|
|
|